Sačekaj nekoliko dana pa ćeš vidjeti da li se slomi, mnogo se nečega oko fudbala već provjerava. Ovaj profil, koji je ovo napisao, treba otpratitiMig_Mig je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:19Slomi se sipaobrijanopile je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:00Evo ja vam garantujem da ce sudstvo, policija i sipa ovo ispitati. Ima IP adresa sa koje je napisan post i da će se svi saslušati jer se sad zakotrljalo nesto sto se ne može zaustaviti.![]()
Nek se kotrlja i treba da se kotrlja, pozivamo na regularnost i onda se ovo desi? Evo razumijem moze se desiti da odigras pod ručnom protiv Igmana ali da se ovo desi protiv listice?? To mi nece do smrti biti jasno, nista u zivotu ljudima vise nije sveto!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 11 maj 2025, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Izbaciti ovakvu izjavu protiv sopstvenog kluba pred najvazniju utakmicu u sezoni ne bi najveci dusmani. Nadam se da je ovo neka greska i da je nenamjerno, ako nije slobodno se sami porokajte glupani jedni. Grobari sopstvenog kluba 

Baš je neko inteligentan pisao ovo saopštenje,svaka mu čast 

-
- Kontakt:
Kakva SIPA, kakve istrage. Pa vi kao da ste s Marsa pali ili ste se odjednom probudili iz kome koja je trajala 30 godina. Pa od rata na ovamo a i prije, fudbal je najprljaviji sport sto postoji. Kriminal i kriminalci koji se vrte u i oko klubova, savez, sudijska organizacija, klubovi, celnici klubova, igraci i njihovi menadzeri, svi su uvezani i svi konstantno vrte i muljaju. Gledamo izrezirane predstave iz kola u kolo iz sezone u sezonu i sad kao odjedanput sve nam cudno i sad kao nije ok jer nije “posteno”. Komplet drzava i drustvo funkcionise na kombinacijama, shemama, zavarsavanjima - ti meni ja tebi, i niko ne odgovara. Stvorili smo takav sistem i dio smo toga. Nema pojedinca koji nije nesto “zavrsio” ili “dao” da se nesto “zavrsi”. Sad nama frka i glumimo nekakve postenjacine i borce za pravdu jer nam vecerasnja utakmica izgleda namjestena. Kao necemo Kup jer je dogovoren. Dajte molim vas, hajmo se urazumit i bavit ozbiljnijim stvarima u zivotu.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ukoliko je klub namjestio utakmicu, dabogda ga izbacili iz lige.
Ukoliko navedeno nije tačno, želim osobi koja je ovo napisala sve najgore u životu.
Ukoliko navedeno nije tačno, želim osobi koja je ovo napisala sve najgore u životu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bas sad u kafani ide jutro je jutro je, pjevam na glas Sarajevo i zamišljam da se sve ovo nije desilo… koliko me pomelo ne mogu uzivat visim na forumu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Na **** ja nabijem tebe i takve horderelativizam je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:20Podudlaj ga i meni i hordamakraljlavova je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:17E na **** ja ovakve horde nabijemrelativizam je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:14Hordama svaka čast jos jednom.
Dok jedni slave namještenu evropu,opstanak
Dok drugi slave namještenu titulu...
Ovo je gospodski potez
-
- Kontakt:
Evo oslobođenje portal ima klip sa kraja tekme kad igraci idu do hordi. Skandiranje normalno i daje se Podrska za srijedu. Ovaj ko je pisao nesto nije ok.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:28Ukoliko je klub namjestio utakmicu, dabogda ga izbacili iz lige.
+1HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:28Ukoliko je klub namjestio utakmicu, dabogda ga izbacili iz lige.
-
- Kontakt:
A koji smo mi debili u pm...
Čuj podrška igračima i stručnom štabu,kakva glupost,pa ako ikome treba yebati majku onda treba njima ako su učestvovali u bilo čemu naopakom inače glupo saopštenje do boga,treba ispitati sve pa u zatvor ili svi iz kluba ili tvorac saopštenja
Propast nasih komsija je pocela kad nisu slavili kup. Zbog jednog poraza praviti ovako losu atmosferu je pucanj sebi U nogu. Daleko Sam I ne znam sta se prica Ali I dok Sam bio tu bilo je velike razlike izmedju prica I stvarnosti. Poraz je dio sporta I cinjenica da nekog pobjedis 4:0 a onda izgubis je normalna. Da je drugacije I da su stvari odredjene unaprijec ne bi niko gledao, pratio a ni igrao. Vjerujem HZ da znaju sta rade jer su do sada vrlo zrelo znali postupit Ali su mozda trebali prespavati prije saopstenja jer vruce glave se ne razmislja 100%
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
- Kontakt:
Pa ako je bila stimaljka nece citava ekipa to znati ni trener.Imas 1 -2 igraca koji ce uraditi taj dio posla . Nece 15 osoba znati plus trener.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
-
- Kontakt:
Potpisujem, sve i slazem se,medjutim zasto glas niko nije digao evo 3 godine terora Vicine prcije,takmicenja u ligi koja nije regularna od prvog kola to je pitanje.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:28Ukoliko je klub namjestio utakmicu, dabogda ga izbacili iz lige.
Ako je kup dogovoren, kao što su napisali u saopštenju, daBogda nas izbacili u kantonalnu ligu. Sva ova priča udruženja navijača neće imati smisla ako se zaustavi na ovom, nakon što izneseš tvrdnju da je tvoj klub uzeo trofej koji je namješten, mora slijediti bojkot i borba protiv ljudi koji trenutno vode klub.
Svako ko ima dokaze da je prodano/dogovoreno/namješteno a javno ih ne objavi ja mu želim da četri raka dobije.
Svako ko ima dokaze da je prodano/dogovoreno/namješteno a javno ih ne objavi ja mu želim da četri raka dobije.
-
- Kontakt:
Sami sebi dusmani. Definitivno je ovo neko pisao ko nema mozga ni sekundeNeSamSafetee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:35I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
Ovo sto imam na inst od hordi niko nije podijelio ovo . Moze biti i neke struje izmedju njih
Kad nas Borac pokrade kmečite, a kad mi štimamo onda kao sve je ok, e yebem ti sve mrtvo ja eto da mi je znati ko si keru malikraljlavova je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:30Na **** ja nabijem tebe i takve horde
-
- Kontakt:
Jeftino ste nam brata prodali. **** li vam sisu koja vas je zadojila
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, Hajdeee, Lecler, perodeformero, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, Vanja8 i 75 gostiju.