Ko je dobro odigrao protiv Zrinjskog? Bekic Amer? on je u toj utakmici u kojoj su svi manje vise dobri bili i zadovoljili uspio los da bude.Na kraju upropastio neke sanse jel je plitak ko bazen na termama.Majkl je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Hurtic pod hitno mora muda sebi ugraditi.
A nemogu da shvatim kakvo je ono forsiranje Amera Bekica od juce ko god me vidio pita me kakv je ono igrac lopte nezna primiti,nebi mogao igrati u 3 ligi,i ljudi Alen Melunovic je za njega svemirski brod
Pa protiv Zrinjskog je dobro odigrao kao i svi pa je zato poceo .Zato ce sigurno slijedecu na klupu kao jos neki koji su to zasluzili poslije jucerasnje partije.
I sta je sada trebamo Krupu napasti sa dva spica,Bekic na klupu odnosno treba na zapad realno,s kim napasti koga gurnuti uz Ahmetovica,hocemol improvizovati nesta,jel to najkvalitetnija ekipa po tebi u ligi ,kada moras experimentisati nesto kao mi sto radimo,kad nam svi igraju sve? Kad su nam bekovi stoperi,kad su nam krila bekovi,kad su nam spicevi krila,kad se krila guraju na desetke,to je kao kvalitetna ekipa? S brda s dola popunjen roster koji je sve samo ne najkvalitetniji u ligi,imamo 10 krila nabacanih i ostalo popunjavanje rupa