FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa u tome i jeste fazon, ako cemo ovako razvlaciti do porezne, samo cemo se probuditi sa katancem na vratima jedno jutro. To je klasicna prodaja magle za nesposobnost uprave a i nas kao publike koja je pokretac ovakvog Zeljeznicara. Ako mi ne reagujemo onda samo cekamo da se ugasimo, ali cekamo u nadi da ce nas neko spasiti. Hebo takvu smrt, daj bar da mi pokusamo akcijama spasiti ako nema nista od investitora.
-
- Kontakt:
Halalite, i ja malo.previse ocekujem, zaboravio sam da mi prvo nemamo drzavu kako treba a ne sport u toj takvoj drzavi. A ocigledno nemamo ni prave ljude koji su sposobni voditi nesto vece od mahalskog kluba.
Druže, čitaj malo.. Nije Diglišić da dolazi u decembru, nego porezna.. Kakvi likoviCiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:54Hahahahhaha cuj sad krajnji rok decembar, koje godine brt? Joj al mi sami sebe lazemo hahahahaSudoHusika je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:52Brate, slažem se samoinicijativno postavljanje rokova. Međutim, znajuć ko je u preovaračkom timu vjeruj mi da koliko toliko miran. Neku će, 100% sam uvjeren, soluciju naći za klub.Robust je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:43
al brate nisu nikako sa rokovima trebali izlaziti nije ih niko tjerao na to, i onda kad se ljudi otvoreno pitaju sta je rec sa rokom dobijemo ovo saopstenje reda radi . Jednostavno ako hoces povjerenje ljudi da imas, ne mozes na ovakvim stvarima padati . Jednostavno u takvoj smo situaciji gdje je otvorenost neophodna i pucanj samim sebi u koljena sa ovim kad nam je mir najpotrebniji je neshvatljiv![]()
sami pali sami se ubili po milioniti put![]()
Opet dolazimo do problema shvatanja suštine. Tj da je klub zvanično, od svih dostavljenih ponuda, izabrao onu Eldina Diglišića. Znači klub odabrao njegovu ponudu, a nije ništa bilo finalizirano. Oni su smatrali da će se sve finalizirati do datog roka. Kako vidimo, to nije bio slučaj i zato su i izdali saopštenje da se navijači informišu i da se prekinu medijske špekulacije. Po meni, trebali su i par dana ranije informisati javnost. Radi se, traži se solucija koliko ja znam i vidim i neki krajnji rok bi trebao biti decembar je tada dolazi prinudna naplata od strane Poreske. Ima još vremena, znam da raji preko glave, meni prvom, nervoza se uvukla, ali mislim da će na kraju sve biti dobro po klub.
@muhoni Željo nikada neće završiti kao Čelik vjeruj mi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Žali Boze izgubljene godine i previse očekivanja…
Samo MI možemo pomoći, obavezno da se opet pokrenu akcije od strane kluba jer smo mi snaga Željezničara!
Samo MI možemo pomoći, obavezno da se opet pokrenu akcije od strane kluba jer smo mi snaga Željezničara!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- MocMahale444
@Sudo
Piši propalo ba, vrlo brzo ce biti tako ziv bio pa vidio.
Obecanje ludom radovanje.
Piši propalo ba, vrlo brzo ce biti tako ziv bio pa vidio.
Obecanje ludom radovanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Iskreno mislim da od ovog nema ništa, žao mi je i ljudi u klubu koji su toliko vremena potrošili na pregovore, ali šta mi sad možemo osim da sačekamo novo saopštenje. Vjerujem da bi nam rekli da je propalo, očigledno se hvataju za slamku, sačekajmo i to da prodje.
-
- Kontakt:
Ama citam ja, znam ja sta covjek govori ali ne smijemo se dovesti u tu situaciju da fol.mi nonsalantno gledamo kako klub propada i fol eto cekat cemo do decembra da oni nadju partnera. Ja ne kontam vas koji govorite da smo nestrpljivi, PA LJUDI OVO TRAJE GODINU DANA.
Pa ako je neko bio strpljiv to smo mi navijaci jer ti niko ne bi pustio da mu maglu prodajes godinu dana. I trebamo izgleda biti strpljivi dok se ne ugasimo, a sve fol.pod nekim velom tajne.
Sramota je sta mi sebi pustamo A NAJVECA SRAMOTA JE OVA LETARGIJA U KOJU SMO MI NAVIJACI UPALI.
Pa ako je neko bio strpljiv to smo mi navijaci jer ti niko ne bi pustio da mu maglu prodajes godinu dana. I trebamo izgleda biti strpljivi dok se ne ugasimo, a sve fol.pod nekim velom tajne.
Sramota je sta mi sebi pustamo A NAJVECA SRAMOTA JE OVA LETARGIJA U KOJU SMO MI NAVIJACI UPALI.
Dalje nastavljaju da lažu. Ali naši pametni navijači tjeraju Mulalica. Brao
-
- Kontakt:
Mulalic i njegov strucni stab je samo dokaz da uprava lose radi posao oko sportskog segmenta. Ruku na srce svaka im cast za prelazni rok sto se tice igraca ALI i to je tuce odradio vecinu posla a ne oni.
-
- Kontakt:
A na kraju krajeva ne bi me ni zacudilo da mi cekamo da prodju izbori, pa da se poslije izbora kad nam bude gorilo prezivjeti ili ostati po nekoj hitnoj proceduri proda zemljiste nekome ko je blizak nekoj politickoj stranci. I onda bismo mi navijaci prividno bili zadovoljni jer smo prezivjeli, i jer je to kao bila jedina solucija.
Jedno je jasno, za spas je kasno.
Jedno je jasno, za spas je kasno.
Ono za sta radi Mulalic ne bi radio nijedan trener u BIH. A uprava ne radi loše, nego uprava ne radi ništa. Skuplja sadaku i laze navijače od kojih traži pare.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:17Mulalic i njegov strucni stab je samo dokaz da uprava lose radi posao oko sportskog segmenta. Ruku na srce svaka im cast za prelazni rok sto se tice igraca ALI i to je tuce odradio vecinu posla a ne oni.
Ako od ovoga nema ništa, razlog više da u subotu napunimo stadion. Djetta mi 5 karata ću kupiti...
Edise jesi to tiHulahopka je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:36Ono za sta radi Mulalic ne bi radio nijedan trener u BIH. A uprava ne radi loše, nego uprava ne radi ništa. Skuplja sadaku i laze navijače od kojih traži pare.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:17Mulalic i njegov strucni stab je samo dokaz da uprava lose radi posao oko sportskog segmenta. Ruku na srce svaka im cast za prelazni rok sto se tice igraca ALI i to je tuce odradio vecinu posla a ne oni.
-
- Kontakt:
Daj ba i taj dug poreskoj da isplatimo, koliko je uz oprostene kamate, ocm skupicemo i to. Nema nam ravnih kad je ljubav prema klubu u pitanju
-
- Kontakt:
2,3 mil km glavnice. Mislim da nema šanse, napeli smo se iz petnih žila da bi 500.000km skupili. Dabogda. Previše su navijači do sada dali u poređenju šta smo dobili zauzvrat.zeljodogroba je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:08Daj ba i taj dug poreskoj da isplatimo, koliko je uz oprostene kamate, ocm skupicemo i to. Nema nam ravnih kad je ljubav prema klubu u pitanju
Željezničar za život cijeli!
Nije. Storm je tvoj vojskovođe.Hole82 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:44Edise jesi to tiHulahopka je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:36Ono za sta radi Mulalic ne bi radio nijedan trener u BIH. A uprava ne radi loše, nego uprava ne radi ništa. Skuplja sadaku i laze navijače od kojih traži pare.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑09 avg 2022, 20:17Mulalic i njegov strucni stab je samo dokaz da uprava lose radi posao oko sportskog segmenta. Ruku na srce svaka im cast za prelazni rok sto se tice igraca ALI i to je tuce odradio vecinu posla a ne oni.
Nas **** Nikom te ne damo ! Bolje su druge opcije od Eldinove .. Lagano ide sve kako treba 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Znači qrchina 

Znači ako je fkt istina da je odustao Diglisić, onda nemam riječi za njega.
Samo istinu neka nam kazu pa kakva god da je, a Željo će uvijek biti i sa njima i bez njih. Volimo te Željo!!!!!
Samo istinu neka nam kazu pa kakva god da je, a Željo će uvijek biti i sa njima i bez njih. Volimo te Željo!!!!!
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi, Rule_hz i 29 gostiju.