Claus je napisao/la:Nisam vjerovao u pozitivan ishod, ali nešto mi je govorilo da bi kad-tad moralo pročepiti. Ipak, nedajte se zavarati, i ovo su jedva dobili, ništa posebno koliko je Rudar bio slab i neuigran. Siguran sam da će sad Kovačević i Imamović malo odahnuti, znajući da je sada, eto, sve u redu.Ljudi, da Fukare nisu pritisle, ovima obećane i te neke premije, ništa ne bi ni bilo, Ne treba se zanositi previše, ali ni tugovati jer je moglo biti i mnogo, mnogo gore. A, što se tiče Branitelja... Kad bolje razmislim, glavu bih dao da su ovu ovdje prodali, a uzeli bodove za proljetnju sezonu u Rodoču, jer je evidentno da Sloboda ne može bolje od 4-5 mjesta.
Sljedeći rival je Vitez, ključ svega k'o što @zamorano reče. Vidjet ćemo na čemu smo, je li vrijedila pobjedu u Kaknju. Dakle, lider na tabeli dolazi na Tušanj, ekipa koja ima izuzetno efikasan napad i vezni red, ali odbrana im nije baš najsigurnija. Također, više su domaćinska ekipa, negoli gostujuća. Pobjeda => Vraćamo se (u vrh), Poraz & neriješeno => Vraćamo se opet, al' u borbu za opstanak.
Ako neko bude imao informacija za postavu Vitežana, našu isto tako, neka kaže (ili zauvijek šuti). Da vidimo u kakvom stanju su rosteri ekipa.
nismo mi domacinska ekipa,tek je liga pocela.deremo kuci to je bitno.uzeli smo u kaknju i livnu bod tako da je dobro. evo ti od prosle sezone tabela gost: http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false; ,odmah smo iza gradine bili po osvojenim gostujucim bodovima