FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 08 avg 2016, 21:40

@lakoste
Eto anketa, ali ne ona koju si tražio, nju ćemo smjestiti na temu o stručnom štabu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 21:58

Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2016, 22:02

De nek neko glasa za poraz, čisto radi uroka! :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

alamunja
Kontakt:

Post Postao/la alamunja » 08 avg 2016, 22:08

glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 avg 2016, 22:08

joker90 je napisao/la:Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas. :lol:
I na naše živce :oops:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 avg 2016, 22:12

Bordomen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Vidim na anketi vecina razmislja kao i ja, dobit cemo Krupu, ali ono na misice. Daj Boze da ih raspemo totalno, ali znas nas. :lol:
I na naše živce :oops:
Nije da nismo navikli godinama. Eno poceli su glasati i za poraze i remi, najezda komsija. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 avg 2016, 22:14

alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
alamunja je napisao/la:**** mater svima koji podrzaju Amera Bekica,i **** mater svim hordama koje su uletile i napravilai sranje i ljude koji su dosli da prate svoj klub gdje je bilo ljudu preko 60 godia i djece i fasovali od kornjaca zbog 15 narkomana,a Penal je cist kao suza i bio je jos jedan jos je trebao dobit drugi zuti Kostic kod penala,
Jesi li ti ovaj? :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

alamunja
Kontakt:

Post Postao/la alamunja » 08 avg 2016, 22:19

uNbx je napisao/la:
alamunja je napisao/la:glasam za poraz,upisi te poen ja ne znam kako to ide,ja sam s tockom
alamunja je napisao/la:**** mater svima koji podrzaju Amera Bekica,i **** mater svim hordama koje su uletile i napravilai sranje i ljude koji su dosli da prate svoj klub gdje je bilo ljudu preko 60 godia i djece i fasovali od kornjaca zbog 15 narkomana,a Penal je cist kao suza i bio je jos jedan jos je trebao dobit drugi zuti Kostic kod penala,
Jesi li ti ovaj? :bih:
koja je ovo budala napisala cc :shock:

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 08 avg 2016, 22:22

"Upiši te"... :tokralju:

alamunja
Kontakt:

Post Postao/la alamunja » 08 avg 2016, 22:24

ColdDemon je napisao/la:
"Upiši te"... :tokralju:
jesi upiso

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 08 avg 2016, 22:33

Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede. :wtf: Pa nebi bankrotirali ,e svasta :puke:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 avg 2016, 22:38

HaRakIRi46 je napisao/la:Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede. :wtf: Pa nebi bankrotirali ,e svasta :puke:
Falilo bi njima tad, znali su sta rade sa Benkom i zaj....e sve sa 1 napadačem ćemo izgleda zimu dočekati. :damn:

Samo da Bekić proradi nije nešto ali bolje išta i da bude na klupi za nedajBoze :pray:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 avg 2016, 22:44

:bow: Mi kada budemo igrali sa jednim spicom, i bez laznih krila i desetke(cetkovic ili said) prekucat cemo ovu ligu :kafa:
Kojih sedam je glasalo za remi ili poraz nek se odmah jave :think: :think:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 08 avg 2016, 22:46

Bordomen je napisao/la:
HaRakIRi46 je napisao/la:Sta je falilo dovesti onog malog Redzica iz Borca ili onog Zeravicu iz Zrinjskog,te poslije odlaska Benke nekog napadaca cisto da ima rezerva u slucaju lose forme Ahme ili povrede. :wtf: Pa nebi bankrotirali ,e svasta :puke:
Falilo bi njima tad, znali su sta rade sa Benkom i zaj....e sve sa 1 napadačem ćemo izgleda zimu dočekati. :damn:

Samo da Bekić proradi nije nešto ali bolje išta i da bude na klupi za nedajBoze :pray:
Ja samo nmg vjerovat da navijaci (sjever) na kraju utakmice ne pozove Hurtica i upita ga lijepo sta on misli,sto ne dovede bar jos jednog napadaca :rol:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

alamunja
Kontakt:

Post Postao/la alamunja » 08 avg 2016, 22:49

esprit24 je napisao/la::bow: Mi kada budemo igrali sa jednim spicom, i bez laznih krila i desetke(cetkovic ili said) prekucat cemo ovu ligu :kafa:
Kojih sedam je glasalo za remi ili poraz nek se odmah jave :think: :think:
Ja sam glaso za poraz,al nije niko upiso poen

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 avg 2016, 22:51

HaRakIRi46 je napisao/la:
Bordomen je napisao/la:

Ja samo nmg vjerovat da navijaci (sjever) na kraju utakmice ne pozove Hurtica i upita ga lijepo sta on misli,sto ne dovede bar jos jednog napadaca :rol:
Valjalo bi probati ali bi odgovor bio "razumijem ja vas žao je i meni trebalo bi ali nema sad niko slobodan" :thumbdown: :pinokio:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 08 avg 2016, 22:52

Sada bas nesto gledam vec se stavljaju potpisi hurticu odlazi ja ne kazem da on zna da je iskusan trener i ostalo, treba mu dati priliku jos protiv krupe ponovili se kiks noga mu je jbg nama da dodje zidane bilo bi poslije 2 kola ako nebi pobjedili odlazi ja ga ne branim da se razumijemo samo mislim da mu treba dati jos ovo kolo da vidimo kako ce i sta ce uraditi. ;)
04.10.2009 !!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 08 avg 2016, 22:57

sarajlija je napisao/la:Sada bas nesto gledam vec se stavljaju potpisi hurticu odlazi ja ne kazem da on zna da je iskusan trener i ostalo, treba mu dati priliku jos protiv krupe ponovili se kiks noga mu je jbg nama da dodje zidane bilo bi poslije 2 kola ako nebi pobjedili odlazi ja ga ne branim da se razumijemo samo mislim da mu treba dati jos ovo kolo da vidimo kako ce i sta ce uraditi. ;)
Teško je ovdje vidjeti njegov hvalitet(Hurtić) Jer se "ne zna" da li radi po komandi ili je on krivac.
Ako se ponovi kiks on leti možda i par igrača izgovor ne zasluzuju nositi ovaj dres ali sve ostaje isto.
Samo da se ne ponovi rušenje kao protiv širokog

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 avg 2016, 22:58

Selam vam je od Comora,porucuje da ce preorati Rustempasu u srijedu :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 avg 2016, 23:03

Pobjeda,al na misice bar se nadam tome :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 22 gosta.