FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jedan ili dvojica su rekli da Marijan ne valja, nisu svi.. @Velahavle vala si upravu.. Samo kad se sjetim Baotica, Radulovica i ostalih.. Tek cemo da imamo strasne golmane, Vecu i Cutahiju..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
hahahahahahahaabarbarez je napisao/la:Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
barbarez je napisao/la:Ma ovaj Stokic je kriminalan ,frajer dosao ko veliko pojacanje,a jos nije gola zabio za nas. Treba dovest Rascica. kuknjava kuknjava
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Neandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jarane, to janje će biti zaljeveno poslije ovog lijepog milog mubarek mjeseca
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ja sam izvadio clansku prosle sedmice mislim srijeda, momak mi je rekao sto radi na tome da sam 250 koji je uplatio za clanskutm8782 je napisao/la:Evo postavljam ali nije mjerilo postaviti:Velahalve je napisao/la:fol svi jedva čekaju članske, 200 ljudi izvadilofedeltafrotta je napisao/la:ja sam skontao da ovdje na temi recimo zavlada letargija kad se nista ne desava, kad nema obavijesti... kad se sjetim info za clanske, stokic, odma sve pozitiva, par dana nista novo i opet letargija.. kakav mentalitet, treba napraviti temu gdje bi svi trebali da postave člansku.
Samo je moja ovdje
Ja sam išao u subotu i bilo je preko 300 uclanjenih
Svi oni koiji zele da idu u Madjarsku agencija M 97 je izbacila ponudu od 99 km sa jednim nocenjem i doruckom.
@Ikos imas na poledjini clanske tri zadnja broja su ti redi broj koji si izvadio.
Ja se izvinjavam na gresci. Cekao se sehur pa nisam bio najbolji. Nije Sheriff nego Metalurg, kako god Antolović mi je dosta nesiguran za tako "iskusnog" golmana gledajući na godine i neke utakmice. Dobar je on za naše lige, i za Zelju ali sam mislio ako vec moramo prodati neke igrace da pokrijemo troskove bilo bi bolje njega prodati nego Bajica ili Memiju. Za njega imamo dostojne zamjene, Ćutahija će biti strasan golman a Veca ga vec sad moze zamijeniti.Željooooo je napisao/la:amar92 je napisao/la:Kako bih volio da Antolović ode, em bi dobili pare em je on loš golman. Ne sjećam se kad je zadnji put spasio Želju. Bilo je tekmi kad je branio "okej". A npr od Sheriffa smo ispali samo zbog njegovih "intervencija" pri kraju utakmice. Čak mu ne bi trebali tražiti zamjenu jer imaju Kjosevski, Ćeman, Ćutahija.
Kad već nema tog najavljenog janjeta, ovo bi me isto zadovoljilo![]()
koliko dugo nije branio on se i brzo vratio u formu. a u formi je jedan od najboljih golmana kod nas ako ne i najbolji. i ja mislim da je vedran iznad svojih godina i spreman k'o zapeta puška, ali to ne znači da antolović ne umije kad umije...
[youtube][/youtube]
1:55
Ovo je bolesno, daće Bog pa će se Manijaci opet dići
Gledaj Nyeme
Ovo je bolesno, daće Bog pa će se Manijaci opet dići
Gledaj Nyeme
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Hvala na reklami za videoAjzea je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1SjTDOU9bTI[/youtube]
Ovo je bolesno, daće Bog pa će se Manijaci opet dići![]()
Gledaj Nyeme
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ProucenoNeandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- corleone87
- Kontakt:
Hajde Dzeko parafiraj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"Neandertalac" bas nemas duse...sz21 je napisao/la:ProucenoNeandertalac je napisao/la:Danas se vaga janje. Proucite sta
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- jaludovolimte
- Kontakt:
To je tocorleone87 je napisao/la:Hajde Dzeko parafiraj..
jaludovolimte je napisao/la:Koliko dobijamo od transfera Begovića?
Od njega i Casillasa po 20.000, sića
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- invincible1921
- Kontakt:
Moja članska će biti do kraja sedmice
ama sta je s tim janjetom, kad ce se znati sta se podrazumijeva pod tim
Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju
Eo sad citam da je u madjarskoj havarija za kartama ...svi hoce da gledaju Zelju
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, Mamba21, Paromlinac, Stanceski i 29 gostiju.