FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
64
31%

Ukupno glasova: 204

thenaturalone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la thenaturalone » 11 maj 2025, 08:29

SamoDaKazeem je napisao/la:
11 maj 2025, 08:13
Teško je pobijediti vlastiti ego i priznati,FK Sarajevo je kriminalna organizacija identična kriminalnom savezu,kriminalnom Borcu, Zrinjskom i Željezničaru.Sve isti qurac samo smo mi najofirniji sa nekakvim šatro borbama i ratovima.
Mirviću debilu usta te jeebem zajedno sa maloumnicima koji te podržavaju i ne vide dalje od svog nosa.
Balijska posla, ništa vam sveto nije i sve vam je na prodaju .
Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.

To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 maj 2025, 08:32

Pa bio je vec press i rekao je sve zekic. Utakmica koja za nas nema nikakav rezultatski znacaj, lik je probao nove igrace, ideje, zamisli i formacije i nije islo. Naravno da je njegova krivica, i onda ovi maloumnici izadju i optuze sopstveni klub za namjestanje. Ma sve vam po spisku, pa klub je iznad sviju, glupani jedni

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2025, 08:36

senad82 je napisao/la:
11 maj 2025, 08:25
Hz su sinoc uradili isto kao sto je i mirza sa virslama. Ponizenje za sva vremena. Kao prvo godinama unazad ubise nas bezveznim bakljama protiv svakog moguceg protivnika, urucuju savezu stotine hiljada maraka po sezoni i onda ovo sinoc. Jadno i bijedno od njih ja mislim da je neko bio dobro, dobro pijan.
Pa to što je Mirza rekao je istina. Klub tada nije imao marke i u katastrofa uslovima se radilo. Može se raspravljati o tome da li ove stvari treba iznositi u javnost ili pokušati riješiti u kući. A ništa novo kad je FKS u pitanju uvijek neka borba i previranja .

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 maj 2025, 08:38

Dokazi samo dokazi. Ovo ako je objavljeno na rekla-kazala je nešto što će nanijeti štetu klubu a i poništiti sve dobro što su horde donijele.
Mislim da kako god okrenes ovako javno objavljivanje ovog teksta samo moze štetu napraviti klubu. Ako vec nešto se zna i imaju dokazi moglo se odma krenuti u borbu sa tim.
Ako stvarno imaju dokazi nekakvi (iako mislim da je ovo idiotarija) onda puna podrška za borbu protiv toga. Ako je onako objavljeno na osnovu toga jer je neko to sabrao mi kup, ovima 3 boda bez dokaza onda će sjever spasiti na 100ljudi u narednom periodu.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 maj 2025, 08:43

HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 08:28
Za sve ovo je Mirvic kriv.
Ne znamo ko je kriv. Moguca su dva krivca. Jedan je Mirvic,drugi je Zekic.
Ako je Zekic na svoju ruku ovo uradio ,onda je on kriv a ako mu je Mirvic naredio,onda je Mirvic kriv.

Zekica treba otjerati u roku 24 sata. Jer ako je ovo sam uradio ako poslije lekcije protiv Slobode ,nije uvidio da ne mozes sa C timom igrati protiv Sirokoga onda je qurac od trenera i koji ce nam takav. A ako je dopustio da mu Mirvic komanduje i sprema sastav ,onda je jad i necovjek a sta ce nam i takav.
A Mirvica treba tjerati oduvijek,debeli americki idiot nam rasproda svu djecu a dovodi samo smetljare na posudbu. Sto je samo po sebi zlo a ako nam je on juce ovu igranku pripremio ,onda je presao sve granice.
Onima koji sporo razmisljaju ili dobijaju sendvice od Mirvica da ,ponovimo : Tjerati Mirvica ,ne znaci tjerati investitora. Imali smo investitora i prije Mirvica. Mirvic Namu nije ni koljena,ni do noznih prstiju.
Podrska za HZ.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 11 maj 2025, 08:48

Tatamata1946 je napisao/la:
11 maj 2025, 07:22
ŠTA_JE je napisao/la:
11 maj 2025, 07:17
Ovo nece biti film vec serija. Bice ovdje jos epizoda. Ne bi se Hz oglasile na onaj način samo na osnovu dojma sa sjevera. Ne vjerujem da su to uradili ni pod dojmom citanja komentara na drustvenim mrezama. Ako imaju neki dokaz potez Hz je herojski. U kontaktu su igracima i vjerujem da je neko od igraca im šapnuo sta je bilo i zbog cega.
Sve i da je tacno ovo je glup potez i ne podrzavamo ga svi. Ne mozes tako javno optuziti svoj klub za namjestanje. Mozemo.mi psovati i gundjati privatno ali ovako nesto objaviti je tako glup potez. Nek sad dokazu to sto objavljuju i ako dokazu nek nas kazne i izbace
Zato trebaju izaci s dokazom/ima a ne dojmovima. Ako imaju dokaz onda nama I sirokom idu zestoke kazne a ako nemaju onda je ovo sve jedna velika glupost I provala za grupu.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 11 maj 2025, 08:52

Ebote Zekić usta klošaru. Sigurno došao čovjek ovdje da namješta, vjerovatno htio da proba jer nije mogao nigdje drugo, te da kalja svoj obraz. Kakvi balvani prate fudbal ebem ti život.

Ovo se čim prije treba riješiti. Neka okače dokaze koje imaju, pobroje sve fino šta znaju i zdra'o.
Došli na utakmicu u srijedu, navijali i slavili. Potom, došli su jučer, isto navijali, podržali na kraju i onda kad su vidjeli da se stvorio neki negativan hajp, onda i oni izašli s saopštenjem. Što si dolazio na te obje utakmice ako znaš da je namješteno? Nigdje veze. Također, ovako javno i ishitreno se nikad ne izlazi protiv svog kluba. Ko je ovo pisao samo Bog zna..

Puno je klošara i kriminalaca oko kluba i svi vrebaju kao hijene. Nije ovo prvi put.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 maj 2025, 08:52

Nemojte dolaziti na proslavu i nemojte nikako dolaziti. Ovaj ispad vam se ne može tolerisati. Manijaci vam ubacili bubicu da je sve dogovoreno. Mitomani prave priču da svoj fijasko opravdaju. Nas zovu milioneri, spočitavaju nam visoke plaće, a evo sad i ovo. Sto bi nas Zrinjski pustio da ih dobijemo u Mostaru ili Borac? Jesu li oni pristali da ne osvoje trofej? Sto bi nas i Siroki pustio? Nece ispasti svakako sa ili bez ova 3 boda. Shvatite da nam je fokus na kupu i da je igrače teže motivisati za preostale utakmice u prvenstvu što se vidjelo i protiv Slobode.
Mi nikada odustati necemo...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 maj 2025, 08:57

Dokazi ili izvinjenje!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 maj 2025, 08:59

thenaturalone je napisao/la:
11 maj 2025, 08:29
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 maj 2025, 08:13
Teško je pobijediti vlastiti ego i priznati,FK Sarajevo je kriminalna organizacija identična kriminalnom savezu,kriminalnom Borcu, Zrinjskom i Željezničaru.Sve isti qurac samo smo mi najofirniji sa nekakvim šatro borbama i ratovima.
Mirviću debilu usta te jeebem zajedno sa maloumnicima koji te podržavaju i ne vide dalje od svog nosa.
Balijska posla, ništa vam sveto nije i sve vam je na prodaju .
Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.

To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.
Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.

Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?

Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?

Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 maj 2025, 09:02

Ko je od igraca u ovome? Ovo ne moze ni mirvic ni zekic odraditi bez njih
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2025, 09:05

10.Skoro je napisao/la:
11 maj 2025, 08:52
Nemojte dolaziti na proslavu i nemojte nikako dolaziti. Ovaj ispad vam se ne može tolerisati. Manijaci vam ubacili bubicu da je sve dogovoreno. Mitomani prave priču da svoj fijasko opravdaju. Nas zovu milioneri, spočitavaju nam visoke plaće, a evo sad i ovo. Sto bi nas Zrinjski pustio da ih dobijemo u Mostaru ili Borac? Jesu li oni pristali da ne osvoje trofej? Sto bi nas i Siroki pustio? Nece ispasti svakako sa ili bez ova 3 boda. Shvatite da nam je fokus na kupu i da je igrače teže motivisati za preostale utakmice u prvenstvu što se vidjelo i protiv Slobode.
Da li je trebalo ovako to odraditi vjerotno nije . Dolazim na Koševo 20 godina al kako smo odigrali neke utakmice pod ručnom to je tesko objasniti a onda s istom protivnikom letimo . I ova utakmica juce je trebala da obrise bilo kakvu sumnju da nešto petljamo i umjesto da ih nagazimo mi odigramo onako na nekih 50 % utakmicu .

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 09:08

ledesma je napisao/la:
11 maj 2025, 09:02
Ko je od igraca u ovome? Ovo ne moze ni mirvic ni zekic odraditi bez njih
Ne mora ni zekic biti u tome ako je istina. Dovoljno je mirvic i 2 igraca max

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 09:10

Ni lesinari ni Ultrasi ni manijaci ne bi nikad ovo uradili.

Koliko smo nezdrava sredina

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 maj 2025, 09:18

Sad bi red bio pustiti Veleža narednu pa neka nas Željo pretekne kad već nema rezultatkog značaja

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 maj 2025, 09:20

Pa i nema, apsolutno nebitno zavrsili 3,4. Kup se pika, jer je trofej. Za 2 godine nikoga nece biti briga jesmo li zavrsili 3,4 na tabeli a 8 osvojeni kup (aBd) ostaje za sva vremena

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 11 maj 2025, 09:21

A dizali smo parolu onima sto dizu hajke. I onda grupa nasjedne na jednu takvu hajku. Brate za ovo se mora odgovarati. Ovo se ne moze porediti sa bilo kojom izdajom do sada. Vecu su štetu nanijeli klubu nego sve one izdajice Pelak, Radovac i ostali

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 11 maj 2025, 09:24

10.Skoro je napisao/la:
11 maj 2025, 08:52
Po ko zna koji put manijaci im prave previranja u grupi stvarno su sa ovim ispali samo obicna grupica djece koja se ne razumije u fudbal i kako stvari funkcionisu.

Ovako saopstenje izdati nakon ovakve sezone, kradje i borbe za Kup, ovo mogu samo mrzitelji kluba.

Podhitno da se klub ogradi od ove grupe.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 maj 2025, 09:30

boki86 je napisao/la:
11 maj 2025, 09:20
Pa i nema, apsolutno nebitno zavrsili 3,4. Kup se pika, jer je trofej. Za 2 godine nikoga nece biti briga jesmo li zavrsili 3,4 na tabeli a 8 osvojeni kup (aBd) ostaje za sva vremena
Odlično ako imaju obraza i ako nisu dogovarali sa Ubicama neka onda i Veleža puste

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 maj 2025, 09:30

Antikloc je napisao/la:
11 maj 2025, 08:43
HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 08:28
Za sve ovo je Mirvic kriv.
Ne znamo ko je kriv. Moguca su dva krivca. Jedan je Mirvic,drugi je Zekic.
Ako je Zekic na svoju ruku ovo uradio ,onda je on kriv a ako mu je Mirvic naredio,onda je Mirvic kriv.

Zekica treba otjerati u roku 24 sata. Jer ako je ovo sam uradio ako poslije lekcije protiv Slobode ,nije uvidio da ne mozes sa C timom igrati protiv Sirokoga onda je qurac od trenera i koji ce nam takav. A ako je dopustio da mu Mirvic komanduje i sprema sastav ,onda je jad i necovjek a sta ce nam i takav.
A Mirvica treba tjerati oduvijek,debeli americki idiot nam rasproda svu djecu a dovodi samo smetljare na posudbu. Sto je samo po sebi zlo a ako nam je on juce ovu igranku pripremio ,onda je presao sve granice.
Onima koji sporo razmisljaju ili dobijaju sendvice od Mirvica da ,ponovimo : Tjerati Mirvica ,ne znaci tjerati investitora. Imali smo investitora i prije Mirvica. Mirvic Namu nije ni koljena,ni do noznih prstiju.
Podrska za HZ.
ovakve horde neka se kurca napuse

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Jadnimi, N3R3D, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8, Vaya i 61 gost.