AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 17 mar 2013, 18:39

Mitar je napisao/la:Hahaha ovaj ga "povlaci" nazad, a on pada naprijed, i to skomada se ko metar drva. Ej mene bi bilo stid navijati za ovaj klub...
Ok, zato ti navijaš za čisti i neukaljani Juventus. Nas nije stid, podržavamo Milan i gotova priča. Ako ti se ne sviđa, nemoj ni čitat' i vozdra.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 mar 2013, 18:43

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 17 mar 2013, 18:47

Mitar je napisao/la:Hahaha ovaj ga "povlaci" nazad, a on pada naprijed, i to skomada se ko metar drva. Ej mene bi bilo stid navijati za ovaj klub...
I mene bi bilo stid dolazit na temu Juventusa i s.ati o tom klubu ali to neradim ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 mar 2013, 19:37

prva utakmica milana ove godine da nisam bio u mogucnosti gledati, puuu kako mi je krivo, mrzim kad milan ne mogu gledati :x :x

nego citam malo kom i vidim da igra nije bila najbolja, ali ja cu samo reci igru brisi bodove pisi....nastavljamo trku za drugo mjesto, balo klasa sto je vec dokaza, ogromno pojacanje za iducu sezonu, uhhh kako ce to strasan napad biti kad se uigraju njih trojca, faraon malo stagnira ali to je normalno ipak je previse ocekivati da ce zabiti u prvoj pravoj sezoni 30+, nek dodje do brojke 20 bice fantastican uspjeh

nego idem vidjeti kad ce biti snimak na arenama tekme pa da pogledam

FORZA MILAN!!!

i da samo za pojedine da kazem pusite ga hejteri!!!!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 mar 2013, 21:01

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 mar 2013, 21:52

"Evropa juri srpskog Zidana!
Tako piše nemački Sport Bild u tekstu o Partizanovom vezisti Nikoli Ninkoviću. Prema njihovim saznanjima, u ovom trenutku, Ninkovića jure mančesterski klubovi Junajted i Siti, milanski giganti – Milan i Inter, Totenhem i Borusija iz Dortmunda!"
Kakav je ovaj malac,zna li ko?

Citam i da je Chelsea,citaj Abramovich,zagrizao za Nianga i da bi htio da ga vidi u plavom dresu..

P.S.
Svi su kerovi, samo je Juraj Kučka! :D :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 17 mar 2013, 22:05

Nisam gledao tekmu, pa ako negdje ima kratak rezime prilika i golova bio bih mu zahvalan. Još i Željo včrs pobjedio, strašan vikend 8-)

slika

"Elenora, udaj se za mene?"
Il club piu titolato al mondo!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 mar 2013, 22:10

@DonPippo9

[youtube][/youtube]

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 mar 2013, 22:18

betton je napisao/la:"Evropa juri srpskog Zidana!
Tako piše nemački Sport Bild u tekstu o Partizanovom vezisti Nikoli Ninkoviću. Prema njihovim saznanjima, u ovom trenutku, Ninkovića jure mančesterski klubovi Junajted i Siti, milanski giganti – Milan i Inter, Totenhem i Borusija iz Dortmunda!"

Citam i da je Chelsea,citaj Abramovich,zagrizao za Nianga i da bi htio da ga vidi u plavom dresu..

P.S.
ja sam citao nešto o ovome momku po srbijanskim portalima, nije los igrac ali je dosta sklon incidentima. Stalno je u nekim skandalima, znam da su i govrili da i nisu bas svi ti klubovi zainteresirani za njega vec da ima menađera u italiji koji placa novinare da pisu o njemu ne bi li mu digao cijenu u utrpao ga u neki klub. Uglavnom ono što je mario bio u engleskoj taj ninkovic je u srbiji, cak je zbog toga ove sezone dosta sjedio na klupi pratizana.
ja se jos uvijek nadam da je ovo za kucku neka zeznacija!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 mar 2013, 22:40

LegendKiller je napisao/la:
betton je napisao/la:"Evropa juri srpskog Zidana!

P.S.
ja sam citao nešto o ovome momku po srbijanskim portalima, nije los igrac ali je dosta sklon incidentima. Stalno je u nekim skandalima, znam da su i govrili da i nisu bas svi ti klubovi zainteresirani za njega vec da ima menađera u italiji koji placa novinare da pisu o njemu ne bi li mu digao cijenu u utrpao ga u neki klub. Uglavnom ono što je mario bio u engleskoj taj ninkovic je u srbiji, cak je zbog toga ove sezone dosta sjedio na klupi pratizana.
ja se jos uvijek nadam da je ovo za kucku neka zeznacija!
Evo cuo sam se sa drugom koji navija za Partizan i kaze da je mali "problematican".Dosta je na svoju ruku,eksplozivan dobija dzabe kartone.
Igra AMC,ali podjednako dobro i na AML.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2013, 09:48

Ocjene za jučerašnju pobjedu nad rosanerima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2013, 12:28

iduca 4 kola su nam kljucna tako reci u borbi za drugo i trece mjesto....sad idemo 2 gostovanja za redom prvo Chievo pa onda Fiorentina, oba super teska gostovanja, nakon toga igramo kuci sa napolitancima i onda veliki derby sa juventusom, i zadnjih 5 kola cemo imati dosta laksi raspored....ohrabruje to da zadnje 3 tekme nismo primili gola a dali smo 7....

mozemo mi vrlo brzo preskociti napolitance uvjeran sam u to...

FORZA MILAN!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 mar 2013, 12:37

ma da idemo kolo po kolo redom, sad je najvaznije dobiti chievo, pa se tek onda priipremati za viole.. a do meca sa napolijem i juvetom ima jos puno..ne treba trcati pred rudu, vidjet cemo sta sve moze do tad biti. ali sigurno je da ce se u ova naredna 4 kola znati puno vise kada je u pitanju borma za LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 mar 2013, 13:56

Stephan El Shaarawy is one yellow card away from suspension, a yellow card in any upcoming matches will make him miss one of the following matches in order, Fiorentina, Napoli and Juventus. :?
neka se cuva ako je ovako

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 mar 2013, 14:49

E u pm. Trebao je onda dobiti jucer zuti karton. Bolje da ga nema protiv Chieva , nego protiv nekog od te 3 ekipe , ali sta je ,tu je .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 mar 2013, 17:50

ma sacuvat ce se faraon slabo on dobija kartone ali vala slabo i udara. znace se sacuvati :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 mar 2013, 20:27

saraf vuce te kartone vec neka 4 mjeseca, ako je dosad mogao, valjda ce i te tri utakmice izgurati :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 mar 2013, 23:02

BABO ;)

slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2013, 23:17

babo, otac , tata....kako kome pase

nema dalje od njega....svaka cast Baressiju ali jedan je PAOLO!!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2013, 23:56

[youtube][/youtube]

prejak video

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.