Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Glupost.
Jedno je primirje ili nazovi ga i pakt, a skroz drugo je pomaganje nemuslimana protiv muslimana i to nebitno na koji način. Dakle, nebitno hoćeš li biti portir, vojnik, kuhar ili da im samo povećaš broj.
Kažem, u ovome je islamska ulema jedinstvena.
Sklopiti mir, živjeti u dobrim odnosima sa svima, trgovati, putovati, školovati se... Sve je to ok.
Govorimo o vojnoj alijansi.
Jedno je primirje ili nazovi ga i pakt, a skroz drugo je pomaganje nemuslimana protiv muslimana i to nebitno na koji način. Dakle, nebitno hoćeš li biti portir, vojnik, kuhar ili da im samo povećaš broj.
Sklopiti mir, živjeti u dobrim odnosima sa svima, trgovati, putovati, školovati se... Sve je to ok.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pa dobro sad, nisam ja nikakav fan NATO-a. Zapravo, da zivim u normalnoj zemlji kao sto je Njemacka sigurno ne bi prizeljkivao pristupanje tom savezu. Ovako u politicki nestabilnoj drzavi, moru najava secesije, gdje je svaka veca politicka kriza uvod u rat, gdje prvi covjek susjedne drzave javno okaci na stranicu stranke program gdje izmedju ostalog stoji da je cilj ukrasti pola tvoje drzave i slicno, svakako jesam.
Treba dozvoliti da mi budemo pobijeni zbog toga sto nekakvi Afganistanci ne shvataju da je 21. vijek. Lako je tebi govoriti. Tebe stiti NATO od Putina, Vucica i slicnih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nemojte sebi dozvolit da vam ja moram pričat o vjeri.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najlakse je srati iz dijaspore sta ljudi trebaju ovdje raditi. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
http://****/vijest/naser-oric-ja-n ... evu-256259#- Trebali bi shvatiti da je Srebrenica za Bošnjake mali hadž. Trebalo bi svake godine sve više ljudi ide tamu. Srebrenicu treba ubaciti u turističke odrednice, da turista kada dođe u Sarajevo dobije kartu i da jedna od glavnih destinacija budu Srebrenica i Memorijalni centar, da se kroz takve stvari pokušava ljudi usađivati svijest o Srebrenici.
Heroj
Educiraj puk!Besic je napisao/la:Nemojte sebi dozvolit da vam ja moram pričat o vjeri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ostavimo ih u neznanju.High je napisao/la:Educiraj puk!Besic je napisao/la:Nemojte sebi dozvolit da vam ja moram pričat o vjeri.
Vidim sada je Španjolski In, čak je i Saša ušao u taj fazon

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Znači li to da je Sabahudin prvi Bošnjak iz Srbije koji je satanizirao španski jezik?Besic je napisao/la:Ostavimo ih u neznanju.High je napisao/la:Educiraj puk!Besic je napisao/la:Nemojte sebi dozvolit da vam ja moram pričat o vjeri.
Vidim sada je Španjolski In, čak je i Saša ušao u taj fazon
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogul proci Sile Osovine, da tu apliciramo?sekerbay je napisao/la:Glupost.

Đe Doni? Spava ili.... Politika krenula, ovo ono... Kawhi mora da je pao neke ispite. Ili je pao na glavu.. Ili mu je zaza nagazio koljeno.. Namjerno.. Sve sam znao ali da se sekerbay boji žena, e to nisam. Šokantno moram reći. Čudo je haj na forumu... Ispalo Sarajevo.. Ili je tu da podrži Zrinjski. Kviz propao..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pocele godine djelovati na Dantesa 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ma najbitnije je da sam tebe dobio u kvizu.. Ostalo je sve šašPegi10 je napisao/la:Pocele godine djelovati na Dantesa

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jes to neki uspjehDANTES je napisao/la:Ma najbitnije je da sam tebe dobio u kvizu.. Ostalo je sve šašPegi10 je napisao/la:Pocele godine djelovati na Dantesa

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Odoh spavati. Novi dan donijeće sve novo. Samo ćemo mi biti stariKawhi je napisao/la:Dantula jesi li dobro?

@pegi kako nije... Ipak si ti malo mlađi..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nece ti biti novi dan kad se probudis, osim ako ne spavas 24 sata.DANTES je napisao/la:Odoh spavati. Novi dan donijeće sve novo. Samo ćemo mi biti stariKawhi je napisao/la:Dantula jesi li dobro?
@pegi kako nije... Ipak si ti malo mlađi..

Dantula dje ćeš htio te taman pitat anam kod vas jedna izreka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bio je to veliki umjetnik, još veći musliman.High je napisao/la:Donesi divlje mirise, u moje puste odaje!Bosniacum Lilium je napisao/la:Treba svakom ko navija za FKSlegenda reala je napisao/la:Highu isto treba tvoja pomoc
Sabahudin razočarao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], JackW i 9 gostiju.