Ko sam ja da kradem tuđu muku i sne
rekli su ko sam ja da kradem i ubili me
a krali smo nas četiri brata
i bratski dijelili plijen
oni su krali malo više
a ja sam bio lijen...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

joker90 je napisao/la:Omoguci pp, yebem te ja!BitiSrcemVezan je napisao/la:A to je Saida opsovao, ja reko da nije Amera kakvu ste frku napravili
Pa ne mogu da vjerujem... Je li ovo njegov pravi profil?hapuc je napisao/la:
oni su krali malo više
a ja sam bio lijen...
Stari nastavi li kicBe ovako morat cemo Fahriju Karkina registrovati ovdje.BitiSrcemVezan je napisao/la:A to je Saida opsovao, ja reko da nije Amera kakvu ste frku napravili
Jest, njegov profil, ja sam maksuz napravio twitter da vidim jel istina.FrancescoTotti je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem... Je li ovo njegov pravi profil?hapuc je napisao/la:
oni su krali malo više
a ja sam bio lijen...
Kakva bahatost ...
Je li ovo Radulovic jbt? kuknjava kuknjava kuknjava Ej, živote, neispravni džojstiku!Lakoste je napisao/la:Jeste njegov profil...
Inace, sjecate li se ovog ebaca![]()
Sabinho je napisao/la:Stari nastavi li kicBe ovako morat cemo Fahriju Karkina registrovati ovdje.BitiSrcemVezan je napisao/la:A to je Saida opsovao, ja reko da nije Amera kakvu ste frku napravili
Sabinho je napisao/la:Stari nastavi li kicBe ovako morat cemo Fahriju Karkina registrovati ovdje.BitiSrcemVezan je napisao/la:A to je Saida opsovao, ja reko da nije Amera kakvu ste frku napravili
Jeste, gledaj bratu zene, avion da valja. A oni bekici ne mogu da nadju picic, slikaju se zajedno na bazenu.Sabinho je napisao/la:Je li ovo Radulovic jbt? kuknjava kuknjava kuknjava Ej, živote, neispravni džojstiku!Lakoste je napisao/la:Jeste njegov profil...
Inace, sjecate li se ovog ebaca![]()
Ho's profilSabinho je napisao/la:Zato i ovakva reakcija brate, kakva picka, k'o da gledam morace malisa u setnju kad je pronadjem na fb!!!
Nije mi jasno sta cekas...Lakoste je napisao/la:Ho's profilSabinho je napisao/la:Zato i ovakva reakcija brate, kakva picka, k'o da gledam morace malisa u setnju kad je pronadjem na fb!!!
Da,ostavio! Samo su malo izrotirali i preimenovali pozicije.Pantelija je napisao/la:Ostavio?zagorski je napisao/la: Ali @pantelija,hajd ti meni ovo samo odgovori:
-ako Tan hoce rezultat i daje pare u tu svrhu,kao sto kazes,a ovi nasi hem ne znaju hem ga kradu hem nema rezultata... Kako to da je te iste opet ostavio u klubu i jos ih pohvalio za njihov rad jer je klub poslovao u plusu??? Ovo mi nije logicno nikako!
- i drugo zasto je,ako mu je stalo do rezultata kao sto tvrdis,obustavio sufinansiranje Benke iz njegovog drugog kluba Cardiffa???
oni su tu, on je tamo, pitaju ga kako je sarajevo 4. oni kazu da je slobda ulozila 2 mil u igracki kadar i zrinjski isto i da nisu mogli sa njima se boriti
finansijski izvjestaji mogu se frizirati kako hoces kad tii dodje "nezavisna"
evo, gledaj ove godine ne osvojimo nista da svi lete![]()
vjeruj 70% ovoga je njihovo NEZNANJE ,dakle oni NE ZNAJU a 30% kradu
on blan ne zna nazovem emndazera ovaj mu kaze joj ovaj ti je strasan ... dovedu ga i popuse
pa nama su tri igraca minimalno dosla prekO trazenja po transfermarketu jbt
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.