Da su bar ljudi a da nisu lopovi, pa oprostio bi im i ne profesionalizam i nestručnost.Silkoni je napisao/la:STA SE NAVIJACI PITAJU, DODI I NAVIJA AKO HOCES AKO NECES,NEMOJ IMAJU LJUDI KOJI VODE KLUB ITD...TO SE PRICA ZAVRSAVA
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ne kontaš ti mi igramo sa 7 krilaSiouxLukavac je napisao/la:Ko igra u sredi?
Sarić lijevi bek, Rustemovića nema, Radovac izašo, Husejnović povrijeđen, Ćetković sad izađe, Mihojević na stoperu?!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prekinuh stream. Neki neotesani krmak sa zapada psuje majku jer se igrač oklizne u šesnaestercu i tako upropasti akciju. Kakva smo mi jadna i smrdljiva nacija...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
BRATE DRZAVU VODE LOPOVI KAMALO NEKI KLUB DE MALO REALNOSTI..
- f0rest1946
- Kontakt:
+1 isti samNitro je napisao/la:Prekinuh stream. Neki neotesani krmak sa zapada psuje majku jer se igrač oklizne u šesnaestercu i tako upropasti akciju. Kakva smo mi jadna i smrdljiva nacija...
stvarno ja gledam imamo 70 krila 2 cm i 1 napadaca
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
To je ba šuplja priča, niko nema nijednog dokaza da se nešto bogate na račun kluba. Nepotizma ima, to znam sigurno, ali nekih talova sa igračima čisto sumnjam. Možda nisam u pravu.SiouxLukavac je napisao/la:Da su bar ljudi a da nisu lopovi, pa oprostio bi im i ne profesionalizam i nestručnost.Silkoni je napisao/la:STA SE NAVIJACI PITAJU, DODI I NAVIJA AKO HOCES AKO NECES,NEMOJ IMAJU LJUDI KOJI VODE KLUB ITD...TO SE PRICA ZAVRSAVA
I bolje imati sposobnog lopova na čelu kluba kao recimo Dinamo, nego nesposobnu bandu (pretpostavimo u svrhu argumenta) poštenjačina kao mi.
Uvijek sjedim na zapadu i kakve krmadi tu ima nema mislim ni na jednom stadionu u svijetu.Nitro je napisao/la:Prekinuh stream. Neki neotesani krmak sa zapada psuje majku jer se igrač oklizne u šesnaestercu i tako upropasti akciju. Kakva smo mi jadna i smrdljiva nacija...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobar je hurtic

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ne treba psovat, ali i ja mu zamjeram kad se oklizne , igraš kući, znaš hoće li se kvasit teren, znaš odabrat kopačke.....Nitro je napisao/la:Prekinuh stream. Neki neotesani krmak sa zapada psuje majku jer se igrač oklizne u šesnaestercu i tako upropasti akciju. Kakva smo mi jadna i smrdljiva nacija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nikad u životu ti nisi kopačke obukao, ja to sad odgovorno tvrdim nakon tog komentara.DenchiNL je napisao/la:ne treba psovat, ali i ja mu zamjeram kad se oklizne , igraš kući, znaš hoće li se kvasit teren, znaš odabrat kopačke.....Nitro je napisao/la:Prekinuh stream. Neki neotesani krmak sa zapada psuje majku jer se igrač oklizne u šesnaestercu i tako upropasti akciju. Kakva smo mi jadna i smrdljiva nacija...
Prema tome ne seri svega ti.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Daj može li neko napisati početni sastav i kako se mjenjao u toku utakmice? HAHAHA HURTIĆU GVARDIOLO
- f0rest1946
- Kontakt:
e jbm vam tita
EVO GAAAAA 3:2
EVO GAAAAA 3:2
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 10 avg 2016, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bože sačuvaj
HAHAHAH ZNAO SAM !!!! JESAM BOGAMI
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Navijači krivi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svi svi sviMajkl je napisao/la:Puno srece danas Divovima i nadam se da ce ovu utakmicu ozbiljno odraditi i da cemo na vrijeme zabiti,uz respekt Krupi ali ocekujem pobjedu sa najmanje dva gola razlike.Strijelci Cetkovic i Mersudin 2 puta SVI NA KOSEVO DIVOVI TE TREBAJU ,SARAJEVO TE TREBA
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
odbrambena situacija u Sarajevu je zadovoljavajuća , nema potrebe za stoperom....

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 10 avg 2016, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.