Dobra. Taman za laku noc.joker90 je napisao/la:Almir Bekic ima najkonstantniju formu od svih nasih igraca, u kontinuitetu igra ocajno, ko njega vec dugo nema oscilacija.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobra. Taman za laku noc.joker90 je napisao/la:Almir Bekic ima najkonstantniju formu od svih nasih igraca, u kontinuitetu igra ocajno, ko njega vec dugo nema oscilacija.
Nisam siguran, ova nova mu je nekakva ultra pobožna.Evolution87 je napisao/la:Zato nas Rustem pasa yebe za citavu ekipu
Ma svejedno ja vjerujem da nju nas Obi natakne bar jednom dnevno.uNbx je napisao/la:Nisam siguran, ova nova mu je nekakva ultra pobožna.Evolution87 je napisao/la:Zato nas Rustem pasa yebe za citavu ekipu
Udara se.uNbx je napisao/la:Nisam siguran, ova nova mu je nekakva ultra pobožna.Evolution87 je napisao/la:Zato nas Rustem pasa yebe za citavu ekipu
Obi, istjerivač iz vjere.Bosniacum Lilium je napisao/la:Udara se.uNbx je napisao/la:Nisam siguran, ova nova mu je nekakva ultra pobožna.Evolution87 je napisao/la:Zato nas Rustem pasa yebe za citavu ekipu
uNbx je napisao/la:Obi, istjerivač iz vjere.Bosniacum Lilium je napisao/la:Udara se.uNbx je napisao/la: Nisam siguran, ova nova mu je nekakva ultra pobožna.
Treba se smisliti nešto drugo j....e Dini i Upravi ništa ne značibordoakapitar je napisao/la:Trebalo bi na svakoj narednoj tekmi istaci kakav transparent AMIDZA POMOZI pa mozda mu neko i prenese poruku pa se amidza malo razabere...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
uNbx je napisao/la: Obi, istjerivač iz vjere.
A sta ti mislis kako ja znam da se ona nabadauNbx je napisao/la:@ljiljan
Možda bi i ti šta ub'o da naučiš citirat!![]()
Ma treba pokusat, slat mu na mailove, slat poruke njegovom sinu preko instagrama, na bilo koji nacin doprijet do njega samo da skonta da se nesto desava ovdje. Jer je feminiziranom i drugovima mu ocito kasika u med pala kad su vidjeli da covjek i ne mari toliko za tih 7 miliona pa misle hapat sve. kuknjavabordoakapitar je napisao/la:Totti sjecas li se da su navijaci Kardifa redovno imali neke poruke za njega ono kad ih je ofarbao u crveno? Jeste on tada bio na tekmama pa je mogao vidjeti, ali treba probati nesto, yebi ga.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.