AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 00:48

milanist je napisao/la:
sto se tice messijevog gola, to jeste greska, ali nimalo velika, messi se ionako izvlacio iz ofsajda i poslije je imao dosta posla dok je dao gol, mogao je to svirati,al nije vidio pomocnik jer tesko je to i vidjeti pogotovo kad se covjek izvlaci iz ofsajda, tako da, nista posebno sve u svemu
kako te nije sramota. cuj nije greska nikakva. nije nije a sto je se gol izrodio iz toga to je drugo jelda. pa kakve veze sto je s eizvalacio iz ofsajda. on je postojao i morao je se svirati, cuj nije vidio. pa njegov je posao da gleda. nisam mu ja kriv sto nije vidio ili nije htio da vidi. nita posebno jelda.. mozda tebi. nama jeste.. jer je to promijenilo tok utakmice. da smo mi nedo bog dali gol tako sad bi bile neke urote protiv midzeta i barcelone.. gluho bilo.
Majko draga sta procitah hahahahhahhahaahahahhahahhahahaahhaahahahaha
Pa stvarno ne mogu da vjerujem Boga mi Izvlaciooo seee iz ofsajda!!!!???????? I zabio gol koji nije regularan i koji je slomio utakmicu i nije velika greska e **** ga ti sad decko,i nista posebno
HALO OFSAJD COVJEK DOSAO IZ OFSAJDA,IGRA SE PREKIDA TADA I LOPTA SE DODJELJUJE PROTIVNIKU!!!!!!!!!!
ONO BI ĆORAV VIDIO!!!!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 mar 2013, 00:50

Warrick je napisao/la:
milanist je napisao/la:
sto se tice messijevog gola, to jeste greska, ali nimalo velika, messi se ionako izvlacio iz ofsajda i poslije je imao dosta posla dok je dao gol, mogao je to svirati,al nije vidio pomocnik jer tesko je to i vidjeti pogotovo kad se covjek izvlaci iz ofsajda, tako da, nista posebno sve u svemu
kako te nije sramota. cuj nije greska nikakva. nije nije a sto je se gol izrodio iz toga to je drugo jelda. pa kakve veze sto je s eizvalacio iz ofsajda. on je postojao i morao je se svirati, cuj nije vidio. pa njegov je posao da gleda. nisam mu ja kriv sto nije vidio ili nije htio da vidi. nita posebno jelda.. mozda tebi. nama jeste.. jer je to promijenilo tok utakmice. da smo mi nedo bog dali gol tako sad bi bile neke urote protiv midzeta i barcelone.. gluho bilo.
Majko draga sta procitah hahahahhahhahaahahahhahahhahahaahhaahahahaha
Pa stvarno ne mogu da vjerujem Boga mi Izvlaciooo seee iz ofsajda!!!!???????? I zabio gol koji nije regularan i koji je slomio utakmicu i nije velika greska e **** ga ti sad decko,i nista posebno
HALO OFSAJD COVJEK DOSAO IZ OFSAJDA,IGRA SE PREKIDA TADA I LOPTA SE DODJELJUJE PROTIVNIKU!!!!!!!!!!
ONO BI ĆORAV VIDIO!!!!!!

ne vazi to kada igra midzet i barcelona, tam vaze neka kantalonska pravila,koja idu samo u korist ciganiji iz katalonije :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 00:54

Kako je divno čitati ove vaše postove, plač, tugu, pljuvanje... 8-)

Samo nastavite momci, dobro vam ide, fakat.
Jednostavno, uživam. slika

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 00:56

mandraX je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la: Koliko je ovo sigurno za Kucku nisam pratio zadnjih dan dva? Dobar igrač nije loše pojačanje.
Da, dobar igrač, nikako loše pojačanje, al' za ekipe tipa Udinese, Lazio, Fiorentina...
Nikako za Milan.

Mislim, naravno sve zavisi kakvi su ciljevi kluba, ukoliko žele proći grupnu fazu LP, osigurati Evropu u Italiji, onda ok.
Za nešto više, Kucka je talašika.
Ma vidi mislim da ce on biti koristen u rotaciji,jer je sigurno upgrade za pojedince koje trenutno imamo u rosteru tipa Traorea i kompanije.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 00:59

mandraX je napisao/la:Kako je divno čitati ove vaše postove, plač, tugu, pljuvanje... 8-)

Ovakvu glupost sto sam boldovao cu uvijek pljuvati,jer ne sjecam se da sam ikad ista slicno procitao da je neka individua napisala.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 01:02

Warrick je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Kako je divno čitati ove vaše postove, plač, tugu, pljuvanje... 8-)

Ovakvu glupost sto sam boldovao cu uvijek pljuvati,jer ne sjecam se da sam ikad ista slicno procitao da je neka individua napisala.
Tugu razumijem, nije svejedno ispast' iz LP, pa bilo to i od Barce.

Al' pljuvanje, to je baš bez veze.
Pljujete po najvećem igraču današnjice (neću ić' u historiju, otići će rasprava u drugom smjeru), a to je baš ono blamažno.
Mislim ok, recimo i da je bio to ofsajd, zašto pljujete po Messiju, pa jel' ga on trebao svirat'?
Ili možda uzet' loptu i dat' je Abbiatiju, izvinut' se frajeru što je bio u ofsajdu i nastavit' igrat'? :mrgreen:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 01:06

mandraX je napisao/la:
Warrick je napisao/la:

Tugu razumijem, nije svejedno ispast' iz LP, pa bilo to i od Barce.

Al' pljuvanje, to je baš bez veze.
Pljujete po najvećem igraču današnjice (neću ić' u historiju, otići će rasprava u drugom smjeru), a to je baš ono blamažno.
Mislim ok, recimo i da je bio to ofsajd, zašto pljujete po Messiju, pa jel' ga on trebao svirat'?
Ili možda uzet' loptu i dat' je Abbiatiju, izvinut' se frajeru što je bio u ofsajdu i nastavit' igrat'? :mrgreen:
Nisi ti skontao ba,ne pljujem ja po Messiju covjek zabio gol hvala lijepo dovidjenja i prijatno.
Nego procitaj molim te fino sta je tvoj kolega napisao,NE BITNA Greska,to me iznerviralo,a i tebe bi nemoj zajebavat sad.
Opet ponavaljam nije nista upuceno Messiju nego ovom dijelu posta gdje ovaj kolega Romariooo kaze da je to mala greskica,pa fakat :lol: :lol: ,a ofsajd ko zgrada jbt.
Sve u redu Barca odigrala odlicnu utakmicu prosla,cestitao sam na temi lige prvaka doduse.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 mar 2013, 01:13

Cuj ti ovog Warricka.Covjek do prije 3 minute sazno da je bio offsajd a prica da se vidio offsajd iz aviona.Garantujem da do prve objavljene slike ne bi spomenuo to jer nije djelovalo tako.Sama reakcija fudbalera Milana dovoljno govori.

Sto nisi kuku i laprdo kad je Zapata odpimplo loptu malo glavom , malo rukom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 01:19

Johny je napisao/la:Cuj ti ovog Warricka.Covjek do prije 3 minute sazno da je bio offsajd a prica da se vidio offsajd iz aviona.Garantujem da do prve objavljene slike ne bi spomenuo to jer nije djelovalo tako.Sama reakcija fudbalera Milana dovoljno govori.

Halo ba jel bio ofsajd JESTE,da sam sad saznao bio ofsajd nije mala greska nego velika greska o tome pricam sve vrijeme.
Haj sad zdrao,slobodan si ne bih te vise zadrzavao!! ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 mar 2013, 01:35

zadivljujuca je inteligencija kod pojedinih forumskih strucnjaka, cuj messi dao gol iz ofsajda i to okrenulo tok utakmice, haahhaah

zanimljivo je kako kmeče ljudi i uvijek je obrat u utakmici kad njima nesto ne godi, a nije bio recimo obrat kad je milan dao gol prvi u milanu nakon igranja rukom, zar nije to bio obrat utakmice, slobodan udarac i alba igra rukom izvan 16, pa onda zapata i glavom i rukom, dakle, po pravilima trebao biti slobodni udarac za milan, to nije bio obrat nikakav jel tako, jer kad milan daje golove nisu to obrati, a kad barca daje jesu, smijesni ste momci s tim pricama, razumijem vasu tugu, al inteligenciju nikako, svaka situacija u utakmici je uzrok necega, sta bi bilo kad bilo uvijek se moze kalkulisati

kad sam rekao da nije taj messijev ofsajd bitan toliko, mislio sam da nije prvenstveno taj ofsajd bio uzrok gola, nego messijeva majstorija kojom se kasnije oslobodio igraca i provukao loptu mexesu kroz noge i dao gol, svako normalan to zna,

mozete li vi pacenici ovdje da nam priznate onako realno, koliko mora barca da vas pobijedi da ne biste kasnije baljezgali, 4 0 dakle ne vrijedi nista, jel 10 0 treba da bude da pricate o nekim sumnjivim situacija i preokretanju toka utakmice, ali onda bi vi nasli neki detalj i rekli bi ne bi bilo 10 nula da kod drugog gola nije bilo to i to.

ovdje se vidi ko je gospoda a ko kmečalo, kad je milan dobio prvu utakmicu, i pored tog neregularnog gola,koji je bio triput neregularniji nego messijev mi smo pricali samo o tome kako su nasi podbacili, a taj gol dakle je postignut nakon dva igranja rukom ako cemo cjepidlaciti, i niko nije pridavao vecu paznju, a sad evo vidimo da se neka prica digla iako je milan pometen s terena s 4 0, smijesno, i svoj toj totalnoj golijadi i dominaciji presudno je bilo sto je messi bio korak iza kad se povlacio iz ofsajda, to je bio trenutak koji je promijenio tok i istoriju povijesti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 14 mar 2013, 01:37

Johny je napisao/la:Cuj ti ovog Warricka.Covjek do prije 3 minute sazno da je bio offsajd a prica da se vidio offsajd iz aviona.Garantujem da do prve objavljene slike ne bi spomenuo to jer nije djelovalo tako.Sama reakcija fudbalera Milana dovoljno govori.

pa mozda bi i ranije saznali da su katalonski reziseri ponovili scenu koji puta i pokazali da se vidi, nego sumnjive situacije i scene nisu nikako pokazivali.
Sto se tice zapatine "ruke" imas fino snimke iz vise uglova gdje se vidi da ga je lopta pogodila u glavu.

PS
ne želim omalovažavati pobjedu barse niti se vaditi na sudije,krađu i tako zasluženo ste pobijedili i prošli i na tome vam cestitam!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 mar 2013, 02:00

Romariooo je napisao/la:zadivljujuca je inteligencija kod pojedinih forumskih strucnjaka, cuj messi dao gol iz ofsajda i to okrenulo tok utakmice, haahhaah

zanimljivo je kako kmeče ljudi i uvijek je obrat u utakmici kad njima nesto ne godi, a nije bio recimo obrat kad je milan dao gol prvi u milanu nakon igranja rukom, zar nije to bio obrat utakmice, slobodan udarac i alba igra rukom izvan 16, pa onda zapata i glavom i rukom, dakle, po pravilima trebao biti slobodni udarac za milan, to nije bio obrat nikakav jel tako, jer kad milan daje golove nisu to obrati, a kad barca daje jesu, smijesni ste momci s tim pricama, razumijem vasu tugu, al inteligenciju nikako, svaka situacija u utakmici je uzrok necega, sta bi bilo kad bilo uvijek se moze kalkulisati

kad sam rekao da nije taj messijev ofsajd bitan toliko, mislio sam da nije prvenstveno taj ofsajd bio uzrok gola, nego messijeva majstorija kojom se kasnije oslobodio igraca i provukao loptu mexesu kroz noge i dao gol, svako normalan to zna,

mozete li vi pacenici ovdje da nam priznate onako realno, koliko mora barca da vas pobijedi da ne biste kasnije baljezgali, 4 0 dakle ne vrijedi nista, jel 10 0 treba da bude da pricate o nekim sumnjivim situacija i preokretanju toka utakmice, ali onda bi vi nasli neki detalj i rekli bi ne bi bilo 10 nula da kod drugog gola nije bilo to i to.

ovdje se vidi ko je gospoda a ko kmečalo, kad je milan dobio prvu utakmicu, i pored tog neregularnog gola,koji je bio triput neregularniji nego messijev mi smo pricali samo o tome kako su nasi podbacili, a taj gol dakle je postignut nakon dva igranja rukom ako cemo cjepidlaciti, i niko nije pridavao vecu paznju, a sad evo vidimo da se neka prica digla iako je milan pometen s terena s 4 0, smijesno, i svoj toj totalnoj golijadi i dominaciji presudno je bilo sto je messi bio korak iza kad se povlacio iz ofsajda, to je bio trenutak koji je promijenio tok i istoriju povijesti
Decko,pricas o necijoj inteligenciji a sam ne kontas sta hoce da se kaze,evo da ti pojasnim sta sam JA htio reci.
Prva stvar nisam omalovazio nigdje igru Barcelone niti Messija niti bilo koga,jednostavno sam se upalio na tvoju recenicu u kojoj si rekao da nije velika greska,a jeste budi posten pa reci eto.
Druga stvar iz te akcije je Barca anulirala prednost od 2-0,jel to lomljenje utakmice u svoju korist JESTE!!
Barcelona je odigrala odlicnu utakmicu i pobijedila Milan svaka cast,cestitke.
Eh opet ponavljam stvar je u tome da nije mala greskica nego velika greska.
Ziv i zdrav bio,sretno u nastavku takmicenja ;)

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 14 mar 2013, 08:02

S-Y-L-A-R je napisao/la:Svaka čast na utakmici !!!!
Odlično odigrano protiv Barce, klasa !!!
Iako su najavljivali 4 mogli bi ostati na 0 predstavnika u četvrtfinalu vrlo lako :lol: :lol: :lol:
(To bih volio više nego išta da se ne lažemo :D )
Volio bih i ja Monicu Bellucci ali ne moze. I nemoj se vise smijati jer ko se zadnji smije najsladje se smije.
Mi nikada odustati necemo...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 mar 2013, 08:23

Romariooo je napisao/la:zadivljujuca je inteligencija kod pojedinih forumskih strucnjaka, cuj messi dao gol iz ofsajda i to okrenulo tok utakmice, haahhaah

Ne ispadaj glup s tom pričom. Bolje je zadržat' nešto za sebe nego ispast' glup. Barca prošla, hvala i ćao.

slika

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 mar 2013, 10:56

Sta kaze iz vise uglova se vidi da nije igrao rukom.Ja ovdje vidim samo jedan ugao , pa se cak i u ovom kadru vidi da je duplo odigrao.Dakle nemoguce da je dva puta igrao glavom jer nije dvoglava zvjer.Jasno da ga je lopta udarila u glavu a onda je smirio rukom jer glavom loptu ne mozes iskontolisati ovako jer bi lopta otisla jos vise u visinu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 mar 2013, 11:17

momcino ja stvarno ne znam jesil ti toliko glup ili se samo pravis. tvoja prica je nigdje veze i mozes je prosipati djeci od 6-7 godina. mada ste po steenu inteligencije tu negdje. a mozda i ne, da ne vrijedjam tu djecu, nisu nista kriva.
cuj i ako je bio ofsajd nista ne znaci jer je messi posle imao tezak zadatak da da gol, ma sta me briga sta je morao posle da radi, tamam da je moro kupit sijeno vazdan ili cijepat 10 metara drveta boli me neka stvar, ofsajd je bio i morao se svirati tamam da je ebu talib bio sudija. ispadas glup svakim postom koji napises, vadis barcelonu iz svih sudijski gresaka ( to ajd i razumijem je si navijac barcelone. ali pretjerujes stvarno odvadi malo ) drugo trazis greske koje su ostetile barcelonu a koje nisu ni postojale ( ruka zapate) znaci, postavljamo video gdje se jasno vidi ofsajd mesija i video gdje se jasno vidi da zapata nije igrao rukom i ti opet po svome. pa ko je ona ovdje budala i ko se pravi da je pametniji. tvoji romani na nasem PDF-u mi vec pice po nekoj stvari. ajd da se ima sta procitati pametno pa ajd. a sve sto vidim je cista glupost, nista sa nicim.

vidim i govoris da taj drugi gol nije prelomio utakmicu. kako nije momcino? do tada je Milan imao rezultat koji je njima godio a tim pogotkom sve se promijenilo. barca je dobila vjetar u ledja. milan se tada nalazio u jos goroj poziciji. znaci vise im rezultat nije odgovarao + valjalo je odigrat ostatak tekme na gostujucem terenu,

ohladi vise matereti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 14 mar 2013, 13:27

Dok nama tim budu sačinjavali Flamini, Traore, Robinho, Mexes i slični pa sad i ovaj Kučka desavat će nam se Totenhem, Barcelona. Ako već hoće praviti tim, kao sto Killer reće neka to bude na mladiim i perspektivnim. Bolje dvije godine zrtvovat da momci steknu iskustvo, nego ovako lutati i čekati da nam se rezultati poklope.
Sreca je ključan faktor za uspjeh, naravno..al mi smo je počeli prizvati toliko da je apsurdno. A opet s druge strane je opasnost..ako proizvedes odličnog igrača eto ti ovih sa petodolarima..jednostavno, to ne mozes odbiti, jer taki vakat dosao.

Evo mali Sciglio je po meni bolji igrač od Abatea, samo fali iskusto, a to ne moze steći gledajući s klupe. Sad iz ove perspektive, po meni je veći gubitak sto protiv Barcelone nije odigrao bar 30 minuta od samog ispadanja.
Nesto sam pročitao da su uzeli u razmatranje povratak Paloschija. Sjećam se kad ga je Carlo gurnuo u vatru, mali je dao 2-3 gola..skoro vise od Robinha otkako je u Milanu.

Golman (ne vjerujem da ce Gabriel dobiti sansu ni sljedeće sezone), stoperi i kreativac. To je kičma ekipe. Ako to ne rijese na ljeto, tesko da se ćemo moći parirati ekipama kao sto su Barca, Real, M.United etc.
Zapata m mozda bio odličan da je kraj njega T.Silva (doduse uz njega bi i Adnan Mravac posto klasa od stopera). Po meni njegove greske nastaju manje vise zbog kretena u liku Mexesa. Pazi sad ovo Baresi, Maldini,Costacurat,Nesta,Desailly..naspram Mexesa, Bonere, Yepesa, Zapata. Pametnom dovoljno.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 14 mar 2013, 13:42

"sto se tice messijevog gola, to jeste greska, ali nimalo velika, messi se ionako izvlacio iz ofsajda i poslije je imao dosta posla dok je dao gol, mogao je to svirati,al nije vidio pomocnik jer tesko je to i vidjeti pogotovo kad se covjek izvlaci iz ofsajda, tako da, nista posebno sve u svemu, sudjenje u obje utakmice je bilo posteno, manjih gresaka ako i je i bilo, bilo je na obje strane, nije recimo kao real united gdje je sudija prelomio meč"!

rece lik i osta živ!
napokon i sanjin ima sparing partnera

romaria za predsjednika! hohohohohohohohoho

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 mar 2013, 13:55

LegendKiller je napisao/la:"sto se tice messijevog gola, to jeste greska, ali nimalo velika, messi se ionako izvlacio iz ofsajda i poslije je imao dosta posla dok je dao gol, mogao je to svirati,al nije vidio pomocnik jer tesko je to i vidjeti pogotovo kad se covjek izvlaci iz ofsajda, tako da, nista posebno sve u svemu, sudjenje u obje utakmice je bilo posteno, manjih gresaka ako i je i bilo, bilo je na obje strane, nije recimo kao real united gdje je sudija prelomio meč"!

rece lik i osta živ!

i najgore od svega toga je da on pokusava ubijediti nekoga u nesto sto on napise. smijesan lik totalno. sanjij je za njeg mala maca. on barem uleti proslpe koji fazon i to je to. a ovaj kad stane pisati romane i silne epitete na racun barce ne mili mi se citati tolike gluposti.

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 14 mar 2013, 13:58

LegendKiller je napisao/la:"sto se tice messijevog gola, to jeste greska, ali nimalo velika, messi se ionako izvlacio iz ofsajda i poslije je imao dosta posla dok je dao gol, mogao je to svirati,al nije vidio pomocnik jer tesko je to i vidjeti pogotovo kad se covjek izvlaci iz ofsajda, tako da, nista posebno sve u svemu, sudjenje u obje utakmice je bilo posteno, manjih gresaka ako i je i bilo, bilo je na obje strane, nije recimo kao real united gdje je sudija prelomio meč"!

rece lik i osta živ!

znaci potpisujem, sve si rekao ;)

ljudi dolaze na sportski forum, prate fudbal i onda komentarisu ovako nesto, za ne povjerovat i upitat se cemu vodi diksusija uopste na temu fudbal, ne bih govorio na koju temu da se prijave pojedini jer ce se uvrijediti ;)

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 1 gost.