Janjoš se uvalio u opštinu, nije budala da se vraća.RedEvil je napisao/la:Ja mislim da je Cala rjesenje,ako se uopste i razmislja o rjesenju,u njegovom vaktu smo imali najljepsu igru,al je i on bezmud cini mi se![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Olimpic je za mjesec +.. dolazi nam Metalleghe sljedecu domacu poslije Mladosti ali cemo vjerovatno igrati opet u **** Travniku zbog koncerta na Koševu.Manuel je napisao/la:Jesmo danas dobili al ne pamtim kad smo onako lose odigrali.Fakat nigdje nista.Krupa te natrci e tugo moja.Mora se nesto pod hitno mijenjat,bilo to da igramo drugu formacijuili da pokusamo nesto pasom igrom odigrati a ne samo ubacajima ili na kraju promjeniti trenera al posto stalno mjenjamo trenere onda ne znam koliko je to dobra stvar.
Najbitnije je da smo dobili i da smo u vrhu.Sad protiv Mladosti odigrati barem nerijeseno i onda dobiti Olimpica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slazem se potpuno,da ih je vratit nekako...evo strumfofi za Husrefa pisu da je KLASA, covjek busi i nas i njih, nas devastiro sa 10 komada prosle sezone.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam valabordobijeli je napisao/la:Velike velike greske, al kad se sjetim komentare na racun Husrefa ili za Kodru poslije serije nerijeseni isto kao i sad . To mrzim kod nas sto nam nikad i nista ne odgovara i tako smo popljuvali i dva navedena gospodina .FrancescoTotti je napisao/la:Zalit cemo mi za Husrefom i Mehom...
Nikad ovoj gamadi necu halalit kako su pljunuli na njih dvojicu, posebno Husrefa.
Na Husa su bas hraknuli, covjek place poslije albanaca, a oni mu u bolnici dali otkaz... Tu su se ogrijesili kao nikad, a mi glupani vec tad nismo vidjeli kakva su g0vna.
A za Kodru bar ja licno nikad nista nisam rekao.. Kod nijednog drugog trenera nismo imali kaznene treninge poslije lose tekme, kod njega smo imali.
Ali hajde to, nego kako covjek zna da prica, vidi se da je fudbalski skolovan, pravi gospodin.
Kamo srece da nas ikad vise jedan od njih dvojice pocnu voditi ponovo...
Petrovic nam se nudio ko na dlanu mi ga necemo...sad ce jadnog Hurtu otjerat ni krivog ni duznog covjek jednostavno nije strucnjak i nikome se nije nametao, nego oni nisu imali boljeg izbora... isto ko i Zeljo sa Adzemom ili dzurbom
Ma nabio bi on opstinu na neku stvar da ga pozovu,nije Saraj'vo mala stvar na danasnjem vaktuuNbx je napisao/la:Janjoš se uvalio u opštinu, nije budala da se vraća.RedEvil je napisao/la:Ja mislim da je Cala rjesenje,ako se uopste i razmislja o rjesenju,u njegovom vaktu smo imali najljepsu igru,al je i on bezmud cini mi se![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Nikad nisam ljući bio nego danas a i sad me drži.
Ova mi je pobjeda kao poraz, a vjerujem da je i ostalim.
Pored očajne igre, na terenu imamo 5 krila (Anđušića, Amera Bekića, Crnkića, Duljevića, Hodžića), napadača Ahmetovića, bez veznih igrača, ustvari sa jednim ali na lijevom beku. ŠTA REĆI?!
Odbrana odron. Smiješni se golovi primaju.
Kažu neki da imamo ekipu za titulu? A neke budale pored toga kažu i da imamo i širinu.
E pa drugovi, ekipa nije samo 11 igrača, već 20 igrača minimum + 3 golmana.
Pavlović i Adilović prosječni golmani.
Kadušić, potencijal ali sa velikim oscilacijama. Zamjenu za njega nemamo jer se vidjelo da Hodžić beka ne zna igrat i da svaku utakmicu "skrivi" go.
Novaković i Balić, prvi krampa, drugi još se ne zna jel stoper ili bek. Nesigurni, primaju se olako golovi, neuigrani. Zamjenu za njih nikako nemamo, Mihojević je ZADNJI VEZNI, može igrati stopera ali kako? Prosječno.
Crnkić, u ove 4 utakmice odigrao je 3 očajno i jednu odigrao odlično. Učinak kao i kod Okića, Simeunovića ili Harbe. Zamjena za njega Hebibović, koji do sad nije dobio ni sekunde.
Zamjena za Duljevića je Anđušić, loša zamjena, treba njemu još dosta iskustva da bude zamjena.
Zamjena za Ćetkovića je povrijeđeni Husejnović.
Imamo samo 1 napadača, kao zamjena za njega je Amer Bekić koji je inače krilo.
To nam je širina i to nam je ekipa?
Neznalice poput Hurtića će reći da Kadušić može igrati stopera, Sarić beka, Dulja desetku ali kako? Može i Adi Adilović igrat u napadu.
Prvo počet koristit igrače na prirodnim pozicijama bez izmišljanja i guranja istih tamo gdje se slabije snalaze, svakako igrači nisu sposobni da na svojoj poziciji na kojoj su najbolji odigraju kako Bog zapovjeda.
SRAMOTA!
Ova mi je pobjeda kao poraz, a vjerujem da je i ostalim.
Pored očajne igre, na terenu imamo 5 krila (Anđušića, Amera Bekića, Crnkića, Duljevića, Hodžića), napadača Ahmetovića, bez veznih igrača, ustvari sa jednim ali na lijevom beku. ŠTA REĆI?!
Odbrana odron. Smiješni se golovi primaju.
Kažu neki da imamo ekipu za titulu? A neke budale pored toga kažu i da imamo i širinu.
E pa drugovi, ekipa nije samo 11 igrača, već 20 igrača minimum + 3 golmana.
Pavlović i Adilović prosječni golmani.
Kadušić, potencijal ali sa velikim oscilacijama. Zamjenu za njega nemamo jer se vidjelo da Hodžić beka ne zna igrat i da svaku utakmicu "skrivi" go.
Novaković i Balić, prvi krampa, drugi još se ne zna jel stoper ili bek. Nesigurni, primaju se olako golovi, neuigrani. Zamjenu za njih nikako nemamo, Mihojević je ZADNJI VEZNI, može igrati stopera ali kako? Prosječno.
Crnkić, u ove 4 utakmice odigrao je 3 očajno i jednu odigrao odlično. Učinak kao i kod Okića, Simeunovića ili Harbe. Zamjena za njega Hebibović, koji do sad nije dobio ni sekunde.
Zamjena za Duljevića je Anđušić, loša zamjena, treba njemu još dosta iskustva da bude zamjena.
Zamjena za Ćetkovića je povrijeđeni Husejnović.
Imamo samo 1 napadača, kao zamjena za njega je Amer Bekić koji je inače krilo.
To nam je širina i to nam je ekipa?
Neznalice poput Hurtića će reći da Kadušić može igrati stopera, Sarić beka, Dulja desetku ali kako? Može i Adi Adilović igrat u napadu.
Prvo počet koristit igrače na prirodnim pozicijama bez izmišljanja i guranja istih tamo gdje se slabije snalaze, svakako igrači nisu sposobni da na svojoj poziciji na kojoj su najbolji odigraju kako Bog zapovjeda.
SRAMOTA!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 10 avg 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam fakat da je Olimpic.Cuj u Travniku da igramo pu yebo im koncert materMortemHz je napisao/la:Olimpic je za mjesec +.. dolazi nam Metalleghe sljedecu domacu poslije Mladosti ali cemo vjerovatno igrati opet u **** Travniku zbog koncerta na Koševu.Manuel je napisao/la:Jesmo danas dobili al ne pamtim kad smo onako lose odigrali.Fakat nigdje nista.Krupa te natrci e tugo moja.Mora se nesto pod hitno mijenjat,bilo to da igramo drugu formacijuili da pokusamo nesto pasom igrom odigrati a ne samo ubacajima ili na kraju promjeniti trenera al posto stalno mjenjamo trenere onda ne znam koliko je to dobra stvar.
Najbitnije je da smo dobili i da smo u vrhu.Sad protiv Mladosti odigrati barem nerijeseno i onda dobiti Olimpica.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa kome bi to domaca bila nama ili Metellegeu posto oni domace igraju u Travniku.MortemHz je napisao/la:Olimpic je za mjesec +.. dolazi nam Metalleghe sljedecu domacu poslije Mladosti ali cemo vjerovatno igrati opet u **** Travniku zbog koncerta na Koševu.Manuel je napisao/la:Jesmo danas dobili al ne pamtim kad smo onako lose odigrali.Fakat nigdje nista.Krupa te natrci e tugo moja.Mora se nesto pod hitno mijenjat,bilo to da igramo drugu formacijuili da pokusamo nesto pasom igrom odigrati a ne samo ubacajima ili na kraju promjeniti trenera al posto stalno mjenjamo trenere onda ne znam koliko je to dobra stvar.
Ako bi tako bilo onda iduca 4 kola idemo Mladosti,Metellegeu,Radniku,Vitezu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zamislite strucni stab sa Kodrom i Husom zajedno 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je bilo prosle sezone pa sam zato napisao Travnik ponovo, mozda bude negdje drugo a mozda i budemo igrali na Kosevu ako teren bude osposobljen ali sumnjam. Otoka bi bila idealna iako je mala.Manuel je napisao/la:Mislio sam fakat da je Olimpic.Cuj u Travniku da igramo pu yebo im koncert materMortemHz je napisao/la:Olimpic je za mjesec +.. dolazi nam Metalleghe sljedecu domacu poslije Mladosti ali cemo vjerovatno igrati opet u **** Travniku zbog koncerta na Koševu.Manuel je napisao/la:Jesmo danas dobili al ne pamtim kad smo onako lose odigrali.Fakat nigdje nista.Krupa te natrci e tugo moja.Mora se nesto pod hitno mijenjat,bilo to da igramo drugu formacijuili da pokusamo nesto pasom igrom odigrati a ne samo ubacajima ili na kraju promjeniti trenera al posto stalno mjenjamo trenere onda ne znam koliko je to dobra stvar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne kritikujte puno Hurtica,dobar je on ko ga je postavio.
Ne kritikujte ni igrace,dobri su i oni ko ih je selektirao i ko im je taktiku postavio.
A ne kritikujte vala ni upravu,dobri su i oni obzirom kakvom fudbalskom poznavaocu sluze i koji je zadovoljan njima.
Ne kritikujte ni igrace,dobri su i oni ko ih je selektirao i ko im je taktiku postavio.
A ne kritikujte vala ni upravu,dobri su i oni obzirom kakvom fudbalskom poznavaocu sluze i koji je zadovoljan njima.
Otjerali bi ih nakon mjesec vjeruj miFrancescoTotti je napisao/la:Zamislite strucni stab sa Kodrom i Husom zajedno

Nama niko ne valja i nikako ne mogu prezaliti sto su Kodru otpustili jer je barem imao viziju.Jeste da dosta tekmi nismo pobjedili al smo barem dominirali na terenu i s vremenom bi nadosli al ne valja nama niko i tako ce uvijek biti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Jesmo igrali lijep fudbal pod njegovom palicom, ali on je isuviše merhametli čovjek, ne zna on glasa podić na nekog a kamo li šta drugo. Nama sad treba spoj stručnosti i autoriteta.RedEvil je napisao/la:Ma nabio bi on opstinu na neku stvar da ga pozovu,nije Saraj'vo mala stvar na danasnjem vaktuuNbx je napisao/la:Janjoš se uvalio u opštinu, nije budala da se vraća.RedEvil je napisao/la:Ja mislim da je Cala rjesenje,ako se uopste i razmislja o rjesenju,u njegovom vaktu smo imali najljepsu igru,al je i on bezmud cini mi se![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imam covjeka za to!uNbx je napisao/la: Nama sad treba spoj stručnosti i autoriteta.

Neko spomenu za neku vodu na poluvremenu u kaknju, a dal se sjecate da su Bakus boysi prosle godine otvorili milku na poluvremenu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Imam covjeka za to!uNbx je napisao/la: Nama sad treba spoj stručnosti i autoriteta.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Potrosili smo previse trenera u kratkom periodu, sto je najgore te smjene su odobravane od nas navijaca odnosno sami smo trazili te promjene. Musemic,Janjos,Jovic,Varesanovic,Bajramovic,Uscuplic,Kodro,Jesic, Petrovic,Jarni . svega ovdje ima i legendi ,veliki fudbalera,stranaca i niko nije uspio svezati par sezona par trofeja.
E to sam skontao da je bezmud,a dobar takticar i motivator def.,al eto od ovih bivsih opet bi njega,kad vec Hus nece ili nemoze,a Petrovica smo izgubili ja mislim bar sto se ove sezone tice

grb sto kuca,umjesto srca
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ja ne zelim novog trenera (u nizu), zelim da odu ljudi koji njih dovode i koji pojma o fudbalu nemaju a zive od njega. Yebali ih jesici, kramari, bulici, beogradjani u dupe!
Tek kad oni odu imamo temelje i mozemo dovesti trenera da valja, jer na vrhu kluba trebaju ljudi koji nece popustat debilnim navijacima svako malo i dovodit im uscuplica i 433 polulijevo umjesto jednog Kodre npr.
Tek kad oni odu imamo temelje i mozemo dovesti trenera da valja, jer na vrhu kluba trebaju ljudi koji nece popustat debilnim navijacima svako malo i dovodit im uscuplica i 433 polulijevo umjesto jednog Kodre npr.
Igrat ćemo kući protiv Metalaca, ali u ponedjeljak.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 10 avg 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, EastMadness, Google Adsense [Bot], miguelramos, pjankesarajevo, skoJaa, Vrhbosnian i 48 gostiju.