Romariooo je napisao/la:zadivljujuca je inteligencija kod pojedinih forumskih strucnjaka, cuj messi dao gol iz ofsajda i to okrenulo tok utakmice, haahhaah
zanimljivo je kako kmeče ljudi i uvijek je obrat u utakmici kad njima nesto ne godi, a nije bio recimo obrat kad je milan dao gol prvi u milanu nakon igranja rukom, zar nije to bio obrat utakmice, slobodan udarac i alba igra rukom izvan 16, pa onda zapata i glavom i rukom, dakle, po pravilima trebao biti slobodni udarac za milan, to nije bio obrat nikakav jel tako, jer kad milan daje golove nisu to obrati, a kad barca daje jesu, smijesni ste momci s tim pricama, razumijem vasu tugu, al inteligenciju nikako, svaka situacija u utakmici je uzrok necega, sta bi bilo kad bilo uvijek se moze kalkulisati
kad sam rekao da nije taj messijev ofsajd bitan toliko, mislio sam da nije prvenstveno taj ofsajd bio uzrok gola, nego messijeva majstorija kojom se kasnije oslobodio igraca i provukao loptu mexesu kroz noge i dao gol, svako normalan to zna,
mozete li vi pacenici ovdje da nam priznate onako realno, koliko mora barca da vas pobijedi da ne biste kasnije baljezgali, 4 0 dakle ne vrijedi nista, jel 10 0 treba da bude da pricate o nekim sumnjivim situacija i preokretanju toka utakmice, ali onda bi vi nasli neki detalj i rekli bi ne bi bilo 10 nula da kod drugog gola nije bilo to i to.
ovdje se vidi ko je gospoda a ko kmečalo, kad je milan dobio prvu utakmicu, i pored tog neregularnog gola,koji je bio triput neregularniji nego messijev mi smo pricali samo o tome kako su nasi podbacili, a taj gol dakle je postignut nakon dva igranja rukom ako cemo cjepidlaciti, i niko nije pridavao vecu paznju, a sad evo vidimo da se neka prica digla iako je milan pometen s terena s 4 0, smijesno, i svoj toj totalnoj golijadi i dominaciji presudno je bilo sto je messi bio korak iza kad se povlacio iz ofsajda, to je bio trenutak koji je promijenio tok i istoriju povijesti
Decko,pricas o necijoj inteligenciji a sam ne kontas sta hoce da se kaze,evo da ti pojasnim sta sam JA htio reci.
Prva stvar nisam omalovazio nigdje igru Barcelone niti Messija niti bilo koga,jednostavno sam se upalio na tvoju recenicu u kojoj si rekao da nije velika greska,a jeste budi posten pa reci eto.
Druga stvar iz te akcije je Barca anulirala prednost od 2-0,jel to lomljenje utakmice u svoju korist JESTE!!
Barcelona je odigrala odlicnu utakmicu i pobijedila Milan svaka cast,cestitke.
Eh opet ponavljam stvar je u tome da nije mala greskica nego velika greska.
Ziv i zdrav bio,sretno u nastavku takmicenja