FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
hahahahaha

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
http://www.bayern-balkan.com/index.php/ ... u-juventus" onclick="window.open(this.href);return false; ma mrs mater ti jeb.. cigansku sta je to bajern nije institucija , a juventus jeste cigane glupi.
GAL je napisao/la:http://www.bayern-balkan.com/index.php/ ... u-juventus ma mrs mater ti jeb.. cigansku sta je to bajern nije institucija , a juventus jeste cigane glupi.
Iz razloga što je Bayern odustao od njega pa je na kraju bio primoran da ode u Juventus i tamo se priključi ostalim flopovima , morao je na ovaj način da se osveti Bayernu sad mi još više drago što ovaj cigan nije obukao dres bavarskog giganta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
GAL je napisao/la:http://www.bayern-balkan.com/index.php/ ... u-juventus ma mrs mater ti jeb.. cigansku sta je to bajern nije institucija , a juventus jeste cigane glupi.
Ma to je standardna izjava, isto tako bi rekao da je dosao u Bayern, ne znam zasto se ljutite. I Bayern je institucija, samo ce to reci neki drugi igrac..., sigurno je Manuel Nouer nesto slicno kazao
Koliko se sjecam, Vidal, je imao je predugovor sa bayernom, a vi, sve sto valja u Njemackoj kupite, zato vam je ovo tesko palo...
Vi ste i onako jaki bez Vidala, nama je bio potrebniji...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad čovjek ode u klub koji ne igra europu nikako,a ne u Bayern koji igra ligu prvaka...logično je ili je Juve veći klub,ili zato što je Seria A jača liga,ipak je ovo drugo,jer Bayern je jak klub,ali Bundesliga jednostavno nije privlačna ovim zvijezdama...
Da velika je zvijezda . Milioni djece sirom svijeta svrsavaju na njegove postere po zidovima. Ima vise fanova neg Michael JacksonDabar je napisao/la:Kad čovjek ode u klub koji ne igra europu nikako,a ne u Bayern koji igra ligu prvaka...logično je ili je Juve veći klub,ili zato što je Seria A jača liga,ipak je ovo drugo,jer Bayern je jak klub,ali Bundesliga jednostavno nije privlačna ovim zvijezdama...
Thomas Müller - Fußballgott
Dabar je napisao/la:Kad čovjek ode u klub koji ne igra europu nikako,a ne u Bayern koji igra ligu prvaka...logično je ili je Juve veći klub,ili zato što je Seria A jača liga,ipak je ovo drugo,jer Bayern je jak klub,ali Bundesliga jednostavno nije privlačna ovim zvijezdama...
Nijedan razloga koji si naveo po meni nije odlucio njegov odlazak. Uprava Leverkusena je htjela da on igra van Njemacke,ipak, Bayern im je najveci rival a cijena koju su nudili klubovi bila je priblizna.
Zašto onda nije ostao u Leverkusenu,ipak su oni viceprvaci i igraju Ligu prvaka za razliku od Juvea koji ne igra europu nikako,i to je otišao za pišljivih 10 miliona...BigBen je napisao/la:Dabar je napisao/la:Kad čovjek ode u klub koji ne igra europu nikako,a ne u Bayern koji igra ligu prvaka...logično je ili je Juve veći klub,ili zato što je Seria A jača liga,ipak je ovo drugo,jer Bayern je jak klub,ali Bundesliga jednostavno nije privlačna ovim zvijezdama...
Nijedan razloga koji si naveo po meni nije odlucio njegov odlazak. Uprava Leverkusena je htjela da on igra van Njemacke,ipak, Bayern im je najveci rival a cijena koju su nudili klubovi bila je priblizna.
Nisu ljudi u Leverkusenu krivi što je Vidal idot ako neko želi da ide u klub koji je raspad sistema i u propalitet od lige onda ne vidim razlog da ga zadrže 12 mil su stavili u džep za igrača kojem ističe ugovor slijedće godine sjajan posao je odradio Bayer.Dabar je napisao/la:Zašto onda nije ostao u Leverkusenu,ipak su oni viceprvaci i igraju Ligu prvaka za razliku od Juvea koji ne igra europu nikako,i to je otišao za pišljivih 10 miliona...BigBen je napisao/la:Dabar je napisao/la:Kad čovjek ode u klub koji ne igra europu nikako,a ne u Bayern koji igra ligu prvaka...logično je ili je Juve veći klub,ili zato što je Seria A jača liga,ipak je ovo drugo,jer Bayern je jak klub,ali Bundesliga jednostavno nije privlačna ovim zvijezdama...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Otišao je za 10.5 miliona, plus, bonus od 2 mil.( 12.5 mil )...
Najskuplji igraci koju su u zadnje vrijeme otisli iz Bundes lige su kostali ok 15 miliona( Sahin i Ozili ), jer to su objektivne cijene za njemacku ligu i nebih rekao da se radi o sitnim novcu. Vecina tih klubova na taj nacin egzisitira i stalno dovodi neko nove igrace iz Juzno Americki drzava za malo novce.
@Saurman
Pored institucije bayern izabrao je jedan Juventus, pa zar to nije velika sramota za velikana Njemacke koji ima apsulutni monopol u B-ligi...
Najskuplji igraci koju su u zadnje vrijeme otisli iz Bundes lige su kostali ok 15 miliona( Sahin i Ozili ), jer to su objektivne cijene za njemacku ligu i nebih rekao da se radi o sitnim novcu. Vecina tih klubova na taj nacin egzisitira i stalno dovodi neko nove igrace iz Juzno Americki drzava za malo novce.
@Saurman
Pored institucije bayern izabrao je jedan Juventus, pa zar to nije velika sramota za velikana Njemacke koji ima apsulutni monopol u B-ligi...
BigBen je napisao/la:Otišao je za 10.5 miliona, plus, bonus od 2 mil.( 12.5 mil )...
@Saurman
joj druze i ti lijecis bolesnike pricom
otiso cojk gdje misli da ce 100% igrati , Bayern je ekipa koja moze kupiti svakoga jer imaju para samo ih nisu voljni bacati kao neki klubovi.
on da je doso u Bayern nikad nebi bio siguran u prvih 11 jer bi oni mozda cak sledece godine doveli 4 puta bolje pojacanje od njega
a sto se tice novca za koji odlaze igraci iz BL to ces nekad razumiti ima vremena
Thomas Müller - Fußballgott
A, drago mi je da neko prepozna moj talenat ili ti ga dar. Hvala i tebi druzejoj druze i ti lijecis bolesnike pricom
Ko kaze da mu je zagarantirana prva postava u Juvea, jer su Pirlo i Marchisio trenutno ispred? On mora da se dokaze i izbori za prvi 11...otiso cojk gdje misli da ce 100% igrati , Bayern je ekipa koja moze kupiti svakoga jer imaju para samo ih nisu voljni bacati kao neki klubovi.
on da je doso u Bayern nikad nebi bio siguran u prvih 11 jer bi oni mozda cak sledece godine doveli 4 puta bolje pojacanje od njega
a sto se tice novca za koji odlaze igraci iz BL to ces nekad razumiti ima vremena
To isto je trebao da uradi i Luiz Gustavo, a koliko se sjecam bio je odmah u 11. Po tebi je on pojacanje koje je 4 puta bolje od Vidala.
Isto tako, Vidal je medju 3 najbolja defanzivna vezna u Evropi, to strucnajci kazu...
Rummenige je, cak, optuzio Juventus jer je Vidal odabrao bas njih a Bayern je imao neki predugovor. To dovoljno govori koliko ste zeljeli Vidala...
"Nisam previše zadovoljan razvojom te situacije, ali to uopšte ne vidim kao neki gubitak. Vidal je dobar igrač, čak je bio i želja naših trenera. Vidal posjeduje karakter kao što je i Neuer ili Boateng, siguran sam da bi uspjeli zajedno", rekao je Rummenige...
Znam da ce sada doci do rasprave, zato nemoj te replicirati...
Koji strucnjaci? Moggi?BigBen je napisao/la: Isto tako, Vidal je medju 3 najbolja defanzivna vezna u Evropi, to strucnajci kazu...
Sahin je proglasen najboljim igracem lige prosle sezone od svojih kolega, a Sahin igra isti poziciju kao Vidal. Znaci po "strucnjacima" Vidal 3. Sahin 2.... ko je prvi?
Ako je predugovor usmeno obecanje koje je prekrsio, onda OKRummenige je, cak, optuzio Juventus jer je Vidal odabrao bas njih a Bayern je imao neki predugovor. To dovoljno govori koliko ste zeljeli Vidala...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
[youtube][/youtube]BigBen je napisao/la: Isto tako, Vidal je medju 3 najbolja defanzivna vezna u Evropi, to strucnajci kazu...![]()
FC BAYERN je napisao/la:[youtube][/youtube]BigBen je napisao/la: Isto tako, Vidal je medju 3 najbolja defanzivna vezna u Evropi, to strucnajci kazu...![]()
Mislio sam na na igrace koji dolaze, mlađe igrace, mrsko mi bilo ispravljati...
Joj ovih italijana. Ok. Prvo ozil je otisao za 18 miliona ne za 15 a razlog zasto nije kostao 40 je taj sto je ima samo jednu godinu u ugovoru.to je ono sto njemacki klubovi rade pogresno potpisuju igrace na 4 god a ne na pet kao sto to radi npr porto.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma de pusti zabare ccc....To samo treba ignorirati a onaj Vidal, on je ko neka igracina Juventus, veci klub od Bayerna,

-
Bundesliga
- Kontakt:
Lahm: Muškarac je stajao na vratima i rekao: "Volim te"!
"Fina razlika" naziv je autobiografije kojom kapetan Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Philipp Lahm nastavlja šokirati njemačku javnost...
Knjiga se u ponedjeljak pojavila na tržištu i već je sada jasno da će postati "bestseller". Njemački dnevnik Bild u broju od ponedjeljka također je iznio dio građe iz nje koja se tiče Lahmove navodne homoseksualnosti. Ta je glasina u Njemačkoj postala urbana legenda.
"Nisam homoseksualac, premda u homoseksualcima ne nalazim ništa zlo niti loše. Ono što me uvijek iznova zapanjuje jest činjenica koliko već dugo te špekulacije cirkuliraju javnošću. Uistinu me čudi da tipovi koji su servirali medijima tu priču imaju i dalje toliko utjecaja na njemačku javnost. Kad god negdje na internetu vidim napis "Philipp Lahm je ****", pitam se zar uistinu ne postoji nešto važnije od toga", napisao je kapetan u autobiografiji naznačivši također da mu je jasno odakle potječu te glasine:
"U Kölnu živi muškarac koji očito uživa u tome da svakome tko ga želi slušati objavi kako je moj ljubavni partner."
"Kažem isponova da nisam homoseksualac, da moj brak sa suprugom Claudijom nije samo paravan i da nemam partnera u Kölnu s kojim zapravo dijelim zajednički život."
Izmišljeni odnos s muškarcem, priznao je 28-godišnji reprezentativac, koštao ga je također nekih neugodnih situacija u životu. Jednu je opisao:
"Na vratima mog doma pojavio se nepoznat muškarac. Odmah sam se iznenadio jer moja kućna adresa nije poznata široj javnosti. Pitao sam ga što želi. Više puta. On nije odgovarao ništa. Samo je zurio u mene svojim širokim očima. Uhvatio me jeziv osjećaj. Htio sam mu još nešto reći, no on mi je tada u ruku gurnuo poruku. Primijetio sam da su mu oči vlažne. Napokon je progovorio:"
"Philippe, tako sam zaljubljen u tebe. Mogu li ući?"
"Šokiran, odgovorio sam mu dugačkim ne, zatvorio mu vrata pred nosom i iza njih mu rekao neka smjesta napusti imanje jer ću inače zvati policiju."
Na koncu, Bild je donio isječak u kojem Lahm profesionalnim nogometašima i sportašima homoseksualne orijentacije preporučuje neka ne izlaze u javnost s priznanjem svojih sklonosti:
"Bojim se da bi im se u tom slučaju moglo dogoditi isto što se dogodilo engleskom nogometašu Justinu Fashanuu, koji je nakon svog priznanja bio toliko stjeran u kut da je počinio samoubojstvo."
Fashanu se objesio u svojoj garaži drugog svibnja 1998. godine nakon pravog "lova na vještice" kojeg je proživio među svojim suigračima. Čak ga je i slavni trener Nottingham Forresta Brian Clough pred cijelom momčadi nazvao "prljavim ****".
"Fina razlika" naziv je autobiografije kojom kapetan Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Philipp Lahm nastavlja šokirati njemačku javnost...
Knjiga se u ponedjeljak pojavila na tržištu i već je sada jasno da će postati "bestseller". Njemački dnevnik Bild u broju od ponedjeljka također je iznio dio građe iz nje koja se tiče Lahmove navodne homoseksualnosti. Ta je glasina u Njemačkoj postala urbana legenda.
"Nisam homoseksualac, premda u homoseksualcima ne nalazim ništa zlo niti loše. Ono što me uvijek iznova zapanjuje jest činjenica koliko već dugo te špekulacije cirkuliraju javnošću. Uistinu me čudi da tipovi koji su servirali medijima tu priču imaju i dalje toliko utjecaja na njemačku javnost. Kad god negdje na internetu vidim napis "Philipp Lahm je ****", pitam se zar uistinu ne postoji nešto važnije od toga", napisao je kapetan u autobiografiji naznačivši također da mu je jasno odakle potječu te glasine:
"U Kölnu živi muškarac koji očito uživa u tome da svakome tko ga želi slušati objavi kako je moj ljubavni partner."
"Kažem isponova da nisam homoseksualac, da moj brak sa suprugom Claudijom nije samo paravan i da nemam partnera u Kölnu s kojim zapravo dijelim zajednički život."
Izmišljeni odnos s muškarcem, priznao je 28-godišnji reprezentativac, koštao ga je također nekih neugodnih situacija u životu. Jednu je opisao:
"Na vratima mog doma pojavio se nepoznat muškarac. Odmah sam se iznenadio jer moja kućna adresa nije poznata široj javnosti. Pitao sam ga što želi. Više puta. On nije odgovarao ništa. Samo je zurio u mene svojim širokim očima. Uhvatio me jeziv osjećaj. Htio sam mu još nešto reći, no on mi je tada u ruku gurnuo poruku. Primijetio sam da su mu oči vlažne. Napokon je progovorio:"
"Philippe, tako sam zaljubljen u tebe. Mogu li ući?"
"Šokiran, odgovorio sam mu dugačkim ne, zatvorio mu vrata pred nosom i iza njih mu rekao neka smjesta napusti imanje jer ću inače zvati policiju."
Na koncu, Bild je donio isječak u kojem Lahm profesionalnim nogometašima i sportašima homoseksualne orijentacije preporučuje neka ne izlaze u javnost s priznanjem svojih sklonosti:
"Bojim se da bi im se u tom slučaju moglo dogoditi isto što se dogodilo engleskom nogometašu Justinu Fashanuu, koji je nakon svog priznanja bio toliko stjeran u kut da je počinio samoubojstvo."
Fashanu se objesio u svojoj garaži drugog svibnja 1998. godine nakon pravog "lova na vještice" kojeg je proživio među svojim suigračima. Čak ga je i slavni trener Nottingham Forresta Brian Clough pred cijelom momčadi nazvao "prljavim ****".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Barca gu'zi Villarreal 5:0, 82. minut.
5 Barcinih izmjena u prvom timu protiv najjaceg sastava Villarreala (jedino im Negredo fali).
Gledajuci kako Villarreal igra,ovo ce bit' lagan posao za nase momke
5 Barcinih izmjena u prvom timu protiv najjaceg sastava Villarreala (jedino im Negredo fali).
Gledajuci kako Villarreal igra,ovo ce bit' lagan posao za nase momke
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.