Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ej, ljudi imam jedno pitanje: igrao sam hendikep na dansku na poluvremenu +2 e sad da li to znaci da ce dobit dva i vise ili vise od 2
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hajmo za sutra ove rukometase razraditi. 
Ljudi uveo sam novo pravilo u kladjenju....NIKADA SE NE KLADITI NA SIROTINJU !!!!!!!!
Slovacka kao izgubila od Argentine, ovi drugi ja mislim ni lige nemaju kako treba...A ovi Slovaci bi i guzice za pare dali a jos bi i zene svoje doveli da se pokaraju kolektivno za 100 eura....Crkni sirotinjo slovacka...dabogda vas glad saplela....
Slovacka kao izgubila od Argentine, ovi drugi ja mislim ni lige nemaju kako treba...A ovi Slovaci bi i guzice za pare dali a jos bi i zene svoje doveli da se pokaraju kolektivno za 100 eura....Crkni sirotinjo slovacka...dabogda vas glad saplela....
- legenda reala
- Kontakt:
ma nije to prognoza ,ali svaku utakmicu do sada prebacili ,mogli bi slijedeću ispodmandraX je napisao/la:a druže moj, pa gdje si bio danas sa tom prognozomlegenda reala je napisao/la:e jbg ,ja kad šta kažem ono bude obrnuto a sad kad ne treba on dođe takoOTNYS_YNWA je napisao/la:E JE*EM MU LED !!!
Joj @legendo sto mi ispehira. :S![]()
ma biće sutra bolje
i kad igraš ove strijelce
izbjegaji Vujina ,Lindberga ,Gudjonsena ,Petersona ili ih igraj više jesi čuo![]()
sutra ću naći nekoliko ovih igrača da ih uplatim jbm im majku ,ako ne dođu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Molim vas može li mi sutra neko od vas sastavit jedan listić, kvota 5-6 makar nešto da dobijem. Ja u zadnje vrijeme što god odigram padnem, ako može do podne na pp. Unaprijed vam se zahvaljujem
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Može.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajmo za sutra ove rukometase razraditi.
@
Za Dansku što je pitao.
Znači da će dobiti više od dva razlike.
@Ted
Kvotu 5 sutra bez problema ti mogu sastaviti.
You'll never walk alone.
'ajd samo ranije ih postavilegenda reala je napisao/la: ma nije to prognoza ,ali svaku utakmicu do sada prebacili ,mogli bi slijedeću ispod
sutra ću naći nekoliko ovih igrača da ih uplatim jbm im majku ,ako ne dođu
Čim ujutro izađe ponuda na internetu poslaću ti.Ted Mosby je napisao/la:Molim vas može li mi sutra neko od vas sastavit jedan listić, kvota 5-6 makar nešto da dobijem. Ja u zadnje vrijeme što god odigram padnem, ako može do podne na pp. Unaprijed vam se zahvaljujem
Ako neće biti problem sutra do podne mi pošalji na pp, jer ću tada ić na faks. Unaprijed hvala, ja sam stvarno u crnoj serijivolimliverpool je napisao/la:Može.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajmo za sutra ove rukometase razraditi.![]()
@
Za Dansku što je pitao.
@Ted
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
a vidi i ovog Tunisa zivote....cekam ih na jednom listicu i vidio rez na poluvremenu i vodili a sad gube 10 razlike...UMRI SIROTINJO AFRICKA, CRKNITE OD GLADI GADOVI.....Neki dan prije samog turnira prijateljska Danska-Tunis ja igrao hendikep na Dansku i gledam tekmu ovi crni africki razgulili se samo da ne izgube, no proslo je nekako, danska ih tek na kraju razbila...No vidi sada...E mamu vam tunusku....
Cekaj, kako vise od 2 kada pise +2, zar ne bi trebalo da ukljucuje i 2volimliverpool je napisao/la:Može.OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajmo za sutra ove rukometase razraditi.![]()
@
Za Dansku što je pitao.
@Ted
Hari ništa rukomet, tenis - samo bingo?harry_90 je napisao/la:7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..
Analitico je napisao/la:a vidi i ovog Tunisa zivote....cekam ih na jednom listicu i vidio rez na poluvremenu i vodili a sad gube 10 razlike...UMRI SIROTINJO AFRICKA, CRKNITE OD GLADI GADOVI.....Neki dan prije samog turnira prijateljska Danska-Tunis ja igrao hendikep na Dansku i gledam tekmu ovi crni africki razgulili se samo da ne izgube, no proslo je nekako, danska ih tek na kraju razbila...No vidi sada...E mamu vam tunusku....
SMILUJTE MU SE LJUDI, SASTAVITE MU SUTRA NEKI LISTIĆ, IMA DA SVI UDRUŽIMO SNAGEE!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@bombarder De tačno napiši kako ti piše.
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
upratio sam u kladionici ,da u ponudi stoji za Mađare Laslo Nagy 3,5 ,a ono neki drugi Kornel Nagy i on postiže po 1-2 gola po utakmici ,moglo bi se odigrati manje na njega ovo je par za OTNYS YNWA
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sutra strijelci rukomet svi idu na sistem lagano bez fixeva 
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 jan 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Danska-Srbija HP1(+2)volimliverpool je napisao/la:@bombarder De tačno napiši kako ti piše.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoguće.Valjda bi trebalo pisati 2.5.bombarder je napisao/la:Danska-Srbija HP1(+2)volimliverpool je napisao/la:@bombarder De tačno napiši kako ti piše.
Stvarno neznam.
You'll never walk alone.
Pa i ja sam kontao da treba pisat 2.5, tako nekako, oticu ujutra u kladu da to istrazimvolimliverpool je napisao/la:Nemoguće.Valjda bi trebalo pisati 2.5.bombarder je napisao/la:Danska-Srbija HP1(+2)volimliverpool je napisao/la:@bombarder De tačno napiši kako ti piše.![]()
Stvarno neznam.
u svakom slucaju, hvala
koja kLadionica?bombarder je napisao/la:Danska-Srbija HP1(+2)volimliverpool je napisao/la:@bombarder De tačno napiši kako ti piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.