haj ubi se molim te kakve veze ima UFC i CENA????????????? hahahahahaasamir_tm87 je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:"Gerrard" jesil to ti? Pa nije te dugo bilo drug, sta ima inace?cena je napisao/la:
Neznam sta ce te otkinuti,ali Borac ce biti prvak oni imaju sve u svojim rukama,Sto se tice Koseva ko i na Grbavici ,Manijaci optimisticni posle Vas nigdje,mada mislim da ce te vam se na Tusnju emocije smiriti.
nije ba to ti je john cena , fino mu kazem da se uhvati UFC-a a on nistaaj shvatice nekad da se pali na glumu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Bekrić ponovo pokazao da je ubjedljivo najbolji igrač u ligi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
odlicna atmosfera,pun stadion,ma sve najjj najj,....jaci smo od barce..
sta mislite ljudi koliko nas je bilo veceras?
oko 13 000Mirsad94 je napisao/la:odlicna atmosfera,pun stadion,ma sve najjj najj,....jaci smo od barce..
× Plava krv ispod koze ×
- samir_tm87
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:haj ubi se molim te kakve veze ima UFC i CENA????????????? hahahahahaasamir_tm87 je napisao/la:
Neznam sta ce te otkinuti,ali Borac ce biti prvak oni imaju sve u svojim rukama,Sto se tice Koseva ko i na Grbavici ,Manijaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niko nije ni napisao da ima neke veze
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jos jedno djete koje prati cenu hahahahhahajohnnyHZ je napisao/la: haj ubi se molim te kakve veze ima UFC i CENA????????????? hahahahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije cena ufc on je ovaj hordas pardon kecer
svoj ti pos'o !
pisao je NA TRIBINI UBICE, NA ULICI KO' CURICE! LESINARI 87Grbavica moj zivot je napisao/la:bio je jos jedan na kojem je piso moj potpisibrakadabra je napisao/la:ChelseaFann11 je napisao/la:hvala na klipu i jos jedno pitanje...sta smo napisali na transparentu na jugu...
NES SMO VAZDA PUNI BOSNE A I BOSNA PUNA NAS
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
NES SMO VAZDA PUNI BOSNE A I BOSNA PUNA NAS[/quote]
bio je jos jedan na kojem je piso moj potpis[/quote]
pisao je NA TRIBINI UBICE, NA ULICI KO' CURICE! LESINARI 87[/quote]
Nije
Pisalo je L87 al na cirilici xD. I svaka cast za ono ZABRANJENO SNIMANJE

bio je jos jedan na kojem je piso moj potpis[/quote]
pisao je NA TRIBINI UBICE, NA ULICI KO' CURICE! LESINARI 87[/quote]
Nije
Zeljo sampion Insallah, 4-2 veceras uz nezapamcenu atmosferu na tribinama, zadali smo jos jednom zadacu svima
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Volim te Zeljo!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
ovi pitari mi nisu jasni , umjesto fino dodju bravo momci , cestitke na pobjedi
onda hvala na deranju zrinjskog i nama omogucili 4 poziciju za evropu oni ... cc sramota
onda hvala na deranju zrinjskog i nama omogucili 4 poziciju za evropu oni ... cc sramota
Gledajuci ove fotografije,klipove i koreografije,moram priznati da vam je uprava ispala bas kretenska sto nije dozvolila prenos. Pogotovo jer nisu imali namjeru krasti i islo se posteno.
Obican BH gledalac bi mislio da sanja da je nasa liga u pitanju i samo bi trljao oci pogotovo nakon ovih prenosa iz Lukavice,Sirokog ,pa i Mostara pred 200-500 gledalaca.
Samim tim bi se potpuno promjenila percepcija o BH fudbalu i Ligi kod ogromnog broja gledalaca sto bi uticalo i na vecu posjecenost utakmicama. Bila je bolja atmosfera nego na danasnjim gradskim derbijim Man utd-Man City i Espanol-Barcelona,tvrdim!
Obican BH gledalac bi mislio da sanja da je nasa liga u pitanju i samo bi trljao oci pogotovo nakon ovih prenosa iz Lukavice,Sirokog ,pa i Mostara pred 200-500 gledalaca.
Samim tim bi se potpuno promjenila percepcija o BH fudbalu i Ligi kod ogromnog broja gledalaca sto bi uticalo i na vecu posjecenost utakmicama. Bila je bolja atmosfera nego na danasnjim gradskim derbijim Man utd-Man City i Espanol-Barcelona,tvrdim!
Hoces da kazes da je isto napuniti kosevo i grbavicu??? djecace, grbavica kada je puna prima kao istocna tribina na kosevuBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
sami podatak da su navijaci zelje jedini uspjeli napuniti njihov stadion govori sve
Zeljo je klub za raju uvijek bio i ostao
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
De popustite sa tim prepucavanjem sa pitarima...a vi pitari ohladite malo, ako imate šta normalno napisati bujrum, nemojte nekog divljanja i provokacija...DOSTA
Još da kažem da su igraci Borca ispraceni sa aplauzom
možda malo cudno za neke, ali i razmljivo jer su bili sportisti na terenu bez ijednog odugovlacenja ,bez izležavanja i krađe vremena (a nisu ni mogli jer su gubili citavu utakmicu i nije im bilo u interesu) ali mora se reci da su se Sportski ponašali i dali svoj doprinos vecerašnjoj predstavi...na kraju su sportski cestitali našim igracima što je opet sasvim OK...bili su nadigrani u svakom smislu....sudija je odlicno sudio bez ikakvog preseravanja, puštao prednost kad je mogao i nama i njima, nije se obazirao na glumce i teatralne padove
Zato su i dobili aplauze punog sjevera...cak su im se i navijaci ponašali na viskom nivou, bez nacionalistickih skandiranja, bez provokacija, samo navijali za svoj tim...nisam ih cuo,objekitvno se i nisu mogli cuti na Jugu,ali znam da bi sjever reagovao da su šta srali.
Još da kažem da su igraci Borca ispraceni sa aplauzom
Zato su i dobili aplauze punog sjevera...cak su im se i navijaci ponašali na viskom nivou, bez nacionalistickih skandiranja, bez provokacija, samo navijali za svoj tim...nisam ih cuo,objekitvno se i nisu mogli cuti na Jugu,ali znam da bi sjever reagovao da su šta srali.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
znam nego kad sam vidio sliku pisalo je curice a ja zapamtio pi... pa takonedaTM87 je napisao/la: pisao je NA TRIBINI UBICE, NA ULICI KO' CURICE! LESINARI 87
svoj ti pos'o !
Ma mutno čevjeku u glavi napio se od ljutnje što je Željo dobio kao i svake sedmicesamir_tm87 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:haj ubi se molim te kakve veze ima UFC i CENA????????????? hahahahahaasamir_tm87 je napisao/la:
Neznam sta ce te otkinuti,ali Borac ce biti prvak oni imaju sve u svojim rukama,Sto se tice Koseva ko i na Grbavici ,Manijaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niko nije ni napisao da ima neke vezeaj fino procitaj jedno 15-20 puta pa onda edit post
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samir_tm87
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Hoces da kazes da je isto napuniti kosevo i grbavicu??? djecace, grbavica kada je puna prima kao istocna tribina na kosevuBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
sami podatak da su navijaci zelje jedini uspjeli napuniti njihov stadion govori sve
Zeljo je klub za raju uvijek bio i ostao![]()
uozbilji se malo...cestitke za pobjedu, nisam ocekivao ovoliki broj golova...i opet na kraju zavisite od nas...hahaha...
pa da , to ja pricam zato vas ima malo , a ustvari vas je puno al stadio velik pa se cini kao malo pa se to onda ucini i ovim sa ss.ba i dnevnog avaza i stave da vas je 3000 na tekmi a za nas im se cini da je pun stadio pa stave 15 000
znam do njih je
nisi shvatio, ajd sad ponovo pročitaj par puta pa skontaj, prije toga se umij i dobro skoncentriši...Gigant je napisao/la:Hoces da kazes da je isto napuniti kosevo i grbavicu??? djecace, grbavica kada je puna prima kao istocna tribina na kosevuBosnier je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo to je prosjecna ekipa,
Zeljo je klub za raju uvijek bio i ostao![]()
uozbilji se malo...cestitke za pobjedu, nisam ocekivao ovoliki broj golova...i opet na kraju zavisite od nas...hahaha...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- ibrakadabra
- Kontakt:
nesto bi se izjalovilo,ako nista pao bi reflektorSchlager je napisao/la:Gledajuci ove fotografije,klipove i koreografije,moram priznati da vam je uprava ispala bas kretenska sto nije dozvolila prenos. Pogotovo jer nisu imali namjeru krasti i islo se posteno.
Nadam se samo da će to uprava i objasniti ovih dana.Schlager je napisao/la:Gledajuci ove fotografije,klipove i koreografije,moram priznati da vam je uprava ispala bas kretenska sto nije dozvolila prenos. Pogotovo jer nisu imali namjeru krasti i islo se posteno.
Samim tim bi se potpuno promjenila percepcija o BH fudbalu i Ligi kod ogromnog broja gledalaca.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 18 apr 2010, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica Plavi Neman Dodjes Nevin Odes ****...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.