Kakvim mi temama ubijamo gorcinu dok nas establisment gura u ambis
Ja bio optimista nakon prva dva kola, sad ne znam sta da mislim. Bas me zanima hoce li se sta poboljsati igra kad Amer ne bude u prvih 11
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosansku Monicu BelluciuNbx je napisao/la:Bogme, Dino kako je naš'o ovu malu - proigra čovjek, drugo poluvrijeme ko Cimi sprašio. Ponudi šta i Ameru iz svoje sehare, pa da počne igrat momčina.
zlo87 je napisao/la:imal snimak gdje
hvala brateeuNbx je napisao/la:zlo87 je napisao/la:imal snimak gdje
Požuri sa gledanjem, dok nije izbrisala bagra iz telekoma. Objavio lik prije pet sati.
Extra!ElCartel11 je napisao/la:Volio bi ovo vidjeti protiv Krupe:
-------------------Pavlovic------------------
Kadusic---Novakovic---Mihojevic---Balic
-----------Saric---------Rustemovic-------
Hodzic---------Cetkovic----------Duljevic
----------------Ahmetovic------------------
Ako ima grama mozga, ovu ekipu će izvest!ElCartel11 je napisao/la:Volio bi ovo vidjeti protiv Krupe:
zagorski je napisao/la:@majkl, inace izbjegavam komunikaciju s tobom iz vise puta navedenih razloga,ALI me bas zanima tvoj stav ili ambicija ove sezone,posto je tvoj stav ili ambicija u stvari ambicija aktuelnog rukovodstva... Pa da te/vas pitam slijedece: sta ti ocekujes i koja je tvoja ambicija i ocekivanje od ove ekipe i SŠ u ovoj sezoni,ono realno sta ocekujes/ocekujete i koji je minimum s kojim bi bili zadovoljni?
Kako si onda mogao prisustvovati treninzima i pripremnim utakmicama u kampu recimo a ostali navijači bivali otjerani?Majkl je napisao/la:Ja nikakve veze nemam sa rukovodstvom
PitarBordo je napisao/la:Kako si onda mogao prisustvovati treninzima i pripremnim utakmicama u kampu recimo a ostali navijači bivali otjerani?Majkl je napisao/la:Ja nikakve veze nemam sa rukovodstvom
ElCartel11 je napisao/la:Volio bi ovo vidjeti protiv Krupe:
Potpis...a jos po meni ima opcija Dulja na Cetkovica, a Crnkic na Dulju.uNbx je napisao/la:Ako ima grama mozga, ovu ekipu će izvest!ElCartel11 je napisao/la:Volio bi ovo vidjeti protiv Krupe:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.