Adet je otići!irfo je napisao/la:zar necemo na sportklubu ispratitHigh je napisao/la: Idemo li sjutra?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
bices mili poslije meneHigh je napisao/la:
Paranoičan...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pocela opet Viza za Buducnost

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad je prestala.Pegi10 je napisao/la:Pocela opet Viza za Buducnost![]()

Ne gledam TV redovno ali svaki put kad sam prebacio na FTV vidio sam Rileta.

Nisam ih vidio odavno i danas prebacujuci naletim i vidim da je neka od prvi epizodaSarajlijica1946 je napisao/la:Kad je prestala.Pegi10 je napisao/la:Pocela opet Viza za Buducnost![]()
![]()
Ne gledam TV redovno ali svaki put kad sam prebacio na FTV vidio sam Rileta.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
- streamnavijac
- Kontakt:
Jel neko vadio ovu vizu za USA, neuseljenicku ja sam se izgubio na ovom sajtu. Ako moze malo neko da pomogne. 

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- Marsal
- Kontakt:
Ne gubi vrijeme i pare, neš je ionako dobit.streamnavijac je napisao/la:Jel neko vadio ovu vizu za USA, neuseljenicku ja sam se izgubio na ovom sajtu. Ako moze malo neko da pomogne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- streamnavijac
- Kontakt:
Kako znas, kod mene sve rodaka sto je predalo dobili su, neko na deset godina neko manje. Ali ne volim nikom da se molim i peglam odmahn misle evo ga dosao nesto da trazi, gledaju te kao prosjaka.Marsal je napisao/la:Ne gubi vrijeme i pare, neš je ionako dobit.streamnavijac je napisao/la:Jel neko vadio ovu vizu za USA, neuseljenicku ja sam se izgubio na ovom sajtu. Ako moze malo neko da pomogne.

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
ovaj post vrijedi uvrstit u stivo na studiji politickih nauka.sekerbay je napisao/la:U politici nema prijateljstava ni saveza.
Jedne godine možeš biti u savezu s nekim a već u narednoj možeš ratovati protiv tog saveznika.
Politika je goli interes. Politika je qrva.
Ovo sam naučio posmatrajući velike svjetske igrače.
Ono, dok ti treba, slobodno i krmka zovi amidžom![]()
Političari se bore za interes velikih korporacija jer iste garantuju prvenstveno lovu u džepu političara, pa onda i mir u državi dajući narodu neku crkavicu.
To je ta prosta matematika i kad nju savladaš, možeš voditi svaku državu pa makar nemao dana škole.
Razni savjetnici će već sriktat da ne izgledaš ko kreten.
A bradersi koji te posjete kažu šta i kako.
Recimo kod nas sigurno znam za jednog: hazim vikalo.
Čojk posto premijer, sve pošteno i u skladu sa zakonom![]()
Čova je dobio spisak i bio upitan može li to ispuniti.
Kada je reko da može, bilo mu je čestitano na funkciji.
Helem, dobar političar zna kad oboriti uši a kad galamiti; kada biti poslušnik a kada naredbodavac.
Da smo mi početkom 90-ih imali dobre političare, rat se mogao izbjeći, između ostalog stradanja, možda i pogibija moje rahmetli matere.
Da sam ja bio na vlasti, poducen djelovanjem političara velikih sila, upitao bih zvanični beograd šta nude za ostanak u krnjavoj jugi.
A znamo šta su nudili početkom devedesetih, između ostalog mjesto premijera.
Ovo sad govorim iz ugla jednog političara koji isključivo gleda interes.
I onda fino, zajedno sa Srbima, syebes hrvatsku.
Jbg., zvuči brutalno, ali na taj način razmišljaju političari.
Hrvatska bi pala za manje od tri mjeseca.
Kasnije se ti možeš miriti, praviti "ustupke" i sl.
Ali, od dubrovnika preko pelješca, pa sve do makarske bi bila bosanska teritorija.
Fino se prikloniš vojno jačem i vrebas svoju priliku.
Čekaš pravi trenutak i mirno se raziđeš, baš ko crna gora.
Majku mu, pratim ovo u siriji...
Bašar je kobejagi predsjednik nezavisne i međunarodno priznate države, a ameri i rusi odlučuju o svemu.
Asad je mudar političar koji ciljeve ostvaruje kroz poklapanje ušiju pred rusima. Trenutno je pred velikom pobjedom. Zločinac će postati bitni faktor kada je u pitanju stabilnost u regiji.
To je politika.
bravo
naprijed rejal
- Marsal
- Kontakt:
U zadnje 3 godine dvaput sam predavao za turističku, tj neuseljeničku i jok. Jedino ako si oženjen, imaš siguran posao i kuću ili stan u svom vlasništvu, pa će ti odobrit. Drugačije se ne nadaj. Ja sam odustao poslije drugog puta, a znam lika koji je 7 puta predavao i uvijek ga odbijali.streamnavijac je napisao/la:
Kako znas, kod mene sve rodaka sto je predalo dobili su, neko na deset godina neko manje. Ali ne volim nikom da se molim i peglam odmahn misle evo ga dosao nesto da trazi, gledaju te kao prosjaka.Mozda ovu useljenicku neces dobiti, ali neuseljenicku moram dobiti.
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je lista čega?High je napisao/la:
Paranoičan...
@adzuka
Odličan post, da smo imali pametne lidere mogli smo izaći ko apsolutni pobjednici iz cijelog sra.nja 90-tih godina. Kakosu samo đetići pametno odigrali svoju rolu, a eto danas su članica NATO-a, a bogami u poređenju za mnoge od nas, fina državica koja može ići samo naprijed.
- streamnavijac
- Kontakt:
Ja nemam nista, kuce, stana, auta, zene, posla. Tako da su sve prilike da je i meni pusiona, ali predat cu. Ovdje me nista ne veze, nekim grijehom sam se rodio ovdje, sto ne znam ni sam. Valjda se ispalim.Marsal je napisao/la:U zadnje 3 godine dvaput sam predavao za turističku, tj neuseljeničku i jok. Jedino ako si oženjen, imaš siguran posao i kuću ili stan u svom vlasništvu, pa će ti odobrit. Drugačije se ne nadaj. Ja sam odustao poslije drugog puta, a znam lika koji je 7 puta predavao i uvijek ga odbijali.streamnavijac je napisao/la:
Kako znas, kod mene sve rodaka sto je predalo dobili su, neko na deset godina neko manje. Ali ne volim nikom da se molim i peglam odmahn misle evo ga dosao nesto da trazi, gledaju te kao prosjaka.Mozda ovu useljenicku neces dobiti, ali neuseljenicku moram dobiti.

Au, imas li koga tamo.

Muhammad Ali
Muhammad Ali
Marsal je napisao/la:Ovo je lista čega?High je napisao/la:
Paranoičan...
@adzuka
Odličan post, da smo imali pametne lidere mogli smo izaći ko apsolutni pobjednici iz cijelog sra.nja 90-tih godina. Kakosu samo đetići pametno odigrali svoju rolu, a eto danas su članica NATO-a, a bogami u poređenju za mnoge od nas, fina državica koja može ići samo naprijed.
Koliko je koji kanton uplatio novca u budžet Federacije BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Marsal
- Kontakt:
Iskreno, teško ćeš je dobiti. Ali šta ja zanm, pokušaj.streamnavijac je napisao/la:
Ja nemam nista, kuce, stana, auta, zene, posla. Tako da su sve prilike da je i meni pusiona, ali predat cu. Ovdje me nista ne veze, nekim grijehom sam se rodio ovdje, sto ne znam ni sam. Valjda se ispalim.![]()
Au, imas li koga tamo.
Imam sestru koja je pritom USA državljanin tj citizen i svejedno me ispališe

Dje si zapeo, pošalji na pp da vidim sjećam li se, možda ti mogu pomoć.
@High
hvala

- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije lose
posebno na sva sranja od pjesama koje su izasle ovog ljeta

Don't believe the hype.
Takođe imam sestru tamo, otišla prije nego sam se rodio.
Ali nikada nisam ni pokušavao, jer znam da odbijaju, jedino roditelji da hoće mogu jako brzo otići kao turisti na više mjeseci ili za stalno, ali to je malo veća procedura, ali neće oni. Znam skoro da je sestra zvala moje, ali otac nije htio, pa mati izvisila.
Zna čak i da ti ne pomogne to stalan posao, kuća, ovo ono, uglavnom možeš proći na sreću ili neku vezu, garancija neka od njihovih državljanja ti ništa ne vrijedi, a naravno ne prave Amerikanci problem, nego naši kenjci se boje.
@marsal, kakve su šanse da vam dođe povratnik u ekipu, po mahali se špekuliše da bi se mogao vratiti.
Ma da ne vjerujem da je toliko lud. 

Ali nikada nisam ni pokušavao, jer znam da odbijaju, jedino roditelji da hoće mogu jako brzo otići kao turisti na više mjeseci ili za stalno, ali to je malo veća procedura, ali neće oni. Znam skoro da je sestra zvala moje, ali otac nije htio, pa mati izvisila.

Zna čak i da ti ne pomogne to stalan posao, kuća, ovo ono, uglavnom možeš proći na sreću ili neku vezu, garancija neka od njihovih državljanja ti ništa ne vrijedi, a naravno ne prave Amerikanci problem, nego naši kenjci se boje.
@marsal, kakve su šanse da vam dođe povratnik u ekipu, po mahali se špekuliše da bi se mogao vratiti.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Takve stvari i prolaze, ne samo kod nasHigh je napisao/la:Kakav očaj. Vrhunac kakofonije.

Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Ukratko moraš ih uvjerit da ćeš se vratit, tako da su ovi što imaju posao, auto, kuću i djevojku/ženu/djecu ovdje u boljoj početnoj poziciji nego ti. Penzioneri uglavnom prolaze... a kad popunjavaš aplikaciju pitaju te čak imaš li djevojku, pa ako imaš i njeno ime i neke opšte podatke, sve to oni provjere majku im, ne možeš ih prećBelminM23 je napisao/la:
@marsal, kakve su šanse da vam dođe povratnik u ekipu, po mahali se špekuliše da bi se mogao vratiti.Ma da ne vjerujem da je toliko lud.
A u ambasadi radi američki kenjac, pričaš sa njim dal na našem dal na engleskom. Ja se zajebo, trebo sam na našem pravit se budala

A što se tiče komše, ne znam, a i nije me briga. Ja samo Eminu stalkam na instagramu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.