FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj živote varalice stara kuknjava kuknjava kuknjava kako ih nije stid više. Na Grbavicu pa prosipaj šuplju lažni skaute.FrancescoTotti je napisao/la:oooooooooj pa staaaa je ovvooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ihtijare ... sku/203111
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Poslije petog kola mi cemo biti prvi na tabeli 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa igrali su pred 3 hiljade ljudi KAKAV YEBENI PRITISAK??? od te 3 hiljade 2 su šutile. Ako im onih 10-20 insana sto psuju non stop pritisak nek se prestanu bavit fudbalom i odu uzgajat konje! FUJ NESPOSOBNJAKOVICI MRTVI, LAZOVI PRVOKLASNI!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel stvarno trebamo pricati ko je kako odigrao danas?joker90 je napisao/la:Simon Vukcevic, Anas Sharbini, Goran Cvijanovic, Aleksandrov, to su nam obecavali i to smo sanjali, a dobli smo ekipu kojoj moraju navlaciti na Kosevu protiv neke Krupe! Crnkic opet ocajan! Gdje je @Zip da natrlja @Evanderu na nos kako je odigrao Crnkic??
Crnkic je tako dobro odigrao protiv Zrinjskom, da je i tebi i evanderu zacepio usta..
A danas taj isti Crnkic je dobio aplauz sa tribina pri izlasku.. Nije bio eobar danas, nije niko, al jedino se jos kod njega moze vidjeti nekakav trk, il bar pokusaja trka..
Jesi li docekao da napokon mozes s ponosom da kazes, kao i mnogi drugi "Jesam vam rekao"
Da losa je ekipa danas bila, los je Hurtis, svi su losii.. I tesko mi je bilo gledati ono danas..
Od mene imaju podrsku igracci, uvijek ce je i imati.. Prvo cu pogledati igraca pa cu onda poceti da serem, ako ima osnove, za razliku od tebe i tvog havera evandera i drugih..
HURTIĆU ODLAZI! MRŠ UBLEHO!
Pitam se ja šta smo mi danas gledali, koja je ono taktika? Mihojević je pokrivao dvije pozicije desni štoper i desni bek dok je Hodžić igrao nešto što prvi put vidim. Koja je ono pozicija, desno smetalo? Pa ni sam Hodžić nije znao koji su mu zadaci, naprijed ga nije bilo nigdje, nešto malo pokušavao, više stvarao konfuziju u napadu, a u odbrani ga nije bilo nigdje. Da se razumijemo nije on kriv, već trenerski mag koji mu je dao taj zadatak. Što se Novakovića i Balića tiče, nemam nekih većih zamjerki, prosjek kao i cijeli tim.
Vezni red je posebna priča. Koliko god vi srali po Rustemoviću on je naš jedini DEFANZIVNI vezni. Jedini igrač koji zna zaustaviti kontru i napraviti faul kad treba. Bez obzira na njegove greške u ofanzivnim akcijama, on nam je itekako potreban. Sarić i Radovac nemaju pojma o odbrani i nikad više ne smiju zaigrati zajedno u veznom redu. Kod prvog gola Sarić pravi haman istu grešku kao i na derbiju. Osim toga, interesuje me šta je Sarić radio u pojedinim trenucima na poziciji lijevog beka/krila i je li to nova zamisao našeg trenerskog maga? Ćetković je jedna velika pi*ka koja se krije iza protivničkih igrača. Intersuje me šta je lažni Alergi želio postići sa postavljanjem Duljevića na poziciju ofanzivnog veznog u pojedinim trenutcima, koju je poziciju igrao Anđušić i koja je njegova uloga trebala biti na utakmici. Treba reći Crnkiću da se manje baca, glumi i da počne da malo više učestvuje u igri cijele ekipe. Ahmetoviću čestitam što se nije krio kao Ćetković, iako nije ništa konkretno napravio danas.
Sve u svemu, ne krivim toliko igrače kao našeg trenerskog maga, lažnog Allegrija. HURTIĆU ODLAZI! MRŠ UBLEHO!
Pitam se ja šta smo mi danas gledali, koja je ono taktika? Mihojević je pokrivao dvije pozicije desni štoper i desni bek dok je Hodžić igrao nešto što prvi put vidim. Koja je ono pozicija, desno smetalo? Pa ni sam Hodžić nije znao koji su mu zadaci, naprijed ga nije bilo nigdje, nešto malo pokušavao, više stvarao konfuziju u napadu, a u odbrani ga nije bilo nigdje. Da se razumijemo nije on kriv, već trenerski mag koji mu je dao taj zadatak. Što se Novakovića i Balića tiče, nemam nekih većih zamjerki, prosjek kao i cijeli tim.
Vezni red je posebna priča. Koliko god vi srali po Rustemoviću on je naš jedini DEFANZIVNI vezni. Jedini igrač koji zna zaustaviti kontru i napraviti faul kad treba. Bez obzira na njegove greške u ofanzivnim akcijama, on nam je itekako potreban. Sarić i Radovac nemaju pojma o odbrani i nikad više ne smiju zaigrati zajedno u veznom redu. Kod prvog gola Sarić pravi haman istu grešku kao i na derbiju. Osim toga, interesuje me šta je Sarić radio u pojedinim trenucima na poziciji lijevog beka/krila i je li to nova zamisao našeg trenerskog maga? Ćetković je jedna velika pi*ka koja se krije iza protivničkih igrača. Intersuje me šta je lažni Alergi želio postići sa postavljanjem Duljevića na poziciju ofanzivnog veznog u pojedinim trenutcima, koju je poziciju igrao Anđušić i koja je njegova uloga trebala biti na utakmici. Treba reći Crnkiću da se manje baca, glumi i da počne da malo više učestvuje u igri cijele ekipe. Ahmetoviću čestitam što se nije krio kao Ćetković, iako nije ništa konkretno napravio danas.
Sve u svemu, ne krivim toliko igrače kao našeg trenerskog maga, lažnog Allegrija. HURTIĆU ODLAZI! MRŠ UBLEHO!
SARAJEVO
FrancescoTotti je napisao/la:oooooooooj pa staaaa je ovvooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ihtijare ... sku/203111

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Misliš šut Radovca uz odbicu od odbranbenog Krupe,ispade golčina uz dosta sreće??? Buraz, i čorava koka zrno ubode ponekadhilmo je napisao/la:Iz ove utakmice večeras su dobre dvije stvari, tri boda i golčina Samira Radovca, ostalo![]()
![]()
Probajte da ne uzurpirate temu međusobnim prozivanjem za nešto što je neko rekao ranije.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:pa igrali su pred 3 hiljade ljudi KAKAV YEBENI PRITISAK??? od te 3 hiljade 2 su šutile. Ako im onih 10-20 insana sto psuju non stop pritisak nek se prestanu bavit fudbalom i odu uzgajat konje! FUJ NESPOSOBNJAKOVICI MRTVI, LAZOVI PRVOKLASNI!!!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- HzHercegovac
- Kontakt:
Brate izgleda nismo, ja iza svog misljenja o Baliću i dalje stojim , a vjeruj da bih volio da me razuvjeri ( spor, nije skočan, ispada naivno) i mozejoker90 je napisao/la:Da li smo mi gledali istu tekmu bas se pitam?HzHercegovac je napisao/la:Balić nula, Crnkićfrajer se borio trčao i to ću uvjek poštovati TAKTIKA za racku

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
"Konstantan je pritisak igrača, trebamo podršku navijača jer se zbog njih igra fudbal. Sigurno je da ćemo rasti, a očekujemo da se povrijeđeni igrači oporave za Mladost".
Gospodine Ihtijareviću, igrači su u svim ovim utakmicama do sad imali podršku, i imat će je sve dok se kod njih vidi borba i želja, a imaju je i tto jako mnogo. Međutim postoji i druga stvar a to je njihovo ukomponovanje na terenu, da se nadopunjuju jer borba je samo jedan dio uspjeha. Treba nešto i znati ali i prikriti nečije nedostatke.
Igrači na terenu ne smiju izgledati kao preplašene mačke, kao neko ko je prvi put izašao na teren. Svi do jednog su pokazali kvalitet neko manje neko više, ali u toj izgubljenosti njihov kvalitet zakaže.
I NIKAD HODŽIĆ NE SMIJE ZAUZETI ADVANOVO MJESTO, NIKAD!!
Gospodine Ihtijareviću, igrači su u svim ovim utakmicama do sad imali podršku, i imat će je sve dok se kod njih vidi borba i želja, a imaju je i tto jako mnogo. Međutim postoji i druga stvar a to je njihovo ukomponovanje na terenu, da se nadopunjuju jer borba je samo jedan dio uspjeha. Treba nešto i znati ali i prikriti nečije nedostatke.
Igrači na terenu ne smiju izgledati kao preplašene mačke, kao neko ko je prvi put izašao na teren. Svi do jednog su pokazali kvalitet neko manje neko više, ali u toj izgubljenosti njihov kvalitet zakaže.
Covjek jedan od najboljih do sada, a to dokazuje i ponuda koju je dobio. Ne znam sta pricas.HzHercegovac je napisao/la:Brate izgleda nismo, ja iza svog misljenja o Baliću i dalje stojim , a vjeruj da bih volio da me razuvjeri ( spor, nije skočan, ispada naivno) i mozejoker90 je napisao/la:Da li smo mi gledali istu tekmu bas se pitam?HzHercegovac je napisao/la:Balić nula, Crnkićfrajer se borio trčao i to ću uvjek poštovati TAKTIKA za racku
za brata i dusku isto tako
Amer Dupovac!
Šta pričaš ti?? Jesi ti čorav? Ovo qrcu ne valja... Ma da bi ja više volio da ja sad tebi mogu reći, jest majstore bio si upravu, trebao sam prvo pogledati i onda pričati ko je kakav igrač, evo pogledao sam ja i još par hiljda i vidjeli da ovi igrači koji su dovedeni i cijeli tim (osim par pojedinaca, koje smatram dobrim i kvalitetnim igračima) su goli qrac... Ne laži sebeZip je napisao/la:
Jel stvarno trebamo pricati ko je kako odigrao danas?
Crnkic je tako dobro odigrao protiv Zrinjskom, da je i tebi i evanderu zacepio usta..
A danas taj isti Crnkic je dobio aplauz sa tribina pri izlasku.. Nije bio eobar danas, nije niko, al jedino se jos kod njega moze vidjeti nekakav trk, il bar pokusaja trka..
Jesi li docekao da napokon mozes s ponosom da kazes, kao i mnogi drugi "Jesam vam rekao"
Da losa je ekipa danas bila, los je Hurtis, svi su losii.. I tesko mi je bilo gledati ono danas..
Od mene imaju podrsku igracci, uvijek ce je i imati.. Prvo cu pogledati igraca pa cu onda poceti da serem, ako ima osnove, za razliku od tebe i tvog havera evandera i drugih..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
da li vam je jasno sada da rustem i sarić moraju igrati ispred njih 10-ka nisam bio na utakmici gledao sam na kompjuteru i čitavo vrijeme se čulo psovanje sa tribina jeste loše bilo ali treba malo pustiti igrače da igraju vidi se da su pod pritiskom i hurtić izgleda sluša navijače pa mijenja ekipu svako kolo e to mu je naj veća greška i zato je loša igra što se tiče cvijanovića i nekih mega pojačanja ja ne znam da je itko iz kluba rekao da će se ti ljudi dovesti i da se s njima pregovara to mi čitamo po nekim portalima pa sae palimo na to podržite svoj voljeni klub i dao bog da oni pobjeđuju pa ne mora ni biti igre ali sam siguran da smanjimo pritisak na igrače da bi bilo mnogo bolje
Tacno se nazire Hurtin rukopis, to je ta igra, toliko ponizava protivnike da sami sebi zabijaju golove. Kapa dole maestro. Mislim da se mozemo sloziti da je nadmasio i velikog Dzenana Smrk Uscuplica.
Svi, svi, svi, u Kakanj pa malo nize u Doboj, al onaj pored Kaknja!!!
Svi, svi, svi, u Kakanj pa malo nize u Doboj, al onaj pored Kaknja!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jest Saric dao Kadusicu loptu za 3-2?
-
- Kontakt:
Losa igra , losa atmosfera u i oko kluba, rezultat solidan . sta i kako dalje ? Ubi ova negativa
Da naravno da ne smije!! Mali je predobar, al ima jedna kvaka.. Ima možda pogrešnog agentahilmo je napisao/la:
Znaš ko se pita u klubu za transfere, poserem mu se na onu facu seljačku rumenu(Husarić)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Benjolos, Dave, HordasFks, Lecler, MokraKifla, mosarajvosa83, pjankesarajevo, skoJaa, zagorski i 92 gosta.