Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 13:59

Haj sad realno, da li je u ovom trenutku Gago bolji od Lassa, Lassa koji je fantasticno odradio posljednju sezonu? Nemamo mi njega sta cekat', imamo (boljih) igraca na njegovoj poziciji i vozdra.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 14:03

Nail for Real je napisao/la:Haj sad realno, da li je u ovom trenutku Gago bolji od Lassa, Lassa koji je fantasticno odradio posljednju sezonu? Nemamo mi njega sta cekat', imamo (boljih) igraca na njegovoj poziciji i vozdra.
Kakav ba Lass,i da je povrijedjen bolji je od njega.. Lass,jel to onaj sto ga Mou vadi protiv Athletica i Getafea u 45 min jer ga quze na sredini.. Jos najveca muka je kad ga neko poredi sa Makelelom.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jun 2011, 14:08

Ne, to je ovaj:
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 jun 2011, 14:13

I Lass i Gago su sjajni igraci. Real Madrid je, dok su Gago i Momo bili defanzivni tandem u vezi, osvajao naslove domaceg prvenstva. Gago je sjajan igrac koji je izgubio sve sto je stekao u Realu u prvim sezonama onda kada je dosao Pellegrini, ili kada se vratio Florentino Perez.

Cak ga je htio prodati nakon sto je to Boluda ranije odbio, ali je glupi City zakasnio pa taj transfer, na nasu srecu i nadu, propao zauvijek.

Da smo se kojim slucajem drzali toga da manje izmjene u timu donose vise uspjeha, danas ne bismo imali pretrpan vezni red polovnjacima poput Callejona, Sahina ili pak Hamita Hatima kakol Altintopa.

Ja se bojim da ce Mourinho dozivjeti neuspjeh.

Mozemo se zaliti koliko hocemo na ponisten gol Higuainu protiv Barcelone, ili smijesan crveni karton, ali zbog Adebayora i njemu slicnih ispali smo iz tog natjecanja, sasvim zasluzeno. Tako ce biti i dogodine jer kako vidim, Mourinho je uradio sve da nas ne vole ni suci ni UEFA.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 jun 2011, 14:13

L_blancos je napisao/la: Kakav ba Lass,i da je povrijedjen bolji je od njega.. Lass,jel to onaj sto ga Mou vadi protiv Athletica i Getafea u 45 min jer ga quze na sredini.. Jos najveca muka je kad ga neko poredi sa Makelelom.
Lass makar odigra 45' a ovaj 5' i odmah ga vade, povredio se. Maneken postao, on je gotov. Hvala mu za sve, ali neka ide što dalje od Real Madrida, stvara samo gužvu a ne treba nam...

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 14:14

Portillo je napisao/la:Steta, imao je potencijal. Ne da bude novi Redondo, ali mogao je postati dobar igrac, steta... pamticemo ga po ovome:
[youtube][/youtube]
8-)
:mrgreen:
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 14:18

@Madridism, Gago je svoje u Realu zavrsio. Dosli su neki novi momci, spremniji i tu je kraj za Gaga. Pa on je vise u bolnicama i teretanama nego na terenu. Sta ce nam takav igrac?

Sahin i .........Sahin ce biti WC igrac :mrgreen: . Buducnost kluba, kao Ozil na primjer. Da si se ti pitao, jos bi mi gledali v.Vaarta u timu, ali Mourinho zna bolje 8-) .
Mourinho je uradio sve da nas ne vole ni suci ni UEFA.
Zezas se, zar ne?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 14:21

Nail for Real je napisao/la:@Madridism, Gago je svoje u Realu zavrsio. Dosli su neki novi momci, spremniji i tu je kraj za Gaga. Pa on je vise u bolnicama i teretanama nego na terenu. Sta ce nam takav igrac?

Sahin i .........Sahin ce biti WC igrac :mrgreen: . Buducnost kluba, kao Ozil na primjer. Da si se ti pitao, jos bi mi gledali v.Vaarta u timu, ali Mourinho zna bolje 8-) .
Zezas se, zar ne?
Al on je tako malo uradio za Real da ovi nemaju sekunda ni strpljenja,ni razumjevanja za njega.. Bukvalno ga tjeraju iz kluba,zaboravljajuci da je ovaj ostao u Realu iako je mogao otici,znajuci da ce sjediti na klupi..

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 14:22

Kako ce nas UEFA voliti kad smo N#1 60tak godina :mrgreen:

Evo cupaju, grebu na sve strane da Farsa stigne - Ovrebo, Bussaca, Stark, De Bleker itd..koliko jos :roll:
Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 13 jun 2011, 14:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Pravda za Pepea

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 14:23

Pa cek', zasto drzati igraca na klupi kada znas da ti nece koristiti? Cuj razumijevanje za sve sto je uradio, pa jadan mi bismo onda jos Salgada gledali na desnom beku, ne ide to tako. Treba da igra najspremniji, sto je tesko ocekivat' od Gaga.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 14:26

Nail for Real je napisao/la:Pa cek', zasto drzati igraca na klupi kada znas da ti nece koristiti? Cuj razumijevanje za sve sto je uradio, pa jadan mi bismo onda jos Salgada gledali na desnom beku, ne ide to tako. Treba da igra najspremniji, sto je tesko ocekivat' od Gaga.
Dobro uredu,ali njemu je 25 godina ulazi u najbolje godine,povrijedio se-ne mora znacit da se nece oporavit.. Ako nista moze sluzit u rotaciji,ako ne bude onaj pravi gurat ga u kup utakmicama il bar ga dostojno prodat a ne uvaljivat ga kome se stigne..

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 14:26

Nail for Real je napisao/la:Pa cek', zasto drzati igraca na klupi kada znas da ti nece koristiti? Cuj razumijevanje za sve sto je uradio, pa jadan mi bismo onda jos Salgada gledali na desnom beku, ne ide to tako. Treba da igra najspremniji, sto je tesko ocekivat' od Gaga.
Ma pusti ih :mrgreen:

Ono sto je Gago uradio zadnje 2g tj. sto bi radio i iduce 2 godine - uradio bi i ispod prosjecni igrac Cantere :lol:
Pravda za Pepea

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 14:29

Pepe $ je napisao/la:
Ma pusti ih :mrgreen:

Ono sto je Gago uradio zadnje 2g tj. sto bi radio i iduce 2 godine - uradio bi i ispod prosjecni igrac Cantere :lol:
Bolje i on da to odradi nego da se dovode kakvi Hamelji pardon Hamiti ..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 jun 2011, 14:41

Ne igraju istu poziciju :mrgreen: .

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 jun 2011, 16:12

Nisam mislio u smislu da je on dosao u Real i rekao, eh sad cu ja to uraditi pa da UEFA ne voli Real...

Mislim to u smislu da je nesvjesno uradio dosta toga, pa gotovo sve moguce, da nas UEFA danas gleda kao neki nizerazredni klub. Pogledaj samo ovo, spominjao je UEFA-i u UNICEF svi znamo u kakvom smislu, spominjao je da Barcu guraju sezonama, da ovo, da ono, da su sudije ovakve, da su sudije onakve. Dobio je zabranu treniranja Reala pet utakmica zbog toga u LP, ranije je bio kaznjavan zbog iznudjivanja kartona... Sta vise da kazem?

On mi je najdrazi trener koji je ikad trenirao Real, tacno ga volim majke mi, i drazi mi je od svih igraca, ali treba nekad znati stati i biti onaj kao u Interu koji je i unatoc cinjenici da je bezveze dobio crveni na drugoj polufinalnoj utakmici, I DA APSOLUTNO NIKO NE SPOMINJE GRESKE SUCA U PRVOJ UTAKMICI KOJE SU ISLE U KORIST BARCELONI KAO PRIMJERICE NEPOSTOJECI OFSAJD MILITA PRI IZLASKU NA GOLMANA I TO SAM, ZATIM FAULIRANJE ABIDALA (ili je to bio Maxwell, ispravite me ako grijesim) NAD ETO'OM STO JE BIO OCITI FAUL NAD ZADNJIM IGRACEM KOJI JE SAM ISAO PREMA GOLMANU, CRVENI KARTON ILI PUSTANJE PREDNOSTI, DOSUDJEN JE AKO SE NE VARAM SAMO FAUL, prosao u finale, ali ne jezikom i pricom, nego radom i igrom.

Real Madrid protiv Barcelone je imao samo jezik i pricu, vrlo malo rada i vrlo malo igre.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 jun 2011, 21:14

Pepe $ je napisao/la:

Evo cupaju, grebu na sve strane da Farsa stigne - Ovrebo, Bussaca, Stark, De Bleker itd..koliko jos :roll:
koliko si ti dozivio od tih 60 ?

4 ? 5 ? :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jun 2011, 21:17

Scof1eld je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:

koliko si ti dozivio od tih 60 ?

4 ? 5 ? :roll:
Ja, i kakve sad ima veze jel' on dozivio te titule ili nije? Real ostaje Real zauvijek, bez obzira na pojedince.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jun 2011, 22:14

slika

kakav majstorski nacin unistavanja dresa :lol: nadvisili su i chelsiev font iz lige prvaka u prosloj sezoni.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jun 2011, 22:23

Nidje veze, meni su bas jaki ti.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 22:27

I meni se baš sviđaju, zlatnim slovima za kraljevski klub ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.