NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Jel ovo Duvnjak pravi Čelik iz 2021/22?
-
- Kontakt:
Gabrijel Popovic, Dzenan Smajic, Sulejman Salkic i Besim Kolic, fina je pojacanja doveo naredne sezone ce se boriti za ulazak u 1.ligu FBiH
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oporavlja se od loma noge i povrede koljena.
-
- Kontakt:
Navodno je Željezničar zainteresovan za našeg Davuda treba im lijevi bek
Oni se izgleda ozbiljno spremaju za federalku. Samo da naglasim da nemam nista protiv Davuda!dinodino2019 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 18:57Navodno je Željezničar zainteresovan za našeg Davuda treba im lijevi bek
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 14 jan 2024, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaka marka za Davuda je top invensticija.dinodino2019 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 18:57Navodno je Željezničar zainteresovan za našeg Davuda treba im lijevi bek
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Slažem se.prisonbreak je napisao/la: ↑14 jan 2024, 19:11Svaka marka za Davuda je top invensticija.dinodino2019 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 18:57Navodno je Željezničar zainteresovan za našeg Davuda treba im lijevi bek
To bruno i sabic prave Čelik 2?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Najvise mi zao Salkića. Lik je ubica
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Gledo sam ga dosta ove polusezone i kad je u Zelji igrao, isto tako i u mladoj repki. Prelos frajer kad god ude u igru nesto se lose desi ekipi u kojoj igra, a sve je posljedica nekih njegovih poteza. Igra na krilu, a okretan ko doner. Znam da je i kod Zeljinih navijaca predmet sprdnje. Ne kazem da kod nas kad bi dosao da ne postoji da bi mozda i popravio svoju igru. Ali na osnovu ovog do sad sto sam vidio Karalic je za njega Bukayo Saka licno.
Srce, čast i ponos!
Nadam se da nije istina, jer lik je preloš po onome što je pokazivao u Želji.Gledao sam Želju i njega sam zapamtio, jer je rinaka od igrača, svaki igrač u Čeliku je bolji od njega zagarantovano.Samo traženje igrača u Želji je amaterski,jer su ljudi pred ispadanje, rješavaju se igrača koji ni opstanak 100% ne mogu izboriti, a što je najgore haj inekako sto se rješavaju igrača koji opstanak ne mogu izboriti al što Gasal veze s vezom nema.
Buahahaha... Stripy strip... Buahahahadinodino2019 je napisao/la: ↑14 jan 2024, 18:57Navodno je Željezničar zainteresovan za našeg Davuda treba im lijevi bek
-
- Kontakt:
I ja sam cuo za Arnautovica da ga hoce Zeljo cak su i zvali upravu, a evo vidim i Zenit je to objavio. Isto tako sam cuo da je Zeba kontaktirao upravu vezano za Karalica prije nekoliko dana.
Ma možemo mi pričati šta hoćemo Davud je igrač s najviše potencijala u našoj ekipi. Fizički zbog visine i dugih nogu, oskudnosti igrača na poziciji lijevog bočnog i zaštićenog godišta.
Problem je sad samo u njegovoj glavi i treneru koji treba naučit radit s njim. Ne može se s njim raditi kao s ostalim igračima, mora se imati neki drugačiji pristup. Imam osjećaj kad mu se najmanje govori šta će raditi da je tad najbolji.
Svakako, ako ode u Željezničar, sretno mu bilo, klub će pretpostavljam hajrovati trening kompenzaciju zbog prvog profesionalnog ugovora.
Problem je sad samo u njegovoj glavi i treneru koji treba naučit radit s njim. Ne može se s njim raditi kao s ostalim igračima, mora se imati neki drugačiji pristup. Imam osjećaj kad mu se najmanje govori šta će raditi da je tad najbolji.
Svakako, ako ode u Željezničar, sretno mu bilo, klub će pretpostavljam hajrovati trening kompenzaciju zbog prvog profesionalnog ugovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.