Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Danas je i pazarni dan, a na rasporedu je i dvoboj gdje je znalo past i po 10 golova
Iz rubrike jeste li znali: Branislav Krunić koji će voditi ekipu Leotara u današnjem meču kontra pijačara je strijelac jednog od pogodaka iz meča ova dva kluba koji je završen rezultatom 10:0 u sezoni 2002./2003. kupa BiH

Iz rubrike jeste li znali: Branislav Krunić koji će voditi ekipu Leotara u današnjem meču kontra pijačara je strijelac jednog od pogodaka iz meča ova dva kluba koji je završen rezultatom 10:0 u sezoni 2002./2003. kupa BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
						- MaroonBjelave
- Kontakt:
Opraste s tim istupanjem, pijačarima, međugorcima i sl. Ovu temu bi bio sevap zaključati.

- 
				Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ne treba temu zakljucavat, da ova trojica herero rigoleto i kwedi ne pisu to sto pisu normalna bi tema bila al jbg. Svako **** jutro isti postovi, ne moram ni ulaziti na forum vec znam sta pisuMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 nov 2021, 09:50Opraste s tim istupanjem, pijačarima, međugorcima i sl. Ovu temu bi bio sevap zaključati.

Pijačari jeste li dobro da li vas je strah hendikepa?

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma vala, ne ostajete ni vi njima dužni.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:01Ne treba temu zakljucavat, da ova trojica herero rigoleto i kwedi ne pisu to sto pisu normalna bi tema bila al jbg. Svako **** jutro isti postovi, ne moram ni ulaziti na forum vec znam sta pisuMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 nov 2021, 09:50Opraste s tim istupanjem, pijačarima, međugorcima i sl. Ovu temu bi bio sevap zaključati.
Da malo osvjezimo temu

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
						- 
				Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pa ne mozes ostati kad svako jutro ista prica, ako im ne upali ujutro eto ih poslijepodne itd.. naucili na akademiji od svog lidera kako treba samo zakuhavatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:06Ma vala, ne ostajete ni vi njima dužni.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:01Ne treba temu zakljucavat, da ova trojica herero rigoleto i kwedi ne pisu to sto pisu normalna bi tema bila al jbg. Svako **** jutro isti postovi, ne moram ni ulaziti na forum vec znam sta pisuMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 nov 2021, 09:50Opraste s tim istupanjem, pijačarima, međugorcima i sl. Ovu temu bi bio sevap zaključati.

- 
				NajvecaRadosti
- Kontakt:
Cemu vam sluzi tema  Velež vs Zrinjski ?
Pojedinci su skroz unistili ovu temu da je vecini normalne raje koja je ovdje pisala dosadilo da ulazi jer svaki dan isti postovi.Naucio sam napamet svu historiju i Zrinjskog i Veleza....

Pojedinci su skroz unistili ovu temu da je vecini normalne raje koja je ovdje pisala dosadilo da ulazi jer svaki dan isti postovi.Naucio sam napamet svu historiju i Zrinjskog i Veleza....
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
						Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
Tko su sve bili strijelci u tom silovanju pijacara od strane zlih Trebinjaca, koji su se pojacali namjerno samo za tu sezonu?Rigoletto je napisao/la: ↑27 nov 2021, 09:29Danas je i pazarni dan, a na rasporedu je i dvoboj gdje je znalo past i po 10 golova
🔹
						- 
				GradKamena2
- Kontakt:
Admin da hoce rijesi sve za 2-3 dana,i sve bi super bilo,bez ikakvih opomena ban i zdravo.

Nek se riješi ovih što pišu jesul istupili jer misle da su smiješni i miran forum

Uefa Cup 1/4 
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
16. 2. 2003.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:29Nek se riješi ovih što pišu jesul istupili jer misle da su smiješni i miran forum
12:00
Stadion Police
Leotar - Vrapcici 10:0
🔹
Stvarno pitam ozbiljno i  direktno sati je 10:40 ako danas izgube hendikepom na teškom gostovanju u Trebinju hoce li istupiti iz ove lige?
Tamo oko 3 sata?
Ko ce ponuditi novu ostavku?

Tamo oko 3 sata?
Ko ce ponuditi novu ostavku?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3 utakmice danas i sve će biti završene do 17h, ljepota  

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko o cemu, nasa Severina onlyleft o postenjuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:29Nek se riješi ovih što pišu jesul istupili jer misle da su smiješni i miran forum

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
						- 
				jolicnikola
- Kontakt:
ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm

Taramba je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:46Ko o cemu, nasa Severina onlyleft o postenjuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:29Nek se riješi ovih što pišu jesul istupili jer misle da su smiješni i miran forum

Imate temu prepucavanja pa tamo pišite
Uefa Cup 1/4 
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- 
				opalaopala
- Kontakt:
Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
						#Fuckthenobles
Jesul?opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:53Kako neće kad imaš debile koji svako jutro isto pišu ,uredu 5,10 dana haj i 15 al bolan zadnja dva mjeseca oni isto . I ja sam se sprdo i zajebavao jedno vrijeme i sa njima i sa onim iz Platonove al bolan nisi bolestan da 2 mjeseca isto pišeš jer se na kraju sve svodi na isto , oni pijacari jesu li istupili i te fore , mi Medjugorci plastičari podstanari . Al ovo je pranje na ruke predji na posebnu temu pa perijolicnikola je napisao/la: ↑27 nov 2021, 10:48ova tema je postala žešća psihijatrija u zadnjih nekoliko mjeseci bgm
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.