Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
S' magarca na magarca, nažalost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jao, po meni najgora moguca opcija

Nije bas na magarca al nije ni na konja sto smo svi ocekivali.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
This time next year we'll be millionaires.
Zasto brate?Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Presao u klub koji je top5 u svijetu. Odlican transfer. 

Vi niste svjesni da Pjanić s ovakvim mentalitetom i igrom ne bi zablistao u Primeri nit Premier ligi, naravno da bi Bošnjo volio gledati ga u Realu, Barci, Manchesteru, ali Seria A je njegovo mjerilo, tamo zna jezik, zna sve klubove i ne treba mijenjat dobitnu kombinaciju(osim Rome, ona nije baš bila dobitna)
Mislim da je to napisao zato sto ostaje u seriji a, koja je za klasu ispod engleske i spanije pa cak i njemacke.Sabinho je napisao/la:Zasto brate?Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
s' magarca na zebru.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Top 5 evropski klub koji se na terenu ravnopravno nosi s Realom, Bayernom i ostalima, klub koji je igrao finale LP lani i koji stvara sistematski ekipu vec 5 godina da taj trofej i osvoji je konj samo takav. Sve drugo je subjektivni dozivljaj ili ti antipatija pojedinaca prema jednom od najvecih klubova planete. Ali ne iznenadjuje ovo jer na ovoj temi inace dominiraju budalastine.Momciluk je napisao/la:Nije bas na magarca al nije ni na konja sto smo svi ocekivali.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako je istina da je presao u VELIKI JUVE onda cestitam ipak je Stara Dama veci klub od Rome i redovno igra u samoj zavrsnici Lige prvaka.
Ma ne znam, očekivao sam da se makne iz ove ublehaške lige, da ide negdje gdje se igra dobar fudbal. Ne vidim nikakav drastičan napredak sa ovim transferom.Sabinho je napisao/la:Zasto brate?Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
Da budem iskren, očekivao sam United, Bayern, Barcelonu, sve ispod toga mi je isto nakon ovakve sezone, najbolje u njegovoj karijeri.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jest trebao je preći u deveti tim engleske lige a ne prvaka italije
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- JohnCleese
- Kontakt:
Drago mi je sto ce na ovom pdf-u cesce pisati navijaci Juventusa, prikljucivati se diskusiji i davati svoj sud o igri Miralema Pjanica.
Vjerujem da su mnogo mjerodavniji i iskreniji od ovih Rominih koji od veceras za istu prestaju navijati, i znam da ih ima dosta koji ne gaje bog zna kakve simpatije prema reprezentaciji i tako da nece biti te emocinalno-patriotske obojenosti kod njih
Vjerujem da su mnogo mjerodavniji i iskreniji od ovih Rominih koji od veceras za istu prestaju navijati, i znam da ih ima dosta koji ne gaje bog zna kakve simpatije prema reprezentaciji i tako da nece biti te emocinalno-patriotske obojenosti kod njih
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jel' ovo istina sigurno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo sto cemo morati cekati cetvrtfinale ili polufinale LP da ga vidimo protiv ozbiljnih ekipa jer u ovoj glupoj ligi nema ozbiljne ekipe..Pogba je napisao/la:Top 5 evropski klub koji se na terenu ravnopravno nosi s Realom, Bayernom i ostalima, klub koji je igrao finale LP lani i koji stvara sistematski ekipu vec 5 godina da taj trofej i osvoji je konj samo takav. Sve drugo je subjektivni dozivljaj ili ti antipatija pojedinaca prema jednom od najvecih klubova planete. Ali ne iznenadjuje ovo jer na ovoj temi inace dominiraju budalastine.Momciluk je napisao/la:Nije bas na magarca al nije ni na konja sto smo svi ocekivali.Virtu4l je napisao/la:S' magarca na magarca, nažalost.
zato c ispred sebe imat moratu dylibu koji nece fulat zicere
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako je istina, sretno Mire! Juve nit volim nit mrzim. Ok mi je tim. Naravno Pjana kad prede praticu ih. Sretno i bericetno bilo!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sretno Miraleme! Nisi mi nesto drag, al eto nas si jbg. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakva njihova četvrtfinala i polufinala, prošle godine se zabunkerisali i posrećilo im se, a godinu prije toga ih tamburali neki Kopenhageni i Galatasaraji. Njima je noga svaki put kad nalete na top ekipu.Momciluk je napisao/la:Samo sto cemo morati cekati cetvrtfinale ili polufinale LP da ga vidimo protiv ozbiljnih ekipa jer u ovoj glupoj ligi nema ozbiljne ekipe..
E to je jedino što me raduje, Dybala, Mandžo i Morata, ako su ovi posljednji još uvijek članovi Juventusa.Rule_hz je napisao/la:zato c ispred sebe imat moratu dylibu koji nece fulat zicere
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.