Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 00:44

Villa ima najbolju ekipu na svijetu, Raul nije imao. Pametnom dosta.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 00:48

Nail for Real je napisao/la:Villa ima najbolju ekipu na svijetu, Raul nije imao. Pametnom dosta.
Ne, nego je Villa bio vrlo vrlo bitan faktor (sa svojim golovima) da ta ekipa postane najbolja na svijetu i u evropi...dok to Raul nije mogao/znao za svojih 10 godina reprezentativnog staža, a imao je i on extra kvalitetne suigrace u reprezentaciji svojevremeno ;) vec smo ih navodili koji su.
Nazovimo stvari pravim imenom.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 jun 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 00:50

Ja smatram da Villa nije kljucni faktor ove reprezentacije. Ti mislis da jeste, samo se vrtimo u krug.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 13 jun 2011, 00:50

Nail for Real je napisao/la:Ja smatram da Villa nije kljucni faktor ove reprezentacije. Ti mislis da jeste, samo se vrtimo u krug.
Barcini igraci su kljucni faktori ove reprezentacije jel ti sad jasno :D :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 00:52

Nail for Real je napisao/la:Ja smatram da Villa nije kljucni faktor ove reprezentacije. Ti mislis da jeste, samo se vrtimo u krug.
Ja cu reci samo da je bio najbolji strijelac svoje reprezentacije u oba pohoda ( i na titulu prvaka Evrope a i na prošlom Svjetskom prvenstvu kad su postali prvaci svijeta po prvi put)...hoces li potvrdu/argument toga, ako misliš da izmišljam :?: treba li??

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2011, 00:54

Portillo je napisao/la:legenda ne navija za ovaj klub, njega boli kita za njim.
legenda reala je napisao/la:

Eto vam ga jeb vas on ,veliki napadači i pravi centarfori ovo ne maše ,to samo mogu talenti tipa Higuaina i Owena ,ne Raul ,Rud ,Pipo ,Klose ,i ekipa ,on sa njima u istu rečenicu ne može . ;)
Ovaj post je u najmanju ruku smijesan. Svakom napadacu se bar jednom u karijeri desi jedan epic miss. Villa ih je imao najvise od svih igraca u povijesti, Klose sada nedavno, Raul je jednom ofulao sjecam se ko dan danas protiv Betisa kad je bio mladji, Forlan u Manchesteru, daj molim te... od tih igraca Higuain ne moze samo u istu recenicu sa Raulom i Ruudom, mada je i to pregrubo, cuj ne moze u istu recenicu... **** majku kako ljudi lako prelaze preko 2007. i onog njegovog gola Espanyolu za titulu prakticki, ili onog gola kojim je osigurao titulu 2008. Daj legendo nemoj molim te vise takav post napisat, vise nikada!
Joj odmah si se uhvatio Klosea ,a namjerno sam ga stavio među ve nabrojane ali opet je bolji od Higuaina :mrgreen:
A sa Pipom može jelde ,pa vi ga poredite jbt kao da je bog ovdje ,te on će razvaljivati te ovo te ono pa dajte malo jbt
Sinoć sam čuo i da se on vraća pa se najvaljuju i neki trofeji u sljedećoj sezoni ;)

Navijam ja za Reala moj Portilo dugi niz godina ,priznajem nije mi više bitno kao prije hoće li šta osvojiti ili neće ,ali Higuain kako ga ono popularno nazivate "Princ Madrida" jel :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 00:55

@Mandrle
Ali je imao snaznu podrsku iza sebe, najbolju mogucu na svijetu. Zivota mi, treba da otvorimo topic Villa vs Raul :lol: .

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 00:58

Nail for Real je napisao/la:@Mandrle
Ali je imao snaznu podrsku iza sebe, najbolju mogucu na svijetu. Zivota mi, treba da otvorimo topic Villa vs Raul :lol: .
Ne mogu više :( umorih se...pa ja sam budala što ikako pišem- nema smisla više definitivno...samo sam iskljucivo argumentima pisao, evo vec dva sata ali ne može prodrijeti u mozak pojedinaca, ne može da ga yebeš :oops: neka neko kaže šta sam izmislio ili slagao ,odmah sad...ali ne ide, pa ne ide...kao da bukvama pišem, a ne insanima...ne mislim Naile na tebe sad konkretno, vec na mnoge kojima argumenti i istina ništa ne znace.
Povlacim se u velikom stilu :lol: :D :mrgreen: odoh.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jun 2011, 01:04

Izzo

Zjebaješ ti puno ,pišeš ono što ti odgovara i s tvoje strane je to sve tačno ,ali ima i druga strana i tako da tu nema dogovora ,ti Vila oni Raul ,a tu bar ne bi trebalo biti dilema ipak je jedan kralj jbt.
Idi ba pitaj svakog normalnog čovjeka ,niko Vilu neće ni spomenuti pored Raula (sem tebe i još rijetkih)sad ti reci da nije tako ,pa i u Španiji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 01:12

legenda reala je napisao/la:Izzo

Zjebaješ ti puno ,pišeš ono što ti odgovara i s tvoje strane je to sve tačno ,ali ima i druga strana i tako da tu nema dogovora ,ti Vila oni Raul ,a tu bar ne bi trebalo biti dilema ipak je jedan kralj jbt.
Idi ba pitaj svakog normalnog čovjeka ,niko Vilu neće ni spomenuti pored Raula (sem tebe i još rijetkih)sad ti reci da nije tako ,pa i u Španiji ;)
Kako za koga , jarane.
Ti znaš da je tebe respektujem ;) , ali ja imam pravo na svoje mišljenje i stav....za mene je Villa i ja sam iznio svoje argumente...to što se moje mišljenje ne poklapa sa drugima ili vecinom - pa Bože moj, nismo svi isti.
Ja sam za svoja mišljenja barem iznosio nekakve argumente, dok su se drugi služili direktnim uvredama po meni umjesto bilo kakvim argumentima (provjeri slobodno šta se pisalo) ali dobro, to njima na obraz ;) to je manjak elokvencije i kulture dijaloga...ni tu nismo svi isti 8-)

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 jun 2011, 02:35

Mandrak je napisao/la:
Ja cu reci samo da je bio najbolji strijelac svoje reprezentacije u oba pohoda ( i na titulu prvaka Evrope a i na prošlom Svjetskom prvenstvu kad su postali prvaci svijeta po prvi put)...hoces li potvrdu/argument toga, ako misliš da izmišljam :?: treba li??
Ali to sto je najbolji strijelac reprezentacije ne znci da je kljucni faktor reprezentacije. Nece Ramos biti najbolji strijelac u takvoj reprezentaciji ako igra beka, ili Xavi ako igra veznjaka.

Uglavnom, treba tu stati i nasmijati se covjeku koji je rekao da je Villa bolji igrac od Raula.

Cak stovise, govori kako se nekima ne moze nista utuviti u glavu, onda je to vecina pretpostavljam. http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=4000 to govori sve.

Vratimo se sadasnjem Realu i recimo kako su poceli pisati da zelimo i Maicona i da cemo dati nekih 20 i nesto milki

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 12:52

Ozil porucio Fergusonu " Ne idem iz Madrida"
:)
Everton, Roma zele na posudbu Canalesa
slika
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 jun 2011, 13:30

Trener Liverpoola je uvidio ono sto nije mogao uvidjeti trener Real Madrida, navodno najbolji na svijetu, a to je veoma raskosan talent velikog Fernanda Rubena Gaga, koji ce, najvjerovatnije, napustiti Real na kraju ove sezone. Liverpool ga zeli, sad to citam na AS i onda se pitam sta misle, sto dovode toliko igraca svake sezone.

Mozda je sad drukcije i sebi govorimo, ovaj put nece biti kao proslih godina jer je rijec o Mourinhu, pa mozda i nece biti isto, mozda u finalu kupa kralja dobijemo 2:0!

http://www.as.com/futbol/articulo/footy ... sftb_9/Tes

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 13:34

Madridism je napisao/la:Trener Liverpoola je uvidio ono sto nije mogao uvidjeti trener Real Madrida, navodno najbolji na svijetu, a to je veoma raskosan talent velikog Fernanda Rubena Gaga, koji ce, najvjerovatnije, napustiti Real na kraju ove sezone. Liverpool ga zeli, sad to citam na AS i onda se pitam sta misle, sto dovode toliko igraca svake sezone.

Mozda je sad drukcije i sebi govorimo, ovaj put nece biti kao proslih godina jer je rijec o Mourinhu, pa mozda i nece biti isto, mozda u finalu kupa kralja dobijemo 2:0!

Lady Gaga :mrgreen:
Pravda za Pepea

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jun 2011, 13:34

Madridism je napisao/la:Trener Liverpoola je uvidio ono sto nije mogao uvidjeti trener Real Madrida, navodno najbolji na svijetu, a to je veoma raskosan talent velikog Fernanda Rubena Gaga, koji ce, najvjerovatnije, napustiti Real na kraju ove sezone. Liverpool ga zeli, sad to citam na AS i onda se pitam sta misle, sto dovode toliko igraca svake sezone.

Jarane ovo nije tačno jer je Liverpool u petak dao 16 miliona funti za Hendersona a danas 10 miliona za Charlie Adama. Sada u veznoj liniji Liverpool ima Poulsena, Charlie Adama, Gerarda, Meirelesa, Aquilanija, Shelveya, Hendersona i Spearinga. Gago je nepotreban i to je lažna informacija. Ako iko zna nešto o Liverpoolovim transferima to sam ja.
Liverpool prodaje igrače iz veze, jer je problem veze riješio. Ostaje odbrana i krila. Ako tu nudite koga kvalitetnog onda smo spremni za pregovore.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 13:38

Jarane ovo nije tačno jer je Liverpool u petak dao 16 miliona funti za Hendersona a danas 10 miliona za Charlie Adama. Sada u veznoj liniji Liverpool ima Poulsena, Charlie Adama, Gerarda, Meirelesa, Aquilanija, Shelveya, Hendersona i Spearinga. Gago je nepotreban i to je lažna informacija. Ako iko zna nešto o Liverpoolovim transferima to sam ja.
Liverpool prodaje igrače iz veze, jer je problem veze riješio. Ostaje odbrana i krila. Ako tu nudite koga kvalitetnog onda smo spremni za pregovor
AS prenosi info otocki medija tako da... :roll: znaci do njih je :mrgreen:
Liverpool and Aston Villa battling it out for Argentine ace
http://www.footylatest.com/liverpool-an ... -ace/22701

Real Madrid je spreman Lady Gagu prodati za 2 mill, naravno i da igrac da zeleno svj.
Pravda za Pepea

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 13:44

Ako ode Gago, sa njim idu i posebne emocije.. Covjek nam je uz jos par igraca donjeo dvije titule.. Jbt kako mi je bilo zao kad je Momo odlazio..
Lik ima prehebenu tehniku i pas za jednog zadnjeg veznog.. Jbs i Lassa i Khediru i Sahina..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ako ga daju za tako male pare past ce mi hebeno u ocima..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 13:50

Gago je bio dobar dok ga povrede nisu skrhale. Treba ga prodat', jer on Realu vise nema sta da pruzi i mi na njegovoj poziciji imamo bolje igrace.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jun 2011, 13:54

Steta, imao je potencijal. Ne da bude novi Redondo, ali mogao je postati dobar igrac, steta... pamticemo ga po ovome:
[youtube][/youtube]
8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 13:55

Nail for Real je napisao/la:Gago je bio dobar dok ga povrede nisu skrhale. Treba ga prodat', jer on Realu vise nema sta da pruzi i mi na njegovoj poziciji imamo bolje igrace.
Njemu je jedva 25 i nije jos ni usao u najbolje igracke godine,svi se vracaju poslije povrede,mora i on.. Kakav god bolji je od Lassa,Lassu nikad necu halalit Liverpool i ono 2:6 jer su tu njegove najvece zasluge,i on kao takav ,igrac koji u jacoj tekmi ne moze da se sastavi sa loptom je ispred Gaga,koji je jedan od najzasluznijih za zadnje dvije Primere.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.