FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da ne bude naslova na portalima i u novinama kao kad je Tevez zabio... 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sretno veceras momcima i svima koji idete. Planirao sam i ja ali Barca me sinoc bas slomila da mi do fudbala nije vise nikako.
Kako god, nadam se pozitivnom rez veceras pa u goste bez pritiska.
Kako god, nadam se pozitivnom rez veceras pa u goste bez pritiska.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- napoleon72
- Kontakt:
Klub čestitao predsjedniku rodjendan i meni ne smeta. Tvoje je viđenje da je poltronizam i imas pravo na to. Bitno je da mi veceras, ako Bogda, pobijedimo, a ostalo....obrijanopile je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:47Kakav nivo poltronizma.
Na sta klub spade
[/quote]
.
Ovom covjeku treba bistu postaviti ispred stadiona.
Ma pusti malene žuc im puca.
Jesam
-
- Kontakt:
Jel stvarno ima ljudi kojima je ovaj bilbord okej?
Pa sam taj čin postavljanja bilborda, ne znam jel ga sam sebi postavio ili je neko iz kluba, ali u oba slučaja je pokazatelj kakvo stanje uma trenutno vlada u klubu.
Bolesno.
Pa sam taj čin postavljanja bilborda, ne znam jel ga sam sebi postavio ili je neko iz kluba, ali u oba slučaja je pokazatelj kakvo stanje uma trenutno vlada u klubu.
Bolesno.
MNON
-
- Kontakt:
normalno da je bolesno kad je i Mirvic sam bolestan. Sam sebi cestita kao da je Kim Jong. Nadam se da ce ga Mamic otjerati
Meni je ovo 10 puta gore od bilborda.

-
- Kontakt:
HAHAHA kako da ga otjera?EastMadness je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:50normalno da je bolesno kad je i Mirvic sam bolestan. Sam sebi cestita kao da je Kim Jong. Nadam se da ce ga Mamic otjerati
-
- Kontakt:
Igramo finale kupa ljudi smaraju bilbordima, a evo neki i barselonu pominju

-
- Kontakt:
Braca moj nisi jedini jedva sam zaspao sinoc,a kupio sam karte za istok,ne bi upalio Tv ili otisao na utakmicu nema tih para i necu nista od toga ni uraditi siguran sam do evrope
Pa to što igramo finale kupa ne umanjuje ovaj čin bolesti.propoklopac je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:56Igramo finale kupa ljudi smaraju bilbordima, a evo neki i barselonu pominju, al nas ima raznih
![]()
MNON
-
- Kontakt:
Ovo je rang bilbordastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑07 maj 2025, 14:06Braca moj nisi jedini jedva sam zaspao sinoc,a kupio sam karte za istok,ne bi upalio Tv ili otisao na utakmicu nema tih para i necu nista od toga ni uraditi siguran sam do evrope

-
- Kontakt:
Nije toliko znacajno na danasnji dan da ga se ovoliko rasčlanjuje...Noke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 14:07Pa to što igramo finale kupa ne umanjuje ovaj čin bolesti.propoklopac je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:56Igramo finale kupa ljudi smaraju bilbordima, a evo neki i barselonu pominju, al nas ima raznih
![]()
-
- Kontakt:
Jednu dobru i hrabru utakmicu ocekujemo, i pozitivan rezultat bez primljeno gola. Sretno.
**** ga, jos kad skontas da ovo nase sranje od kupa ima dvije utakmice.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑07 maj 2025, 14:06Braca moj nisi jedini jedva sam zaspao sinoc,a kupio sam karte za istok,ne bi upalio Tv ili otisao na utakmicu nema tih para i necu nista od toga ni uraditi siguran sam do evrope
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Tako je to bi mozda moglo biti od sljedece sezone ako se nacionalni koeficijent podigne.bvsic je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:59Ne krecemo od EL ja msm, tek od slj sezone je toGalantni je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:55Pa vidi Zrinjski ide 99%, mi ako se koeficijenti posloze krecemo od EL, tako da su sanse za KL 75%, Borac 40%, Zeljeznicar 35%. Vidi sve je moguce, ali ako bi se uspjelo da tri ekipe prodju pa mozda i dvije, onda bi sledece godine to bilo zaista puno lakse uz titulu i onda bi imali jedan kontiunitet igranja Evrope. Mislim da sanse nisu male
To nije slucaj od ove europe
Trenutno korisnika/ca: haris004, Rajvosa4ever, Rule_hz, Vaya i 61 gost.