FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja iim vala ovo ne mogu oprostiti pa eto,dati bodove ubicama ma fuj e moj Vedrane moj
-
- Kontakt:
Prvo da odmah kazem ova utakmica nije nama toliko važna, ali je važno protiv koga smo igrali, a očito da ovi koji igraju i ovaj koji ih vodi to ne doživljavaju. Poraz je Zekicev i zbog toga, isti, nikada neće biti ni blizu kapaciteta trenera kao Jakirevic. Ne razumijem, zbog čega se formacija promijenila, zbog čega se uopšte islo kao da se netko odmara i da se daje nekome šansa protiv Lištice, ako je se trebao netko odmarati trebao je u povratnoj u Lištici, a ne u prvenstvu. Kriv je Zekic i niko drugi! Odmah da se zna, nisam da se skida glava, ali netko mu mora objasniti da je dosta podcjenjvanja nekih ekipa koje su nas koštale bodova. Ne moze se vaditi na igrače, sam ih je postavljao. Gulasvili, nije Ronaldinjo, a Bogami ni Jamal pa da nikome loptu ne želi da doda, već sam puca i kada treba i kada ne treba, Turkes ono glavom nije ni sut, a ni pokušaj suta, o centarsutima necu ni da pišem fuj. Bubanja, amaterski odigrao, Unusic kao muha bez glave, Kapetanović ne zna primiti ni prsima, a Bogami ni nogom. Ali opet podvlačim za porat je iskljucivo kriv Zoran Zekic! Mora se dozvati jer ovako ne ide. Oni su ušli u utakmicu da opet ne prime cetri, a sad su im data krila da mozda mogu i iznenaditi u Lištici. E, zbog toga je trebalo krenuti kao što smo igrali zadnje dvije utakmice, a Zekic je nesto izmisljao po ko zna koji put i pogrešio. Ni on, a ni igrači mi ne bi dobili pune plate zbog ovoga. I sta onda da očekujemo u Evropi, ako ovako igramo protiv Lištice, Slobode...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 10 maj 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
bogami benkara...
ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 15:55Jeste iKomercijala19 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 15:54Cim nema citav dana na Insta i FB objava pred tekmu i hajcanja navijaca,smrdi mi mesto....Jel ovo Mirvic prodo tekmu danas?
-
- Kontakt:
Pa to ti kazem, pricao si, a pojma nemas, kad bi ljudi manje pricali o necemu sto ne znaju bolje bi bilo. Da je kojim slucajem Borac pobjedio pravio bi se pametan kako si ti znao da su to Vicine kuje, a u cijeloj polusezoni samo Vicine kuje dva puta poderase Borca( a neki im se dva puta sagese) Najlakse se praviti pametan poslije utakmice, tada svi sve znaju. Ovi sto znaju da je pusteno, njima je najbolje, oni su bogati. Ja bih dao sve na svijetu da znam da je neka utakmica namjestena, pa makar koeficijent bio 1.2, a ne 6 kao na Siroki danas.Oerde je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:01Ne znam ja da sam pricao da ste vi sa grbavice nesto pustali, ja ne vjerujem da vi imate kvalitet svakako, bez uvrede. Za namjestanje Borca sam pricao, odgovorno tvrdim, i imam i dokaze u vidu nekih para da sam vjerovao sta ce i kako ce bit. Mozda sam spomenuo da cete se naguzit borcu, al kao sto vidis tu moram priznati pogresku
PS pogresna tema
-
- Kontakt:
BRUKA I SRAMOTA !!!
-
- Kontakt:
Nikakvi mahalci dva ili tri nika tj kone mrtve evo dva dana pisu namjesteno kao i svako nas epolufinale,finale od 100 puta danas jedino pogodise da cemo izgubit najgore sto ima budala da povjeruju,da im kazes da smo sa konama namjestili i odigrali bez golova i to bi povjerovalijurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:44Uvijek vam unese nemir nekakvi mahalci koji u nedostatku vlastitih sportskih rezultata krive sve i svakog i svi namještaju samo oni ispravni, svi kradu samo oni plaćaju sve kako treba, treba prestat citat forume.
Nebitna utakmica, ja da sam trener isto bih izveo da vidim koga mogu dobit ili ne dobiti za slijedeću sezonu , koga ću otpisati. Nebitne utakmice za to i služe. Izgubili 1:0 iz nekakve polušanse i fulili 4-5 zicera. Smješno pričati o bilo čemu.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja im halalit neću.
Je li bio penal?
-
- Kontakt:
Izmilili „pitari“ i ostali zaljubljenici. Izgubilo veliko Sarajevo.
Podrska Zekicu i ekipi!!!
Podrska Zekicu i ekipi!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne bi ba, kao sto mozda i (ne) znas ja nikad u zivotu nisam pisao na temi tvog kluba. Generalno slabo napustam ovaj podforum. Vrlo mi je jasno da se s ljudima ne raspravljas o nekim cinjenicama, vec njihovim uvjerenjima. Tvoje uvjerenje je zeljescar, toliko o tvom pojmu. Ja za razliku od mnogih ovdje ne dozivljavam tvoj klub nista spec, uopste nemam nikakve negative za vas, u fokusu ste mi kad igrate sa nama i tjt. Fora je dobit derbi i lose ga je izgubit. Sve ostalo ne znam… ne interesuje me. A posto sam sad neraspolozen zbog poraza aj **** na svoju temu i pisi tamo o Sarajevu koliko hoces.XYZA je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:43Pa to ti kazem, pricao si, a pojma nemas, kad bi ljudi manje pricali o necemu sto ne znaju bolje bi bilo. Da je kojim slucajem Borac pobjedio pravio bi se pametan kako si ti znao da su to Vicine kuje, a u cijeloj polusezoni samo Vicine kuje dva puta poderase Borca( a neki im se dva puta sagese) Najlakse se praviti pametan poslije utakmice, tada svi sve znaju. Ovi sto znaju da je pusteno, njima je najbolje, oni su bogati. Ja bih dao sve na svijetu da znam da je neka utakmica namjestena, pa makar koeficijent bio 1.2, a ne 6 kao na Siroki danas.Oerde je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:01Ne znam ja da sam pricao da ste vi sa grbavice nesto pustali, ja ne vjerujem da vi imate kvalitet svakako, bez uvrede. Za namjestanje Borca sam pricao, odgovorno tvrdim, i imam i dokaze u vidu nekih para da sam vjerovao sta ce i kako ce bit. Mozda sam spomenuo da cete se naguzit borcu, al kao sto vidis tu moram priznati pogresku
PS pogresna tema
Ko je pametan imalo zna da se ovako utakmice ne namještaju.
Eh sad....
Mi kao navijači, nismo ni zaslužili bolje.
Sramno je da nakon kupa gdje je bilo sve top, od igre do atmosfere, danas na Koševu nas bude 2500 jedva, možda ni toliko.
Bruka i sramota...lijepo vrijeme, lijepa atmosfera i mrsko podići guzicu.
Pa ja da sam istrčao danas imao bi manjak motiva, a ne neko ko tu igra za pare.
Treba krenuti svako od sebe, pa onda upirati u igrače itd..
Zekiću ne zamjeram, ali morao je ozbiljniju prvu postavu izvest, nebitna utakmica, ali je bitna.
Mi smo ih morali gurnuti, ne bi ispali svakako, ali kad te dole kolju kad god mogu onda ti to treba biti motiv više.
Sve i jedna ekipa ove lige bez izuzetka, da smo mi na ivici ispadanja bi poginula protiv nas, e to mene ****.
Eh sad....
Mi kao navijači, nismo ni zaslužili bolje.
Sramno je da nakon kupa gdje je bilo sve top, od igre do atmosfere, danas na Koševu nas bude 2500 jedva, možda ni toliko.
Bruka i sramota...lijepo vrijeme, lijepa atmosfera i mrsko podići guzicu.
Pa ja da sam istrčao danas imao bi manjak motiva, a ne neko ko tu igra za pare.
Treba krenuti svako od sebe, pa onda upirati u igrače itd..
Zekiću ne zamjeram, ali morao je ozbiljniju prvu postavu izvest, nebitna utakmica, ali je bitna.
Mi smo ih morali gurnuti, ne bi ispali svakako, ali kad te dole kolju kad god mogu onda ti to treba biti motiv više.
Sve i jedna ekipa ove lige bez izuzetka, da smo mi na ivici ispadanja bi poginula protiv nas, e to mene ****.
MNON
-
- Kontakt:
Ja budem po 2 mjeseca u depresiji kad izgubimo prijateljsku utakmicu ali pričati na ovaj način je sve osim normalno i racionalno. Ok boli te boraz. Isto kao da su nas prvi put pobijedili. Da smo ispali iz kupa od Borca i da su nas danas pobijedili ne bi niko na ovaj način pričao od ovih pametologa. Iz perspektive kluba bolje danas nego prije 3 dana a jako je teško odigrat ovo sto smo mi odigrali u zadnje vrijeme i na način na koji smo odigrali pa nek priča ko šta hoce. Ako ponizis Borac u gostima pa dobiješ derbi pa demoliras finale kupa naravno da će doći do pražnjenja u nebitnoj utakmici takmicarski. Ne kontam vas i neću vas nikad skontat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Po meni ovo je bila odlična prilika da se uradi neki filter igrača.
1. Utakimca nema rezultatski značaj
2. Igraš sa protivnikom koji je slabiji ali u zoni ispadanja, mora se boriti za bodove.
3. Imaš mnogo igrača koji ne igraju često pa odličan tajming da ispitaš šta i kako. Odličan primjer revanš sa Spartakom gdje moraš improvizirati.
4. Uvid u zalaganje igrača i njihovu motivaciju.
2. Igraš sa protivnikom koji je slabiji ali u zoni ispadanja, mora se boriti za bodove.
3. Imaš mnogo igrača koji ne igraju često pa odličan tajming da ispitaš šta i kako. Odličan primjer revanš sa Spartakom gdje moraš improvizirati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Prijatelju sve 5, Sarajevo danas nije pustilo utakmicu, samo je odigralo lose kao dosta utakmica u drugom dijelu sezone. Ja ne pisem nigdje, ni na jednoj temi, u posljednjih godinu dana mislim da nisam napisao nigdje nista. U svakom slucaju oprosti na uznemiravanju, pozz sve najbolje:)Oerde je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:53Ne bi ba, kao sto mozda i (ne) znas ja nikad u zivotu nisam pisao na temi tvog kluba. Generalno slabo napustam ovaj podforum. Vrlo mi je jasno da se s ljudima ne raspravljas o nekim cinjenicama, vec njihovim uvjerenjima. Tvoje uvjerenje je zeljescar, toliko o tvom pojmu. Ja za razliku od mnogih ovdje ne dozivljavam tvoj klub nista spec, uopste nemam nikakve negative za vas, u fokusu ste mi kad igrate sa nama i tjt. Fora je dobit derbi i lose ga je izgubit. Sve ostalo ne znam… ne interesuje me. A posto sam sad neraspolozen zbog poraza aj **** na svoju temu i pisi tamo o Sarajevu koliko hoces.XYZA je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:43Pa to ti kazem, pricao si, a pojma nemas, kad bi ljudi manje pricali o necemu sto ne znaju bolje bi bilo. Da je kojim slucajem Borac pobjedio pravio bi se pametan kako si ti znao da su to Vicine kuje, a u cijeloj polusezoni samo Vicine kuje dva puta poderase Borca( a neki im se dva puta sagese) Najlakse se praviti pametan poslije utakmice, tada svi sve znaju. Ovi sto znaju da je pusteno, njima je najbolje, oni su bogati. Ja bih dao sve na svijetu da znam da je neka utakmica namjestena, pa makar koeficijent bio 1.2, a ne 6 kao na Siroki danas.Oerde je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:01
Ne znam ja da sam pricao da ste vi sa grbavice nesto pustali, ja ne vjerujem da vi imate kvalitet svakako, bez uvrede. Za namjestanje Borca sam pricao, odgovorno tvrdim, i imam i dokaze u vidu nekih para da sam vjerovao sta ce i kako ce bit. Mozda sam spomenuo da cete se naguzit borcu, al kao sto vidis tu moram priznati pogresku
PS pogresna tema
5. Namjestiš utakmicu i pose reš nam se svima u usta.H8Z7 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:56Po meni ovo je bila odlična prilika da se uradi neki filter igrača.
Ovo više nema smisla emotivno pratiti.
bošnjanin
Pa upravo to, to i jeste bio cilj danasnje utakmice. Danasnja tekma nije imala nikakav rezultatski znacaj ni u kom smislu. Mi ne mozemo ni gore ni dole vise i zasto ne probati dati nekim igracima sansu da se vidi koliko ko moze. Upravo radi toga da se vidi da li se moze racunati na neke igrace za sljedecu sezonu u evropu. Ocigledno je da se nekima treba zahvaliti a neke vratit odakle su i dosli. Imamo jos 3 tekme u prvenstvu i tu bi jos gurao ove sto su manje igrali sa akademcima, cisto da osjete malo seniorskog fudbala i da se vidi jel neko dovoljno dobar da bude u prvoj ekipi. Imamo potencijala u akademcima. Revans u kupu ce biti prica za sebe i tamo cemo pobjediti veoma lako.H8Z7 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:56Po meni ovo je bila odlična prilika da se uradi neki filter igrača.
Utakmica protiv Širokog je za vas samo nebitna takmičarska utakmica? Jeste li vi realni?
Je li iko od vas bio večeras na Koševu?
Šta god da naprave do kraja sezone, neće ih oprati od ovoga. A broj ljudi na eventualnoj proslavi Kupa će vam dati najbolju potvrdu koliko je ustvari ova utakmica bitna.
Šta god da naprave do kraja sezone, neće ih oprati od ovoga. A broj ljudi na eventualnoj proslavi Kupa će vam dati najbolju potvrdu koliko je ustvari ova utakmica bitna.
Svaka čast na komentaru. Popisham se na kup poslije ove sramote danas. Radili bi ista sranja kao i Borac da imaju mogućnost, ma mrš u 3 pm idioti.Herson je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:06Utakmica protiv Širokog je za vas samo nebitna takmičarska utakmica? Jeste li vi realni?
bošnjanin
-
- Kontakt:
Nemojte da lazemo sami sebe namjesteno je ovo.Joj koliko sam ljut da li za ovakvo Sarajevo navijati posle 25 godina.Pa **** ti Mirvicu majku mrtvu prodanu takvi su i unistili nas Bosnjake porijeklo ti **** ja dat cu ti i pravi identitet ne krijem se.Ti pustis bolan ustaski klub sto nam ubi Vedrana majku ti **** po 100 puta da znas.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, EastMadness, fks74, nedimmmm1337, rimljanin90 i 46 gostiju.