Ma kakav ti i sjever tebi pitarčina na čelu piše, e čuj neko preko grupe Mirvića rušiAnex je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:59Šta ti nekoga prozivaš,ja sam bio na sjeveru kad se ti nisi rodio i pamtim nastanak i osnivanje hordi i mnogo toga proživio sa Sarajevom i dobrog i lošeg i mislim da je ovo loš potez i autogol za klub kako god i u čemu je problem?Čuj optužiti klub za koji živiš za namještanje a podržiš igrače i štab bez kojih se ne može namjestiti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja to ne tvrdim niti znam već sam naveo kao mogućnost jer je situacija baš nejasna i saopštenje je u najmanju ruku diskutabilno i otvara mnoga pitanja,kako god ali od ovoga korist imaju samo dušmani koji se sad naslađuju,to za sjever nisi u pravu ni blizu,pošteno reci jesi li bio rođen 1987?Puno ja imam staža na sjeveru i Koševu od tada do danas,imaš pravo misliti šta hoćešcurvanord je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:23Ma kakav ti i sjever tebi pitarčina na čelu piše, e čuj neko preko grupe Mirvića rušiAnex je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:59Šta ti nekoga prozivaš,ja sam bio na sjeveru kad se ti nisi rodio i pamtim nastanak i osnivanje hordi i mnogo toga proživio sa Sarajevom i dobrog i lošeg i mislim da je ovo loš potez i autogol za klub kako god i u čemu je problem?Čuj optužiti klub za koji živiš za namještanje a podržiš igrače i štab bez kojih se ne može namjestiti![]()
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 11 maj 2025, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
J.bali ih štrumfovi sa kojima se druže, zašto nisu do sada ukazali na nešto ako postoje neke malverzacije. Šta su čekali do sada ? Podrška klubu a pucaš u taj klub.
Pa tebi je to i najveći problem što se neko naslađuje, pisao bi ti isto što i ja, ali ne možeš zbog tvojih ranijih pisanja po forumima. Ne braniš ti klub nego svoje ranije stavove.Anex je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:28Ja to ne tvrdim niti znam već sam naveo kao mogućnost jer je situacija baš nejasna i saopštenje je u najmanju ruku diskutabilno i otvara mnoga pitanja,kako god ali od ovoga korist imaju samo dušmani koji se sad naslađujucurvanord je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:23Ma kakav ti i sjever tebi pitarčina na čelu piše, e čuj neko preko grupe Mirvića rušiAnex je napisao/la: ↑11 maj 2025, 09:59
Šta ti nekoga prozivaš,ja sam bio na sjeveru kad se ti nisi rodio i pamtim nastanak i osnivanje hordi i mnogo toga proživio sa Sarajevom i dobrog i lošeg i mislim da je ovo loš potez i autogol za klub kako god i u čemu je problem?Čuj optužiti klub za koji živiš za namještanje a podržiš igrače i štab bez kojih se ne može namjestiti![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Teže od očekivanog. Gorka pilula.luckystrike je napisao/la: ↑10 maj 2025, 15:02Danas očekujem tvrđu utakmicu. Lijepo se boriti u finalu ali zor guz'ci od ispadanja je sasvim drugi motiv. Ipak i u kombinovanom sastavu vjerujem u pobjedu.
IGRAJ BORDO - BIJELI !
Možda je hajr u ovome jer će se tim otrijezniti i odraditi do kraja maksimalno kako i dolikuje.
Pored, akoBogda, osvajanja Kupa ne bismo trebali sebi dozvoliti da padnemo za jedno mjesto na tabeli. Bez obzira koliko to irelevantno bilo.
Zbiti redove do kraja sezone, staloženo bez puno trzavica, nastaviti raditi i graditi za nove i veće uspjehe.
Do zadnjeg dana života, samo Saraj'vo!
Jeste mi problem da nas lopovima nazivaju neki koji su davno sudski presuđeni za namještanje i da se sad naslađuju i ovo je pucanje u koljeno vlastitom klubu,koje ja to branim stavove a da su kontra interesa FK Sarajevo?I sad sam za to da se tjera Mirvić ili bilo ko ako se bavi nečasnim radnjama i nanosi štetu i sramotucurvanord je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:30Pa tebi je to i najveći problem što se neko naslađuje, pisao bi ti isto što i ja, ali ne možeš zbog tvojih ranijih pisanja po forumima. Ne braniš ti klub nego svoje ranije stavove.
Daj dokaze za to što pišeš. Hajde prosvijetli nas u suprotnom ti si obični licemjer i nula karakter. Optužiti nekoga i javno blatiti bez dokaza je odličje nula karaktera i licemjerja. Ako nisi vidio i želio vidjeti šta smo sve prošli ove sezone, onda si pored svega i slijep ili i ti kao i tebi slični imate neke lične interese. Saopštenje je sramota do sada neviđena. Nanositi takvu štetu klubu i glumiti poštenjacinu je odličje licemjerstva i poganog karaktera.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:59Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.thenaturalone je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:29Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:13Teško je pobijediti vlastiti ego i priznati,FK Sarajevo je kriminalna organizacija identična kriminalnom savezu,kriminalnom Borcu, Zrinjskom i Željezničaru.Sve isti qurac samo smo mi najofirniji sa nekakvim šatro borbama i ratovima.
Mirviću debilu usta te jeebem zajedno sa maloumnicima koji te podržavaju i ne vide dalje od svog nosa.
Balijska posla, ništa vam sveto nije i sve vam je na prodaju .
To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.
Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?
Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?
Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mirvic je najveci retard sto je usao u klub, ali to ne opravdava ovo saopstenje Hordi, ovo se nije smjelo pisati nikako , sve i da je istina a nije istina nego mahalastinja od onih kojih ne idu na utakmicu, ovim saopstenjem ucinjena je steta klubu i Hordama kao da su Manijaci sami pisali isto. Aferim.
Imaju drugi nacini da se stane protiv ovog retarda, ne da pljujes po klubu i njegovoj casti mahalskim saopstenjem.
Ovaj ti je štrumf, nemoj se sa njim raspravljati.Amcho1 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:35Daj dokaze za to što pišeš. Hajde prosvijetli nas u suprotnom ti si obični licemjer i nula karakter. Optužiti nekoga i javno blatiti bez dokaza je odličje nula karaktera i licemjerja. Ako nisi vidio i želio vidjeti šta smo sve prošli ove sezone, onda si pored svega i slijep ili i ti kao i tebi slični imate neke lične interese. Saopštenje je sramota do sada neviđena. Nanositi takvu štetu klubu i glumiti poštenjacinu je odličje licemjerstva i poganog karaktera.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:59Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.thenaturalone je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:29
Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.
To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.
Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?
Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?
Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.
Sto ne otvore komentare na ovo saopstenje da se vidi misljenje drugih navijaca?
+1Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:22Vedran je nasa slaba tacka. Nikada zavrseni i otkriveni zlocin. To nas okuplja i daje snagu. To znaju i dušmani. Ti dusmani ne moraju biti van kluba nego ih imamo i u klubu.
Shvatili su to kao priliku i iskoristili Vedrana da nam naprave diverziju. Mi smo ponovo naivno nasjeli. Ja i vecina drugih nismo ali namjerno kazem MI jer se ne smijemo dijeliti nikada. Ni kada slavimo kao ni kada g.o.vna jedemo.
Sada smo sebi nanijeli stetu kakvu dusmani samo sanjaju. Skinuli smo teret kriminala sa Borca i Vice, sa Beusa i Zrinjskog i sve stavili na svoja leđa. To se nije smjelo desiti. Ko je odgovoran za ovo mora trpiti posljedice. Sto prije utvrditi krivicu i idemo dalje jer momcima treba podrska sada na kraju a ne smutnja u koju smo upali.
Vrlo lako za utvrditi ko je napisao saopstenje. Opet ponavljam ako imaju dokazi i nije mahalska priča, puna podrška i neka su ga napisali. Ali svi znamo da je ovo mahalanje koje je nanijelo štetu klubu I zakucalo posjete na sjevernoj tribini.
Fakat ne kontam mozak koji se dosjetio da ovo ovako javno napiše, I da da podršku igračima i ss koje je predhodno optužio. Svasta.
Nikad na zalenu granu izgleda..
Halo momak, ukućane tako nazivaj jesi čuo? Odbijanje proslave kupa je valjda bojkot osvajanja istog. Pjevati poslije utakmice "igraj Sarajevo nema veze" i za dva sata napisati ovakvo saopćenje se zove licemjerje ili nerealizovan neki interes.
Dosta mi je više i sjevera koji svako malo pametuje a više klub zaradi prodajom sokića na zapadu nego od karata na sjeveru.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pogrešno se ovdje debatira , kao prodali su utakmicu sad neko podržava Mirvica. Ko vam je rekao da su prodali utakmicu ? Evo sve i da su je prodali , grupa ovo ne može objaviti.
Ebo vas Mirvic i Trbic i Ibrakovic, ovo je fk Sarajevo. Ne podržava niko Mirvica čak šta vise većina ljudi misli da ne zna voditi klub i da se okružio polusvijetom, ali ovo sto se napisalo nije udar na njeg, on uzme kofere, ode kući svojoj, a vama će čitav život ostat klub sa ovom mrljom koju ne možete obrisat. I ako ode šta ste postigli tačno, da vam je klub pored svih lakrdija u ligi i namještaljki jedini targetiran Ko neko Ko namješta. Nakon sezone gdje su nam ukrali 15 bodova, nakon nezapamćenih sudijskih lakrdija, ovo napisat.
Podržavao sam grupu oduvijek ovo sad nema smisla podržati.
Ebo vas Mirvic i Trbic i Ibrakovic, ovo je fk Sarajevo. Ne podržava niko Mirvica čak šta vise većina ljudi misli da ne zna voditi klub i da se okružio polusvijetom, ali ovo sto se napisalo nije udar na njeg, on uzme kofere, ode kući svojoj, a vama će čitav život ostat klub sa ovom mrljom koju ne možete obrisat. I ako ode šta ste postigli tačno, da vam je klub pored svih lakrdija u ligi i namještaljki jedini targetiran Ko neko Ko namješta. Nakon sezone gdje su nam ukrali 15 bodova, nakon nezapamćenih sudijskih lakrdija, ovo napisat.
Podržavao sam grupu oduvijek ovo sad nema smisla podržati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I vi ćete progledati nekad aBd.Zeko87 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:44Halo momak, ukućane tako nazivaj jesi čuo? Odbijanje proslave kupa je valjda bojkot osvajanja istog. Pjevati poslije utakmice "igraj Sarajevo nema veze" i za dva sata napisati ovakvo saopćenje se zove licemjerje ili nerealizovan neki interes.
Dosta mi je više i sjevera koji svako malo pametuje a više klub zaradi prodajom sokića na zapadu nego od karata na sjeveru.
-
- Kontakt:
Maloumnici.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
velikih mudonjaaa preko foruma pljuvat horde tastatura ratnici
Kako god ovo nije dobro...

FK SARAJEVO
- Varijantas8
- Kontakt:
Ne znam kako ce se horde oprati od ovog, i iznositi ovakve gnjusne laži u momentima kad imamo nikad više dušmana je za svaku osudu, uz cinjenicu da odavno nema "skolovane" raje u srži grupe i ne čude ovakve izvale. Nadam se da da se ovo nece odraziti na Zekica i njegov nedo Bog odlazak.
Juce igra solidna, onda je i Guliša u "talu" jer je kao namjerno fulao. Ne pricajte gluposti, greska je jedino Zekicevo eksperimentisanje.
Juce igra solidna, onda je i Guliša u "talu" jer je kao namjerno fulao. Ne pricajte gluposti, greska je jedino Zekicevo eksperimentisanje.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], hase73, JavierBosnia, Zeko87 i 70 gostiju.