A ne da napadaju raju sto ih ruze jbt.
Nek su otisli sa zapada narod samo peglali majke mi.
A ne da napadaju raju sto ih ruze jbt.
Cuj sto galami na igrace.
Pročitao sam, da su svi igrači Goška tražili penal. Ljutiš se onda je sigurno bio penal.BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:26**** te onaj dedo bolesni. Jest bila dva igranja rukom,odjednom.
Nisi shvatio, imali su podrsku i kad smo ispadali. Ali ovo je vec druga tekma na Grbavici zaredom, ne znam ni koja zadnjih nekoliko godina da se slicno ponavlja. To je najvise zasmetalo. Desi se pad u igri, ali ovo je za izucavati.Neutral je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:58Kako je krenulo, Zeljo ce prestici Sarajevo
Ne znam sto se ljudi bune poslije pobjede nad Goskom. Svi imaju losije momentu u utakmici, tri boda su tri, bezze se stvara pritisak. Ljudi se ponasaju kao da su Manchster City, ciji navijaci i pored losije sezone ne placu toliko kao ovi nakon pobjede.
Upravo je to i problem sarajevskih ekipa, besmisleni pritisak perfekcije. Smanjit dozivljavaj, pruzit ekipi podrsku, ne treba bit kao tordcida, deset utakmica sve sjajno, jedanaestu izlude iako su 1/2.
Imate 4 pobjede u zadnje 4 prvenstvene utakmice. U Sirokom u kupu nisu imali podrsku kako kazes, ni u Posusju mislim da nisu imali u prvenstvu podrsku. Zadnji put u prvenstvu ste izgubili prijw dva mjeseca od Zrinjskog mislim.
Pa prvo nije trener. Tu se sva prica zavrsava.
Forum je, ljudi jedva cekaju da pljuju pa bilo sta. Cini mi se u nastavku samo od zrinjskog poraz na strani.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 21:08Imate 4 pobjede u zadnje 4 prvenstvene utakmice. U Sirokom u kupu nisu imali podrsku kako kazes, ni u Posusju mislim da nisu imali u prvenstvu podrsku. Zadnji put u prvenstvu ste izgubili prijw dva mjeseca od Zrinjskog mislim.
Pa i niste tako losi
+1Neutral je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:58Kako je krenulo, Zeljo ce prestici Sarajevo
Ne znam sto se ljudi bune poslije pobjede nad Goskom. Svi imaju losije momentu u utakmici, tri boda su tri, bezze se stvara pritisak. Ljudi se ponasaju kao da su Manchster City, ciji navijaci i pored losije sezone ne placu toliko kao ovi nakon pobjede.
Upravo je to i problem sarajevskih ekipa, besmisleni pritisak perfekcije. Smanjit dozivljavaj, pruzit ekipi podrsku, ne treba bit kao tordcida, deset utakmica sve sjajno, jedanaestu izlude iako su 1/2.
Misliš šta je izjavio JEDAN član uprave iz kafane, nakon par dana više nije bio član uprave.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:13Ne pravite se budale i sjetite se sta su vam iz uprave izjavljivali.Pablo11 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 19:54Ko se nadao toj tituli? I ti sam ne znas sta si napisao..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 apr 2025, 19:49
Zato sto se nadaju svi tituli od pocetka sezone samo to ne govore.
A sto se tice ovog postrojavanja glupost realno.Da sam trener nikada ne bi dao ekipi da se odaziva na ove gluposti.Pozdravi navijace eventualno zapjevaj nesto i u tunel a da tebi lekcije na kraju ili cak na poluvremenu drzi neko ko je gledao mozda 2 minute utakmice pored mene zivog,nema sanse.
Cinjenica da se provlace nekoliko kola i da ce im se to vratiti kad tad kao u Sirokom vjerovatno stoji ali nema tebi ko drzati lekciju.
Pa nisu horde nikog napadale. Jedan nadrogirani lik koji nije nista u hz galamio da se ne psuje igracima. Jedan jedini lik i ti sad sve horde krivis. Kao da se na istoku i zapadu nisu znali naci likovi koji se protive psovanju. Uvijek imas one koji psuju i ome koji su protiv toga. Ali sad stvarno hz okriviti zbog jednog jedinog lika
Možeš reći na osnovu čega si zaključio da hoće da proda Sarajevo? Fakat ne pišem ovo da se svađam, već me stvarno zanima o čemu je riječ.
Na osnovu toga da ne vjeruje u proces koji je najavio prije par godina. Tovar trenera,igraca, ne ispunjenih obecanja. Jos ako se doda da se ispada iz kupa a poslije prvih 10ak kola i najavljivanja borbe za titulu. Ali njemu jento i pasalo jer je mogo iznova da dovidi po 3 4 trenera u sezoni i igraca. Preko 200 igraca je proslo kroz klub kako je on i klubu. Pa **** te jedan ,Secerovic' je imao 15.000KM.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 apr 2025, 05:17Možeš reći na osnovu čega si zaključio da hoće da proda Sarajevo? Fakat ne pišem ovo da se svađam, već me stvarno zanima o čemu je riječ.
Vico ti brata napravio, vi se razumijete u fudbal sad. Znate i plate kolike ko ima, pokrepali kerovi mrtviPredatod je napisao/la: ↑13 apr 2025, 09:16Na osnovu toga da ne vjeruje u proces koji je najavio prije par godina. Tovar trenera,igraca, ne ispunjenih obecanja. Jos ako se doda da se ispada iz kupa a poslije prvih 10ak kola i najavljivanja borbe za titulu. Ali njemu jento i pasalo jer je mogo iznova da dovidi po 3 4 trenera u sezoni i igraca. Preko 200 igraca je proslo kroz klub kako je on i klubu. Pa **** te jedan ,Secerovic' je imao 15.000KM.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 apr 2025, 05:17Možeš reći na osnovu čega si zaključio da hoće da proda Sarajevo? Fakat ne pišem ovo da se svađam, već me stvarno zanima o čemu je riječ.
Sad se nudi klub nekih regionalnim biznismenima da se povuce i ostavi klub kao u sigurnim rukama. A vala ni u njegovim nije neki uspijeh bio.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, club21, denimen99, Direktorcic, Fudo, Guest1945, Hajdeee, Hrammm1921, jurisicduska, MaroonBjelave, MokraKifla, NebeskaSila96, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rodman, zaostrog i 191 gost.