Pa ti si otisao iz krajnosti u krajnost, shvacajuci bukvalno sta sam napisao. Poenta je sljedeca, da je bolje reci da ti Ibrahimovic ne treba, jer ne moze za nas nikad vise igrati, nego reci da bi ga dao za dva aktuelna reprezentativca, jos u nasem slucaju 2 i ponajbolja reprezentativcaamho je napisao/la: analogija ti je bas odgovarajuca.. poredis neuporedivo i to ides iz krajnosti u krajnost... nit su njemu igraci sinovi, a nit je repka necija privatna prcija (odnosno porodica, da iskoristim tvoju analogiju), pa da moze raditi i izjavljivati sta hoce... on je selektor reprezentacije BiH, a kad bude opet safet susic- fudbalski trener, neka radi i prica sta hoce...
evo monolog ti je vec napisao sta je susic mogao a mozda i morao odgovoriti... a ovim svojim boldiranim si samo potvrdio moju tvrdnju o selektorovim nebulozama, pored kojih i sve ostalo sto kaze ne dobije pravu paznju...
Safet Sušić - Pape
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
džakailibu
- Kontakt:
kada se djeca prihvate nečega to je nenadjebivo! sta je trebao izjaviti, da da, treba nam ibrahimovic jer smo tanki u napadu? upravo suprotno- ne treba nam jer imamo svjetske klase u napadu. naravno, treba bildati samopouzdanje i ko ce to uraditi ako ne selektor. Da je ovo Čiro izjavio svršavale bi vaše pubertetske aknice. Covjek nije nekog filozofskog tipa ali nije ni kreten kakvim ga predstavljate.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kad je Ciro rekao da je Dzeko level Ibre, te da bi imao prije Dzeku nego Ibru u ekipi, to je bila kolektivno svrsavanje.džakailibu je napisao/la:kada se djeca prihvate nečega to je nenadjebivo! sta je trebao izjaviti, da da, treba nam ibrahimovic jer smo tanki u napadu? upravo suprotno- ne treba nam jer imamo svjetske klase u napadu. naravno, treba bildati samopouzdanje i ko ce to uraditi ako ne selektor. Da je ovo Čiro izjavio svršavale bi vaše pubertetske aknice. Covjek nije nekog filozofskog tipa ali nije ni kreten kakvim ga predstavljate.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nevidim koji **** ovi nasi idijoti drkaju na Ibrahimovica, samo et sto mu je stari Bosanac, zapravo sto ima to neko nase Bosansko/Bosnjacko ime! Covjek nema ama bas nista sa nama, nezna ni svoj jezik (iako mu je mater ist iz ex-yu). U svojoj autobiografiji samo par puta poredi balkan (ne bih!!!), vise se osjeca nekim svedskim djetetom iz getoa.adriano_leite je napisao/la:Kad je Ciro rekao da je Dzeko level Ibre, te da bi imao prije Dzeku nego Ibru u ekipi, to je bila kolektivno svrsavanje.džakailibu je napisao/la:kada se djeca prihvate nečega to je nenadjebivo! sta je trebao izjaviti, da da, treba nam ibrahimovic jer smo tanki u napadu? upravo suprotno- ne treba nam jer imamo svjetske klase u napadu. naravno, treba bildati samopouzdanje i ko ce to uraditi ako ne selektor. Da je ovo Čiro izjavio svršavale bi vaše pubertetske aknice. Covjek nije nekog filozofskog tipa ali nije ni kreten kakvim ga predstavljate.
Vise volim jednog naseg Dzeku koji grije klupu ili Ibisevica koji igra u prosjecnom klubu nego nekog Svedjana Ibrahimovica.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Za ovo oko Arslanagica je samo pljuvanje po selektoru, nikakva zdrava kritika. Nepovezano do bola, i sramotno da tako nesto neko napise (uostalom se vidi koliko je obrazovana i inteligentna ta osoba sto je napisala)
Osim toga, pa zar Arslanagic i Susic nisu neka familija?????
Osim toga, pa zar Arslanagic i Susic nisu neka familija?????
-
džakailibu
- Kontakt:
i to je veoma čudno- trazi se da se nekome obeća mjesto u reprezentaciji da bi se krenulo u proces mijenjanja drzavljanstva. pa logicno bi bilo ako arslanoagic ili bilo ko zeli da igra za bih da krene sam u promjenu drzavljanstva i da svojim igrama bude pozvan a ne obrnuto. ispada da je normalno obecati nekome mjesto. to nema niđe na svijetu. mislim, nije pape neki trener niti strateg i nadam se da ce doci pameti jer sa taktikom koju gura od avgusta cemo se samo isprovaljivati u brazilu ali mi je mucno gledati ove komentare kao i na džekinoj temi. ipak je džeko veeelika legenda da bi mu se neko ismijavao mekoćom klupe na etihadu. zato i jesmo ovakva ****.
-
džakailibu
- Kontakt:
g..ovnadžakailibu je napisao/la:i to je veoma čudno- trazi se da se nekome obeća mjesto u reprezentaciji da bi se krenulo u proces mijenjanja drzavljanstva. pa logicno bi bilo ako arslanoagic ili bilo ko zeli da igra za bih da krene sam u promjenu drzavljanstva i da svojim igrama bude pozvan a ne obrnuto. ispada da je normalno obecati nekome mjesto. to nema niđe na svijetu. mislim, nije pape neki trener niti strateg i nadam se da ce doci pameti jer sa taktikom koju gura od avgusta cemo se samo isprovaljivati u brazilu ali mi je mucno gledati ove komentare kao i na džekinoj temi. ipak je džeko veeelika legenda da bi mu se neko ismijavao mekoćom klupe na etihadu. zato i jesmo ovakva ****.
druze nisam ja odgovarao na tvoj post, vec ti na moj opisanim odlaskom u krajnost analogijom 'ja i moji sinovi' i reprezentacija... eh sad ja sam kao bukvalno shvatio tvoj citat kako je amater u medijima i kako daje nelogicne izjave), a ti si kao mislio sasvim nesto drugo (kako je to pozitivno sto govori ono sto misli i nije karizmatican kao ciro)... odluci se vec jednom..adriano_leite je napisao/la:Pa ti si otisao iz krajnosti u krajnost, shvacajuci bukvalno sta sam napisao. Poenta je sljedeca, da je bolje reci da ti Ibrahimovic ne treba, jer ne moze za nas nikad vise igrati, nego reci da bi ga dao za dva aktuelna reprezentativca, jos u nasem slucaju 2 i ponajbolja reprezentativcaamho je napisao/la: analogija ti je bas odgovarajuca.. poredis neuporedivo i to ides iz krajnosti u krajnost... nit su njemu igraci sinovi, a nit je repka necija privatna prcija (odnosno porodica, da iskoristim tvoju analogiju), pa da moze raditi i izjavljivati sta hoce... on je selektor reprezentacije BiH, a kad bude opet safet susic- fudbalski trener, neka radi i prica sta hoce...
evo monolog ti je vec napisao sta je susic mogao a mozda i morao odgovoriti... a ovim svojim boldiranim si samo potvrdio moju tvrdnju o selektorovim nebulozama, pored kojih i sve ostalo sto kaze ne dobije pravu paznju.... Da je amater u medijima, naravno da jeste, jer kaze ono sta misli, a nije sarmantan i karizmatican kao did Ciro.
ti znaci stajes u odbranu argumentacijom kako je selektor odabrao manje losu varijantu i da je to pohvalno... ja ti samo kazem da on nije uopste morao birati izmedju dvije lose varijante, vec da je mogao izabrat' trecu koja je dobra i bit' gospodin... ibrahimovic je na kraju tu najmanje bitan (ustvari nije uopste bitan)... ono sto sam ja napisao, odnosilo se generalno na susiceve istupe u medijima... selektor je taj koji izjavljuje nelogicnosti (sam si to rekao, ili nisi???), ja kao navijac repke samo ih primjecujem... a ti te nelogicnosti branis logikom, ''dobro je to, moglo je i gore''... ja ti samo kazem, da je lako moglo i bolje..
- adriano_leite
- Kontakt:
Lik je amater sto se tice izjava i to svako zna. Da on zna lagati i mazati raji oci poput Cire, to bi bila druga prica i vjerovatno bi ga svi gotivili, ali nije takav slucaj i jbg. Pape ne zna to da radi i on ce uvijek reci sta u tom trenutku osjeca ili ce ici sa nekim pretjerivanjem ne bi li podigao moral, a to mu bas i ne ide. On je jednostavno takav i to smo valjda svi shvatili da mu ne gode nastupi u medijima, tako da je meni razumljivo da je zelio reci da mu Ibra ne treba, jer ne zeli da Dzeko i Ibisevic obore noseve pred Svjetsko.amho je napisao/la:druze nisam ja odgovarao na tvoj post, vec ti na moj opisanim odlaskom u krajnost analogijom 'ja i moji sinovi' i reprezentacija... eh sad ja sam kao bukvalno shvatio tvoj citat kako je amater u medijima i kako daje nelogicne izjave), a ti si kao mislio sasvim nesto drugo (kako je to pozitivno sto govori ono sto misli i nije karizmatican kao ciro)... odluci se vec jednom..adriano_leite je napisao/la:Pa ti si otisao iz krajnosti u krajnost, shvacajuci bukvalno sta sam napisao. Poenta je sljedeca, da je bolje reci da ti Ibrahimovic ne treba, jer ne moze za nas nikad vise igrati, nego reci da bi ga dao za dva aktuelna reprezentativca, jos u nasem slucaju 2 i ponajbolja reprezentativcaamho je napisao/la: analogija ti je bas odgovarajuca.. poredis neuporedivo i to ides iz krajnosti u krajnost... nit su njemu igraci sinovi, a nit je repka necija privatna prcija (odnosno porodica, da iskoristim tvoju analogiju), pa da moze raditi i izjavljivati sta hoce... on je selektor reprezentacije BiH, a kad bude opet safet susic- fudbalski trener, neka radi i prica sta hoce...
evo monolog ti je vec napisao sta je susic mogao a mozda i morao odgovoriti... a ovim svojim boldiranim si samo potvrdio moju tvrdnju o selektorovim nebulozama, pored kojih i sve ostalo sto kaze ne dobije pravu paznju.... Da je amater u medijima, naravno da jeste, jer kaze ono sta misli, a nije sarmantan i karizmatican kao did Ciro.
ti znaci stajes u odbranu argumentacijom kako je selektor odabrao manje losu varijantu i da je to pohvalno... ja ti samo kazem da on nije uopste morao birati izmedju dvije lose varijante, vec da je mogao izabrat' trecu koja je dobra i bit' gospodin... ibrahimovic je na kraju tu najmanje bitan... ono sto sam ja napisao, odnosilo se generalno na susiceve istupe u medijima... selektor je taj koji izjavljuje nelogicnosti (sam si to rekao, ili nisi???), ja kao navijac repke samo ih primjecujem... a ti te nelogicnosti branis logikom, ''dobro je to, moglo je i gore''... ja ti samo kazem, da je lako moglo i bolje..niko njega ne tjera da od dva zla bira manje, vec on sam to bira.. i ne samo u ovom slucaju, vec generalno...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@adriano
pa neka se malo profesionalizira
.. ne mora stalno logikom 'sto na umu, to na drumu'...
barem cemo manje gubiti vremena na bespotrebne diskusije...
pa neka se malo profesionalizira
barem cemo manje gubiti vremena na bespotrebne diskusije...
Safet Sušić - Pape
Prevelika se buka digla za Arslanagica.... U ovom trenutku imamo dovoljno kvalitetnijih stopera i ne vidim razlog za žurbu, obaviti sa njim razgovore i sve dogovoriti za budućnost i to je to, sada nema mjesta za njega.... Puno veći problem je def vezni gdje nemamo niti jednog igrača zato bi prioritet morao biti povratak Bešića i pozivanje Salatića...
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Je li vi citate ili se trudite da ne citate.?
U emisiji "Posteno" sa Ivicom Osimom bilo je pitanje za Arslanagica i Pape je rek'o da on isto k'o da nema zelju da igra za nas i da ne radi nista po pitanju pasosa.
U emisiji "Posteno" sa Ivicom Osimom bilo je pitanje za Arslanagica i Pape je rek'o da on isto k'o da nema zelju da igra za nas i da ne radi nista po pitanju pasosa.
1946
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Djelimicno se slazem! Arslanagic bi nam mogo biti 3 (a mozda i 2) stoper. Barem bi digo konkurenciju i otpo bi Sunjic a i Pandja koji nazalost vise nije onaj stari (ebiga godine). Napiso sam na temi potencijalni reprezentativci zasto to tako dugo traje oko njega (ganjanje duplog drzavljanstva, pretpostavljam!).Batko je napisao/la:Prevelika se buka digla za Arslanagica.... U ovom trenutku imamo dovoljno kvalitetnijih stopera i ne vidim razlog za žurbu, obaviti sa njim razgovore i sve dogovoriti za budućnost i to je to, sada nema mjesta za njega.... Puno veći problem je def vezni gdje nemamo niti jednog igrača zato bi prioritet morao biti povratak Bešića i pozivanje Salatića...
[/url]
DM nam je prioritet broj jedan, tu smo dakor. To je rak rana, i to vec vise puta sam spominjao (ne neki Cocalici, Avdije, treci napadaci, treci golmani itd).
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
svaka koju sam ja napisao je istina i produkt detaljne analize i kritike.ja cu kritikovati koga zelim i kako zelim.tvoji postovi su nerealni-idolopoklonički,nemaju vezu s vezom.atak na Safetove nelogicnosti ,nepotizme i nesposobnosti ti odmah izjednacujes sa atakom na Bosnu,drzavu,fudbal-pooistovjecujes ih sa kritkom rezultata koji su nastali slucajno ,vise sretno nego spretno.damirdamic72 je napisao/la:.
De mi rec gdje tiliko kvaitetan specijalista za fudbal radi???? (budi iskren)
Hajd da pojednostavim Sajo bio odlican fudbaler i legenda,a trener talasika,ima 25 nedostataka,od taktike do izbora igraca,skautinga,nepotizma ,nelogičnosti u pozivanju igrača Muslimovic-Mismovic,Jahic-vrsajevic,Sunic-Cocalici sl,posrecilo mu se lagana grupa,da smo imali Spaniju i Francuski sa Gruzijom bi se borili za 3. mjesto
NISI MI REKO GDJE TOLIKO VELIKI SPECIJALISTA NOGOMETA RADI?????
(ovo ostalo je tvoje misljenje, i neinteresuje me bogzna pogotovo jer i moje i tvoje misljenje mogu biti okaceni macku na rep, jer i ti i ja nemamo nikakvog utjecaja na sve oko i u reprezentaciji).
Ne pametan i mudar selektor bi rekao, svakako da bi nam Ibra dobrodosao, on je svjetska klasa i nema reprezentacije koju ne bi pojacao.adriano_leite je napisao/la:Da li mislis da je trebao reci da bi svrsio da Ibra igra za nas, jer su Dzeko i Ibisevic panjine? To ti je isto da kazes svom sinu, sine dobar si ti i sve, ali ja vise volim drugo dijete koje nema veze sa mnom, ali je bolji ucenik od tebe, pametniji je, ima bolju perspektivu itd. Pape je amater za izjave, ali ima dobrih stvari koje kaze, ali te stvari se ismijavaju zbog nekih prethodnih nelogicnih izjavaamho je napisao/la:upravo tako... ne treba nista ni kritikovat'... sve sam uradi... covjek u svakoj izjavi da barem dva autogola... nevjerovatno je koliko nebuloznih izjava i materijala za kritiku jedan selektor moze ponuditi iz dana u dan.. i onda se ovdje na forumu pojavi tuce likova koji te nebuloze jos i brane...bhsport je napisao/la:Pape iz dana u dan potvrdjuje svoju klasu u izjavama.![]()
![]()
Ibrahimovica bi mozda povuko za nos da ga je sreo..
To je problem bio reci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
džakailibu
- Kontakt:
Jedan razlog zašto bi on to govorio. samo jedan ali suvisao, molim!
Da za razliku od dosadasnjim medijskih nastupa bude kulturan, odgodjen, umjeren, sve ono sto on nije, ne zna, niti ce ikada biti.džakailibu je napisao/la:Jedan razlog zašto bi on to govorio. samo jedan ali suvisao, molim!
I jos jedan razlog, je da je to istina. Zlatan jeste svjetska klasa i svaku bi repku pojacao.
Vidim pacijenti ga porede sa Cirom, dakle ko narkomani, iz krajnosti u krajnost, to niti valja niti je potrebno. Potrebna je neka mjera, ali sta ocekivati od lika koji ceka zadnji let za Brazil pa zakasni.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhsport je napisao/la: Ne pametan i mudar selektor bi rekao, svakako da bi nam Ibra dobrodosao, on je svjetska klasa i nema reprezentacije koju ne bi pojacao.
To je problem bio reci?
Joj pa sta ako je reko da nebi imo mjesta kod nas u napadu.
Omalozavanje Ibrahimovica? --> bili nas briga za to, covjek je Svedjanin i nema ama bas nista sa nama.
Ili mozda ipak uvelicavanje naseg tandema i dizanje samopouzdanja??? --> ovo mi je ipak draze, i treba nase igrace promovirati ako hocemo da napredujemo. Moramo nekad reci i mi smo neko i nesta, ne uvjek biti donji! Naravno treba spustati euforiju i tenzije pred vazne tekme, ne da odletimo predaleko pa da padnemo na nos (neodgovara nasem mentalitetu to dizanje, bolje kad smo mi oprezni), sto Susic upravo i zna najbolje uraditi (svaki put kad je bilo obrnuto sam Susic je fasovo ...primjer: Francska, Slovacka).
U nas u BiH sve mora biti POLITICK, pa cak i izjave selektoraI!! Ma je-be mi se vise i sa politikom!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
Ovo su dječje bolesti. Ti trazis da on bude odgojen, umjeren i bla bla po tvojim standardima. To uopste ne znaci da on to nije. Problem je sto nije neki medijski znalac i sada se svaka izjava uzima za zlo. kakav ibrahimovic? naravno da nam ne treba!. Da je rekao da ibrahimovic nije neki fudbaler i da nije svjetska klasa to bi se moglo protumaciti kao nipodostavanje i neodgojenost i neznanje i kako ga vec etiketiraju. covjek dize svoje. I valjda je to najbolja oznaka patriotizma. siguran sam da bi se svi vi, da je izjavio kako nam treba ibrahimovic, okomili na papeta istom zestinom kako minimizira svoje napadace. Mislim, problem je sto pape nije izjavio ono sto bi mi zeljeli da izjavi. Pa nije zivot bas tako jednostavan. Ali naučiće djeca, no izgleda na teži način.bhsport je napisao/la:Da za razliku od dosadasnjim medijskih nastupa bude kulturan, odgodjen, umjeren, sve ono sto on nije, ne zna, niti ce ikada biti.džakailibu je napisao/la:Jedan razlog zašto bi on to govorio. samo jedan ali suvisao, molim!
I jos jedan razlog, je da je to istina. Zlatan jeste svjetska klasa i svaku bi repku pojacao.
Vidim pacijenti ga porede sa Cirom, dakle ko narkomani, iz krajnosti u krajnost, to niti valja niti je potrebno. Potrebna je neka mjera, ali sta ocekivati od lika koji ceka zadnji let za Brazil pa zakasni.![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro Pape ne daje profesionalne izjave i ko to ocekiva, nacekat ce se.
A sto se tice Svedjana, tu se slazem sa ovim Papetovcima. Boli me uho za njega.
A sto se tice Svedjana, tu se slazem sa ovim Papetovcima. Boli me uho za njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.