FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nkvitez
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nkvitez » 30 sep 2012, 12:12

Claus je napisao/la:Nisam vjerovao u pozitivan ishod, ali nešto mi je govorilo da bi kad-tad moralo pročepiti. Ipak, nedajte se zavarati, i ovo su jedva dobili, ništa posebno koliko je Rudar bio slab i neuigran. Siguran sam da će sad Kovačević i Imamović malo odahnuti, znajući da je sada, eto, sve u redu. :roll: Ljudi, da Fukare nisu pritisle, ovima obećane i te neke premije, ništa ne bi ni bilo, Ne treba se zanositi previše, ali ni tugovati jer je moglo biti i mnogo, mnogo gore. A, što se tiče Branitelja... Kad bolje razmislim, glavu bih dao da su ovu ovdje prodali, a uzeli bodove za proljetnju sezonu u Rodoču, jer je evidentno da Sloboda ne može bolje od 4-5 mjesta. :!:

Sljedeći rival je Vitez, ključ svega k'o što @zamorano reče. Vidjet ćemo na čemu smo, je li vrijedila pobjedu u Kaknju. Dakle, lider na tabeli dolazi na Tušanj, ekipa koja ima izuzetno efikasan napad i vezni red, ali odbrana im nije baš najsigurnija. Također, više su domaćinska ekipa, negoli gostujuća. Pobjeda => Vraćamo se (u vrh), Poraz & neriješeno => Vraćamo se opet, al' u borbu za opstanak.

Ako neko bude imao informacija za postavu Vitežana, našu isto tako, neka kaže (ili zauvijek šuti :lol: ). Da vidimo u kakvom stanju su rosteri ekipa.

nismo mi domacinska ekipa,tek je liga pocela.deremo kuci to je bitno.uzeli smo u kaknju i livnu bod tako da je dobro. evo ti od prosle sezone tabela gost: http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false; ,odmah smo iza gradine bili po osvojenim gostujucim bodovima ;) a evo ti tabela domacin: http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false; ,vidis da smo kuci kiksali i gubili dok su krajina,rudar,gradina i buducnost kuci ostale neporazene tako da :D imali smo niz od 11 utakmica bez poraza u ligi,cime se moze samo gradina pohvaliti da su veci niz imali ;) sto se tice utakmice protiv slobode u vezi igrackog kadra(nema nam kapitena,zasad uz dilavera najboljeg strijelca lige pranjkovića koji ima svadbu :D,nema desnog beka šantića zbog crvenog kartona),ali vraca nam se iskusni zadnji vezni Jurić.to je to zasad ako bude jos ko falio napisat cu :) sretno!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 sep 2012, 12:20

nkvitez je napisao/la:
Claus je napisao/la:Nisam vjerovao u pozitivan ishod, ali nešto mi je govorilo da bi kad-tad moralo pročepiti. Ipak, nedajte se zavarati, i ovo su jedva dobili, ništa posebno koliko je Rudar bio slab i neuigran. Siguran sam da će sad Kovačević i Imamović malo odahnuti, znajući da je sada, eto, sve u redu. :roll: Ljudi, da Fukare nisu pritisle, ovima obećane i te neke premije, ništa ne bi ni bilo, Ne treba se zanositi previše, ali ni tugovati jer je moglo biti i mnogo, mnogo gore. A, što se tiče Branitelja... Kad bolje razmislim, glavu bih dao da su ovu ovdje prodali, a uzeli bodove za proljetnju sezonu u Rodoču, jer je evidentno da Sloboda ne može bolje od 4-5 mjesta. :!:

Sljedeći rival je Vitez, ključ svega k'o što @zamorano reče. Vidjet ćemo na čemu smo, je li vrijedila pobjedu u Kaknju. Dakle, lider na tabeli dolazi na Tušanj, ekipa koja ima izuzetno efikasan napad i vezni red, ali odbrana im nije baš najsigurnija. Također, više su domaćinska ekipa, negoli gostujuća. Pobjeda => Vraćamo se (u vrh), Poraz & neriješeno => Vraćamo se opet, al' u borbu za opstanak.

Ako neko bude imao informacija za postavu Vitežana, našu isto tako, neka kaže (ili zauvijek šuti :lol: ). Da vidimo u kakvom stanju su rosteri ekipa.

nismo mi domacinska ekipa,tek je liga pocela.deremo kuci to je bitno.uzeli smo u kaknju i livnu bod tako da je dobro. evo ti od prosle sezone tabela gost: http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false; ,odmah smo iza gradine bili po osvojenim gostujucim bodovima ;) a evo ti tabela domacin: http://sportsport.ba/tabela/1.-liga-FBi ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false; ,vidis da smo kuci kiksali i gubili dok su krajina,rudar,gradina i buducnost kuci ostale neporazene tako da :D imali smo niz od 11 utakmica bez poraza u ligi,cime se moze samo gradina pohvaliti da su veci niz imali ;) sto se tice utakmice protiv slobode u vezi igrackog kadra(nema nam kapitena,zasad uz dilavera najboljeg strijelca lige pranjkovića koji ima svadbu :D,nema desnog beka šantića zbog crvenog kartona),ali vraca nam se iskusni zadnji vezni Jurić.to je to zasad ako bude jos ko falio napisat cu :) sretno!
Dilaver i Pranjković? :shock: Odnosno Dario i Šantić, ako se ne varam, vjerujem da si stavio Dilavera kao paralelu s Pranjkom u vidu najboljeg strijelca lige. :mrgreen: Znači, vi ste u jednu ruku oslabljeni jer vam nedostaju dva igrača, a jedan je pritom kapiten i dugo alfa i omega Travnika, stručnjak za prekide. :D A, što se gostujućih bodova tiče, nemoj misliti da ne znam za vaš prošlosezonski učinak, te da ste, poslije Gradine, bili najbolji gostujući tim, al' govorim konkretno za ovu sezonu. Imate nekoliko velikih pobjeda kod kuće (rasturili ste protivnike), al' na strani još nije to, to. Uglavnom, vidjet ćemo u subotnjem meču kako će se stvari odvijati.

Sportski pozdrav iz Tuzle za Vitez. :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 sep 2012, 14:06

ovi bodovi ako se ne ovjere protiv viteza ne vrijede ni pisljive pare...a do novih bodova cemo tesko,vrlo tesko....igramo lose,bez fizicke spreme,bez suvisle akcije i na prekid pa sta Bog da a to ne ide tako...u 7 utakmica su me ubijedili da smo odron od ekipe pa jedna pobjeda od 1 0 me nece uvijerit u suprotno...daj Boze da grijesim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 sep 2012, 17:50

Cuo sam jednu informaciju da je covjek koji je preuzeo Slogu Simin Han doniro i Slobodi 20 000 KM eh sad znal neko vise o tome, cuo sam da je to nas neki covjek koji je zgrno pare u USA pa sad preuzeo Slogu eh sto je dao pare Slobodi neznam il je to neka suplja, nebi volio da je neka pozajmica jer to bi nam samo kratkorocno pomoglo. Imal ko jos sta da je nacuo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 sep 2012, 18:06

TRUST je napisao/la:Cuo sam jednu informaciju da je covjek koji je preuzeo Slogu Simin Han doniro i Slobodi 20 000 KM eh sad znal neko vise o tome, cuo sam da je to nas neki covjek koji je zgrno pare u USA pa sad preuzeo Slogu eh sto je dao pare Slobodi neznam il je to neka suplja, nebi volio da je neka pozajmica jer to bi nam samo kratkorocno pomoglo. Imal ko jos sta da je nacuo
istina je to za Slogu..a frajer je amer pravi :? ..radio u tz kad je bila tu americka baza i ostao..covjek lomi od kesha...njima napravio stadion,nova oprema,premije..sve zivo ljudi imaju...izmedzu ostalog,nocne treninge :? :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 30 sep 2012, 18:08

Cuo sam da je taj frajer u Rusiji zgrnuo nekakvu lovu :? ,kao sto rece s. garda napravio terene, kupio neke, i ne znam tacno do koje uzrasti,ali znam da neka djeca mogu trenirati dzaba,uglavnom maher je neki.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 30 sep 2012, 19:33

slika

Eto slika od jucer :D
Rudar Kakanj !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 30 sep 2012, 20:06

Da vam samo potvrdim te priče, ima frajer vilu u Simin Hanu, ranč.

Načuo sam nešto da hoće da uzme i Slobodu ali to je rekla kazala. Uglavnom uskoro se u Simin Hanu pravi i tribina, jer helem planiraju brzo napredovati do 2. lige federacije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 30 sep 2012, 20:42

Da nas hoce kupit kako bi klub ustao iz mrtvih :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2012, 21:16

ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 30 sep 2012, 21:17

SiggySinatra je napisao/la:Da nas hoce kupit kako bi klub ustao iz mrtvih :D
Znaš dobro da se Slobodi ne može nanijeti para, koliko su šuplji džepovi kod pojedinaca. Vjerujem da je i on toga svjestan, pa je zato uzeo ovaj prigradski klub. I ovo mu je rizično s obzirom da je slabo ko pošteno prošao kroz niže lige. Bit' će to mrtva trka sa Proleterom iz Slavinovića za ulazak u prvu ligu TK.

Uglavnom slaba nafaka da će finansirati Slobodu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 sep 2012, 21:40

Ja kad odem na utakmicu isto ima jedno 500 likova da se ponasaju kao seljaci...davno prestali kulturniji ljudi dolaziti na utakmice bas radi takvih pa se dobija utisak da gledas Simin Han npr, a ne Slobodu..

Taj Simin Han nema dugova pa skonto covjek bolje mu tu nego u Slobodu...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 sep 2012, 21:44

VolimTz je napisao/la:Da vam samo potvrdim te priče, ima frajer vilu u Simin Hanu, ranč.

Načuo sam nešto da hoće da uzme i Slobodu ali to je rekla kazala. Uglavnom uskoro se u Simin Hanu pravi i tribina, jer helem planiraju brzo napredovati do 2. lige federacije.
To sam i ja cuo, ima par momaka koji su bili u Slobodi u mladjim kategorijama pa su sad gore, Mandzic(on je prosle sezone igro malo i za prvi tim), Mesic, Karic...
Bas mi momci pricaju da su im plate rednovne, da ih covjek zovne kod sebe kuci (na ranc) i isplati ih...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 30 sep 2012, 21:50

SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
Najbolje bi bilo da ti vec jednom steknes taj ogromni kapital i preuzmes Slobodu. Mogu misliti, kada bi se to desilo, koji bi prvi koraci bili :D ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 30 sep 2012, 21:59

delpiero20 je napisao/la:Ja kad odem na utakmicu isto ima jedno 500 likova da se ponasaju kao seljaci...davno prestali kulturniji ljudi dolaziti na utakmice bas radi takvih pa se dobija utisak da gledas Simin Han npr, a ne Slobodu..

Taj Simin Han nema dugova pa skonto covjek bolje mu tu nego u Slobodu...
Nema brate ciganluka u Simin Hanu, ne galami niko, ne sikiraj se. Bio sam kad je Proleter igro, kad je igrala ekipa sa Paša Bunara, opuštena atmosfera, gosti lijepo prihvaćeni, nema pijanih kao na Tušnju. I to je to. ;)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 okt 2012, 00:00

Ma hvala mu i na ovih 20000 jos kad bi koji put tako donirao Slobodi mogli bi se mi i nadat povratku u Pl al eto otom potom

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 01 okt 2012, 07:17

SaltCityAttack je napisao/la:ma i sad smo vise privatni klub nego sto smo gradski tako da komotno nas moze neko kupiti ali ko ce ulozit pare ..hajde ako je amer **** bice nam pocasni gost ovog udruzenja navijaca Slobode u USA koje ce se uskoro pokrenuti :)...samo nadam se da on ima dovoljno za nas , jer t reba lopovima prvo stat u kraj ...neka se ostavi te Sloge kakva crna Sloga preuzi gradsku ekipu izvlaci nas iz govana
E vidis koliko smo mi sebicni... nije ni cudo sto nam se desava sve ovo..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 okt 2012, 08:18

Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?

Vidim spominje se Lukavac i Srebrenik :?:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

stospa
Kontakt:

Post Postao/la stospa » 01 okt 2012, 09:14

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?

i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??

ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 01 okt 2012, 09:17

stospa je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako vam se suspenduje stadion gdje bi igrali?

i ti na nekim drogama ?? kakva bolan suspenzija moze biti samo igranje bez navijaca kad si vidio da recimo borac koji je imao x ovakvih prekida igra utakmicu recimo u laktasima ??

ps.....siuxi sta ima kod vas ? da vas pitam jestel ikako stajali do viteza poslije one bjezanije ili ste pisali u flase ???

1. Suspenduje se stadion FK „Sloboda“ Tušanj u Tuzli do okončanja disciplinskog postupka i to zbog slabe organizacije i ozbiljnih nereda u 88. minuti utakmice 7. kola Prve lige FBiH: FK „Sloboda“ – HNK „Branitelj“ igrane 22.09.2012. godine u Tuzli, a shodno članu 53. DP NS/FS BiH.

... ko je na drogama , ko nije ???????

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.