Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gdje je brat @hendo, ima li kakve insajderske sa ove danasnje sjednice Sabora IZ? Hoce li konacno sutnuti Cengica?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Eno ga na sve stranekobe24 je napisao/la:Gdje je brat @hendo, ima li kakve insajderske sa ove danasnje sjednice Sabora IZ? Hoce li konacno sutnuti Cengica?

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zašto je pelet ovoliko poskupio u zadnje vrijeme? Ima li alternativa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vjerovatno zato sto ga ima sve manje. Cuo sam da se izvozi vani i prodaje po puno vecim cijenama nego kod nas.Kawhi je napisao/la:Zašto je pelet ovoliko poskupio u zadnje vrijeme? Ima li alternativa.
Alternativa je nikad prevazidjeno drvo + banovicki ugalj.

Hahaha, idi raduj se Feltonu, pusti nas ozbiljne momke da koju prelomimo.Sarmelino je napisao/la:Eno ga na sve stranekobe24 je napisao/la:Gdje je brat @hendo, ima li kakve insajderske sa ove danasnje sjednice Sabora IZ? Hoce li konacno sutnuti Cengica?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Smiješna vam priča.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
hehe dobar fazon odokobe24 je napisao/la:Hahaha, idi raduj se Feltonu, pusti nas ozbiljne momke da koju prelomimo.Sarmelino je napisao/la:Eno ga na sve stranekobe24 je napisao/la:Gdje je brat @hendo, ima li kakve insajderske sa ove danasnje sjednice Sabora IZ? Hoce li konacno sutnuti Cengica?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Gdje je Rino, poželio sam se indirektno prepucavat s njim...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Juce na svadbi lik sto pjeva uvalise mu onu zivim da te volim.Raonffa je napisao/la:Vala bezveze vam je ova nova od Sabahudina, općenito ne mogu njegovih plačipičkastih pjesama

Kada bude u Zetri, raspisat ću konkrus, vodim djevojku i sve joj plaćam cijeli dan, samo da se grlimo uz takve pjesme.Sarajlijica1946 je napisao/la:Juce na svadbi lik sto pjeva uvalise mu onu zivim da te volim.Raonffa je napisao/la:Vala bezveze vam je ova nova od Sabahudina, općenito ne mogu njegovih plačipičkastih pjesamaMeni usi krvarile, to skripi, kresti. Vjeruj da je prijatnije slusati kako krava muce od onog pjevaca.
Kawhi je napisao/la:

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Jel se to udaja blizirasavoje je napisao/la: Legendo, bila sam ti u mahali prosli vikend.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:1980. su bile vrhunac ljudske civilizacije.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Š'a ima, kak' ispiti? Tvoji ispiti su kriv' za propast kviza.Donnie Darko je napisao/la:Zamisli konzumirati domaće ispred niza kvalitetnih alternativa.

Zerina je lijepo ime.legenda reala je napisao/la:čuj uštipče se zove Zerina

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Kako ima jedno yebeno ime, al još yebenije je u izgovoru, a nenadjebivo je što ga konstantno moraš koristiti u dijalogu.
Ma bezveze pjesme kažem tiSarajlijica1946 je napisao/la:Juce na svadbi lik sto pjeva uvalise mu onu zivim da te volim.Raonffa je napisao/la:Vala bezveze vam je ova nova od Sabahudina, općenito ne mogu njegovih plačipičkastih pjesamaMeni usi krvarile, to skripi, kresti. Vjeruj da je prijatnije slusati kako krava muce od onog pjevaca.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobra noc dobri ljudi
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.