La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Juventini na haparatima 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako koharden je napisao/la:Juventini na haparatima
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Teško da se može ona nafaka ponovit.Epidaurus je napisao/la:Celavi Bog se vraca da jos jednim threepeatom obesmisli fudbal i za sva vremena popisa Pepove dickridere
Gefufna na respiratorima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Po meni je on ovo prihvatio cisto iz postovanja i ljubavi prema klubu. Ja mislim da on nema vise sta da da ovim igracima, osim ako nece mijenjati kompletan tim.
Ko zna sta mu je Pero obecao, ali licno mislim da je napravio gresku, lakse je bilo preuzeti neki klub tipa PSG-a. Ko god da dodje, nema Kikija i njegovih 50 golova, niti ce ih biti.
Ko zna sta mu je Pero obecao, ali licno mislim da je napravio gresku, lakse je bilo preuzeti neki klub tipa PSG-a. Ko god da dodje, nema Kikija i njegovih 50 golova, niti ce ih biti.
27.10.2020
bio bi nelogican samo u slucaju da se na ljeto ne odradi ozbiljna rekonstrukcija,kada je odlazio izjavio je da on vise ne moze motivisati ovu ekipu,sto bi valjda trebalo da znaci da je zelio nove igrace a Pero je imao drugcije zamisli,ljeto pred nama ce svakako biti najbolji pokazatelj.Kajzer10 je napisao/la:Nelogican potez i Reala i Zidanea. Doduse, Real nije imao nekog izbora.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Covjek je htio sve ljetos mjenjat al mu Pero nije dao.Zato je i otisoleorey je napisao/la:Po meni je on ovo prihvatio cisto iz postovanja i ljubavi prema klubu. Ja mislim da on nema vise sta da da ovim igracima, osim ako nece mijenjati kompletan tim.
Pa ako je tacno ono sto se pricalo, Zizou ce dobit punu slobodu da sastavi tim po svom ukusu. Sam je prosle godine rekao da ide jer s ovim timom vise ne moze pobjedjivati tako da je remont citave ekipe siguran. Bit ce cini se prvi trener jos od Mourinha koji ce imat potpunu slobodu pri sastavljanju tima.
Za to vrijeme Solari...
Šta znaci sve ? otjerati citav tim i hajmo iznova, jel toMElloo je napisao/la: Covjek je htio sve ljetos mjenjat al mu Pero nije dao.Zato je i otiso
I sad mu odjednom Pero daje da to odradi, nakon što je vec sažvakao dva trenera u međuvremenu, kako da ne
Milano,Kardif,Kiev
Zidane Paša Ataturk
Zidane Paša Ataturk
Imamo cijelo ljeto da vidimolet3 je napisao/la:Šta znaci sve ? otjerati citav tim i hajmo iznova, jel toMElloo je napisao/la: Covjek je htio sve ljetos mjenjat al mu Pero nije dao.Zato je i otiso![]()
I sad mu odjednom Pero daje da to odradi, nakon što je vec sažvakao dva trenera u međuvremenu, kako da ne
Ja mislim da ce okosnica tima i dalje ostat. Pri tome mislim na: Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Benzema. Nema sanse da za jedno ljeto napuste klub svi pesos pesados. Vidjet cemo kako ce se to odraziti na klub pa i na trenera.let3 je napisao/la:Šta znaci sve ? otjerati citav tim i hajmo iznova, jel toMElloo je napisao/la: Covjek je htio sve ljetos mjenjat al mu Pero nije dao.Zato je i otiso![]()
27.10.2020
Ici će rekonstrukcija i u tome je stvar. Ne znam koliko je Zidane provjeren za takvo nesto. Sad nema Ronalda, Modric godinu stariji, igraci djeluju istroseno.L-Train je napisao/la:bio bi nelogican samo u slucaju da se na ljeto ne odradi ozbiljna rekonstrukcija,kada je odlazio izjavio je da on vise ne moze motivisati ovu ekipu,sto bi valjda trebalo da znaci da je zelio nove igrace a Pero je imao drugcije zamisli,ljeto pred nama ce svakako biti najbolji pokazatelj.Kajzer10 je napisao/la:Nelogican potez i Reala i Zidanea. Doduse, Real nije imao nekog izbora.
Ima on dosta svojih kvaliteta ali budimo realni, imao je i masineriju u rukama. Sad treba graditi, necu reci potpunono novi tim, ali mnoge stvari treba mijenjati.
A Zidane ima status boga tamo i preuzima rizik da narusi taj status. Ulazi u nestabilnu situaciju i nije da nema sta izgubiti.
Platio mu Pero blowjob pred otkaz
Teze sam disao samo kad sam nevinost izgubio, znaci dva teska respiratorna udarca sam dozivio u zadnjih 7 dana.messilla je napisao/la:Gefufna na respiratorima.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pero se pretvorio u Zamperinija.
Odjednom?let3 je napisao/la:Šta znaci sve ? otjerati citav tim i hajmo iznova, jel toMElloo je napisao/la: Covjek je htio sve ljetos mjenjat al mu Pero nije dao.Zato je i otiso![]()
Sezona bez titule nije odjednom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- anonymousHD
- Kontakt:
Sad ide expose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.