Otvaraju studentske domove po njima bezbeli. I onaj mi dođe jutros sra.t serem i po njemu i Partizanu usranom.Alminjo99 je napisao/la:Kad pojedinci mogu nositi majice sa likom osudjenih ratnih zločinaca, zasto Juka ne bi nosio majicu sa herojima ove zemlje, koji su istu odbranili od agresora.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Xcena je napisao/la:Pišem ja o merhametluku jer su tvoja pisanja sama po sebi takva. Pored toga što ni ne razumiješ ono što ja pokušavaš da kažem.bombaysaphire je napisao/la:Jeste , treba se ugledati na njih , i " srbovati makar slamu jeo".
Ko piše o merhametluku?
Tebi je buraz izgleda bitnije šta pišu Vučićevi mediji , nego Jukina majica.
Gore sam ti napisao , ali ti izgleda ne možeš shvatiti , da Srbiji treba ovakvih "slučajeva" , da bi opstali na vlasti.
Pa šta predlažeš , da npr. Avaz napiše četalj Jokić se slikao sa 3 prsta, namjerno provocirajući Nurkića za mjesec ramazana?
Ja ti ne govorim o Vučićevim medijima, nego o čitavoj spici i propagandi koja dolazi iz redova tog naroda, o pulsu tog naroda i njihovom mindsetu koji podržava osuđene ratne zločince i pokušava izjednačiti agresora sa žrtvom. A kako je ovo vrijeme propagandnog rata najgora solucija jeste da na sve to 'gospodski šutiš'. To bi bilo jednako tome da ja tebe opalim štocem, a ti gospodski ustaneš i ništa ne uradiš. Treba li da ti govorim gdje to vodi? Novom štocu.
I sami tvoj odlazak u krajnost sa ovim primjerom o Jokiću dovoljno mi govori o tvom gledanju na ovaj problem i razumijevanju, odnosno nerazumijevanju mojih upisa. Činjenica da smo svjesni i da nas većina hvali Nurkića zbog ovoga što je uradio, te da se konstantno podsjećamo na ono što nam se desilo, te na heroje koji su nas odbranili, kako nam se to više nikad ne bi moralo desiti i jeste najbolji način odgovaranja svemu tome.
Tako da ti je ovaj dioapsolutno suvišan jer niko od nas se i nije spustio na njihov nivo, samo reagujemo na adekvatan način.bombaysaphire je napisao/la:Uopšte nije trebala biti velika frka oko ovoga , jedino što su srbijanski portali pod kontrolom Vučića jedva dočekali da iskoriste prilike , e koji qrac mi trebamo da se spuštamo na njihov nivo?
A ti, ako ti se šuti, šuti, pa vidi gdje će te to odvesti.
Pošteno, imamo različita mišljenja, i to je u redu.
Ja hoću da ti objasnim da je meni bitno da je Jusuf obukao tu majicu , i to je jedino bitno.
Boli me qrac za srbijanske medije
Tebi je više bitno šta oni pišu, nego sama majica , odnosno Jusufova poruka.
Ja gledam stanje u svojoj državi i samo svojoj .
Pričate o "mogućem" ratu , nemoj da nas kolju , to nećemo da dopustimo.
Slažem se i ja , ali zar ne treba pogledati kakvo je stanje kod nas? Kako da se branimo?
Izetbegovići , Lagumdžije ,Dodici, Čovići obezbjediili budućnost 10 pokoljenja na tvoj i moj račun, i sutra kad krene stani pani , oni odoše, a ti i ja ostasmo da branimo Bosnu i Hercegovinu.
Koji su nama qrac srbijanski mediji i njihovi naslovi ???
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Što obraćate pažnju na srpske medije. Puca mi ona stvar za njima.
Shvatite da oni zive u paralelnom univerzumu.
Fakat, čuj nije trebao nositi majicu zbog čednih medija iz Srbije i reakcije pubertetlija na društvenim mrežama. Ako je to razlog neka je nosi svaki dan. Ameri ionako reklamišu svoju vojsku u NBA prijenosima, poruka je trebala biti viđena, a gdje ćeš bolju pozornicu od ove. Neće je valjda nositi kad ide po drva.
Što bi Cerić nazalno rekao: "Kome ba mi da se prilagođavamo?".
Što bi Cerić nazalno rekao: "Kome ba mi da se prilagođavamo?".

Meni je oboje podjednako bitno, a trebalo bi biti i tebi jer ti jasno pokazuje šta ti komšije misle. A ono što ti komšije misle može ti nekad i raditi o glavi. Nije sam se prvi put to desilo.bombaysaphire je napisao/la:
Ja hoću da ti objasnim da je meni bitno da je Jusuf obukao tu majicu , i to je jedino bitno.
Boli me qrac za srbijanske medije
Tebi je više bitno šta oni pišu, nego sama majica , odnosno Jusufova poruka.

Stanje u tvojoj, našoj državi je tako da preko entitetske linije imaš one koji se ponose ratnim zločincima i koji s jedne strane opravdavaju sve što su njihovi 'heroji' radili u njihovo ime, a istovremeno postavljaju priču da smo mi sami sebe napadali i ubijali. Kad ti govorim o njihovoj propagandnoj mašineriji ne govorim ti ni o Vučiću ni o njegovim elementima, jer i ne moram ići dalje od manjeg bh. entiteta.bombaysaphire je napisao/la:Ja gledam stanje u svojoj državi i samo svojoj .
Onaj **** koji ti pokazuje mišljenje njih i njihovog javnog mnijenja o onome što se ovdje događalo, iskrivljivanje istine i zamjena uloga. Zato i ne treba šutiti na sve to, te treba konstanto govoriti istinu i stvarno stanje onoga što se ovdje dešavalo, jer ono o čemu se ne govori bude olako zaboravljeno, a kad se nešto zaboravi lako je onda to i 'prekrojiti'. Tome njihovi mitovi i služe.bombaysaphire je napisao/la:Koji su nama qrac srbijanski mediji i njihovi naslovi ???
Stanje u ovoj državi je direktna posljedica rata, fakt.
Pantelija je napisao/la:Bih je zemlja bosanaca, pravoslavnih (moj stari), jevrejskih, krscanakih, franjevackih, muslimana i ostalih.
Srbi su u arbiji a hrvati u hrvatskoj. Niti au se iz srbije pravoslavci naselili ovdje da se zovu srbi niti su hrvati to uradili.
u Ustavu ove drzave ne piše tako
izvinjenje na off topicu
Ustav je svakako mongoloidan, između ostalog imamo i tri predsjednika.
dok ne bude drugog,ovaj ustav je jedini vazeci,i u njemu piše šta piše,o tome ko ovdje zivi
A tek vidim nick, zaboravi.
Promijenicemo ga. Zajedno.filip13 je napisao/la:dok ne bude drugog,ovaj ustav je jedini vazeci,i u njemu piše šta piše,o tome ko ovdje zivi
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kanye je napisao/la:Promijenicemo ga. Zajedno.filip13 je napisao/la:dok ne bude drugog,ovaj ustav je jedini vazeci,i u njemu piše šta piše,o tome ko ovdje zivi

filip13 je napisao/la:Kanye je napisao/la:Promijenicemo ga. Zajedno.filip13 je napisao/la:dok ne bude drugog,ovaj ustav je jedini vazeci,i u njemu piše šta piše,o tome ko ovdje zivi

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
u srednjevjekovnoj Bosni stanovnici te države su se nazivali Dobri Bošnjani , kasnije godinama i stoljecima poslije Turaka u največoj četničkoj ideologiji Načertanije (1844), Ilije Garašanina. U svom programu Načertanije on narod Bosne naziva Bošnjacima – bez obzira na vjersku pripadnost – i jasno ih razlikuje od Srba u Srbiji. Znači u Bosni žive Bošnjaci Muhamedove vere, Bošnjaci Katoličke vere i Bošnjaci "naše" vere (Pravoslavne)....filip13 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Bih je zemlja bosanaca, pravoslavnih (moj stari), jevrejskih, krscanakih, franjevackih, muslimana i ostalih.
Srbi su u arbiji a hrvati u hrvatskoj. Niti au se iz srbije pravoslavci naselili ovdje da se zovu srbi niti su hrvati to uradili.
izvinjenje na off topicu
Tek kada se osmiva kraljevina SHS , tu više nema Bosne imaju Srbi i Hrvati tako je bilo i u kraljevini Jugaslaviji odjedamut su Bosnjani ili Bosnjaci Katolici ili Pravoslavci postali Srbi i Hrvati to traje do SFRJ kada se uvodi nacija "Musliman" koja nije normalna ali pravili uticaj je bio negigranja bosne i u SFRJ , na kraju ovdje je zivio jedan narod ponosan narod dobro doslo je do mjesanja dosli su srbi kao kmetovi dosli su Turci ali vecina naroda su potomci Bogumila koji su imali jedinstevnu Bosansku crkvu nisu bili Hriscani imali su stecke nisu pripadali ni Papi niti Vizantiji , trebali bi se vratiti korjenjima a svoju vjeru zadrzati za sebe i za borbu sa samim sobom da se svi 90% stanovnistva ponovo nazovemo Bosnjnji ili Bosnjaci ili Bosanci i da se drzava ne zove Bosna i Hercegovina nego Bosna i da vratimo ljljane ....
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Juka legendo
ponosni smo na tebe i što nisi zaboravio heroje naše domovine
Ovom latvijcu iz BL betrans napusi se kurcine
P.s. danas kod ovih istočnih na paradi vojske u Nišu na čelu osuđeni ratni zločinac lazarević sve je rečeno čime se ovi ponose tzv.nebeski narod

Ovom latvijcu iz BL betrans napusi se kurcine
P.s. danas kod ovih istočnih na paradi vojske u Nišu na čelu osuđeni ratni zločinac lazarević sve je rečeno čime se ovi ponose tzv.nebeski narod
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 10 maj 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kobe Bryant je napisao/la:u srednjevjekovnoj Bosni stanovnici te države su se nazivali Dobri Bošnjani , kasnije godinama i stoljecima poslije Turaka u največoj četničkoj ideologiji Načertanije (1844), Ilije Garašanina. U svom programu Načertanije on narod Bosne naziva Bošnjacima – bez obzira na vjersku pripadnost – i jasno ih razlikuje od Srba u Srbiji. Znači u Bosni žive Bošnjaci Muhamedove vere, Bošnjaci Katoličke vere i Bošnjaci "naše" vere (Pravoslavne)....filip13 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Bih je zemlja bosanaca, pravoslavnih (moj stari), jevrejskih, krscanakih, franjevackih, muslimana i ostalih.
izvinjenje na off topicu
Tek kada se osmiva kraljevina SHS , tu više nema Bosne imaju Srbi i Hrvati tako je bilo i u kraljevini Jugaslaviji odjedamut su Bosnjani ili Bosnjaci Katolici ili Pravoslavci postali Srbi i Hrvati to traje do SFRJ kada se uvodi nacija "Musliman" koja nije normalna ali pravili uticaj je bio negigranja bosne i u SFRJ , na kraju ovdje je zivio jedan narod ponosan narod dobro doslo je do mjesanja dosli su srbi kao kmetovi dosli su Turci ali vecina naroda su potomci Bogumila koji su imali jedinstevnu Bosansku crkvu nisu bili Hriscani imali su stecke nisu pripadali ni Papi niti Vizantiji , trebali bi se vratiti korjenjima a svoju vjeru zadrzati za sebe i za borbu sa samim sobom da se svi 90% stanovnistva ponovo nazovemo Bosnjnji ili Bosnjaci ili Bosanci i da se drzava ne zove Bosna i Hercegovina nego Bosna i da vratimo ljljane ....

- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko god filip pisao diskutabilne postove,svaka cast na ovome

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Juka ubo u sridu.
Treba ga klonirati
Kakav sljam zivi preko Drine (cast normalnim Srbima), pa to nije realno. Samo jako, jace, najjace! pokazite svoje pravo lice

Kakav sljam zivi preko Drine (cast normalnim Srbima), pa to nije realno. Samo jako, jace, najjace! pokazite svoje pravo lice
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Divos, TripleThreat i 16 gostiju.