FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sramota sta smo doveli osim Ahmetovica i Sarica , i Hodzic bi dobro krilo bio bek nikako, Nista prosla sezona ako ne i gora
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- f0rest1946
- Kontakt:
Losa igra drama
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja se samo čudim i razmišljam kako mi od Zrinjskog nismo primili go?
Adi, Mersudin , Saric, Radovac i stoperi igraju....ostalo po papire poslat....Memara je napisao/la:OVO JE BOJKOT IGRACA!!!! DRUGO NE MOZE BITI! PA MAJKE VAM SE N .AJEBEM !
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hmm. Navijaci su krivi definitivno! Malo jace su uzviknuli bas kadd su igraci htjeli da napadnu pa su im stvorili bespotreban pritisak. To je to .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
hvala ti Bože što nisam na tekmi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mihojevic i Hodzic
Hodzic je kriv za nasa zadnja 3 gola jbt!
Ljudi ovo samo bojkot moze biti, pa igraci nam hodaju?!?!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma nabijam ja te navijače, to nisu navijači to su dušmani i neprijatelji kluba.FrancescoTotti je napisao/la:Hmm. Navijaci su krivi definitivno! Malo jace su uzviknuli bas kadd su igraci htjeli da napadnu pa su im stvorili bespotreban pritisak. To je to .
- PeppermintSA
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE!
I nek povedu Hurtića i pola ovih ''igrača'' sa sobom!
I nek povedu Hurtića i pola ovih ''igrača'' sa sobom!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jel se nasa liga smatra profesionalnom ili amaterskom? Ovo sto gledam mi ne lici na fudbal. Niko ne trci, niko nece loptu. Smece.
Mihojeviću bi i oprostio, prvi meč nakon povrede....a onda skontaš pa ovo je Krupa jbt.Memara je napisao/la:Mihojevic i Hodzic![]()
![]()
Hodzic je kriv za nasa zadnja 3 gola jbt!
vjerovatno nisu navikli na ljetne vrućine ljeti?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja mislim da trebamo igrati 4-3-3 polulijevo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ljudi mene je fkt sramota ovo gledati!! IGRACI NAM NE ZELE IGRATI!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I ako pobijedimo a hoćemo ako Bog da, doći će Majk i ostali da prosipaju priču da se igra 90minuta, da odmah pljujemo. Ma da do kraja bude 10-1 ovo prvo poluvrijeme je za suspenziju komplet prvih 11 i stručnog štaba.
@Memara, ne budi dijete, kakav bojkot, ne znaju i tačka.
@Memara, ne budi dijete, kakav bojkot, ne znaju i tačka.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 avg 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molim boga da se nije i delegat prepao pa da opet navijaci kostaju klub novcaSiouxLukavac je napisao/la:Ma nabijam ja te navijače, to nisu navijači to su dušmani i neprijatelji kluba.FrancescoTotti je napisao/la:Hmm. Navijaci su krivi definitivno! Malo jace su uzviknuli bas kadd su igraci htjeli da napadnu pa su im stvorili bespotreban pritisak. To je to .
Hurticu uvodi Cvijanovica i sharbinija!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Kad nemas trenera nemas sta ocekivati..na klupi je neko ko nema kapacitet da vodi FKS. Sta ce on sad reci nekom ili tokom tekme? Ovo je njegova taktika..
kao da nikad niste gledali ovu nasu ligu, realno rijetke su utakmice u kojim smo mi imali neku igru, ovo mi izgleda podjednako lose kao i u prijasnjim vremenima, saamo da dodjemo do 3 boda i puna kapa
Duljevic najbolji u prvom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Baci sisu da se igramooooMemara je napisao/la:Ljudi mene je fkt sramota ovo gledati!! IGRACI NAM NE ZELE IGRATI!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.