Premijer liga BiH - aktuelno
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čist gol, Gordi glavom igrao, odbila se stoperu od ruku.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iskreno jako diskutabilno
Šta god da je dosudio ne bi pogriješio
Na jednom uglu djeluje ko da je ovaj igro na drugom ko da je onaj a vjerovatno je uputa da kad ne možeš procijeniti da ostaviš prvobitnu odluku, jer da bi poništio gol moraš biti 100% siguran.
Ne znam 50:50 u najmanju ruku.
S tim da ga je poništio na prvoj stativi mu je bio penal.
Šta god da je dosudio ne bi pogriješio
Na jednom uglu djeluje ko da je ovaj igro na drugom ko da je onaj a vjerovatno je uputa da kad ne možeš procijeniti da ostaviš prvobitnu odluku, jer da bi poništio gol moraš biti 100% siguran.
Ne znam 50:50 u najmanju ruku.
S tim da ga je poništio na prvoj stativi mu je bio penal.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pogledaj ponovo malo meni je vise da je od igraca goska , slobodno pogledja malo bolje i sporije.12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06Svaka čast !
Iz aviona se vidi da je ovaj gruzijac igrao rukom, iz onog prvog ugla kad mu lopta maša ruku i pogadja njega u dijelu podlaktice, ali eto.
Bitno je da smo mi Vicine kujice a vi niste
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Ovdje se jedva vide igraci kako je mutna slika ,kako ti vidis podlakticu ?sto neko napisa kamere ko na garazi12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06Svaka čast !
Iz aviona se vidi da je ovaj gruzijac igrao rukom, iz onog prvog ugla kad mu lopta maša ruku i pogadja njega u dijelu podlaktice, ali eto.

Treba tebe u VAR sobu dogodine aBd, ili makar na arenu umjesto Kaljanca.Svaka brate tebi cast, jer vjerovatno Kolina da se vratii iz penzije i da ga u kombi stave ne bi skontao ko je igrao rukom, ali ti vidis tako ocito, aferim12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06Svaka čast !

-
- Kontakt:
Saša Matić bi skonto da je ruka od igrača Sarajeva ali eto, najjača ste spin brigada na internetu pa nek bude kako vi pričate, ne daj Bože da je ova situacija Želji ili Borcu, mogu mislit kako bi tema gorilaguadalupe je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:14Treba tebe u VAR sobu dogodine aBd, ili makar na arenu umjesto Kaljanca.Svaka brate tebi cast, jer vjerovatno Kolina da se vratii iz penzije i da ga u kombi stave ne bi skontao ko je igrao rukom, ali ti vidis tako ocito, aferim12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06Svaka čast !
Bitno je da smo mi Vicine kujice a vi niste![]()

-
- Kontakt:
Neće se prokomentarisat sto je igrač Goska sad rukom najnormalnije igrao on im dade gol šansu. **** to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma ti si realno debil, al iskreno, pozdrav.12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:16Saša Matić bi skonto da je ruka od igrača Sarajeva ali eto, najjača ste spin brigada na internetu pa nek bude kako vi pričate, ne daj Bože da je ova situacija Želji ili Borcu, mogu mislit kako bi tema gorilaguadalupe je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:14Treba tebe u VAR sobu dogodine aBd, ili makar na arenu umjesto Kaljanca.Svaka brate tebi cast, jer vjerovatno Kolina da se vratii iz penzije i da ga u kombi stave ne bi skontao ko je igrao rukom, ali ti vidis tako ocito, aferim12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06
Svaka čast !
Bitno je da smo mi Vicine kujice a vi niste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NeSamSafetee
- Kontakt:
4R inicijativa, Pitarima i PijaĆarima puna usta Vicinih jaja. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovaj ne zna zicer dati al zato neki kung fu udarac bez problema. Majko draga dobro smo normalni ikako 

1946-1987
Ne zna se, ko je u goroj formi i ko lošije igra Sarajevo ili Željkan.
Igrač Goška igrao rukom, da nije gol bio bi penal. Igrač Goška se nije uopšte bunio.bordobijeli je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:09Ovdje se jedva vide igraci kako je mutna slika ,kako ti vidis podlakticu ?sto neko napisa kamere ko na garazi12345678922 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:06Svaka čast !
Bitno je da smo mi Vicine kujice a vi niste,mutna slika .
-
- Kontakt:
Teska situacija obzirom da je snimak dosta los
Ono sto sam ja vidio Gordeziani glavom pa igrac Goska rukom.A obzirom da rukom ne mozes zabiti ispravna odluka bi bila penal za Sarajevo.
Nov je sudija,ako nista bolje i sto je priznao gol nego da ga je ponistio i izazvao lakrdiju.
Ono sto sam ja vidio Gordeziani glavom pa igrac Goska rukom.A obzirom da rukom ne mozes zabiti ispravna odluka bi bila penal za Sarajevo.
Nov je sudija,ako nista bolje i sto je priznao gol nego da ga je ponistio i izazvao lakrdiju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ali vjerujem kako je neka glupost. Kod nas sudije znaju napraviti i puno veće greške.
Helem nejs, GOŠK davno ispao, Sarajevo će biti treće i bez tog gola tako da isti k.
Slagao bih kada bih rekao da mi nije drago što je gol priznat, aBd da cijenjeni forumaš GoskGabela zavoli svoju domovinu.
Helem nejs, GOŠK davno ispao, Sarajevo će biti treće i bez tog gola tako da isti k.
Slagao bih kada bih rekao da mi nije drago što je gol priznat, aBd da cijenjeni forumaš GoskGabela zavoli svoju domovinu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
NeSamSafetee je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:20Da se prisjetimo kako izgleda prava ruka.
Dodatna nuspojava ovog gola je milionska zarada režimskoj kurvi i spas od sigurnog gašenja.

Gledam ove pokusaje pljacke Sarajev od strane sudija i opet nista ne mogu.
Zamisli jbt da Sarajevo ima sudjenje kao npr vicina Plavusa, pa vec sad bi imalo 20 bodova vise od zrinjskog i borca.
Zamisli jbt da Sarajevo ima sudjenje kao npr vicina Plavusa, pa vec sad bi imalo 20 bodova vise od zrinjskog i borca.
Lagano, sa malo srkleta onako kako smo i navikli uz nedostatak par najboljih igrača. Gošk se nije plaho opirao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.