Safet Sušić - Pape

apolo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la apolo » 27 dec 2013, 21:56

Da lazem, nije proslo, jbg, :D . Ajd nek savez dovede Vahu za sicu koju prima Suske i onda ponesi pistolj i upucaj me na licu mjesta, hladno. Imas moj halal,evo svjedoka, slobodno pucaj.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 27 dec 2013, 22:04

Mozambik je napisao/la:
obagol je napisao/la:
Isto tako je spekulacija da su i Hajrovic i Kolasinac do prije dva mjeseca igrali za druge drzave. Ja nigdje nisam napisao TRENUTNO mora ovo ili ono. Do svjetskog prvenstva ima 6 mjeseci, do pocetka priprema za SP 5 mjeseci. Da bi se rijesile administrativne prepreke oko Dilavera i Arslanagica treba 2 mjeseca, to znaci da, ako sutra savez stupi u kontakt sa njima da bi sredinom Februara njih dvojica imali pravo nastupa za nas.

Naravno da savez ne moze nista na svoju ruku rijesavat sa momcima, kad nas selektor javno u novinama odvali da mu ne trebaju novi igraci.

Ne znam kakvu blokadu mozga imate vi papetoljubci pa vam sve sto selektor radi odgovara. Ni Tito nije imao takav kult licnosti kao Pape danas. Kad Pape napusti kormilo reprezentacije, nastat ce histerija nevidjena, samopovrijeđivanje, kao u Sjevernoj Koreji nakon smrti druga Jong - Ila.

Ovdje se previse ide iz krajnosti u krajnost. Ja nikad nisam napisao da Pape treba dobiti otkaz, da Pape glupo radi, da nije zasluzan za svjetsko prvenstvo, da nije nas najbolji selektor, da je teleci pogled itd.. Al zasto jednostavo ne mozete priznati da ima i gresaka. Svaki covjek ima gresaka, pa nije Pape poslanik.

Uz izbor taktike protiv Slovacke i Argentine, Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i zadnji vezni kojeg nemamo su jedine papetove greske od kad vodi reprezentaciju Zar to nije cinjenica, zar je to tesko priznati.

Zar sa Dilaverom, Arslanagicem, Prcicem ne bi imali jacu repzentaciju u Brazilu i vise sanse da bolji rezultat ostvarimo.

Danas kad Pape ne poziva ove igrace vi ih omalovazavate i branite Papeta, a sutra kad bi ih Pape pozvao vi bi prvi ustali i branili te poteze. Znaci jedino vi papetoljupci na ovom forumu ste dvolicni.
Ko kaže da se ne pregovara sa Dilaverom i sa Arslanagićem? Isto tako niko nije znao da se pregovaralo sa Hajrovićem dok nije pozvam u Švicarsku repku i dok sam nije priznao da ga je Pape dolazio gledati i da je razgovarao s njim i njegovim menadžerom. Nije se znalo da se pregovara sa Kolašincem dok nije objavljeno da je postignut dogovor i da će promijeniti sportsko državljanstvo. Čim su sredili papire, dobili su poziv. Nije Papetova krivica što imamo skroz malu bazu kvalitetnih fudbalera i što su igrači do sad kalkulisali oko izbora reprezentacije. Nažalost kvalitetnog desnog beka nemamo. Papetov izbor je Vršajević, ja bih pozvao nekog drugog, ti vjerovatno imaš neku drugu opciju ali je činjenica da nemamo kvalitetnu zamjenu i sva ta rješenja su u rangu Vršajevića. Dilaver kad promjeni državljanstvo, tek onda će se moći pričati o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu.

Zadnjeg veznog isto nemamo, Zahirović se nudio kao kvalitetno rješenje, nažalost nešto mu fali i ne može da se nametne u klubu. Bešić je isto bio opcija da se ta pozicija kvalitetno popuni i on je taj profil igrača kojeg Pape želi ali nažalost momak se sam eliminisao i ne mogu da vjerujem da se pojedinci stavljaju na njegovu stranu. Pa valjda nam svima reprezentacija treba da bude na prvom mjestu a ne da se neki nedokazani junior stavlja iznad repke. Kad pokaže da je sazrio, bujrum u reprezentaciju. Hadžić je još jedna opcija, može pričati ko šta hoće ali mislim da je trenutno momku jedina prepreka to što mu je Sead menadžer i Pape hoće da dobro izvaga prije nego ga pozove. Hadžić je još prije više od 2 godine pokrenuo proceduru promjene sportskog državljanstva i vađenja našeg pasoša.

Izjave u novinama služe i da bi se nešto sakrilo, zar ne? Da bi se skrenula pažnja...

Ne vidim po čemu je Ibričić Papetova greška?

Naravno da Pape ima grešaka, ima ih i Mourinho ali to nije razlog da ga se pljuje zbog gluposti. Po meni najveća njegova greška je taj 3.špic, što nije nikog isprobao. Također, za grešku mu uzimam (ne znam koliko je do njega) termine okupljanja. Okupljamo se u ponedjeljak navečer i prvi trening imamo utorkom, dok dosta reprezentacija već u nedjelju navečer imaju treninge. Morali bi barem organizovati trening ponedjeljkom, jer mislim da gubimo dan bezveze. Vjerovatno na to utiču troškovi, raspored letova ali se to po meni mora promjeniti.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 dec 2013, 22:34

Problem je zadnji vezni i njega moramo roditi do prvenstva, ako hoćemo išta da napravimo u Brazilu, tako da je svaki igrač koji može odigrati dobro tu poziciju zanimljiv, bio to Bešić,Saltić,ovaj sad iz Alkmara bilo ko, jer su Zahirović i Rahimić skroz zaglibili, tako da mi uopšte nemamo zadnjeg veznog trenutno ;)

Desni bek po meni nije kritična pozicija, Mujdža će do prvenstva ući u formu, a kao alternativa se nameću Bičo i Vranješ, naravno nisu kvalitet Mujdže, ali opet se ne bi osjetio toliko nedostatak kao npr kad Avdija pokriva tu poziciju.

Napadača nemamo, iskreno, jedino Hrgotu da privolimo, Zec nije taj kalibar,Muslimović je propo,Mahmutović teško povrijeđen, nema izbora zaista.

Jedina velika greška Sušića je promjena formacije, kad smo bili u najboljoj formi, nikad mi neće biti jasno, zašto je to uradio, zašto je promjenio tim koji pobjeđuje+ igra sjajno, i zamalo zasro sve, ali eto na kraju je imo sreće pa smo se izvukli.Zahirović nije neki kvalitet, ali u onom našem sistemu je bio jedan jako bitan kotačić bez kojeg se nije moglo, njegovom lošom formom i povredom Mujdže je sve krenulo nizbrdo, mislim na igru, zadnjih pet utakmica smo izgledali smiješno na terenu protiv svih ekipa, zaključak je da nam treba Zahirović ili neko tipa njega, a ne zadnji vezni koji zna baratati loptom, mi tih što dobro barataju loptom imamo tonu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 dec 2013, 23:11

Zanimljivo mi ovo prizivanje Arslanagica, od redovnih pljuvaca lika i djela Safeta Susica. Prvo su se natovarili na Tinu Susica, jer ga poziva zato sto su rodbina, pa me interesuje ova dvolicnost i mentalni sklop Balkanaca, kako ce pozvati Dinu Arslanagica, kad je takodjer bliznja familija porodice Susic. Hoce li i on na kraju biti, ono zbog rodbinskih odnosa?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 23:39

Sabinho je napisao/la:Realno, Pape je pokusavao biti autoritet, al' mu se to bas osvetilo. Protiv Albanije ganjamo rezultat od vadi Dzeku na samom kraju, jer je Dzeko stvarno igrao indisponiran. Kasnije mu svi prigovarali. Misimovica protiv Bjelorusije, a covjek udje i donese nam pobjedu. Jednostavno nasi najbolji igraci znaju da nemaju konkurenciju i da mogu raditi sta god zele, opet ce biti u prvom sastavu. Sto se navode svakakvi igraci kao pojacanja, to su sve momci koji protiv iole jacih protivnika ne mogu nista napraviti, i ovih prvih 11 ne moze igrati sa najjacima.
Ma nesvacaju to ljudi (zapravo djeca i kockarosi) ovdje! Nemamo mi igraca da se moze vjezbati strogoca. Sva navedena pojacavanja nebi nam skupa donjeli ni 5%. Beze se ovdje vrti prica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 23:46

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Realno, Pape je pokusavao biti autoritet, al' mu se to bas osvetilo. Protiv Albanije ganjamo rezultat od vadi Dzeku na samom kraju, jer je Dzeko stvarno igrao indisponiran. Kasnije mu svi prigovarali. Misimovica protiv Bjelorusije, a covjek udje i donese nam pobjedu. Jednostavno nasi najbolji igraci znaju da nemaju konkurenciju i da mogu raditi sta god zele, opet ce biti u prvom sastavu. Sto se navode svakakvi igraci kao pojacanja, to su sve momci koji protiv iole jacih protivnika ne mogu nista napraviti, i ovih prvih 11 ne moze igrati sa najjacima.
Ma nesvacaju to ljudi (zapravo djeca i kockarosi) ovdje! Nemamo mi igraca da se moze vjezbati strogoca. Sva navedena pojacavanja nebi nam skupa donjeli ni 5%. Beze se ovdje vrti prica.
Ma Pape se treba zadati da sa postojecim kadrom napravi formaciju sa kojom ce moci parirati velikima. Sad eto neko garantuje da ce Besic ili DIlaver napraviti prevagu protiv Argentine il' Nigerije, totalna glupost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 23:46

legenda reala je napisao/la:Problem je zadnji vezni i njega moramo roditi do prvenstva, ako hoćemo išta da napravimo u Brazilu, tako da je svaki igrač koji može odigrati dobro tu poziciju zanimljiv, bio to Bešić,Saltić,ovaj sad iz Alkmara bilo ko, jer su Zahirović i Rahimić skroz zaglibili, tako da mi uopšte nemamo zadnjeg veznog trenutno ;)

Desni bek po meni nije kritična pozicija, Mujdža će do prvenstva ući u formu, a kao alternativa se nameću Bičo i Vranješ, naravno nisu kvalitet Mujdže, ali opet se ne bi osjetio toliko nedostatak kao npr kad Avdija pokriva tu poziciju.

Napadača nemamo, iskreno, jedino Hrgotu da privolimo, Zec nije taj kalibar,Muslimović je propo,Mahmutović teško povrijeđen, nema izbora zaista.

Jedina velika greška Sušića je promjena formacije, kad smo bili u najboljoj formi, nikad mi neće biti jasno, zašto je to uradio, zašto je promjenio tim koji pobjeđuje+ igra sjajno, i zamalo zasro sve, ali eto na kraju je imo sreće pa smo se izvukli.Zahirović nije neki kvalitet, ali u onom našem sistemu je bio jedan jako bitan kotačić bez kojeg se nije moglo, njegovom lošom formom i povredom Mujdže je sve krenulo nizbrdo, mislim na igru, zadnjih pet utakmica smo izgledali smiješno na terenu protiv svih ekipa, zaključak je da nam treba Zahirović ili neko tipa njega, a ne zadnji vezni koji zna baratati loptom, mi tih što dobro barataju loptom imamo tonu
Sve na mjestu ovaj put! Zadnji vezni je jedina pozicija gdje stvarno GORI!! Zna i Papa valjda da bez DM osiguraca nemoze ici na svjetsko, kad moj babo to zna koji neprati puno fudbal zna vala i Pape i ekipa. Zahirovica je zrtvovo jer nije igro + iso je zadnje utakmice jos ofanzivnije jer smo morali pobjediti (grci bili iza vrata do kraja)! Malo je potcjenio Slovake u Zenici i to mu je se osvetilo (dizo djaba tenzije prije meca, nije bio miran kao inace). Ja mu to licno zamjerim, ali kao sto ti rece kocko se i dobio. Gotova prica.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 dec 2013, 23:51

Sabinho je napisao/la:
Ma Pape se treba zadati da sa postojecim kadrom napravi formaciju sa kojom ce moci parirati velikima. Sad eto neko garantuje da ce Besic ili DIlaver napraviti prevagu protiv Argentine il' Nigerije, totalna glupost.
Ma mora zrtvovati jednog u sredini za RASTURACA. Ako ne u sredini onda u napadu (iako mislim da ovo nebi bilo dobro za nas, jer Dzeko i Vedo su postali dobar tandem). Besic bi mozda mogo preuzeti tu poziciju rasturaca jer Zaha stagnira a Rahimic i nije neka opcija vise nego 20tak minuta. Uglavnom nasih 11 kao i 3 (mozda 5) izmjena se znaju otprilike.
Nas kadar je ogranicen. Nasi igraci sce igrati svi po 90 min sve tri i ako bogda jos vise utakmica. Nemamo mi taj luksuz da mjenjamo igrace i da ih odmaramo (a da neizgubimo totalno u kvalitetu). To sto neki tako rade preko PES i FM nepali u stvarnost.....to nekapiraju ljudi i onda pocnu pljuvati i psovati. Nervira me to polako

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 dec 2013, 02:28

legenda reala je napisao/la:
Head je napisao/la:Gledaj vopi,samo ne znam cija je Papetova ili Baljiceva :lol:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.7_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jbo vopi, gledaj šta je Balja priveo :)
Ima bolju trebu od svih igraca. Stari smeker je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 dec 2013, 02:58

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Head je napisao/la:Gledaj vopi,samo ne znam cija je Papetova ili Baljiceva :lol:
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.7_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jbo vopi, gledaj šta je Balja priveo :)
Ima bolju trebu od svih igraca. Stari smeker je to.
Adrijana beton

šta li je s Elegantom da prokomentariše ovu sliku :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 28 dec 2013, 10:14

Al me ovaj covjek vise poceo nervirat haos sa svojim izjavama. Cuj ti te gluposti. Za jedan termin nije odlucio protiv koga cemo igrati iako ima dosta ponuda ali zato za druge dvije opet kaze iako je spomeno selekcije, nije reko sigurno nego opet vjerovatno cemo igrati dvije jake tekme. Pa jbt reci fino ili dogovorio sam se definitivno ili nisam ni za jednu. Ovako ispadose sve tri tekme na istome.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 28 dec 2013, 12:39

dadnan je napisao/la:Al me ovaj covjek vise poceo nervirat haos sa svojim izjavama. Cuj ti te gluposti. Za jedan termin nije odlucio protiv koga cemo igrati iako ima dosta ponuda ali zato za druge dvije opet kaze iako je spomeno selekcije, nije reko sigurno nego opet vjerovatno cemo igrati dvije jake tekme. Pa jbt reci fino ili dogovorio sam se definitivno ili nisam ni za jednu. Ovako ispadose sve tri tekme na istome.
Pape je nevidjeni genije u davanju izvjava.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 dec 2013, 12:50

Jah zamisli moj ti... E cuj to svega ti, kaze da cemo igrati ali nije reko protiv koga cemo igrati jer jos nije dogovoreno niti ugovori potpisani...
E svasta ljudi moji.
Pa to nidje na svijetu nema.

Imate li jos kakvih primjedbi? Nije nosio suskavac ovaj put, srecom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 dec 2013, 13:15

Na danasnji dan 28.12.1979
Borussia D.- Humane zvijezde 3-2

Za Humane Zvijezde igrao Pape i dao gol na asistenciju Kevina Keegana
slika

preuzeto sa klixa od strane momka koji je navijac Sarajeva.
1946

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 28 dec 2013, 18:12

damirdamic72 je napisao/la:http://****/sport/ko-i-zasto-koci-dolazak-novih-igraca-u-reprezentaciju-bih

evo ljudi moji čovjek priča otvoreno i transparentno!

neko kao da stvarno koči napredak reprezentacije

mozda ce te reci da sam ludjak,nezahvalni paranoik i sl ali i ja imam osjecaja da Safet ne samo sto je loš trener vec nekad kao da namjerno radi i lošije nego što zna i može.

To je ono sto ja trubim konstantno imas jednog Hajrovica JR,Arslanagica i Cocalica a ti probavaš 5 puta nesposobnog Šunjića kao štopera.O Avdiji i njegovim alternativama necu vise stvarno ni trositi rijeci :) .Ibricic koji ispuhuje kao i Visca,Fejzic itd

Znaci svak ko i malo poznaje fudbal zna da nam treba kvalitetan stoper jer svi su izuzev Spahica čije prolazi i Bičakčića koji nadolazi-katastrofa ili povrjeđjeni,rezervi golman,treci napadac,defanzivni vezni itd.

pa ljudi imamo sigurno 20tak mladih igraca u cijelom svijetu.pa nek 1/4 budu "invalidi" nek se 1/4 ne uklopi i nek predposljenja trecina budu bezobrazni,nezahvalni i povrijeđjeni opet cemo sigurno moci dobiti barem 4-5 novih imena a da nisu Tino Sven Susic :P .

I ja sad fakat ne znam kako neko moze naci argument da mi kaze da nisam upravu i da selektor zna bolje i da onda taj isti selektor stavi Misketa i Pjanu da se sudaraju guzovima,Vrska metne na beka,Medunjanina na nemogucu poziciju defanzivnog veznog i Dzeku i Ibisa da se odbijaju od organizovane odbrane Slovačke i Argentine ko pjanci od staklen zid i onda po vrh svega ubaci Kvrzica ko šlag na tortu i onda jedno poluvrijeme igras bara-bara sa Lihtenstajnom.
Prestani koristiti drogu. Halucinacije i paranoja te tesko fata. :mrgreen: :mrgreen:

BJEDAN SI BJEDAN!!! Ovolio gluposti i budalastinje na jednom postu odavno nisam procito. Ludnica ti negine.
a ti si bjedniji 234 puta od mene i u fudbal se razumijes ko moja pranena Minka u nuklearnu fuziju.ako meni ludnic ane gine onda tibe treba ginuti neki sajt za kuhanje i dekoraciju stolova.Na postu gdje govorim o konkretnim nedostatcima i stvarima koje su nam potrebne za igru i napredak ti mi odgovaras da gluplji post nisi procitao!tako je isto jedan seljak u Šumadiji reko da gluplje stvari od "kritike čistog uma" I Kanta nije procitao-pa do koga je do kanta ili do seljaka!a ti dokazi d aimamo kvalitetno defanzivca,3 napadaca,da su nam stoperi na visini zadakta i jos sto sam pobrojao i ja cu ti se izvinuti.a ne mozes dokazati.mozes jedino vrijedjati i govoriti gluposti tipa Pape je zakon oca mi Allaha mi!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 dec 2013, 18:24

Gumenix je napisao/la: Pape je nevidjeni genije u davanju izvjava.
Ili si ti u pisanju komentara.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 dec 2013, 19:25

velez_mostar je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Susic nema mu.da da promjeni 4-5 igraca, ovako ima na okupu raju, ubaci pokojeg igraca da uzme koju kintu od managera i to je to.

U samom startu je zbog manjka inteligencije izletio da je tu zbog samopromocije, samim tim sve ostalo mu je manje vazno.
On ne dozivljava BiH kao svoju zemlju i misli da su ovdje sve glupani, a zapravo je on najveci neandertalac kojem treba novinar s hayata(onaj zalizani) da odgovara u njegovo ime i da ga hvali na sav glas.

Susic je rak rana nase repke, u iducim kvalama kad ga ne bude uvjericemo se koliko ozbiljno sve to moze funkcionirati.
U pravu si, ima na okupu raju, dakle jedinstvo i harmoniju, što je u konačnici i presudilo da se plasiramo na SP.
Jako bitan detalj kojeg si i ti svjestan.

Šta misliš da li Vaha doživljava Alžir kao svoju zemlju ili recimo Hiddink J.Koreju ?
Emocije nakon postignutog gola pokazuju koliko Sušiću srce kuca za ovu zemlju, ili možda ja vidim nešto što
ti ne vidiš ? A ko i koliko doživljava BiH kao svoju zemlju najbolje se vidi na ovom forumu !

Vidim, sa nestrpljenjem očekuješ naredne kvalifikacije, lave preskočio si Mundijal. Idemo redom...
Da, ima jedinstvo i harmoniju jer reprezentativcima dopusta da se zaj.ebaju, i niko ne smije biti povrijedjen, recimo Misketa ne smije poslat' na klupu, a zna se da je Hajrovic bolji...i to nije presudilo da se kvalifikujemo nego pateticna grupa u kojoj bi i Slovenija prosla dalje...ali toga si i ti svjestan.

Vaha ne dozivljava Alzir kao svoju zemlju, ali to i nije njegova zemlja, dok se ovome pripisuje da je veliki Bosanac i Hercegovac, a zapravo je ubleha svjetska koja samo sebe gleda..budimo realni i priznajmo to sebi, kad je vec to on priznao.

Nisam preskocio SP, samo mi je zao sto sa neznalicom necemo ostaviti traga na istom, ali izgleda da je kod tebe ona stara dobra na snazi "vazno je ucestvovati"...ja sam vise za onu "ako sam vec tu, odoh dati svoj maksimum da napravim rezultat".
Iskreno, kad pomislim da si ozbiljan čovjek i da se može s tobom razgovarati, ti nekako uzvratiš na djetinjast
način, da ne kažem pomalo bezobrazan, jer imam utisak da se ti ustvari samo zezaš na forumu.
Sve to što si napisao nema veze sa činjenicama, ako je to tvoj način da se malo našališ onda u redu, ali ako si
stvarno ozbiljan i zaista ako to misliš sve što si napisao, e to je već problem druže...Naravno, tvoj problem.
Ali hajde, zanemarimo to, da ne bude sad da ti držim predavanje, evo pokušaću ukratko osvrnuti se na tvoj post:

Prije svega, ne znam kako si ti došao do zaključka da se igračima dopušta da se zaj.ebaju, kad znamo i ti i ja
da to nije tako, jer znamo kakva disciplina vlada u timu što su nam do sada i sami igrači potvrdili x puta.
Prvi put čujem da neko kaže da je Hajrović bolji od Misimovića. Fakat si me nasmijao...
Ako smo mi imali laganu grupu onda je Grčka imala još lakšu.

Sušić je Bosanac i Hercegovac, i to je činjenica, e sad koliko to ne znam, ali prema onome što ja vidim (emocije)
mogu reći dovoljno. Čovjek je prihvatio da vodi ovu reprezentaciju za mizernu platu, tako da isključujem
mogućnost da je materijalista. Samo da te podsjetim da je Vaha hladno odbio da vodi našu reprezentaciju.

Ne mislim da je važno samo učešće, nego kad smo već tu treba naravno dati maksimum i pokušati napraviti
što veći uspjeh. A u ovom trenutku smatram da bi uspjeh bio proći grupu, što je i realno, i mislim da je i Pape
toga svjestan. A obzirom da nas mnogi vide kao senzaciju (osim nas) kažem, zašto ne, što dalje to bolje.

Živio ti meni druže..
F.K.SARAJEVO

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 dec 2013, 23:14

damirdamic72 je napisao/la: a ti si bjedniji 234 puta od mene i u fudbal se razumijes ko moja pranena Minka u nuklearnu fuziju.ako meni ludnic ane gine onda tibe treba ginuti neki sajt za kuhanje i dekoraciju stolova.Na postu gdje govorim o konkretnim nedostatcima i stvarima koje su nam potrebne za igru i napredak ti mi odgovaras da gluplji post nisi procitao!tako je isto jedan seljak u Šumadiji reko da gluplje stvari od "kritike čistog uma" I Kanta nije procitao-pa do koga je do kanta ili do seljaka!a ti dokazi d aimamo kvalitetno defanzivca,3 napadaca,da su nam stoperi na visini zadakta i jos sto sam pobrojao i ja cu ti se izvinuti.a ne mozes dokazati.mozes jedino vrijedjati i govoriti gluposti tipa Pape je zakon oca mi Allaha mi!
Ma daj neseri, samo pljujes kako si se prjavio. Svaku koju si napiso je za povracati.

Evo i u ovom se opet posra na sam sebe. Pa jer nam Pape kriv sto nemamo te kvalitetne igrace??? Trebo je prije 20tak godina napraviti kojeg igraca. Haj sto si popljuvo papeta i napiso svakakvih budalestina, pljujes i po nasim reprezentativcima. Idi navijaj za Brazil i Spaniju oni imaju kvaliteta koliko hoces, mi nemamo i zbog Toga se krpimo. Zato neseri u svoje dvoriste, postuj to sto imamo.

De mi rec gdje tiliko kvaitetan specijalista za fudbal radi???? (budi iskren)

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 29 dec 2013, 11:37

safet je zmaj bosanski, a vi sto prizivate vahu i ostale ne volite bosnu!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 dec 2013, 11:50

Obavezno procitati:
http://goo.gl/Ws4C51" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjece taj Becirovic je stvarno prejak tip, treba covjeku kakvu nagradu dodijeliti. Covjek na svoj racun putuje i razgovara sa reprezentativcima. Kao hobi. To samo moze kod nas biti. Eto vam te skupe skaut mreze. Umjesto da selektor koji dobija novac za to putuje pa se sretne sa Kolasincem, pa Hajrovicem, pa Salaticem, Becirovic je to uradio, dzabe, kao hobi, vise zainteresovan i informisam taj covjek nego selektor. Fuj to nema nigdje.

I pita se Becirovic ko koci da se dovedu i ostali momci, kao Atajic i drugi. E moj Becirovicu, pa kako su rimljani lijepo znali reci: Cui bono? Kome koristi? Ko ima koristi od toga da spadamo na Vrse, Zahirovica, pa Tinu uskoro. Hmm. Ko bi to mogao biti? Daj da razmislimo malo. ;)

Jos jednom: Becirovicu svaka ti cast, da pozivis sto godina!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.