FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema se ovdje sta dokazivati ovo je reakcije na ono što smo gledali na terenu . U utakmici u kojoj si mogao otklonuti sve dileme i sumnje . Mi produbimo tu priču,zato sto si igrao na 50% mogućnosti iz nekog razloga . Da li je to dogovor ili nešto drugo više nije ni bitno . Morao si izaći kao i na finale i zavrsit prakticno sezonu uspješno na svim poljima , ovako sami sebi su pucali u nogu i uprava i trener i igrači. Od fantastične atmosfere i dizanja u svim segmentima ti sve srušiš zato sto nisi htio iz nekog razloga igrati na 100%.
Daj Bože da se ovo na dobro zavrsi
+1.benko1946 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:07Sto niste izdali saopstenje kad su nas ukrali 15 bodova?!?
Kako ste samo nasjeli na mahalsku pricu, smjesno.
Pa evo recite nam ko je namjestio utakmicu, uprite prstom da mu se stavi meta na celo?!!
Cuj ss i igraci imaju podrsku, al eto uprava nema.
Pa kako su namjestili?
Jel vam informacije daju nezadovoljni igraci, djeca koja misle da su bolja od onih sto igraju.
Etiketirali ste klub za namjestanje utakmica i napravili nemjerljivu stetu ovim saopstenjem!!
Jos me ubjedite da su nas zrinjski i borac pustili u kupupa i siroki koji bi preko kupa izasao u evropu, a u ligi ce ostati sa ili bez ova tri boda sa koseva

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
+1Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:26+1.benko1946 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:07Sto niste izdali saopstenje kad su nas ukrali 15 bodova?!?
Kako ste samo nasjeli na mahalsku pricu, smjesno.
Pa evo recite nam ko je namjestio utakmicu, uprite prstom da mu se stavi meta na celo?!!
Cuj ss i igraci imaju podrsku, al eto uprava nema.
Pa kako su namjestili?
Jel vam informacije daju nezadovoljni igraci, djeca koja misle da su bolja od onih sto igraju.
Etiketirali ste klub za namjestanje utakmica i napravili nemjerljivu stetu ovim saopstenjem!!
Jos me ubjedite da su nas zrinjski i borac pustili u kupupa i siroki koji bi preko kupa izasao u evropu, a u ligi ce ostati sa ili bez ova tri boda sa koseva
![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
A Horde su sve mudonje, dodje ih 20 kada traže jednog lika. De ba, pusti se suplje.
Evo i oni tebe selame!
Ja vam govorim ima 2 mjeseca da je Zekić lažov i petljanac a vi mene optužujete da ga pljujem zato što Anes ne igra. Istina bilo je i zbog toga. U neka doba sam se posuo pepelom po glavi i radi mira “u kući” povukao ručnu.
Previše laži i petljavine. Mnogi ste ga psovali ali odjednom posle derbija postade ikona.
Javno je priznao da ne jako dobar prijatelj sa Klafurićem. Ja osvojio KUP ti ostao u ligi, oba ostajemo na klupama i narednu godinu. Kud češ bolje.
Jbt kaže nakon kupa “Osvježiti ću ekipu ali i dalje da budemo jako ozbiljni” staviš Kapetanovića koji godinu dana ne igra, Bornu koji godinu dana ne igra i kojeg je otjerao sa priprema pa ga vratio i neka doba. Mujke sa 70 metara vraća golmanu loptu iz našeg napada. Sisaj ga Zekiću karino ljudska. Na kraju krajeva libo tebe i “tvoje igrače” taki i za Vedrana i za ranjene i zatvorene u Lištici i za sve nas.
M R Š.
Previše laži i petljavine. Mnogi ste ga psovali ali odjednom posle derbija postade ikona.
Javno je priznao da ne jako dobar prijatelj sa Klafurićem. Ja osvojio KUP ti ostao u ligi, oba ostajemo na klupama i narednu godinu. Kud češ bolje.
Jbt kaže nakon kupa “Osvježiti ću ekipu ali i dalje da budemo jako ozbiljni” staviš Kapetanovića koji godinu dana ne igra, Bornu koji godinu dana ne igra i kojeg je otjerao sa priprema pa ga vratio i neka doba. Mujke sa 70 metara vraća golmanu loptu iz našeg napada. Sisaj ga Zekiću karino ljudska. Na kraju krajeva libo tebe i “tvoje igrače” taki i za Vedrana i za ranjene i zatvorene u Lištici i za sve nas.
M R Š.
Sad hocu da napišem, to sam i zaboravio. Nema logike da mi je babo rođeni u udruženju.Madafaka je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:01Nakon utakmice pjevaju igraj Sarajevo nema veze, Kup je nas, idemo u Listicu po Kup i onda objave ovo saopstenje. Nevjerovatno, nikakve logike.
Ne moze se ovako pisati protiv kluba jer ovo nije saopstenje protiv Mirvica nego direktno protiv FK SARAJEVO.
F U J
Pa ove curvenord l.. . Ako vec neko slijepo brani Mirvica kao što kažete, sto to bi slijepo branite udruženje I nekog pojedinca iz istog koji je napisao ovo sa nikakvom logikom I bacio ljagu I na grupu I na klub. Al Bukvalno-idiotno.
Ako si bio na utakmici ko sto nisi, mogao si da vidis podršku sa sjevera gdje se orilo kup je nas zajedno sa igračima. I onda puf nekako saopstenje. Gdje se logika izgubila? Ja iskreno mislim da ga je neko dobro mahno sinoc iz te iste grupe.
Plaviš se Druže, stvarno si plavkast.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:08Kud ćeš veći dokaz od toga ta ti ekipa igra jedno u kupu,a nešto sasvim deseto u ligi.Amcho1 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:35Daj dokaze za to što pišeš. Hajde prosvijetli nas u suprotnom ti si obični licemjer i nula karakter. Optužiti nekoga i javno blatiti bez dokaza je odličje nula karaktera i licemjerja. Ako nisi vidio i želio vidjeti šta smo sve prošli ove sezone, onda si pored svega i slijep ili i ti kao i tebi slični imate neke lične interese. Saopštenje je sramota do sada neviđena. Nanositi takvu štetu klubu i glumiti poštenjacinu je odličje licemjerstva i poganog karaktera.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:59
Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.
Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?
Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?
Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.
I ja to pišem čitavu godinu ne pišem od jučer,da bi se razni Mirvićevi pušikurci izdrkavali ovdje po forumu sa svojim prozivkama.
Čak i ti sasvim jasno vidiš različit pristup u ova dva takmičenja ali ti je valjda ispod časti da staviš svoj ego po strani.Valjda je sada IN biti slijep i glup i voditi se logikom drugog prozivam,a na vlastito glavu okrećem.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ne bih se slozio. Ovo je zastita kluba. Ako dobro pogledas sliku koja je sastavni dio, vidjet ces da jasno pise MAFIJA NAPOLJE. Ovi sto su u klubu ga nazalost predstavljaju i ne postoji drugi nacin da im se stane na kraj nego ovako.guadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:19Citav zivot sam uz Hz, ali ovdje nije stvar jesu li upravu ili ne, stvar je u tome da se to ne radi na ovakav nacin i ne proziva i blati javno klub. Nije Mirvic FK Sarajevo, ovdje je klub ispljuvan i ponizen od vlastitih navijaca.Napapijri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:14Kakva najezda sumnjivih likova koji se javljaju samo kada se brani interes uprave i tako iz godine u godinu, od uprave do uprave. Zar je moguce da nista niste naucili? Navedite bar jedan primjer kada UNFKS nije bilo u pravu, a mnogo je primjera gdje su UNFKS zapocinjali borbu protiv uprava?! Makedonac, Sabrina, Ajla, Varesanovic i mnogi drugi. Zapitajte se, jesu li UNFKS ikada izdali ili bili u krivu? Tek onda napisite post.
P.S. Nevezano za ovo, ali zar je neko zaista mislio da nam prisustvo Ibrakovica moze donijeti bilo sta dobro? Posljedice njegovog rada smo osjecali godinama i taman kad smo se rijesili, dolazi nam opet ista stvar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
E ovakvu ljagu baciti na klub... Nevjerovatno
+10000napoleon72 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:14Ma kako god, ode sve u pm po hiljaditi put. Poslije ovog idu ponovo podjele navijaca, bojkoti, svadje, previranja. Yebo te vise ovaj klub, stabilni ko Bliski istok. Kud se u Zenici ne rodih da na miru za Celik navijam i gledam federalnu ligu. Uvijek kod nas nesta, navijaci protiv kluba, vlasnika, direktora, jedni protiv drugih.
Nije ovo mogao objavit neodogovorni pojedinac. Pa drustvena mreza je, nije iz aviona baceno 5000 letaka ko u Staljingradu pa da se ne mogu povuc, da je neko neodgovoran do sad bi se editovao post, obrisao il napisalo novo saopstenje. Kako god okrenes, sad nema nazad. Horde ako izbace dokaze za ovo, na klubu ostade mrlja u rangu slucaja Tresnjevka i pokojnog Ivice Osima. Ako nemaju, rang grupe zestoko pada i ponovo se stvaraju ogromne podjele. Kako god okrenes, nikad na zelenu granu. Bjez ba vise. Protiv Radnika ni 500 ljudi nece bit.
Nije ni jučer igrao Krdzalic pa te razumijem u potpunosti. Balta je igrao i protiv Borca u prebitnoj utakmici a ne u ovoj. Izmjesao je I u Doboj u pa dobismo, tad je bio Mourinjo.Sazg je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:29Ja vam govorim ima 2 mjeseca da je Zekić lažov i petljanac a vi mene optužujete da ga pljujem zato što Anes ne igra. Istina bilo je i zbog toga. U neka doba sam se posuo pepelom po glavi i radi mira “u kući” povukao ručnu.
M R Š.
-
- Kontakt:
100% sve tacno napisano.HZSydney je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:07Steta je napravljena, sad treba popravljat Bez potrebe. Horde treba da se ograde od "neodgovornog pojedincs", klub pod hitno da izda saopstenja U kojem demantuje navode uz prijetnju tuzbom za klevetu svakome ko ovo javno ponovi Bez dokaza. Mi navijaci, pitari, bordo familija svi ko jedan uz klub.jer ovo Su udari ne Samo na klub nego I na HZ I sve navijace. Nase drustvo je podobno za teorije zavjere, dovoljno je 3-4 covjeka da puste pricu, mnogo ljudi Bez provjere cinjenica odmah prihvata teoriju kao jedinu istinu I dobijemo kurslus U zajednici. Samo Ako se vratimo malo unazad shvaticemo da smo sa listicom uvijek izlazili tesko na kraj a bio Sam I na tekmi 2010 kad se ulijetalo na teren. Azmir H je pokusao omalovazit nasu titulu 2015 pa je izgubio I na sudu I na terenu (pogledaj njegove projekte gdje Su sad). Maleni sa gbavice spas sezone traze U Nasim problemima a ni Borac ni Zrinski ne gledaju sa osmjehom na jacinu naseg kluba. U medijima U regionu FK Sarajevo se provlaci Kao zdrav, jak klub I igraci zele da dodju. Ovo sto se desava odgovara svim Nasim konkurentima pa sad svi jos jednom razmislite...
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
**** majku popisa se klub po pokojnom Vedranu,popisa se po ranjenim momcima i sad se kao neko treba praviti lud jel.
Boli me **** za Kup kad su u stanju urediti sto su uradili.
**** vas Zekic prvi ako ima prste u ovome pa nadalje.
**** vas stabilnost **** vas sve
Nama sa predsjednikom hodaju Ibrakovic Adi Karic i ta ekipa kriminalaca **** vas dan vas ****
Nama sa predsjednikom hodaju Ibrakovic Adi Karic i ta ekipa kriminalaca **** vas dan vas ****
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 maj 2025, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nema drug branjena uprave, ovde se brani ime FK Sarajeva. Neka daju dokaze i tu se sve završava, ako ih ne budu prezentovali zabraniti skroz dolazak te grupe na utakmice FKSarajwvo, jer su ukaljali ime kluba. Kraj!!!Napapijri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:14Kakva najezda sumnjivih likova koji se javljaju samo kada se brani interes uprave i tako iz godine u godinu, od uprave do uprave. Zar je moguce da nista niste naucili? Navedite bar jedan primjer kada UNFKS nije bilo u pravu, a mnogo je primjera gdje su UNFKS zapocinjali borbu protiv uprava?! Makedonac, Sabrina, Ajla, Varesanovic i mnogi drugi. Zapitajte se, jesu li UNFKS ikada izdali ili bili u krivu? Tek onda napisite post.
Evo i oni tebe selame!
Dosadan si.Sazg je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:29Ja vam govorim ima 2 mjeseca da je Zekić lažov i petljanac a vi mene optužujete da ga pljujem zato što Anes ne igra. Istina bilo je i zbog toga. U neka doba sam se posuo pepelom po glavi i radi mira “u kući” povukao ručnu.
M R Š.
Ima nacina, a ne sastavljat saopstenje kao da ga je gurbet sa Grbavice sastavio, ovo je dno dna sta se uradilo.Napapijri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:30Ne bih se slozio. Ovo je zastita kluba. Ako dobro pogledas sliku koja je sastavni dio, vidjet ces da jasno pise MAFIJA NAPOLJE. Ovi sto su u klubu ga nazalost predstavljaju i ne postoji drugi nacin da im se stane na kraj nego ovako.guadalupe je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:19Citav zivot sam uz Hz, ali ovdje nije stvar jesu li upravu ili ne, stvar je u tome da se to ne radi na ovakav nacin i ne proziva i blati javno klub. Nije Mirvic FK Sarajevo, ovdje je klub ispljuvan i ponizen od vlastitih navijaca.Napapijri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:14Kakva najezda sumnjivih likova koji se javljaju samo kada se brani interes uprave i tako iz godine u godinu, od uprave do uprave. Zar je moguce da nista niste naucili? Navedite bar jedan primjer kada UNFKS nije bilo u pravu, a mnogo je primjera gdje su UNFKS zapocinjali borbu protiv uprava?! Makedonac, Sabrina, Ajla, Varesanovic i mnogi drugi. Zapitajte se, jesu li UNFKS ikada izdali ili bili u krivu? Tek onda napisite post.
P.S. Nevezano za ovo, ali zar je neko zaista mislio da nam prisustvo Ibrakovica moze donijeti bilo sta dobro? Posljedice njegovog rada smo osjecali godinama i taman kad smo se rijesili, dolazi nam opet ista stvar.
-
- Kontakt:
Vi ste se popisali, ako ste znali a ćutali. Sta ste čekali ili sad koristite situaciju jer ste od nekoga instalirani. Možda Colpa, Vico, Dzemidzic. Znali, a ćutali učestvovanje u istim.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:32**** majku popisa se klub po pokojnom Vedranu,popisa se po ranjenim momcima i sad se kao neko treba praviti lud jel.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Što podrzavaju trenera i igrače ako su prodali utakmicu ?
Kako prodati utakmicu bez trenera i igrača ?
Saopstenje bi imalo smisla da se traži odlazak svih uposlenika kluba. I da se iznio dokaz o ovom sto se priča. Svi bi podržali.
Zekic ako je pametan a i većina igrača koji mogu negdje drugo ići trebaju još večeras taj zahtjev uputiti.
Kako prodati utakmicu bez trenera i igrača ?
Saopstenje bi imalo smisla da se traži odlazak svih uposlenika kluba. I da se iznio dokaz o ovom sto se priča. Svi bi podržali.
Zekic ako je pametan a i većina igrača koji mogu negdje drugo ići trebaju još večeras taj zahtjev uputiti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
A vi dajete podršku kriminalcima fuj uprljali ste ime kluba za sva vremenamma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:32**** majku popisa se klub po pokojnom Vedranu,popisa se po ranjenim momcima i sad se kao neko treba praviti lud jel.
Najtoksičniji navijači i klub na svijetu.
Zadnja izmjena: ebi46, dana/u 11 maj 2025, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, laznokrilo, Lecler, MSOZ101, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Vrhbosnian i 60 gostiju.