FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja i dalje ne mogu da vjerujem, neću ni od koga da se ogriješim, sačekati par dana da se sve fino raščisti pa onda sve po zaslugama neka ide… Allahu dragi šta nam se desilo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- MokraKifla
- Kontakt:
Zssto se klub nije izjasnio povodom ovih objava?
-
- Kontakt:
Neko ce najebat. Nema ovdje cekanja jutra i pametovanja jer se šteta klubu samo povećava. Da ima dokaza bili bi objavljeni. Da ima logike mozda bi i posumnjao.
Ovako se sada moraju stvari istjerati na cistac. Od koga je krenulo i koji su motivi. Ko je povjerovao i ovo objavio. Šteta je nacinjena i neko mora odgovarati. Nije samo nas klub popljuvan nego i Široki. Nece ostati na ovoj rekla kazala i mi znamo sve ali šutimo. Taj koji stoji iza ovoga ce izaci na vidjelo. Mislim na one iz sjene.
Nadam se samo da ce momci iz ekipe uspjeti da se izbore sa ovim i da ce dobiti motiv da odigraju jos bolje i da nam donesu titulu koju smo najpostenije zaradili.
Ismire ako ovo citas molim te oprosti nam sto smo te ovako ponizili. Nismo te zasluzili sigurno.
Ovako se sada moraju stvari istjerati na cistac. Od koga je krenulo i koji su motivi. Ko je povjerovao i ovo objavio. Šteta je nacinjena i neko mora odgovarati. Nije samo nas klub popljuvan nego i Široki. Nece ostati na ovoj rekla kazala i mi znamo sve ali šutimo. Taj koji stoji iza ovoga ce izaci na vidjelo. Mislim na one iz sjene.
Nadam se samo da ce momci iz ekipe uspjeti da se izbore sa ovim i da ce dobiti motiv da odigraju jos bolje i da nam donesu titulu koju smo najpostenije zaradili.
Ismire ako ovo citas molim te oprosti nam sto smo te ovako ponizili. Nismo te zasluzili sigurno.
-
- Kontakt:
Buraz ne može niko da vjeruje da je ovo objavljeno nit ko zna što je objavljeno. Polako biće vremena.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Zašto je Zekić promijenio 8 igrača?
Protiv ubica uvijek treba da igra najjači tim. Ako možemo da im uvalimo 12, da im uvalimo 12. Nema probe igrača i taktika, odmaranja i kalkulisanja. Igramo za Vedrana i protiv ubica. U Kupu zabili 4, zabij u prvenstvu 8, trpaj do kraja i koliko može.
Umjesto da ih gurnemo u drugu ligu, mi im dajemo 3 boda za opstanak. Na našem stadionu.
Protiv ubica uvijek treba da igra najjači tim. Ako možemo da im uvalimo 12, da im uvalimo 12. Nema probe igrača i taktika, odmaranja i kalkulisanja. Igramo za Vedrana i protiv ubica. U Kupu zabili 4, zabij u prvenstvu 8, trpaj do kraja i koliko može.
Umjesto da ih gurnemo u drugu ligu, mi im dajemo 3 boda za opstanak. Na našem stadionu.
Mi ih svakako NE BISMO GURNULI u drugu ligu jer deveti igra DOIGRAVANJE U SLUČAJU DA BUDE KLUB IZ FEDERACIJE.
NITI BI ONI BILI DEVETI I BEZ OVA TRI BODA.
NITI BI ONI BILI DEVETI I BEZ OVA TRI BODA.
Ma ovo se priprema vec odavno ide prica o namjestanju prica da mamic ulazi u klub pljuje se po Mirvicu
-
- Kontakt:
Pa promjenio je i protiv Slobode pa jel to znaci da smo im prodali bod Sloboda raspala uze nam bod na Koševuroccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:14Zašto je Zekić promijenio 8 igrača?
-
- Kontakt:
Ma ovaj lik ide i kune i psuje po forumima,svaki post isti od kad se reg i ovdje i na druge forume. Koliko znam bilo je i ono hebes namjesten derbiDobar je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:21Pa promjenio je i protiv Slobode pa jel to znaci da smo im prodali bod Sloboda raspala uze nam bod na Koševuroccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:14Zašto je Zekić promijenio 8 igrača?
-
- Kontakt:
Čuvao ekipu za derbi. To protiv Slobode može. Protiv ubica ne može.Dobar je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:21Pa promjenio je i protiv Slobode pa jel to znaci da smo im prodali bod Sloboda raspala uze nam bod na Koševuroccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:14Zašto je Zekić promijenio 8 igrača?
Za šta ih je sad čuvao? Za Kup? Prvu utakmicu dobili 4:0. Da juniore dole pošaljemo ne možemo izgubiti 5:0.
Borcu dali bodove za finale? Ako smo, neka smo.
Sa ubicama nema dogovora i pregovora. Nikakvih.
U sezoni gdje ti se povrijede najbolji igraci djordjevic Gojković guli normalno je da ce cuvati igrače. Ja koliko znam navijači su tražili od istog Zekica na doceku iz Banja Luke da se uzme derbi i osvoji kup i to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:26Čuvao ekipu za derbi. To protiv Slobode može. Protiv ubica ne može.Dobar je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:21Pa promjenio je i protiv Slobode pa jel to znaci da smo im prodali bod Sloboda raspala uze nam bod na Koševuroccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:14Zašto je Zekić promijenio 8 igrača?
Za šta ih je sad čuvao? Za Kup? Prvu utakmicu dobili 4:0. Da juniore dole pošaljemo ne možemo izgubiti 5:0.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma što se bolan njemu pravdaš i nešto mu objašnjavaš kada vidiš da je ubačeni elemenat, to samo na ignore. Jedino za što nema opravdanja je suludo saopštenje. PozzDobar je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:31U sezoni gdje ti se povrijede najbolji igraci djordjevic Gojković guli normalno je da ce cuvati igrače. Ja koliko znam navijači su tražili od istog Zekica na doceku iz Banja Luke da se uzme derbi i osvoji kup i to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:26Čuvao ekipu za derbi. To protiv Slobode može. Protiv ubica ne može.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Puno ljudi veceras ne spava. Neko ce odgovarati za ovu blamazu.
Neznam ako je nesto bilo namjesteno onda je to moralo ici od zrinjskog borca zelje sb i nas..
Ako HZ imaju dokaz nek ispljuju i kazu sta je i koji god klub je umjesan nogom u kantonalnu, ako NEMAJU TE KOJI SU napisali onu bruku prave Horde trebaju da odkriju i da ih vaspitaju sa. Bez bolnim palijama
Sta god da je ZEKIC je ispo picketina najveca
Ako HZ imaju dokaz nek ispljuju i kazu sta je i koji god klub je umjesan nogom u kantonalnu, ako NEMAJU TE KOJI SU napisali onu bruku prave Horde trebaju da odkriju i da ih vaspitaju sa. Bez bolnim palijama
Sta god da je ZEKIC je ispo picketina najveca
Bilo kako bilo, ostat cemo upisani u historiju kao jedini klub kojeg je vlastita navijacka skupina prozvala javno za štimanje utakmica i osvajanje neregularnog trofeja
Bruka koja se nikada neće oprati
Bruka koja se nikada neće oprati
-
- Kontakt:
Autogol na terenu, a i van terena.
Ovo nema nikakve logike apsolutno
-
- Kontakt:
Odlicnu atmosferu i novi pehar uspjeli smo unistiti u rekordnom roku.
Ovo znaci nista osim rata uprava-sjever
Ovima yebo listica majku
Ovi neka ugase tribinu ako se ispostavi da ovako lazu na svoj klub
Ovo znaci nista osim rata uprava-sjever
Ovima yebo listica majku
Ovi neka ugase tribinu ako se ispostavi da ovako lazu na svoj klub
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko