FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 10 avg 2016, 22:12

E cuj Ihtijarevica i izjave. Ma mrs djubre, **** ti majku za svaki cevap koji prodas.

Onaj jad ni pred kamere nije stao, nista dok ih istok ne pocasti kao Jesica i co pred tunelom.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2016, 22:12

[quote="MCMXLVI"]Celik 1-1 Sarajevo
Olimpic 3-0 Celik

:urnebes:

Sarajevo 2-0 zrinjski
Zrinjski 4-1 olimpic

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2016, 22:12

Kad nas Mladost ispalija iduce kolo, bit ce prica, na poluvremenu su nam u vodu stavili nesto, nasi igraci su bili opijeni i dezorjentisani. Samo neki izgovori, nema ovaj bivsi golman Zeljeznicara muda da izađe pred kamere i kaze, kriv sam, ovo qrcuuu ne valja!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 avg 2016, 22:13

joker90 je napisao/la:Kad nas Mladost ispalija iduce kolo, bit ce prica, na poluvremenu su nam u vodu stavili nesto, nasi igraci su bili opijeni i dezorjentisani. Samo neki izgovori, nema ovaj bivsi golman Zeljeznicara muda da izađe pred kamere i kaze, kriv sam, ovo qrcuuu ne valja!!
:urnebes: :urnebes: :clap:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 10 avg 2016, 22:16

Od odlaska Ješića i dolaska Hurtića naša se igra ništa nije promijenila, i dalje igramo očajno ili nema potreban autoritet Hurtić da malo prodrma igrače da počnu igrati ili ne zna postaviti ekipu ( ja bi rekao da je oboje).. Po meni bi Safet Sušić bio idealno mjesto za trenera nešg voljenog kluba. Kao prvo ima dovoljno iskustva, kao drugo legenda je FK Sarajeva. Eto da Dino hoće mogao bi ga dovesti kao trenera, kako znam on sada nema klub i imamo šansu. Ali dok je Dinu i kompanija u upravi nas će voditi ljudi koji su se učili u ekipi FK DONJE BRABONJIŠTE i koji čak nemaju licencu kao potvrdu da su treneri..
Bordo bijeli za život cijeli!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2016, 22:16

Eno i celo se zali na pritisak u Bijeljini :rol:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 avg 2016, 22:18

Benjolos je napisao/la:Od odlaska Ješića i dolaska Hurtića naša se igra ništa nije promijenila, i dalje igramo očajno ili nema potreban autoritet Hurtić da malo prodrma igrače da počnu igrati ili ne zna postaviti ekipu ( ja bi rekao da je oboje).. Po meni bi Safet Sušić bio idealno mjesto za trenera nešg voljenog kluba. Kao prvo ima dovoljno iskustva, kao drugo legenda je FK Sarajeva. Eto da Dino hoće mogao bi ga dovesti kao trenera, kako znam on sada nema klub i imamo šansu. Ali dok je Dinu i kompanija u upravi nas će voditi ljudi koji su se učili u ekipi FK DONJE BRABONJIŠTE i koji čak nemaju licencu kao potvrdu da su treneri..
Mislim da je Braco gumena glava bolje rijesenje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 22:20

Zalit cemo mi za Husrefom i Mehom...

Nikad ovoj gamadi necu halalit kako su pljunuli na njih dvojicu, posebno Husrefa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 avg 2016, 22:22

Žalim ja i za jednim i za drugim, još od dana kad je otjeran prvi, pa drugi. :puke:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 avg 2016, 22:23

Benjolos je napisao/la:Od odlaska Ješića i dolaska Hurtića naša se igra ništa nije promijenila, i dalje igramo očajno ili nema potreban autoritet Hurtić da malo prodrma igrače da počnu igrati ili ne zna postaviti ekipu ( ja bi rekao da je oboje).. Po meni bi Safet Sušić bio idealno mjesto za trenera nešg voljenog kluba. Kao prvo ima dovoljno iskustva, kao drugo legenda je FK Sarajeva. Eto da Dino hoće mogao bi ga dovesti kao trenera, kako znam on sada nema klub i imamo šansu. Ali dok je Dinu i kompanija u upravi nas će voditi ljudi koji su se učili u ekipi FK DONJE BRABONJIŠTE i koji čak nemaju licencu kao potvrdu da su treneri..
Safeta Susica bih pozelio jedino konama za trenera! Sto dalje od FKS!
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 avg 2016, 22:27

Nece ovo na dobro, samo tonemo ne znam stvarno sta nam se desava.
Ali pazi ti Alegrija kako on ima prostora u drugom poluvremenu da isprobava svoje neke takticke zamisli :urnebes:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 avg 2016, 22:29

Meni je samo Kodre zao :(

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2016, 22:32

FrancescoTotti je napisao/la:Zalit cemo mi za Husrefom i Mehom...

Nikad ovoj gamadi necu halalit kako su pljunuli na njih dvojicu, posebno Husrefa.
Velike velike greske, al kad se sjetim komentare na racun Husrefa ili za Kodru poslije serije nerijeseni isto kao i sad . To mrzim kod nas sto nam nikad i nista ne odgovara i tako smo popljuvali i dva navedena gospodina .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 avg 2016, 22:34

Pogledajte ovo Sarajevo i uporedite ga sa ovim zadnje dvije sezone , covjece ovom Sarajevu su falila jos dva tri igraca jaca na klupi radi sirine i dominirali bi ligom i isli u grupe EL, al jok sve rasprodaj , otjeraj pusti djaba a ovo je sve bio rad Kodre koji je pobro Uscuplic jer da nije tako ne bi raspad bio kad je on vodio pripreme ,, sjetite se Lecha samo i supacke igre , tu je kreno pad
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 avg 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 10 avg 2016, 22:36

Treba Hurtu na vrijeme otjerat dok nam Mladost nije k urcem zuc probila..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 avg 2016, 22:37

bordobijeli je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zalit cemo mi za Husrefom i Mehom...

Velike velike greske, al kad se sjetim komentare na racun Husrefa ili za Kodru poslije serije nerijeseni isto kao i sad . To mrzim kod nas sto nam nikad i nista ne odgovara i tako smo popljuvali i dva navedena gospodina .
Ne znam vala :(
Na Husa su bas hraknuli, covjek place poslije albanaca, a oni mu u bolnici dali otkaz... Tu su se ogrijesili kao nikad, a mi glupani vec tad nismo vidjeli kakva su g0vna.

A za Kodru bar ja licno nikad nista nisam rekao.. Kod nijednog drugog trenera nismo imali kaznene treninge poslije lose tekme, kod njega smo imali.
Ali hajde to, nego kako covjek zna da prica, vidi se da je fudbalski skolovan, pravi gospodin.

Kamo srece da nas ikad vise jedan od njih dvojice pocnu voditi ponovo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2016, 22:39

Prvo nek smo pobjedili to je bitno,drugo kolko je dobro toliko i "nije "jel ja sam vec na pripremnim rekao da ovdje pomaka nema u odnosu na ono sto smo gledali prosle sezone,pojedinci su se pravdali ma daj to su pripremne,vrlo je to bitno vidi se i tada radili se nesto i planirali se nesto.

Dakle pobjeda je dobra,ali ona kao ona ce sama produziti ovu dubiozu strucnog staba,uprave,svih zaduzenih za sportski segment i cega vec ne,ono kao dobijes neku slamku spasa,a opet nevidis spas,e tako je to i sa ovom pobjedom.

Sa ovakvim rotiranjem i izmisljanjem nekih pozicija definitivno bi se mnogo veci fudbaleri pogubili,ali to je cinjenica,a ne ovi nasi nazovimo fudbaleri.

Na pocetku kada sam vidio kako stojimo pitam samo wtf? ono kao izgledalo je da stojimo sa tri pozadi,s tim sto su toliko siroko stajali da je mogao uci i utrcavati kako je ko htio,sto se i vidjelo kod penala najbolje.

Hodzic je igrao sta? covjek je stajao na poziciji krila,a kada se izgubi lopta trebao je momentalno da se vrati na poziciju beka,ljudi to je nemoguce taman da se zove Dani Alves a ne uzasni Dusan Hodzic na kojeg cu se kasnije osvrnuti.

Dakle tri covjeka stoje u sredini Novakovic,daleko desno Mihojevic koji nema nikakvu podrsku jel kako rekoh Hodzic stoji daleko na polovici protivnika,i stoji i stoji uz liniju ne mrda.Uzas uzasa,propuh zivi,nisam mogao da odgonetnem koja je ono formacija,Crnkic i Hodzic su igrali istu poziciju bukvalno,s tim sto se Hodzic ponekad i vrati nazad ali rijetko je to,bas onoliko koliko krilo treba da se vrati nazad.

Igra naravno bez ikakve ideje,a to se vuce kako rekoh od pripremnih i sa tim sam se pomirio da nema napredka.

Drugo poluvrijeme i izmjene :facepalm: :damn: :crazy: :lol:

Znaci mjenjemo zadnjeg veznog Radovca da bi uveli krilo(Andjusica) koji bi trebao da igra poziciju zadnjeg veznog naravno momak se gubi tu.A Sarica koji je zadnji vezni saljemo na beka,zamisli Sarica gura na lijevog beka,zamisljam u sebi reakciju covjeka kada mu je rekao sta treba da igra hejjj :facepalm: Samim time do tada "lijevog beka" Balica vraca na stopera,a do tada stopera Mihojevica stavlja na zadnjeg veznog? Pa ljudi dragi ovdje bi se pogubio onaj ko cita ovo,a kamoli neko ko treba da poveze i da odigra ovo,pa dobro smo mi ikako pobjedili.Ovo su cetiri rokade kojih bi se postidio i Pep Guardila licno koji je poznat ko "izumitelj" ovih budalastina.

Hurtic ni jednom u 90 minuta nije ustao sa klupe,lazem ustao je samo kada treba reci ko ce penal da izvede,dali ste primjetili trenera gostiju,covjek je 90+ minuta prestajao uz aut liniju sjeo nije,pricao,dobacivao,davao savjete,mrljo mrljavi se maknuo nije,Ihtrijarevic samo jednom sto je usao nesto rekao.Strasno.

Po meni jedino pozitivno iz ovoga svega je taj gol Radovca Samira,i defintivno mislim da je i budali jasno da Hodzic nesmije da se gura sa Advanom pod isto,zahebite vise,derbi kiks,Zenica kiks,danas vjerovatno najgori na terenu,imao sam osjecaj da je jos mahmuran od one pive,kao da nije tu,nemoze lopte da primi,odbija se od njega uzasno.Nemoj da iko spomene njega i Kadusica u istom,moze uci na beka kada ganjamo rezutlat i kad nam protivnik umre pa da on moze probiti par puta bas kao onda na Grbavici kada je na svjezinu prolazio

Sve u svemu u jednoj velikoj smo dubiozi,na stranu svi izgovori,ali ovdje se nevidi nikakav napredak a ja ga trazim od prve pripremne utakmice zaista naseg kluba,izuzev blica protiv Zrinjskog ova ekipa nikakvu organizaciju nema.

Ovog Crnkica cu pohvaliti jel volim ovakve zive igrace,nije on nesto bog zna sta odigrao,ali vidim kad se neko bori i kad hoce.Jednostavno igra momak koliko moze napinje se,da se bar svi napinju daleko bi bolji bili.Ovaj Cetkovic je suprotnost njega,onaj picic mali koji ima slifa ali je pic.ka u dusi i koji ce sto puta pasti i previjati se da mu je nesto.A takve nemogu organiski.

Sve u svemu u Kakanj po bod po svemu koji ce biti na ove sve zlata vrijedan.Pojest cemo mi more zivaca sa ovakvim Sarajevom

I na kraju,penal za nas nije bio,ofsajd Ahmetovica kod gola nije bio,to je iz mog ugla gledanja s obzirom da sam bio u nekoj liniji pa bih volio da vidim neke snimke ako se nadju
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 avg 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 avg 2016, 22:39

Ja mislim da je Cala rjesenje,ako se uopste i razmislja o rjesenju,u njegovom vaktu smo imali najljepsu igru,al je i on bezmud cini mi se :thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 avg 2016, 22:40

Jesmo danas dobili al ne pamtim kad smo onako lose odigrali.Fakat nigdje nista.Krupa te natrci e tugo moja.Mora se nesto pod hitno mijenjat,bilo to da igramo drugu formacijuili da pokusamo nesto pasom igrom odigrati a ne samo ubacajima ili na kraju promjeniti trenera al posto stalno mjenjamo trenere onda ne znam koliko je to dobra stvar.

Najbitnije je da smo dobili i da smo u vrhu.Sad protiv Mladosti odigrati barem nerijeseno i onda dobiti Olimpica.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 avg 2016, 22:42

Kad se malo ohladila glava kad skontam i nije to toliko lose rezultatski sto se tice pocetka sezone, jest da smo mogli veoma veoma lagano imat sve 4 pobjede da smo sa vise muda napali na Sugavici i znali sacuvat jos 3 min vodstvo u Zenici ali sta je tu je. Zrinjski nam je sigurno najveci rival a njega smo rijesili s lakocom a evo i veceras ce prosut haman bodove u Listici...

Sad jos 2 lakse tekme ajmo reci,Mladost DK u gostima, valjda nece se opet obrukat kao prosle godine i donjet kuci sva 3 boda a onda i Metalci , sa ta 2 trijumfa bismo trebali zasjesti na 1. mjesto jer Sloboda ide u Mostar naredno kolo cini mi se i tu u najmanju ruku gube 2 boda 99%

sto se tice danasnje igre sve je vec receno, svi odreda losi, Hodzic usro opet gol, penal i autogol i mnogo srece hebat ga, valjda nam se vratilo za Zenicu

na zapadu sam od ove godine i kakve tu seljadije ima to nije humano, par starijih idiota 90 min psuju od Dulje do Hurte svima odreda, ne mozes od pijanica na miru tekmu odgledat bem ti seljadiju
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 avg 2016, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, Majestic-12 [Bot], Napapijri, plisek, riki46 i 40 gostiju.