Miran budi i ponasaj se nornalno, nije tesko, zar ne ?Vorovus je napisao/la: ↑07 apr 2025, 08:25Ne vrijedi dvostruko, imas odluku iz 2021. o izmjenama i dopunama tog clana.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑07 apr 2025, 04:47Zapravo ne govori, pogledaj clan 7 koji kaze da se na kraju takmicenja ( ovo sto si ti postavio se odnosi za prvi dio takmicenja odnosno 22 kola ) gleda Pravilnik o fudbalskim/nogomentnim takmicenjima ,clan 43, koji kaze da se u borbi za titulu, Europu i ispadanje prvo gleda medjusobni omjer odnosno broj bodova onda se gleda gol razlika, onda gol u gostima vrijedi dvostruko a tek onda ukupna gol razlika.jurisicduska je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:31
Nema na čemu evo i član 6 govori o tom.
Da ne bude polemike.
![]()
Ne znam ko je gori od vas dvojice, prvi postavlja pogresan clan, a drugi onaj koji vise ne vazi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja nista nisam pisao. Ne hvalim nikad one koji dolaze dok ne vidim kako ce se pokazati. Zizovica vrlo dobro znam. Radnikov bunker i smor od fudbala, brukanje i tjeranje iz hdz-ove prcije i tako dalje.Vorovus je napisao/la: ↑07 apr 2025, 13:25"Znate" vi i da je Zekic "najvece trenersko ime u PL" da li ikad ili zadnjih par godina. Sta ste ono pisali na pocetku sezone. Slicno prije i za Rozmana. Spakova mu Sibenik 4 komada, ne znam jel Sibenik od rata dao nekome 4 gola.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Combattente87
- Kontakt:
Pa sad, morate odlučiti šta vam je bitnije, premija od Borca ili haos unutar kluba, a sigurno će doći do trzavica ako izgubite još jednu utakmicu sa top 4 ekipama.....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ni jedno ni drugo nego cemo napasti i dobiti taj Zrinjski

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pametno razmišljanje 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Simpatizer
- Kontakt:
Nema odgovora na pitanje, jer si i sam svjestan sta ste radili.NoProfit je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:04To što ste nas mlatnuli dva puta ne mijenja činjenicu da ste najveći lopinaši u historiji ove lige. Jedino gore od toga je to što ste vi ponosni na to.Simpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:01Napisa navijac kluba koji je odradio jednu od najvecih namjestaljki sa Olimpikom. To se zaboravilo?
Mlatnuli smo vas dva puta u sedam dana i zato budi miran!![]()
![]()

A tad ste uzivali. Jbg, niste mogli tako dovijeka.

Svi Mirvicevi svjedoci imaju istu pricu.nokee je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:45Ide on u paketu sa tatom vamSimpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 10:06I Vicka, naravno. Da nam pozivi jos 4 godine, a u medjuvremenu izmjena statuta pa jos...![]()
Ljubi te Vicko.![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
Osvojio je i Maksimović titulu sa Borcem i uz to imao onaj niz pobjeda pa nakon toga nije ništa uradio u trenerskoj karijeri.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mi cemo madjarima na kosevu zabiti tricu a na kraju sezone borac ce imati 5-6 bodova vise od njih
Zayebavam se. Naravno, napasti punim i vratiti im za onaj poraz s neregularnim golom.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ne samo da nije uradio ništa nego nije nikog pobijedio u Premijer Ligi s drugim timom.Bazinga12345 je napisao/la: ↑07 apr 2025, 13:59Osvojio je i Maksimović titulu sa Borcem i uz to imao onaj niz pobjeda pa nakon toga nije ništa uradio u trenerskoj karijeri.
Sa Slobodom bez pobjede
A evo i sa Posusjem isto
Njima ne treba trener može ih voditi bilo ko. Dok je ovakva situacija. Pitao bih ja za njegove trenerske spspobnosti da se okliznuo 5-6 puta kad su sudije intervenirale pa poslije toga se morao čupati isto negdje gdje mu sudije neće pomoći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
nek se lažni odreknu gicka u savezu na skupštini evo im 3 bobe, i dobroo svimaa, iduće godine da se igra fudbal na zelenim terenima a ne van njega
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne može se drugačije kad je istina takva. Pa i vi se smijete smijurijama koje su vama sudjenje u proteklim godinama. Bilo je svega i prije, ali ni 3% sta vi radite, tj SNSDSimpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 13:57Nema odgovora na pitanje, jer si i sam svjestan sta ste radili.NoProfit je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:04To što ste nas mlatnuli dva puta ne mijenja činjenicu da ste najveći lopinaši u historiji ove lige. Jedino gore od toga je to što ste vi ponosni na to.Simpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:01
Napisa navijac kluba koji je odradio jednu od najvecih namjestaljki sa Olimpikom. To se zaboravilo?
Mlatnuli smo vas dva puta u sedam dana i zato budi miran!![]()
![]()
![]()
Svi Mirvicevi svjedoci imaju istu pricu.nokee je napisao/la: ↑07 apr 2025, 12:45Ide on u paketu sa tatom vamSimpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 10:06
I Vicka, naravno. Da nam pozivi jos 4 godine, a u medjuvremenu izmjena statuta pa jos...![]()
Ljubi te Vicko.![]()
![]()
Pa isti taj Zizovic nije mogao meda u Zrinjskom. Otjerali ga na pocetku sezone ako se dobro sjecam? Eto on odjednom postao klasa od trenera. Uz ovu situaciju, i Limeni bi izgledao kao strucnjak u Borcu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Hoces li ti odgovoriti na ono gore pitanjce ili ti je kratko pamcenje?nokee je napisao/la: ↑07 apr 2025, 14:21Ne može se drugačije kad je istina takva. Pa i vi se smijete smijurijama koje su vama sudjenje u proteklim godinama. Bilo je svega i prije, ali ni 3% sta vi radite, tj SNSDSimpatizer je napisao/la: ↑07 apr 2025, 13:57Nema odgovora na pitanje, jer si i sam svjestan sta ste radili.![]()
Svi Mirvicevi svjedoci imaju istu pricu.![]()

Derbi kola u petak u 18:00h, ovi se stvarno trude da što manje publike bude na stadionima.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dobro jasno je to, gledajuci samo jucerasnju tekmu sudjenje bilo 50/50DamirT je napisao/la: ↑06 apr 2025, 23:25Odlican kad igraju medjusobno. Do te utakmice kolju svaki ostali klub u ligi, nekad u vecoj mjeri, nekad manjoj.QUARTERBACK je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:44sto je najjace ljudi ih posteno dobili sudija odlican
Pa to je ocito vec dugo vremena, cilj i jeste da sto manje ljudi prati i gleda sport. Onda ce tek da rade sta hoce, a nije daleko ako vicko jos jedan mandat dobije za 2 godine nece bit ni 2-3 hiljade ljudi na Kosevu i Grbavici, vamo na ostalim stadionima nema ni hiljadu vec
Ja u petak npr. radim do 18:15 međutim, uspio sam dogovoriti sa nadređenima da me puste ranije, samo da bi stigao na utakmicu. Nisu normalni da stave derbi radnim danom. Yebala ih Arenasport.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Problem je sto su uzeli previse liga da prenose i one sto su bitne i one sto nikoga ne zanimaju a tek ce haos sad nastati sa Euroligom i Bundesligom.bvsic je napisao/la: ↑07 apr 2025, 14:47Pa to je ocito vec dugo vremena, cilj i jeste da sto manje ljudi prati i gleda sport. Onda ce tek da rade sta hoce, a nije daleko ako vicko jos jedan mandat dobije za 2 godine nece bit ni 2-3 hiljade ljudi na Kosevu i Grbavici, vamo na ostalim stadionima nema ni hiljadu vec
Strancima ne mogu diktirati termine vec to dobiju na gotovo pa sta im drugo ostaje nego da ligi cije su vlasnik tv prava prilagodjavaju sebi termine.
Bht je druga stvar.Nista od sportskog sadrzaja ne prenose pa su mogle sve utakmice igrati vikendom,do duse nikada nije bilo sve u prijenosu i dosta slabiji kvalitet snimkan medjutim sto se mene tice nek tosterom snimaju ali ne mozes derbi kola klubova koji su najvise puta osvajali ovo takmicenje deceniju unazad stavljati u petak u terminu gdje mnogi rade.
Ako mora u petak stavi ga fino u 9 nemoj u 6 mozgu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!