FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 10 avg 2016, 21:40

ledesma je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
I NIKAD HODŽIĆ NE SMIJE ZAUZETI ADVANOVO MJESTO, NIKAD!!
Da naravno da ne smije!! Mali je predobar, al ima jedna kvaka.. Ima možda pogrešnog agenta
Znaš ko se pita u klubu za transfere, poserem mu se na onu facu seljačku rumenu(Husarić)
Otkud ti ta informacija?

Sta se desilo sa Amerom?
Covjek je prije bio dobar. Toliko je propo da je to za nepovjerovati, cak ne moze ni potrcati. :crazy:
Amer Dupovac!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2016, 21:43

ledesma je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Da naravno da ne smije!! Mali je predobar, al ima jedna kvaka.. Ima možda pogrešnog agenta
Znaš ko se pita u klubu za transfere, poserem mu se na onu facu seljačku rumenu(Husarić)
Bez sumnje je Hodžić dobar igrač, sa tendencijom napretka, ali nikad na bekovsku poziciju. Krilo OK.

Svidjelo mi se kako je Nemanja odirao. MOžda to nije toliko zapaženo, ali jako dobro kretanje bez lopte, nudi se, traži akciju... Ondje je malo prije 2-2 loše uštopao loptu i otvori njihov napad iz kojeg su došli do kornera a onda i ...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2016, 21:45

hilmo je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Bez sumnje je Hodžić dobar igrač, sa tendencijom napretka, ali nikad na bekovsku poziciju. Krilo OK.

Svidjelo mi se kako je Nemanja odirao. MOžda to nije toliko zapaženo, ali jako dobro kretanje bez lopte, nudi se, traži akciju... Ondje je malo prije 2-2 loše uštopao loptu i otvori njihov napad iz kojeg su došli do kornera a onda i ...
Al ono danas je bila katastrofa, kako je odigrao, krilo možda, ma da bi tu prije malog Nemanju stavio, to si u pravu, i Kadušića na beku..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2016, 21:47

ledesma je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Jel stvarno trebamo pricati ko je kako odigrao danas?
Crnkic je tako dobro odigrao protiv Zrinjskom, da je i tebi i evanderu zacepio usta..

A danas taj isti Crnkic je dobio aplauz sa tribina pri izlasku.. Nije bio eobar danas, nije niko, al jedino se jos kod njega moze vidjeti nekakav trk, il bar pokusaja trka..

Jesi li docekao da napokon mozes s ponosom da kazes, kao i mnogi drugi "Jesam vam rekao"

Da losa je ekipa danas bila, los je Hurtis, svi su losii.. I tesko mi je bilo gledati ono danas..

Od mene imaju podrsku igracci, uvijek ce je i imati.. Prvo cu pogledati igraca pa cu onda poceti da serem, ako ima osnove, za razliku od tebe i tvog havera evandera i drugih..
Šta pričaš ti?? Jesi ti čorav? Ovo qrcu ne valja... Ma da bi ja više volio da ja sad tebi mogu reći, jest majstore bio si upravu, trebao sam prvo pogledati i onda pričati ko je kakav igrač, evo pogledao sam ja i još par hiljda i vidjeli da ovi igrači koji su dovedeni i cijeli tim (osim par pojedinaca, koje smatram dobrim i kvalitetnim igračima) su goli qrac... Ne laži sebe
Ajd procitaj opet ziv bio...

I ne mjesaj PODRSKU sa NEKVALITETOM(u ovoj ekipi ima kvaliteta, mozda ne onoliko koliko mi zelimo)
Igraci trebaju podrsku, i imat ce je od mene dok se budu borili..
Danas je bilo lose, valjda se mozemo popraviti ubuduce..
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 avg 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2016, 21:47

Zip je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Simon Vukcevic, Anas Sharbini, Goran Cvijanovic, Aleksandrov, to su nam obecavali i to smo sanjali, a dobli smo ekipu kojoj moraju navlaciti na Kosevu protiv neke Krupe! Crnkic opet ocajan! Gdje je @Zip da natrlja @Evanderu na nos kako je odigrao Crnkic??
Crnkic je tako dobro odigrao protiv Zrinjskom, da je i tebi i evanderu zacepio usta..

A danas taj isti Crnkic je dobio aplauz sa tribina pri izlasku.. Nije bio eobar danas, nije niko, al jedino se jos kod njega moze vidjeti nekakav trk, il bar pokusaja trka..

Jesi li docekao da napokon mozes s ponosom da kazes, kao i mnogi drugi "Jesam vam rekao"

Da losa je ekipa danas bila, los je Hurtis, svi su losii.. I tesko mi je bilo gledati ono danas..

Od mene imaju podrsku igracci, uvijek ce je i imati.. Prvo cu pogledati igraca pa cu onda poceti da serem, ako ima osnove, za razliku od tebe i tvog havera evandera i drugih..
Naravno, kad odigraju lose, onda ne bi trebali pricati a? :lol: Ja se sjecam da ste Evanderu za vrat skocili jer je rekao da od Crnkica ne ocekuje puno. Evo zasad ima jednu odlicnu i 3 ocajne utakmice, njegovo trcanje nam nije nista donijelo, ima atletika ako samo zna trcati. Nemam namjeru da govorim, eee jesam vam rekao, nego samo da naucis da ne letis nakon jedne tekme da nekom usta zacepis. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 avg 2016, 21:49

Šta Miloš Kostić?
slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2016, 21:51

Spominjes Crnkica pored minimum 5 igraca koji su losije odigrali :clap:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 21:52

Zip je napisao/la:Spominjes Crnkica pored minimum 5 igraca koji su losije odigrali :clap:
Koga ti branis ovdje?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2016, 21:53

Zip je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Šta pričaš ti?? Jesi ti čorav? Ovo qrcu ne valja... Ma da bi ja više volio da ja sad tebi mogu reći, jest majstore bio si upravu, trebao sam prvo pogledati i onda pričati ko je kakav igrač, evo pogledao sam ja i još par hiljda i vidjeli da ovi igrači koji su dovedeni i cijeli tim (osim par pojedinaca, koje smatram dobrim i kvalitetnim igračima) su goli qrac... Ne laži sebe
Ajd procitaj opet ziv bio...

I ne mjesaj PODRSKU sa NEKVALITETOM(u ovoj ekipi ima kvaliteta, mozda ne onoliko koliko mi zelimo)
Igraci trebaju podrsku, i imat ce je od mene dok se budu borili..
Danas je bilo lose, valjda se mozemo popraviti ubuduce..

Da, ali jel oni imaju podršku, jel se dolazi, jel se navija? Ko kakve uvrijeđene mlade, kad se malo zagalami na njih sa tribina, priča se o nekom pritisku kako im smeta... Al' kad neko ne zna, ne zna, nema pojma i kvaliteta, ne može nazor... više ja volim sebe i svoje Sarajevo, nego njih što mi sa svojom nesposobnošču i neznanjem zagorčavaju užitak gledanja voljenog kluba, i to heeeej protiv Krupe...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 avg 2016, 21:55

jbt gledam kobiljara , igra momak ko iniesta...
a ona dzukela jesic ga otjera zbog krajisnika i emersona :oops:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 avg 2016, 21:56

Zip je napisao/la:Spominjes Crnkica pored minimum 5 igraca koji su losije odigrali :clap:
Realno danas niko nije dobro odigrao, pa ni taj famozni Crnkić, ali koliko je danas bil novih igrača u ekipi?? Jesam li ih ja dovodio ili (ne)stručni štab? I šta očekivati od tih igrača ove sezone? Jesu li oni dovoljan kvalitet za titulu ili makr izlazak u Europu, pa zapitaj se malo?

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 avg 2016, 21:58

stvarno sam uvijek bio optimista i kontam bice bolje, ali brate mi se od utakmice sa Borusijom nismo makli jednog milimetra. Konstantno idemo nazad. Ja stvarno volim ovaj klub zbog njegovog imena i historije, a ne zbog ljudi koji g@ vode, ali ne znam vise koje je rjesenje da se napravi neki iskorak. Svjestan sam da veliki igraci nece da igraju u ovoj jadnoj zamlji, napravili smo kamp, otplatili dugove, ali nista neide kako treba. Sta je rjesenje?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 avg 2016, 21:59

Nisam ocekivao od Hurtica da bude Murinjo i da pobjedjujemo bez problema, al da covjek sam sebi puca u nogu s izmisljanjem pozicija igracima i konstantnim rotiranjem gdje se i oni sami pogube, e to vala ne mogu nikako da razumijem. :roll:
Saric na beku, Crnkic i Andjusic pokusavali igrati ko centralni vezni :roll: Amer je prosjek i u napadu, a na krilu jos van forme je igrac manje u startu.
Ne kontam jel ovaj diletant na klupi pokusava dokazati nesto kontrirajuci svakoj logici ili je jednostavno ogranicen.

A Ihtijarevicu i ostalim koji se zale na pritisak navijaca se pos.erem u usta. Igraci podrsku imaju, a imace je i ubuduce, a on, Hurtic i nadlezni im kriminalci ni u ludilu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 22:00

Amca007 je napisao/la:stvarno sam uvijek bio optimista i kontam bice bolje, ali brate mi se od utakmice sa Borusijom nismo makli jednog milimetra. Konstantno idemo nazad. Ja stvarno volim ovaj klub zbog njegovog imena i historije, a ne zbog ljudi koji g@ vode, ali ne znam vise koje je rjesenje da se napravi neki iskorak. Svjestan sam da veliki igraci nece da igraju u ovoj jadnoj zamlji, napravili smo kamp, otplatili dugove, ali nista neide kako treba. Sta je rjesenje?
Nismo .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2016, 22:00

FrancescoTotti je napisao/la:
Koga ti branis ovdje?
Koga cu braniti?

Upratite sta sam napisao, i neces me morati to pitati..

Danas su svi losi bili, od Crnkica pa nadalje..

Prozvan sam zbog Crnkica, ja rekao da je bilo minimum 5 losijih od njega danas...

Nit koga branit nit zelim to da radim..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 avg 2016, 22:02

Celik 1-1 Sarajevo
Olimpic 3-0 Celik

:urnebes:

KOBILJAR! Treba ga odmah vratiti! Sjetite se koliko sam ga hvalio :kafa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 10 avg 2016, 22:03

Testo je napisao/la:jbt gledam kobiljara , igra momak ko iniesta...
a ona dzukela jesic ga otjera zbog krajisnika i emersona :oops:
Onoliko kolko sam ja gledao Kobiljara, bezveze igrač.
Samo naprijed Saraj'vo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 avg 2016, 22:05

Ihtijarevicu treba stilista. Onaj stajling sa kosuljom kratkih rukava i kravata je za ubiti se. Pravi revizor.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 avg 2016, 22:06

Hurticu izadji jednom jacno i reci ovo je jad od igre i smjesna igra,budi musko strumfe jadni

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 avg 2016, 22:08

Lakoste je napisao/la:Ihtijarevicu treba stilista. Onaj stajling sa kosuljom kratkih rukava i kravata je za ubiti se. Pravi revizor.
Ne treba njemu samo stilista :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”