Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto gnusnija psovka to si veci lafac na tribini 
Zasto Pavlovic danas nije branio ?
Ako je zbog onoga u Zenici jos gore.
Inace , vjerujem da bi ova ekipa mogla nesto napraviti bez obzira na danasnju predstavu.
Zasto Pavlovic danas nije branio ?
Ako je zbog onoga u Zenici jos gore.
Inace , vjerujem da bi ova ekipa mogla nesto napraviti bez obzira na danasnju predstavu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

ne ostaješ sam kad brojiš poraze! SVI U KAKANJ! Pola 4 iz Sarajeva ide voz u pola 8 povratni iz Kaknja!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Lik u Aurinom Bijelo Narančasta boja upada u očizlo87 je napisao/la:
ne ostaješ sam kad brojiš poraze! SVI U KAKANJ! Pola 4 iz Sarajeva ide voz u pola 8 povratni iz Kaknja!
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?
Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?
Čak je Istok sjever povukao nakon našeg 3.gola
Samo je sjever zayebao kraj kad je 10ak njih igracima pocelo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
a jbg ima pojedinaca, od nas su dobili aplauz i pjesmu, do njih je najmanje, to svi znamo..Bordomen je napisao/la:Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?![]()
Čak je Istok sjever povukao nakon našeg 3.gola![]()
Samo je sjever zayebao kraj kad je 10ak njih igracima pocelo
Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ni on više ne ide na utakmice?Sabinho je napisao/la:Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Gdje su Rustemovic, Almir Bekic, Husejinovic danas?
Ja vec kontam sta da pojedem za ovaj rucak sto ce mi @Mokes platiti zbog opklade o tituli. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali kako se Adilović baci na teren nakon gola za pobjedu. Liga prvaka, a ne neka Krupa!
Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo tako, izmjene su me dotukle, ovo ostalo hajde i nekako..hase73 je napisao/la:Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Iskreno meni smo gori bili protiv Čelika nego juče.
Igrački, stručno i naravno administrativno smo patuljci.
Ali smo u pretjerivanju (pozitivnom i negativnom) pravi divovi.
Igrački, stručno i naravno administrativno smo patuljci.
Ali smo u pretjerivanju (pozitivnom i negativnom) pravi divovi.
Ne bi se slozio da je Dulja bio najgori,trudio se je,kreirao je dvije dobre pozicije,ali jednostavno u ovakvoj ekipi i sa ovakvom postavkom igre niko ne moze biti dobar i oni najbolji ne mogu biti dobri. Ovdje Ronaldo ne bi mogao biti dobarhase73 je napisao/la:Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
- sarajevo46
- Kontakt:
Jucer nakon gola za 3-2 sjever, zapad i istok su opet ponovili sta hocemo UPRAVA CAO..
Zadatak nas navijača je da napunimo onu tribinu u Kaknju koliko možemo i podržimo igrače, a uhljupi će valjda skontati da je vrijeme da idu. Svi u Kakanj!
Zadatak nas navijača je da napunimo onu tribinu u Kaknju koliko možemo i podržimo igrače, a uhljupi će valjda skontati da je vrijeme da idu. Svi u Kakanj!
Jeste se raspisali
..polako ne mogu da pratim
Nzalost nisam imao mogucnost da gledam tekmu, a koliko vidim po brojnim komentarima i bolje sto nisam.
Izgleda da smo uzasno igrali i pored tri bobe
.
Po komentarima sam dosao do zakljucka da bi nam i Melunovic pojacanje bio, kako uzasno igramo.
U zadnjih par godina mi smo majstori u igranju toplo/hladno/led. Nema kontinuteta a ma bas nikako. Nebi bilo iznenadjenje da sljedecu tekmu odigramo ko Barca. Ja sam i dallje ubjedjen da osvajamo titulu.
Nzalost nisam imao mogucnost da gledam tekmu, a koliko vidim po brojnim komentarima i bolje sto nisam.
Izgleda da smo uzasno igrali i pored tri bobe
Po komentarima sam dosao do zakljucka da bi nam i Melunovic pojacanje bio, kako uzasno igramo.
U zadnjih par godina mi smo majstori u igranju toplo/hladno/led. Nema kontinuteta a ma bas nikako. Nebi bilo iznenadjenje da sljedecu tekmu odigramo ko Barca. Ja sam i dallje ubjedjen da osvajamo titulu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, kraljlavova i 41 gost.