FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca igra koliko je potrebno i opet je 7:0 u šansama.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 03 maj 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sad ispade da je sahtar bio opasniji od arsenala i reala zajednoT-MAC je napisao/la:samo je kasiljas spasio real sad za sad..potpuna dominacija u svim segmentima..
nadam se da ce barca uvaljat koji gol..cisto da se osigura,da ja ne strepim vam'o...
.
de nemoj me zahebavatindex_ je napisao/la:Meni se cini Ronaldojasmin256 je napisao/la:igro sam na klad pa me zanima ko je bio prvi u offsideu ??
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Dobro nase poluvrijeme,odvija se igra po nasem i samo zahvaljujuci sjajnom Ikeru jos uvijek je 0-0,sve dobro funkcionise,mada mi Villa malo odskace od ovih prema naprijed,ima dosta prostora po lijevoj strani,ne udvajaju ga pa se moze fino istrcati...
U sustini sve ide kako treba samo sto nema gola,lijepo bi bilo da padne jel dosta bolje igramo,napokon da utakmica nije prgava i napokon se igra lopte
U sustini sve ide kako treba samo sto nema gola,lijepo bi bilo da padne jel dosta bolje igramo,napokon da utakmica nije prgava i napokon se igra lopte
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo jos da padne gol i da se jos jednom potvrdi kako je Barca nekoliko levela iznad Reala. Man Untd je mjera, Real je truba, realno 
- HeavensWonder
- Kontakt:
Iskreno... Mascherano za ono simuliranje, fuj !!! Barca bolja sto puta, samo nema potrebe za simuliranjem ba koji mu je... Kvari ugled kluba
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Villa je mnogo opasniji kada igra po krilu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Samo je pravo cudo da Barca ne vodi bar 2 - 0 , Iker je do sada branio nemoguce .
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Pedroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo golllllllll 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Ovaj komentator fakat navija za Real 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo Abdial se zagrijava

Ovo je lijepo vidjeti! Abidal opet na terenu. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Braco opet smo popisali frankovce sad se okrecemo finalu Lige Prvaka.
Sad slavlje a sutra ugasite forum - uskoro dolazi plač, kukanje, plač, psovke i ostali gubitnicki alati.
Sad slavlje a sutra ugasite forum - uskoro dolazi plač, kukanje, plač, psovke i ostali gubitnicki alati.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
GAME OVER HALA!
Barca je sampion
Barca je sampion
Joj što ih ne uništiše...
Uglavnom zaslužen prolazak,bolja ekipa je prošla.
P.S. Naježio sam se kada je Abidal ulazio.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.