FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
53%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 158

Herson

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Herson » 10 maj 2025, 21:33

Kockoglavi je napisao/la:
10 maj 2025, 20:31
Osam igraca u odnosu na srijedu mijenjati pa nisi liverpool jbt
Nije mu prvi put. Njegovi eksprimenti su nam odnijeli više bodova od sudija. Fuj.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2025, 21:34

Ko je bio na stadionu sve je vidjeo.
Ko nije nek ne sere.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 maj 2025, 21:36

Bit ce bas bezveze, ako uz osvojeni kup završimo četvrti, al hajd.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 10 maj 2025, 21:36

Dogovoreno sa Listicom.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 maj 2025, 21:38

Jedino da nas dobiju 5:0 pa cu povjerovati da je danas sve bilo realno.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 maj 2025, 21:39

Koliko smo onda morali platit taj kup da nam neko prepusti trofej, nastup u Evropi i sve pare koje nosi (od samog ucesca, do posjete na stadionu, TV prava i izloga za igrace), i to sve kao za tri boda i bez kojih bi 99% ostali u ligi? Kup vrijedan haman kao Liga sampiona. :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 maj 2025, 21:40

Valja nam iducu i Velezu pustiti, mi njima bodove za mir u kuci oni nama Mlinarica na popust

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 maj 2025, 21:40

DRHAUSE je napisao/la:
10 maj 2025, 21:36
Dogovoreno sa Listicom.
Koji je tacno dogovor
Ko kome sta koliko i kako ce zavrsit dole u listici ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 10 maj 2025, 21:41

XYZA je napisao/la:
10 maj 2025, 21:17
Oerde je napisao/la:
10 maj 2025, 20:40
napoleon72 je napisao/la:
10 maj 2025, 20:29
Jesmo li onda i Zelji lani dali onih 3:0 da bi opstali u ligi? Buduci da im je to bila jedina pobjeda od februara do maja. Kao da smo mi ovdje neki PSG koji je daleko najjaci i moze svakog dobit kad pozeli, pa je onda svaki poraz "ma pustili 100%".
Ma kakvo pustanje, ko vjeruje u to nek pokaze nekako prije, na primjer da je za cenera bio uvjeren u to!? Nije pustanje, jer kad pricamo o pustanju na neki nacin opravdavamo njihov neprofesionalizam koji smo vidjeli danas. Komplet liga je u par deka i ako ne zapnes i nadas se da ce lopta uci sama od sebe u gol, ne mozes pobijediti. Cinjenica. Jako losa utakmica, u rangu one sa zrinjskim na kosevu il borcem, uostalom i rezultat je isti, bez borbe, zelje, ideje… sto je cisti neprofesionalizam. Ima par igraca tu koji realno toliko osciliraju da je to gore nego da su konstantno losi, bukvalno im ne znas…
Uglavnom, naravno, malo su sad ogadili sve poslije rapsodije u finalu kupa i sad idemo dole, i mislim da ce bit ozbiljna borba.
Poznajes li nekog od navijaca Sarajeva kojima su puna usta namjestanja drugih klubova,nekoga sto je pricao i ko vjeruje da su Zeljo ili neki drug klub pustili neku utakmicu, npr da je za cenera bio uvjeren u to? Da je stavio neke pare na kladionici, da se obogatio?
Ne mora se obogatit samo da pokaze e, vidi ja sam uvjeren da je to to. Ova ekipa nije dobila Slobodu, nije pogledala na gol zrinjskom, jednostavno u ovakvom sastavu nemamo neki kvalitet za ista protiv iole uozbiljenog protivnika. To je moje misljenje. Ako namjestamo sve vrijeme, onda smo stvarno retardirani, jer smo namjestili kup sa Borcem uz suspenzije 5 igraca i tri povrede… evo ne znam gdje izvlace ljudi te stvari i logike.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 10 maj 2025, 21:42

Bolesnici su, nažalost, živi. Udrite :opaopa:
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 18 maj 2025, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 maj 2025, 21:43

Jes, dali smo premiju i njihovom golmanu da glumi Olivera Kahna :ljepota:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 10 maj 2025, 21:43

Da mi nismo dogovorili kup, dogovorio bi ga zeljo ili siroki. Oni bi sad slavili trofej, docekivali igrace i ismijavali se nama, a mi bi kudili sto smo zavrsili sezonu bez trofeja i zalili sto ga mi nismo dogovorili.

Ako je dogovorena utakmica za trofej kupa, neka je. U ovakvom stanju, ovakvoj borbi u ovoj antidrzavi, meni je bitan svaki trofej, ne interesuje me nacin kojim se dodje do njega kada nema postenog kluba u ligi, a svaka druga utakmica namjestena.
Nije prvi put da pustamo ostalim klubovima za opstanak, vrati nam se uvijek naredne sezone sa 6 ili 9 bodova. ( olimpik, tuzlasiti, igman, pa evo i siroki sad)

Samo neka naredne sezone dogovore titulu, jebbo kup. Sve dok je laktasenko na celu saveza i drzave nema potrebe traziti neku pravdu i igrati na posteno. To je ovako hladne glave.
A Zekic neka ne pametuje vise.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 10 maj 2025, 21:44

bordobijeli je napisao/la:
10 maj 2025, 21:30
HZSydney je napisao/la:
10 maj 2025, 21:22
Nidje veze prodaja, pa Sloboda nam je prije DVA kola uzela bod. Druga ekipa, losa motivacija, nebitna (rezultatski) utakmica, protivnik kojem gori pod nogama, dobijes ovo sto si dobro. Znamo svi da nije idealno Ali ne smijemo dopustiti da nam uhljupi I botovi pokvare osjecaj osvajanja trofeja. Prvo su postali racunovodje, racunaju nam svaki cent, sad nam dovode U sumnju trofej Kako bi njima bilo lakes opravdat silne dangubice. Nemojte ljudi, sjetite se kakve SMO sve nepravde dozivjeli Ove sezone, dobro su ZZ I igraci ostali u pameti. Dobili su sta su trebali, Borca I Zrinskog na strain, derbi I rijesili kup U prvoj tekmi. Malo macku (pitaru) teleca glava
Nego šta su nego su nam se posrali na kup ovim porazom . Kako nije bitna utakmica ,valjda želimo 3 mjesto ?
Nije prvi put da gubimo ovakve utakmica ( ovi isti su nas dobili prosle godine sa Rozmanom ) , sjecam se ja od Troglava I Regvara I drugih ekipa koje Su Nas na proljece pred kraj sezone dobijale na Kosevu. Trener Mora vidjeti s Kim moze U Evropu, nema potrebe cekat pripreme da se rjesava roster. Al nama je lakes pljuvat, reci "namjesteno" nego realno gledat stvari...
.. jer Stari je volio Sarajevo...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 maj 2025, 21:44

Uvijek vam unese nemir nekakvi mahalci koji u nedostatku vlastitih sportskih rezultata krive sve i svakog i svi namještaju samo oni ispravni, svi kradu samo oni plaćaju sve kako treba, treba prestat citat forume.

Nebitna utakmica, ja da sam trener isto bih izveo da vidim koga mogu dobit ili ne dobiti za slijedeću sezonu , koga ću otpisati. Nebitne utakmice za to i služe. Izgubili 1:0 iz nekakve polušanse i fulili 4-5 zicera. Smješno pričati o bilo čemu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 maj 2025, 21:45

Znaci jos pustamo i Velez i Posusje ako im bude trebalo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2025, 21:46

Zekicev poraz hajd da je dao priliku Krdzalicu, Tiri, Vrbanu nego mrtvom Balti, ,Mustaficu, Unusicu, Gordezianiju sve igraci koji naredne sezone ne trebaju biti dio kluba.
Lose i vodjenje utakmice, izmjenama samo zbunio igrace dodatno pa smo jos losije stajali na terenu nego u prvom poluvremenu.
Sto je najgore on ne uci na greskama nego ih iznova ponavlja.

Ne znam jesu li mi gori ovi sto se tjese pricom da je namjesteno ili ovi sto pricaju da je utakmica nebitna.
Kako moze biti nebitno kad igras protiv Listice i kako moze biti svejedno hocemo li zavrsiti treci ili cetvrti.
Danas je Zekic izgubio utakmicu svojim rotacijama i losim vodjenjem utakmice. Umjesto da ih danas uzmemo i psihicki dotucemo pred revans mi im dajemo nadu da se mogu nositi sa nama.
Vjerovatno bi penal okrenuo utakmicu u drugom smjeru al to je prica za sebe, trebamo gledati sta smo mi mogli uraditi bolje da ne prospemo bodove opet u utakmici gdje smo favorit.
You are someone else I am still right here

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 maj 2025, 21:47

Oerde je napisao/la:
10 maj 2025, 21:41
XYZA je napisao/la:
10 maj 2025, 21:17
Oerde je napisao/la:
10 maj 2025, 20:40

Ma kakvo pustanje, ko vjeruje u to nek pokaze nekako prije, na primjer da je za cenera bio uvjeren u to!? Nije pustanje, jer kad pricamo o pustanju na neki nacin opravdavamo njihov neprofesionalizam koji smo vidjeli danas. Komplet liga je u par deka i ako ne zapnes i nadas se da ce lopta uci sama od sebe u gol, ne mozes pobijediti. Cinjenica. Jako losa utakmica, u rangu one sa zrinjskim na kosevu il borcem, uostalom i rezultat je isti, bez borbe, zelje, ideje… sto je cisti neprofesionalizam. Ima par igraca tu koji realno toliko osciliraju da je to gore nego da su konstantno losi, bukvalno im ne znas…
Uglavnom, naravno, malo su sad ogadili sve poslije rapsodije u finalu kupa i sad idemo dole, i mislim da ce bit ozbiljna borba.
Poznajes li nekog od navijaca Sarajeva kojima su puna usta namjestanja drugih klubova,nekoga sto je pricao i ko vjeruje da su Zeljo ili neki drug klub pustili neku utakmicu, npr da je za cenera bio uvjeren u to? Da je stavio neke pare na kladionici, da se obogatio?
Ne mora se obogatit samo da pokaze e, vidi ja sam uvjeren da je to to. Ova ekipa nije dobila Slobodu, nije pogledala na gol zrinjskom, jednostavno u ovakvom sastavu nemamo neki kvalitet za ista protiv iole uozbiljenog protivnika. To je moje misljenje. Ako namjestamo sve vrijeme, onda smo stvarno retardirani, jer smo namjestili kup sa Borcem uz suspenzije 5 igraca i tri povrede… evo ne znam gdje izvlace ljudi te stvari i logike.
Ja ne mislim da je namjesteno, ali trebas istu logiku da primjenjujes na sve klubove. Pozz

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 maj 2025, 21:48

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2025, 21:53

Ma nema opravdanje za ovu utakmicu . Pa bolje da je danas dobio a rotirao u kupu gdhe imaš 4 gola prednosti. Danas pobjedom osigurava 3 poziciju , dovodiš se u situaciji da željezničar taraba ekipa može biti ispred tebe . Mi danas nismo ništa uradili da pobijedimo fuj.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 maj 2025, 21:54

Da li smo im pustili ili samo "odmorili" igrače protiv njih potpuno mi je svejedno. Protiv najvećih dušmana igraš na nož i mrziš ih iz dna duše, ne igraš k'o **** ili im puštaš utakmicu što mi je, kako već rekoh, jedno te isto.

Kakvo razočarenje...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, kogmagie46, Rule_hz i 65 gostiju.