Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prestanite kmečati više.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Finale superkupa Borac Zrinjski ce nam reci je li namjesteno ili nijegodrina je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:06Vala profesionalno odradjeno. Sve za 10NoDi80 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:03Cudna utakmica
Ovako na prvu sve izgleda pitari zakinuti (i jesu)
Medjutim oni jedini idu sa cak dvije pobjede iz Banja Luke, a znamo Borac kad hoce oni ce izmisliti nesto
Ovo sto smo gledali su bezveze iskljucenja koja nisu nikako uticala na utakmicu i rezultat
Vise je uticalo na gledaoce nego na utakmicu
Cudno
Najcudnije od svega je to sto nije bilo vara kod golova
Znamo da bi trazili nesto da ga poniste
Za sad izgleda vici novi mandat, borcu liga,pitarima kup, zrinjskom superkup i sve tri strane naroda kao zadovoljni
Za sad izgleda borcu liga,pitarima kup, zrinjskom superkup i sve tri strane naroda kao zadovoljni i Vico dobija mandat
Sljedece godine Borcu 100 godina i tripleta
Ako grijesim nek mi halale, a vrijeme ce pokazati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 apr 2025, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Odavno nisam gledao bolje štimanje. Igrači Borca su mi najveći hit, vraćaju loptu po sto puta, šutiraju sto metara od gola, centaršutevi ni blizu peterca.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ba, namjestili. 4 međusobne tekme ove sezone, sve gosti dobili. Samo je ova namještena.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Opet navijačima zeljezničara je teže pao poraz borca nego njihovim navijačima, zahvalu, barem sarkastičnu da napišu za izlazak u Europu ni tog nisu dostojni.
Naravno da idu teorije koje se samo mogu smisliti u njihovim lobotomiranim mozgovima.
Naravno da idu teorije koje se samo mogu smisliti u njihovim lobotomiranim mozgovima.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Cilj uprave,igraca i navijaca Zeljeznicara u ovoj sezoni je da FK Sarajevo nista ne osvoji.
Eki to? Šta još rade? Pričaj nam.

Hajd sto Borac pusta, al sto vi Sirokog pustate

Zadnja izmjena: vedator91, dana/u 15 apr 2025, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dugo nisam vidio veće pišanje u Banjaluci.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jjjjjjjjjjjjeeeeeeebbbbbbbbeeeeeeeeemmmmmmm bbbbbboooooorrrrrraaaaaaaaccccc i bbbbbbbaaaaaaanjnjnjnjnjnjaaaaaaaa lllllluuuuuukkkkkkuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 15 apr 2025, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
A fakat sto Kupresak dobi drugi žuti?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Herera sam na krilu i gađa strunjaču za skok sa motkom iza gola.

Ma ide sutra crveni sirokom u prvih 5 minuta, ne moze vico pustiti da finale bude bez novopecenog predstavnika srpskog sveta 

- PaprikaRoga
- Kontakt:
Čestitke komšijama na pišanju fašističkog banjalučkog projekta.
Ipak moram priznati da me je Hiroš najviše razočarao, frajer je svaku loptu poklonio igračima Sarajeva. Od njega sam očekivao da će zapeti, ali jbg.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Onakvog narkomana naši tereni nisu vidjeli. Pa lik jedva na oči gleda.

Hajd ovi sto tvrde da je namjesteno,ako Sarajevo sad u prvenstvu opet odvali Borca ili uzme bod u Banja Luci,pristaju li da poslije tekme traže halala? 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 20:14Onakvog narkomana naši tereni nisu vidjeli. Pa lik jedva na oči gleda.![]()
Šteta, da budem iskren, jedan od najvećih poslijeratnih talenata. Ono kad ti Bog sve da ali ti uzme mozak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pitaristok i 13 gostiju.