thenaturalone je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:29
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:13
Teško je pobijediti vlastiti ego i priznati,FK Sarajevo je kriminalna organizacija identična kriminalnom savezu,kriminalnom Borcu, Zrinjskom i Željezničaru.Sve isti qurac samo smo mi najofirniji sa nekakvim šatro borbama i ratovima.
Mirviću debilu usta te jeebem zajedno sa maloumnicima koji te podržavaju i ne vide dalje od svog nosa.
Balijska posla, ništa vam sveto nije i sve vam je na prodaju .
Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.
To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.
Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.
Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?
Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?
Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.