HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
pošten komentar.
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ne branim ja nikoga. Nego vi niste realni. Osudjujete Peljtu i teretite nas klub da ime veze s tim. Mimo svake pameti. Kao sto kolega rece, bujrum na Kosevo pa ako budete bolji pobijedite. Ali nije vam FKS kriv sto ste dobili crveni u mecu sa Radnikom.PiazzaGrande je napisao/la:Hahaha...neka sam i ovo dočekao...sarajlija brani širokobriježane...19FKS46 je napisao/la:Vi i pravda ne idete zajedno u istu recenicu.
Valjao vam je Peljto i Cuic prosle sezone u sirokom kad su sudili u vasu korist. Sad vam odjednom ne valja. Kako da ne, bas ste pravedni...ipak ima nade za nas...peace
-
PiazzaGrande
Re: RE: Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
A šta bi ti kolega pomislio da igrate utakmicu protiv Mladosti DK ( a sljedeće kolo igrate sa Slobodom ) i sudi vam sudac iz Tuzle koji vam u miroljubivoj utakmici podjeli pet kartona i isključi Duljevića npr...U najmanju ruku čudnojoker90 je napisao/la:
Ne kazem da nije, samo mi je smijesno da za sudijske greske se odmah krivi FK Sarajevo i trazi neki alibi. Ako budete bolji, pobjedite, bujrum.
Volim te bola'!
Pa daj nam te situacije ako imaju snimljenje, kad je Katanecu dao dva kartona da vidimo i mi sto se zalite. Sta ako su opravdani kartoni?
Re: RE: Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Donekle te i shvatam, i meni su napamet padale razne teorije zavjera nakon zadnjeg derbija na Kosevu i slicno, ali ipak najizglednije od svega je da imamo nesposobne sudije. Nekad te poguraju, nekad zakolju na terenu, to je nasa liga. Objektivno, imali smo u sampionskoj sezoni dosta odluka na nasu ruku, vi ste isto imali u prosloj, tako da pricati o tome ko drzi sudije u saci i placa je nezahvalno. Siroki pokrade zeljeznicar sa onim ofsajdom, oni budu zakinuti protiv vas, sve ide u krug, kao sto rekoh, prije ce biti sudijska nesposobnost nego nesto vise.PiazzaGrande je napisao/la:A šta bi ti kolega pomislio da igrate utakmicu protiv Mladosti DK ( a sljedeće kolo igrate sa Slobodom ) i sudi vam sudac iz Tuzle koji vam u miroljubivoj utakmici podjeli pet kartona i isključi Duljevića npr...U najmanju ruku čudnojoker90 je napisao/la:
Ne kazem da nije, samo mi je smijesno da za sudijske greske se odmah krivi FK Sarajevo i trazi neki alibi. Ako budete bolji, pobjedite, bujrum.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
PiazzaGrande
A tako je to...i ja sam slično nešto o tome pisao...To je tako sa sucima i gotovo...Nadam se da naša Uprava neće izlaziti u javnost sa nekim priopćenjem...
Zaklopi knjigu i odloži je...Idemo dalje!
Zaklopi knjigu i odloži je...Idemo dalje!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
A slike na OSCAR C, k'o da je Blagoje Topličić snim'o...espresso je napisao/la:Ako nekog zanima snimka utakmice u 18:00 na HTV Oscar C.
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao brate izvini, nisam ulazio od kad sam ti ono napisao, nisam znao da ces brzo odgovoriti sta li 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PiazzaGrande je napisao/la:A slike na OSCAR C, k'o da je Blagoje Topličić snim'o...espresso je napisao/la:Ako nekog zanima snimka utakmice u 18:00 na HTV Oscar C.
Mislim da je do televizije a ne kamerom jer je snimano našom kamerom.
Ja se malo nasalim a pitari se odmah nalozili.Peljto je jucer bio definitivno los i nadam se da je imao los dan.To za lanjsku titulu svi znamo da je zasluzena a ostalim porucujem "neka pati kome smeta".U nedjelju cemo vidjeti ko je gdje trenutno sto se nas i pitara tice.Nisam odusevljen jucerasnjom predstavom ali nisam ni razocaran . Jos nisam nacisto koliko moze ova ekipa narocito bez dva glavna stopera i najboljeg veznjaka.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Ma normala... nisam gledao ali kažu ljudi da je jučer na Zrinjski TV odlična slika bila...espresso je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:A slike na OSCAR C, k'o da je Blagoje Topličić snim'o...espresso je napisao/la:Ako nekog zanima snimka utakmice u 18:00 na HTV Oscar C.![]()
Mislim da je do televizije a ne kamerom jer je snimano našom kamerom.
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
...................Kozic..................
Baric......Graovac..Jakovljevic..Stojkic
Peko......Tomic.....Petrak........Todorovic
...................Bilbija.....................
:...................Mesanovic................
Jedina dva mjesta upitna,Graovac(Radeljic) i Petrak (Zeravica)....Od Arezine nema nista,steta za njega mogao je postat igrac dogurao do repke B i on frajera glumi al neka,neka se imena spominju nista spektakularno,ovaj Kaudio da ceka dozvolu moga je trenirati sa nama ali i od njega izgleda nista!
Baric......Graovac..Jakovljevic..Stojkic
Peko......Tomic.....Petrak........Todorovic
...................Bilbija.....................
:...................Mesanovic................
Jedina dva mjesta upitna,Graovac(Radeljic) i Petrak (Zeravica)....Od Arezine nema nista,steta za njega mogao je postat igrac dogurao do repke B i on frajera glumi al neka,neka se imena spominju nista spektakularno,ovaj Kaudio da ceka dozvolu moga je trenirati sa nama ali i od njega izgleda nista!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Koliko je po vama jucer bilo gledatelja na stadionu?Prema jednom portalu ,navodno sluxbeni podaci saveza 1200.A recimo na Grbavici 12 000.!?
To znaci da Grbavica prima 15 000 a ona nasa tribina 2000!?
Nije vazno nek pisu sta hoce ali ovo je smjesno ako su to sluzbeni podaci.Po meni realno oko 3000 sinoc pod BB.Ako netko ima slike nek stavi.
Nije vazno nek pisu sta hoce ali ovo je smjesno ako su to sluzbeni podaci.Po meni realno oko 3000 sinoc pod BB.Ako netko ima slike nek stavi.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Dio tribina se upoce nevidi na slici,ovaj sektor prema sjeveru i gornja tribina sa koje se vidi teren,i jos jedno 300 ljudi sa stajanja.al svakako nesmatram relevantne ove izvjestaje saveza,ljudi su kao pali s marsa sto se tice procjene gledatelja,dobro rece kolega ko da je BB prcvara od 2000 mjesta,a ne od 20 000+
Gledam Adriano iz Barcelone iako zna sta se desava u Turskoj bez izkakvih problema ode da igra za Besiktas. A onaj vas bivsi golman jauce majku mu kao da je u Siriji golman 
Max Allegri
Prvo on ide za pare. U Tursku idu igrat jer su Turci puni keša što i ne čudi s obzirom da su veoma zdrava ekonomija.Mig_Mig je napisao/la:Gledam Adriano iz Barcelone iako zna sta se desava u Turskoj bez izkakvih problema ode da igra za Besiktas. A onaj vas bivsi golman jauce majku mu kao da je u Siriji golman
A jbga momku je 19. godina i prvi klub van rodnog grada tako da i ne čudi.
-
PiazzaGrande
Sigurno nije bilo ispod 2 500 ljudi a prije da je bilo 3 000...ALOBOLA je napisao/la:Koliko je po vama jucer bilo gledatelja na stadionu?Prema jednom portalu ,navodno sluxbeni podaci saveza 1200.A recimo na Grbavici 12 000.!?
Moram spomenuti finu gestu naše publike koja je velikim aplauzom ispratila iz igre igrača Radnika i našega bivšeg Plemića, Velibora Đurića...
Drago mi je što naša publika ne zaboravlja one koji su mnogo dali u dresu Zrinjskog...
p.s. Kouadio Kouadio viđen kod Tripolija, čeka krijumčare ljudi da ga prebace do Lampeduse... kuknjava
Volim te bola'!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Došao Mate, čekamo Kouadia,Toni Jović i Marin Popović 
Sta vam je koji k! Prekucat ce te Balkan s ta 3 igraca!ZrinjskiMostar je napisao/la:Došao Mate, čekamo Kouadia,Toni Jović i Marin Popović
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Gonimo jako 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.