FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@lakoste
Eto anketa, ali ne ona koju si tražio, nju ćemo smjestiti na temu o stručnom štabu.
Eto anketa, ali ne ona koju si tražio, nju ćemo smjestiti na temu o stručnom štabu.
Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
De nek neko glasa za poraz, čisto radi uroka! 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
I na naše živcejoker90 je napisao/la:Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Nije da nismo navikli godinama. Eno poceli su glasati i za poraze i remi, najezda komsija.Bordomen je napisao/la:I na naše živcejoker90 je napisao/la:Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
Jesi li ti ovaj?alamunja je napisao/la:**** mater svima koji podrzaju Amera Bekica,i **** mater svim hordama koje su uletile i napravilai sranje i ljude koji su dosli da prate svoj klub gdje je bilo ljudu preko 60 godia i djece i fasovali od kornjaca zbog 15 narkomana,a Penal je cist kao suza i bio je jos jedan jos je trebao dobit drugi zuti Kostic kod penala,
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
koja je ovo budala napisala ccuNbx je napisao/la:alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockomJesi li ti ovaj?alamunja je napisao/la:**** mater svima koji podrzaju Amera Bekica,i **** mater svim hordama koje su uletile i napravilai sranje i ljude koji su dosli da prate svoj klub gdje je bilo ljudu preko 60 godia i djece i fasovali od kornjaca zbog 15 narkomana,a Penal je cist kao suza i bio je jos jedan jos je trebao dobit drugi zuti Kostic kod penala,
"Upiši te"...alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
jesi upisoColdDemon je napisao/la:"Upiši te"...alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede.
Pa nebi bankrotirali ,e svasta 
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Falilo bi njima tad, znali su sta rade sa Benkom i zaj....e sve sa 1 napadačem ćemo izgleda zimu dočekati.HaRakIRi46 je napisao/la:Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede.Pa nebi bankrotirali ,e svasta
Samo da Bekić proradi nije nešto ali bolje išta i da bude na klupi za nedajBoze
Kojih sedam je glasalo za remi ili poraz nek se odmah jave
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Ja samo nmg vjerovat da navijaci (sjever) na kraju utakmice ne pozove Hurtica i upita ga lijepo sta on misli,sto ne dovede bar jos jednog napadacaBordomen je napisao/la:Falilo bi njima tad, znali su sta rade sa Benkom i zaj....e sve sa 1 napadačem ćemo izgleda zimu dočekati.HaRakIRi46 je napisao/la:Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede.Pa nebi bankrotirali ,e svasta
![]()
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Ja sam glaso za poraz,al nije niko upiso poenesprit24 je napisao/la:Mi kada budemo igrali sa jednim spicom, i bez laznih krila i desetke(cetkovic ili said) prekucat cemo ovu ligu
Kojih sedam je glasalo za remi ili poraz nek se odmah jave![]()
Valjalo bi probati ali bi odgovor bio "razumijem ja vas žao je i meni trebalo bi ali nema sad niko slobodan"HaRakIRi46 je napisao/la:Ja samo nmg vjerovat da navijaci (sjever) na kraju utakmice ne pozove Hurtica i upita ga lijepo sta on misli,sto ne dovede bar jos jednog napadacaBordomen je napisao/la:Falilo bi njima tad, znali su sta rade sa Benkom i zaj....e sve sa 1 napadačem ćemo izgleda zimu dočekati.HaRakIRi46 je napisao/la:Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede.Pa nebi bankrotirali ,e svasta
![]()
Sada bas nesto gledam vec se stavljaju potpisi hurticu odlazi ja ne kazem da on zna da je iskusan trener i ostalo, treba mu dati priliku jos protiv krupe ponovili se kiks noga mu je jbg nama da dodje zidane bilo bi poslije 2 kola ako nebi pobjedili odlazi ja ga ne branim da se razumijemo samo mislim da mu treba dati jos ovo kolo da vidimo kako ce i sta ce uraditi. 
04.10.2009 !!
Teško je ovdje vidjeti njegov hvalitet(Hurtić) Jer se "ne zna" da li radi po komandi ili je on krivac.sarajlija je napisao/la:Sada bas nesto gledam vec se stavljaju potpisi hurticu odlazi ja ne kazem da on zna da je iskusan trener i ostalo, treba mu dati priliku jos protiv krupe ponovili se kiks noga mu je jbg nama da dodje zidane bilo bi poslije 2 kola ako nebi pobjedili odlazi ja ga ne branim da se razumijemo samo mislim da mu treba dati jos ovo kolo da vidimo kako ce i sta ce uraditi.
Ako se ponovi kiks on leti možda i par igrača izgovor ne zasluzuju nositi ovaj dres ali sve ostaje isto.
Samo da se ne ponovi rušenje kao protiv širokog
Selam vam je od Comora,porucuje da ce preorati Rustempasu u srijedu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pobjeda,al na misice bar se nadam tome

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji