Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
da je samo malo vise razmisljao,zatrazio neciji savjet,nurkic,pa da je kad je vec htio ovakvu majicu obuci,sto je njegovo pravo,pored ovih imena na majicu stavio i npr. zlatne ljiljane acu petrovica iz tuzle,mihajla petrovica iz travnika,zacepio bi usi srbijanskim medijima,ali on vjerovatno nikad nije ni cuo za ovu dvojicu
BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Bošnjaka ubleho, bošnjaka, ostaj mi zdravo Bošnjače pravoslavne vjeroispovjesti, Srbi u BiH mogu biti samo konvertovani vlasi i nomadski stočari iz Srbije.44Bertans je napisao/la: BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.
Istina. Sto vise Jusufa to vise Bosne. Sto vise ovih "ma nije trebao, sta ce neko reci", to manje Bosne. Bravo Juka.jasmin10 je napisao/la:Dok je ovakvih kao Jusuf, Bosne ce uvijek i biti .chily-rz je napisao/la:I fola nema BiH dok je Nurkiča a lik navija za partizan i gleda u Beograd kao tele šarena vratajasmin10 je napisao/la: Zasto četniku bertansu smetaju imena heroja koji su branili ovu zemlju i nikada nisu osudjivani ? Za razliku od njegovih heroja koji su svi u hagu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Koja paranoja.chily-rz je napisao/la:Bošnjaka ubleho, bošnjaka, ostaj mi zdravo Bošnjače pravoslavne vjeroispovjesti, Srbi u BiH mogu biti samo konvertovani vlasi i nomadski stočari iz Srbije.44Bertans je napisao/la: BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Paranoja je guslati o Kosovskom boju u 21. vijeku,.44Bertans je napisao/la: Koja paranoja.
Pogledajte komentare 'komsija' na Jukinom Instagramu. Pjena party 

Da li ce neko banovati četnika ?
Umrijet ce od muke
Umrijet ce od muke

Pa kada bosnjacki i srpski desnicari kazu za nekoga da je krme, smece, da nije ljudina onda taj lik mora da je ljudina na kvadrat, zato kapa dole za uvazenog gospodina Jokica a ovaj nas a sta ces pokusavam da povezem kakve veze imaju ti ljudi cija imena nosa na majici sa NBA play offom ali mi ne ide ali razumijem Nurkica ne moze sada da se istakne na parketu svi pricaju o dobrim igrama kosarkasa koji to vece izdominiraju pa mora i on na sebe skrenuti necim paznju.coelho41 je napisao/la:Za Jokića ni Srbi ne kažu da je ljudina ahaah
Tekashi je napisao/la:

Sva sreca pa Juka ovako samo ponekad ... sta reci za tvoje koji 24/7 laju protiv svega i svaceg sto nema 'srpski' ispred imena ... kud srece da i ti mozes ovoliko imena iz rata stavit na svoju majicu bez da su dokazani ratni zlocinci ...44Bertans je napisao/la:BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
DaVinci je napisao/la:Sva sreca pa Juka ovako samo ponekad ... sta reci za tvoje koji 24/7 laju protiv svega i svaceg sto nema 'srpski' ispred imena ... kud srece da i ti mozes ovoliko imena iz rata stavit na svoju majicu bez da su dokazani ratni zlocinci ...44Bertans je napisao/la:BiH zemlje Srba, Hrvata i Muslimana. Dejtonske i nikakve drugačije. Ovaki i slični šovinističi ispadi su put ka njenom razbijanju.

Kontradiktorni ste. Al nadoćete, ide to sa godinama. Bez sikiracije. Nurkić je ovim šovinizmom dao odgovor na pitanje zašto reprezentacija nikada neće igrati u Banjaluci. AKo se to nekima sviđa, ko sam ja da ispravljam krive Drine...
Nurkic Srbima ogadio BiH 

Ma kakvi Amerikanci da.pricaju o tome, boli njih ****.japa je napisao/la:Pa kada bosnjacki i srpski desnicari kazu za nekoga da je krme, smece, da nije ljudina onda taj lik mora da je ljudina na kvadrat, zato kapa dole za uvazenog gospodina Jokica a ovaj nas a sta ces pokusavam da povezem kakve veze imaju ti ljudi cija imena nosa na majici sa NBA play offom ali mi ne ide ali razumijem Nurkica ne moze sada da se istakne na parketu svi pricaju o dobrim igrama kosarkasa koji to vece izdominiraju pa mora i on na sebe skrenuti necim paznju.coelho41 je napisao/la:Za Jokića ni Srbi ne kažu da je ljudina ahaah
Kad vidim naslove Srpskih novina na ovo, bude mi jos draze sto je istakao nase heroje. Uvijek je dobro vrijeme njih se sjecati.
EdIt: Repka BiH bi mogla igrati u Banja Luci samo kada bi u njoj sami Srbi igrali, inace bi dozivjela bojkot.
Kontradiktorni ? Momak, na Nurkićevoj majici su ljudi koji su pali herojski u prvim linijama, dali svoje živote, nisu se krili u ratu od neprijateljske vojske iza pješadije i nisu poslije rata se krili po Srpskim selima i vukoebinama od haga i sudova.44Bertans je napisao/la: Kontradiktorni ste. Al nadoćete, ide to sa godinama. Bez sikiracije. Nurkić je ovim šovinizmom dao odgovor na pitanje zašto reprezentacija nikada neće igrati u Banjaluci. AKo se to nekima sviđa, ko sam ja da ispravljam krive Drine...
Ti si neko ko svakako navija za drugu državu i za klub iz druge države i sa Nurkićem i bez njeg, ti si neko ko živi u gradu u kojem se ulice i škole nazivaju imenima ratnih zločinaca, navijači kluba za kojeg navijaš su nebrojno puta izrazili podršku tim istim zločincima i šprdali se sa genocidom u Srebrenici i sad si došao ovdje da kenjaš zbog majice,.
- BosniaBoston
- Kontakt:

Juka samo siri svijest o ovome, HeRoji sa interneta ti ne mogu nista.Ovi Srbi su hodajuca kontradikcija,kazu nije Srbija ucestvovala u ratu,pa sto vam onda ovo smeta

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Misliš da on nije lijepio statuse o heroju Sratku, nosao majice na taj fazon i pjevao pjesme koje su popularne za četnike? Genocidna nacija bolan, nema sa njima rasprave, nebeski narod predodređen da svima određuje šta i kakochily-rz je napisao/la:Kontradiktorni ? Momak, na Nurkićevoj majici su ljudi koji su pali herojski u prvim linijama, dali svoje živote, nisu se krili u ratu od neprijateljske vojske iza pješadije i nisu poslije rata se krili po Srpskim selima i vukoebinama od haga i sudova.44Bertans je napisao/la: Kontradiktorni ste. Al nadoćete, ide to sa godinama. Bez sikiracije. Nurkić je ovim šovinizmom dao odgovor na pitanje zašto reprezentacija nikada neće igrati u Banjaluci. AKo se to nekima sviđa, ko sam ja da ispravljam krive Drine...
Ti si neko ko svakako navija za drugu državu i za klub iz druge države i sa Nurkićem i bez njeg, ti si neko ko živi u gradu u kojem se ulice i škole nazivaju imenima ratnih zločinaca, navijači kluba za kojeg navijaš su nebrojno puta izrazili podršku tim istim zločincima i šprdali se sa genocidom u Srebrenici i sad si došao ovdje da kenjaš zbog majice,.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.