Safet Sušić - Pape

Saurman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saurman » 29 dec 2013, 21:53

Cartman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la: “Ibrahimović je veliki igrač, ali jednostavno nam ne treba. Tu su tandem Džeko i Ibišević, koji su zajedno zabili 20 golova u kvalifikacijama”, rekao je popularni ‘Pape’ za Mundo Deportivo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaista nekad prelazi sve granice sa ovim izjavama.

Ovo ne bi izjavio ni Svetislav Stevanović Limeni.
Sta, ovo nije zayebancija? On fakat ovo izjavio? Ja mislio neka parodija. Izjava u njegovom stilu, ali nisam mislio da moze svoje gluposti dovest do ove razine.
Izgleda da može.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 dec 2013, 22:15

19risha88 je napisao/la:FAZON JE DA ĆE SE OVI NAŠI KONJI '' SJETITI'' ARSLANAGIĆA TAMO U MAJU... I ONDA NARAVNO NEĆE BITI VREMENA DA SE SREDE PAPIRI,NAMA ĆE SE PRODAT GLUPA PRIČA PREKO AVAZA,KAKO SE DEČKO RODIO U BELGIJI PA ZATO I JESTE PRIRODNO DA IGRA ZA BELGIJU... I SVE SAM VIŠE I VIŠE SIGURAN DA VRŠAJEVIĆ,ŠUNJIĆ,ZAHIROVIĆ IDU U BRAZIL... I KOGA USTVARI BOLI K.... HOĆEMO LI PRIMIT 5 ILI 6 OD MESSIJA I DRUŠTVA...
Toga se i najvise bojim da ce ga nasi zvati tek kad zavrsi sezona u maju, pa onda nece biti vremena da se papirologija rijesi do Brazila.Svojim kvalitetama sigurno zasluzuje mjesto medju 23 putnika na SP.
Arslanagic je igrac buducnosti, za narednih 10-ak godina rijesili bi pitanje stopera.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 dec 2013, 22:21

Cartman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la: “Ibrahimović je veliki igrač, ali jednostavno nam ne treba. Tu su tandem Džeko i Ibišević, koji su zajedno zabili 20 golova u kvalifikacijama”, rekao je popularni ‘Pape’ za Mundo Deportivo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaista nekad prelazi sve granice sa ovim izjavama.

Ovo ne bi izjavio ni Svetislav Stevanović Limeni.
Sta, ovo nije zayebancija? On fakat ovo izjavio? Ja mislio neka parodija. Izjava u njegovom stilu, ali nisam mislio da moze svoje gluposti dovest do ove razine.
Naravno da je trebao reci da su Dzeko i Ibisevic klocevi, a da nahvali lika koji ne moze igrati za nas, pa da se te dvije udarne spice naljute na njega zbog nekog "Sveda".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 dec 2013, 22:53

Problem je sto neko nece da prizna , ima i Pape licnih interesa.

Susic Jr. (Bratic normalno da ce ici)
Vrsajevic ( 1.000.000eura odsteta. pola Hajduku , pola njemu to u prevodu znaci ovu drugu polovicu treba rastalit)
Sunjic ( :lol: )
Zahirovic ( :lol: :lol: ) - Brat nemoze na klupu Bochuma i on ce nama u Brazilu biti glavni igrac na poziciji def. veznog
Stevanovic ( ja sam mislio da ce biti poslije dzeke najbolji igrac koji je otisao iz BIH. medjutim u elcheu nemoze igrati i on ne treba ici , dzaba dobre igre protiv welsa kad sad meda nemoze)

Pape nece da cuje za:
-Arslanagica
-Salatica
-Saida (iako je povrijedjen , igrao na zadnjem veznom cesce nego Susic JR)...

ZASTO? Budite realni svi vole pare tako i on , nema ga u tim talovima. Nema provizije legendo... Mi smo ljudi imali lahku grupu osim Grcke ,a sa ovom ekipom necemo proci grupnu fazu. Jer su oni crnci i brzi i fizicki jaci , a ko god kaze za Slovacku da je dobra. Jeste dobra repka al ona se kasno probudila tj kasno su selektora promjenili. Njima da je ovaj selektor ranije dosao , mi bi bili drugi a mozda cak ni to...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 29 dec 2013, 23:07

Susicev brat ima kucu blizu mene, trebali smo mu kakvu poruku ostaviti, po mogucnosti malo oštrijeg sadržaja.. :mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 dec 2013, 23:13

Bosanski zmaj je napisao/la:Dino Arslanagić – u Standardu standardan, kod Sušića se suši

Belgijski Standard, koji juri ka 11. tituli prvaka te zemlje, više nije standardan bez štopera Dine Arslanagića, a na žalost po bh. repku i naše navijače vrlo je vjerovatno da bez njega u Brazilu neče biti standardna ni belgijska reprezentacija, koja je već sad spremna za štoperski super-tandem Vincent Kompany – Dino Arslanagić ! Zašto Safete, tako ti Vršajevića tvog ?

Dvadestogodišnji štoperski wunderkind Dino Arslanagić standardan je u svom timu već duže vrijeme. Standardan je Dino i u belgijskoj U-21 reprezentaciji, koja je posljednjih 7-8 godina proizvela najviše fudbalskih super-talenata, koji redovno napreduju u status super-zvijezda belgijske seniorske reprezentacije, jedne od 5-6 najjačih na svijetu, kao i najslavnijih evropskih klubova.

Sušić od HNL ne vidi Evropu

Ali, samo za Sušića, jedinog selektora na planeti, jedinog u historiji fudbala, jedinog koji je ikad, igdje, zakasnio na izvlačenje grupa za prvo, historijsko, debitantsko, ****, guzato, sisato, svjetsko prvenstvo svoje zemlje (valjda svoje) i svoje reprezentacije (e to je nesretan fakat), ovaj mladac, štoper budućnosti, i reprezentativac Beligije U-21 a vjerovatno uskoro i belgijske seniorske reprezentacije, naprosto ne postoji – za sad.

Ovo “za sad” je posljednje utočište zapravo potpuno neopravdanog optimizma i nade da će se nači neki novi anonimni etuzijasta, kao onaj Jusuf Juka Bećirović iz Švicarske, koji je spašavao braču Hajrović (potom i Kolašinca a sad i Salatića), a samim tim i Sušića, i njegovo i naše, prvo bosansko-hercegovačko učešće na prvenstvu svijeta, te da će nekako učiniti, izmoliti roditelje, prevariti komšije, da Dino Arslanagić obuče dres Bosne umjesto Belgije.

Ima li neki Jusuf Juka Bećirović u Belgiji ?!?!

Ako nema, onda valja Juki put pod noge, pa nakon Švicarske gdje se susretao sa porodicom Hajrović, zatim Njemačke u koju je išao 6 puta kod familije Kolašinac, da bi osigurao seRektoru Sušiću još jednog wunerkinda, dakle valja Juki do Belgije. Za razliku od Jusufa koji je obišao pola Evrope da bi se susretao sa porodicama igrača, seRektor je komunicirao sa Kolašincem samo preko novina, isto onako kako je komunicirao sa bračom Hajrović, Izetom i Seadom, pa sa Harisom Seferovićem kojeg je svojim izjavama i ignorisanjem izručio švicarskom selektoru Ottmar Hitzfeldu, a zamalo i braču Hajrović, zatim sa Alenom Halilovićem (i njegovim ocem) kojem je poručivao da nema mjesta u njegovoj selekciji ni sad, a boga mi ni za dvije godine kada se budu igrale kvalifikacije za prvenstvo Evrope 2016, pri tom se ponašajući kao da je siguran da će i sam još uvijek željeti voditi bh. tim nakon Brazila. Na isti je način ovih dana zaprijetio i Misketu (Misketu ! halo !) svijetskim prvenstvom, preko novina, i poručio mu da ako ovaj ne smrša možda neče biti u njegovim planovima, te još dodao da je Miske pametan momak koji čita novine, odnosno Dnevni Avaz kojem je i dao ovu izjavu, pa će tako Zvjezdan da se informiše i poduzme što je potrebno – nije nam rekao šta ako Zvjezdan ne pročita Avazov intervju s njim !?! Na sve ovo treba dodati da teško možete biti načisto koliko su ove Sušićeve izjave autentične, kao u ostalom sve izjave koje pročitate na našim sportskim Internet portalima, jer treba imati na umu da je to jedna vrlo klizava cyber-mahala - nikad se ne zna šta je neko stvarno izjavio a šta je virtualna mahala iskonstruisala od nula i jedinica. Kako god, Sušić će nastaviti objašnjavati kako Vršajević zapravo ne igra loše, i da su porazi (protiv USA, Slovačke) dolazili tek nakon što je Avdija zamjenjen – tragikomično.

Standardan u Standardu

Dino je započeo ovu sezonu kao rezerva i zamjena za standardnog štopera u timu Standarda, nekog Oparu. Međutim, kako je taj bio suspendovan zbog nediscipline, Dino je dobio šansu i iskoristio je. Sada je i on standardan, dok se ovaj njegov saigrač Opara, nakon suspenzije i nekoliko utakmica koje je presjedio na klupi, te pošto se radi o veoma važnom igraču za odbranu tima, ali i mnogo iskusnijem od Dine, polako vrača. Ustvari Opara je već zauzeo svoje mjesto u timu, ali ako je suditi po formaciji i sastavu odbrane Standarda, a koja tako nastupa još od 8. decembra pa sve do posljednje jesenske utakmice koju su odigrali danas 27. decembra, i Dino će zadržati svoje mjesto u prvoj postavi pa će vjerovatno igrati obojica, Dino kao štoper a Opare kao desni bek.

I eto, kad je neko dobar, onda je dobar, bez obzira na mladost i neiskustvo – jednostavno najbolja odbrana, trenutno najboljeg tima i favorita koji suvereno juri ka svojoj 11. tituli belgijskog šampionata, sa samo 11 primljenih golova na kraju jesenjeg dijela, više ne može bez bosanskog i evropskog štoperskog wunderkinda - odbrana Standarda više nije standardna bez standardnog Dine Arslanagića !

Na žalost po bh. repku i naše navijače vrlo je vjerovatno da bez njega u Brazilu neče biti standardna ni belgijska reprezentacija, koja je već sad spremna za štoperski super-tandem Vincent Kompany – Dino Arslanagić !
Zna li doticni CMAR koji je sklepao ovaj tekst kao s´nogama, da je Dino Arslanagic bliznja familija Safetu Susicu?

A ovi sto pjene za Ibrahimovicem, Pisajte ga! I vise nego sretan da onaj imbecil ne igra za moju zemlju sastavljenu od ljudina.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 29 dec 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 29 dec 2013, 23:13

QUARTERBACK je napisao/la:Susicev brat ima kucu blizu mene, trebali smo mu kakvu poruku ostaviti, po mogucnosti malo oštrijeg sadržaja.. :mrgreen:
Fin neki čovjek.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2013, 23:21

Zna li doticni CMAR koji je sklepao ovaj tekst kao s´nogama, da je Dino Arslanagic bliznja familija Safetu Susicu?
Možeš li pojasniti ovaj boldovani dio?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 29 dec 2013, 23:37

slika

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 30 dec 2013, 01:10

Gumenix je napisao/la:slika
slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2013, 01:30

Ovo za Ibrahimovica je apsolutno ok izjava Susica. Sve drugo bi bilo kontraproduktivno. Nikada necu shvatiti zasto se u BiH svi pale na njega (mimo njegove kvalitete etc.), za mene on nije Bosanac, i interesuje me otprilike toliko koliko me interesuje Ronaldo ili Messi. Ali to je samo moje licno misljenje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 dec 2013, 08:30

Principatus je napisao/la:Ovo za Ibrahimovica je apsolutno ok izjava Susica. Sve drugo bi bilo kontraproduktivno. Nikada necu shvatiti zasto se u BiH svi pale na njega (mimo njegove kvalitete etc.), za mene on nije Bosanac, i interesuje me otprilike toliko koliko me interesuje Ronaldo ili Messi. Ali to je samo moje licno misljenje.
Glupa mu je priča. Da je on rek'o ne treba nam neko ko igra za drugu zemlju pa hajd, al ne možeš reć ne treba nam Ibrahimović jer imamo Džeku i Ibiševića kad svaka budala zna da oni nisu iz njegove klase uopšte.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2013, 08:47

Meni je bilo izrazito glupo kada je rekao da nam Seferovic ne treba, jer on je mogao igrati za nas. A ovo za Sveda Ibrahimssona mi je egal. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 dec 2013, 08:53

Pape iz dana u dan potvrdjuje svoju klasu u izjavama. :lol: :lol:

Ibrahimovica bi mozda povuko za nos da ga je sreo. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 dec 2013, 08:59

bhsport je napisao/la:Pape iz dana u dan potvrdjuje svoju klasu u izjavama. :lol: :lol:

:lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 dec 2013, 09:01

bhsport je napisao/la:Pape iz dana u dan potvrdjuje svoju klasu u izjavama. :lol: :lol:

upravo tako... ne treba nista ni kritikovat'... sve sam uradi... covjek u svakoj izjavi da barem dva autogola... nevjerovatno je koliko nebuloznih izjava i materijala za kritiku jedan selektor moze ponuditi iz dana u dan.. i onda se ovdje na forumu pojavi tuce likova koji te nebuloze jos i brane...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 dec 2013, 09:06

amho je napisao/la:

upravo tako... ne treba nista ni kritikovat'... sve sam uradi... covjek u svakoj izjavi da barem dva autogola... nevjerovatno je koliko nebuloznih izjava i materijala za kritiku jedan selektor moze ponuditi iz dana u dan.. i onda se ovdje na forumu pojavi tuce likova koji te nebuloze jos i brane...
Da li mislis da je trebao reci da bi svrsio da Ibra igra za nas, jer su Dzeko i Ibisevic panjine? To ti je isto da kazes svom sinu, sine dobar si ti i sve, ali ja vise volim drugo dijete koje nema veze sa mnom, ali je bolji ucenik od tebe, pametniji je, ima bolju perspektivu itd. Pape je amater za izjave, ali ima dobrih stvari koje kaze, ali te stvari se ismijavaju zbog nekih prethodnih nelogicnih izjava ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2013, 09:10

"Ibrahimović je vrhunski igrač, ali ne vidim svrhu njegovog povezivanja s nama kada on nema naše državljanstvo i samim tim ne može igrati za nas. Mogli ste spomenuti Messija, Ronalda i Suareza i opet bih vam dao isti odgovor."

Evo, mogao se malo poigrati s novinarima, baciti ovu zayebanciju i opet ne uvrijediti nikoga od naših reprezentativaca i to je to. Inače, stvarno sa ovim izjavama sam sebi skače u stomak. To je jednostavno tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 dec 2013, 09:14

Monolog je napisao/la:"Ibrahimović je vrhunski igrač, ali ne vidim svrhu njegovog povezivanja s nama kada on nema naše državljanstvo i samim tim ne može igrati za nas. Mogli ste spomenuti Messija, Ronalda i Suareza i opet bih vam dao isti odgovor."

Evo, mogao se malo poigrati s novinarima, baciti ovu zayebanciju i opet ne uvrijediti nikoga od naših reprezentativaca i to je to. Inače, stvarno sa ovim izjavama sam sebi skače u stomak. To je jednostavno tako.
Uze mi citat iz tastature :mrgreen:

Bespotrebno izlijeće sa nekim izjavama. Niko ga nije pitao ni o tome da li prvotimac Hajduka obavezno ima mjesto u reprezentaciji, pa je on sam o tome rekao šta misli. Treba bit' iskren i reć' "bolje da je šutio".

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 30 dec 2013, 09:23

adriano_leite je napisao/la:
amho je napisao/la:

Da li mislis da je trebao reci da bi svrsio da Ibra igra za nas, jer su Dzeko i Ibisevic panjine? To ti je isto da kazes svom sinu, sine dobar si ti i sve, ali ja vise volim drugo dijete koje nema veze sa mnom, ali je bolji ucenik od tebe, pametniji je, ima bolju perspektivu itd. Pape je amater za izjave, ali ima dobrih stvari koje kaze, ali te stvari se ismijavaju zbog nekih prethodnih nelogicnih izjava ;) .
analogija ti je bas odgovarajuca.. poredis neuporedivo i to ides iz krajnosti u krajnost... nit su njemu igraci sinovi, a nit je repka necija privatna prcija (odnosno porodica, da iskoristim tvoju analogiju), pa da moze raditi i izjavljivati sta hoce... on je selektor reprezentacije BiH, a kad bude opet safet susic- fudbalski trener, neka radi i prica sta hoce...

evo monolog ti je vec napisao sta je susic mogao a mozda i morao odgovoriti... a ovim svojim boldiranim si samo potvrdio moju tvrdnju o selektorovim nebulozama, pored kojih i sve ostalo sto kaze ne dobije pravu paznju...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, passatb6 i 2 gosta.