FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ovo je bilo na pola gasa,,nista spektakulatno ,jedino moram da dam kritiku swayniju auuuu razocarao me je danas kao covjek i nogometas....a izgleda da JH planira sa Boatenkom igrati desno,Rafinha kao dobra zamjena,ili je to samo za ove tekme u kojima protivnik sam sebe pobjedi...
VOLIM BAYERN
U prvih 15 minuta smo takav pritisak stvorili i imali 3 odlične šanse i to stopostotne, gomez šutira odbranio golman, pa lahm sam pred golmana izliječe nakon odlične akcije i duplog pasa i onda fula...To je bilo fantastičnih 15 minuta, onda malo popustili al kontrolisali igru, pa k'lautern ne znam dal je i jednu prliku pravo stvorio, ima li su po neki šut prema golu a prvi korner izveli nakon 75 minuta...Gomez odlično prvi penal izveo, kod drugog zabio iz drugog pokušaja, pa treči gol odna, važno da mario zabija i očekujem kod njega kvotu najmanje ko u prosloj sezoni ako ne i bolju...Ribery je opet plesao, driblao, izigravao protivničke igrače, brilijantan početak sezone za njega...Muller prilicno dobar, sjajna asistencija kod 3. gola, schweinsteiger odlican, odbrana opet dobra, tymo odličan i zaista gazimo i mnogo smo jaki....To je ono što sam prije govorio kad iz ove ekipe trener izvuče pravi potencijal onda je to izuzetno jaka ekipa, pa skoro svi igrači su pod heynckesom kao preporodjeni i bolji
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
Solidna utakmica 
Najvise posla na sredini terena uradili Schweini i Ribery,u napadu Muller,na kojem su napravljena 2 penala i imao je jednu asistenciju,iako je Gomez dao sva 3 gola,Muller je po meni igrac utakmice
Odbrana odlicno odigrala,s po jednim istupom vBuytena i Neuera.Badstuber nastavlja odlicne partije i to me veoma raduje
Boateng masina i kao desni bek,mete sve redom
Vise ne znam ni koja nam je prva postava koliko Jupp mijenja
Trebao je danas dati sansu Petersenu i Gustavu ranije,te Usamiu,ali hajde.Pobjeda je bitna
I ljudi moji,prvi smo na tabeli

Sutra ako M'gladbach i Hannover ne pobijede,na prvoj poziciji i ostajemo
Peta utakmica bez primljenog gola,odlicno
Gomez dosta slicno Podolskom puca,odabere stranu i onda razvali,nadam se da nas to nece kostati kao sto je Njemacku.A i vaznije je da na samopouzdanju pred golom dobije spic nego sestica,vjerujem da ce Schweini u bitnijim utakmicama pucati.
Drugi penal je skroz lose pucao,ali je onda pospremio na odlican nacin,kako saceka da se golman baci na drugu stranu
Statistika:

Najvise posla na sredini terena uradili Schweini i Ribery,u napadu Muller,na kojem su napravljena 2 penala i imao je jednu asistenciju,iako je Gomez dao sva 3 gola,Muller je po meni igrac utakmice
Odbrana odlicno odigrala,s po jednim istupom vBuytena i Neuera.Badstuber nastavlja odlicne partije i to me veoma raduje
Boateng masina i kao desni bek,mete sve redom
Vise ne znam ni koja nam je prva postava koliko Jupp mijenja
Trebao je danas dati sansu Petersenu i Gustavu ranije,te Usamiu,ali hajde.Pobjeda je bitna
I ljudi moji,prvi smo na tabeli
Sutra ako M'gladbach i Hannover ne pobijede,na prvoj poziciji i ostajemo
Peta utakmica bez primljenog gola,odlicno
Ja sad diskutujem s prijateljem i on misli da mu daju da puca zbog nabijanja statistike s obzirom da Schweini dosta sigurnije izgleda kad ih izvodi,a i izvodi ih u reprezentaciji.ribery je napisao/la:A sto Gomez puca penale? Radi nabijanja golova na svoj konto, ili?
Mislim, oba penala, realno, lose izvedena.
Gomez dosta slicno Podolskom puca,odabere stranu i onda razvali,nadam se da nas to nece kostati kao sto je Njemacku.A i vaznije je da na samopouzdanju pred golom dobije spic nego sestica,vjerujem da ce Schweini u bitnijim utakmicama pucati.
Drugi penal je skroz lose pucao,ali je onda pospremio na odlican nacin,kako saceka da se golman baci na drugu stranu
Statistika:

#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
1,2,3,4,5... jel' uopste treba nastavljati niz?
Naravno da treba.
Kako smo ono brdo sravnili to je prosto nemoguce.
Neprocjenjivo je cuti tribine Betzenberga usutkane, odavno se to nije desilo.
Utakmicu smo odradili rutniski i toliko sigurno da se u jednom trenutku zapitam, jel' uopste moguce da se tako odigra?
Previse smo problema imali prosle sezone pa nam je ovo trenutno sve novo, ali polako se stvara navika.
Gov-njez je krenuo sa svojim hattrickom, vidjecemo da li je sustici onih 5 iz prosle sezone.
Mulac me odusevio sa svojim udjelom, jer momak je toliko koristan za ekipu da se ne moze ni primijetiti neki nedostatak.
Ono sto mene najvise raduje je Ribery, polako se vraca u onu formu iz 2007-e.
Siluje protivnicke odbrane.
Naravno da treba.
Kako smo ono brdo sravnili to je prosto nemoguce.
Neprocjenjivo je cuti tribine Betzenberga usutkane, odavno se to nije desilo.
Utakmicu smo odradili rutniski i toliko sigurno da se u jednom trenutku zapitam, jel' uopste moguce da se tako odigra?
Previse smo problema imali prosle sezone pa nam je ovo trenutno sve novo, ali polako se stvara navika.
Gov-njez je krenuo sa svojim hattrickom, vidjecemo da li je sustici onih 5 iz prosle sezone.
Mulac me odusevio sa svojim udjelom, jer momak je toliko koristan za ekipu da se ne moze ni primijetiti neki nedostatak.
Ono sto mene najvise raduje je Ribery, polako se vraca u onu formu iz 2007-e.
Siluje protivnicke odbrane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Nastavlja se dominacija.
Prvi smo, ne primamamo golove, najbolji smo. Mario postigao prvi hat-trick, znaci procepilo je.
Defanziva jos jednom odlicna, Neuera i ne trebamo.
Sta bi tek bilo da je igrao i Robben.
Prvi smo, ne primamamo golove, najbolji smo. Mario postigao prvi hat-trick, znaci procepilo je.
Defanziva jos jednom odlicna, Neuera i ne trebamo.
Sta bi tek bilo da je igrao i Robben.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- bistrikboy
- Kontakt:
Gledao sam drugo poluvrijeme,bas je bilo rutinski,Lautern los skroz ni blizu proslogodisnjeg izdanja,Ilicevica do crvenog nisam ni primjetio,fino to sve izgleda,posebno sto je i Jupp skontao da nema fajde od Boatenga na stoperu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
Samo je i ovaj Gomez masina za postizanje golova...kad se sjetim kako su se mnogi "obradovali" njegovom dolasku,al on je prilicno opravdao onih svojih 30 mill..65 nastupa 45 golova...impresivno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jedna fina slicica 

@bistrikboy
Ne bih se slozio bas s tobom to vezano za Boatenga.On je na stoperu sjajno odradjivao pos'o,ja mislim da je ovo samo da se odmori Rafinha,pa ce Boa na stopera,Buyten na klupu.Vise niko ne zna koja je prva postava,jer ih Jupp stalno nesto mijenja

@bistrikboy
Ne bih se slozio bas s tobom to vezano za Boatenga.On je na stoperu sjajno odradjivao pos'o,ja mislim da je ovo samo da se odmori Rafinha,pa ce Boa na stopera,Buyten na klupu.Vise niko ne zna koja je prva postava,jer ih Jupp stalno nesto mijenja
#miasanmia
schweinsteiger je znao prošle sezone fulit važne penale poput onog u gladbachu, prvi izvođač je inače robben, a nakon što su schweini i lahm fulali gomez je onda počeo prošle sezone izvodit penale i nekoliko puta je do sad bio uspješan...tako da to nema veze sa nabijanjem statistike...a naš najbolji izvođač je po meni robben, dok je i gomez prilično siguran, jedino kod ovog drugog penala danas je pokazao nesigurnost
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Da i ja sta dodam ako mogu
.Eto iako nisam gledo tekmu citajuci sta su Bavarci pisali izgleda da je bilo odobro.Odbrana, napad i sredina
haman na visini zadatka.Neko je spomeno dobre partije Bilala i Milera, sto me jako raduje jer uz povratak Holandeza oni su motorna snaga nase ekipe.A sto se tice ovih penala, pa eto sa njima nikad ne znas.Mario je po meni solidan izvodjac, ali eto kad se Roben vrati, uzet ce on to pod svoje ii naravno bolje je da noga zadrhti pri 1:0 protiv Kaiserslautena nego k'o Terriju 2008 u Moskvi 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- schweinsteiger
- Kontakt:
Za nas,super rezultat na BayAreni 
Sutra Schalke da dobije M'gladbach i Mainz da dobije Hannover mi k'o na konju
Sutra Schalke da dobije M'gladbach i Mainz da dobije Hannover mi k'o na konju
#miasanmia
Iskreno nisam pregledao cijelu utakmnicu, nekih zadnjih 20 minuta nisam vidio, jer je utakmnica bila uzasno monotona.Na terenu je bio samo jedan tim a to je Bayern, a protivnika ja nisam vidio do neke 25 minute onda sam tek skontao da igramo protiv K'lauterna
.Sto se tice igre nista posebno kao sto rekoh protivnika kao da nismo ni imali, Gomez dao tri komada i to dva iz penala cak je jedan uspio zabiti iz igre, ja ne znam odakle on da puca penale, u Bayernu ima dosta boljih izvodzaca penala.Boatenga nikako za beka, uzasno je spor a u napadu je jako los, na stoperu je dosta bolji.Neuer dosta ne siguran kod izbijanja lopta istina da mu je bilo jako dosadno jer je imao kontakt sa loptom svakih deset minuta, ali ipak mora biti dosta sigurniji.U zadnje vrijeme ne znam sta se desava sa Svajnijem sta li je njemu u glavi?Isto tako treba pohvaliti Ribery-a koji se lagano vraca u formu da se ne urekne
Isto tako Muller-a.Alaba je pokazao da je daleko od prvog tima.
Man.City,Napoli,Villareal ? Lahk posa'o za gigante iz Bavarije.
Man.City,Napoli,Villareal ? Lahk posa'o za gigante iz Bavarije.
je li ima neko od statisticara podatak,nakon koliko vremena smo zasjeli na tron Bundeslige?
Stern des Südens
- suicidesquad
- Kontakt:
Nakon 476 dana!proFCB je napisao/la:je li ima neko od statisticara podatak,nakon koliko vremena smo zasjeli na tron Bundeslige?
Marion otkazao reprezentativne nastupe (petak, utorak), da proba sanirati povredu (misicni problemi) koja ga vec neko vrijeme muci.
Vom Jäger zum Gejagten
Eto, kolo je kompletirano, prvi i zvanično! Huh, kako je to dobar osjećaj...suicidesquad je napisao/la:Nakon 476 dana!proFCB je napisao/la:je li ima neko od statisticara podatak,nakon koliko vremena smo zasjeli na tron Bundeslige?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Niko da pohvali Buytu, a čovjek je opravdao moje povjerenje. Dobro izgleda i Stuber. ali kad vidim ono trčanje u defanzivi dođe mi da povratim. Nije mi miljenik, ali mora mu se priznati da otvara igru kao rijetko koji stoper na ovom dunjaluku. Sreća njemu, a možda i Buytenu
je ta što su vrlo rijetko sami, uglavnom je tu uvijek ispomoć od neka 2-3 naša igrača. Zna se ko je najzaslužniji za njihov ogromni napredak. Boateng je zvjerka na bilo kojoj defanzivnoj poziciji, za svoju visinu zaista mnogo brz sa zadovoljavajućom tehnikom kontrole lopte.
Lahm lijevo za neprepoznat', kako samo sa lakoćom miješa protivničku odbranu ulazeći u sredinu, zaista fascinantno, koji napredak, opet je to stari Philipp. Mnogi neće priznati, ali Schweini zaista komanduje sredinom, u odbrani je jedan od najvažnijih faktora, a sve više njegovih upotrebljivih lopti i prema naprijed.
Kroos nema mjesta u prvih 11, kao što sam odavno i govorio
, Muller(jučer naš najbolji igrač) je pokazao ko je gazda tu, dok Toni gnjavi, usporava našu igru. Puno se išlo preko Riberya, fino igra, svi smo znamo koliko on vrijedi, a Monolog, Romarioo i ostala kompanija nek' priča šta hoće. Tymo dosta dobar, Gomez solidan.
Zaista protivnik rijetko kad ima priliku opucati prema našem golu, ne dopuštamo im šuteve ni sa 40 metara, zaista mnogo je čvrsta ova ekipa.
Očekuje nas jedna "lagana" utakmica 10.09, a onda pravi ispit naše vrijednosti
Villareal, Schalke, Leverkusen, to će pokazati gdje stojimo, vjerujem da smo daleko dogurali, očekujem bar 7 bodova, može remi u Leverkusenu.
Lahm lijevo za neprepoznat', kako samo sa lakoćom miješa protivničku odbranu ulazeći u sredinu, zaista fascinantno, koji napredak, opet je to stari Philipp. Mnogi neće priznati, ali Schweini zaista komanduje sredinom, u odbrani je jedan od najvažnijih faktora, a sve više njegovih upotrebljivih lopti i prema naprijed.
Kroos nema mjesta u prvih 11, kao što sam odavno i govorio
Zaista protivnik rijetko kad ima priliku opucati prema našem golu, ne dopuštamo im šuteve ni sa 40 metara, zaista mnogo je čvrsta ova ekipa.
Očekuje nas jedna "lagana" utakmica 10.09, a onda pravi ispit naše vrijednosti
@Klare: jedini si pravo vjerovao u van buytena i on pokazuje da još nije za starog gvožđa...Ja sam znao da belgijanac može možda još poslužit, možda povremeno tokom sezone i znamo da je bio super dobar stoper prije ali opet sam mislio da mu je vrijeme na izmaku, ali sad pokazuje da će možda pružit još dosta dobrih partija, bar ove sezone još
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
jest',jest',jedinieffe_sa je napisao/la:@Klare: jedini si pravo vjerovao u van buytena
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.