Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Lik u Aurinom Bijelo Narančasta boja upada u očizlo87 je napisao/la:
ne ostaješ sam kad brojiš poraze! SVI U KAKANJ! Pola 4 iz Sarajeva ide voz u pola 8 povratni iz Kaknja!
Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?
a jbg ima pojedinaca, od nas su dobili aplauz i pjesmu, do njih je najmanje, to svi znamo..Bordomen je napisao/la:Cijeli istok i sjeverzlo87 je napisao/la:Da li su i danas samo pojedinci skandirali protiv uprave i Hurtica?![]()
Čak je Istok sjever povukao nakon našeg 3.gola![]()
Samo je sjever zayebao kraj kad je 10ak njih igracima pocelo
Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Ni on više ne ide na utakmice?Sabinho je napisao/la:Zajedno sa @Ljiljanom.High je napisao/la:Ubuduće piši na temi Opće diskusije.Evolution87 je napisao/la:Ima li gdje kakav pregled? Ovo mi je vec treca da sam propustio, a propustam i sljedecu![]()
Upravo tako, izmjene su me dotukle, ovo ostalo hajde i nekako..hase73 je napisao/la:Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
Ne bi se slozio da je Dulja bio najgori,trudio se je,kreirao je dvije dobre pozicije,ali jednostavno u ovakvoj ekipi i sa ovakvom postavkom igre niko ne moze biti dobar i oni najbolji ne mogu biti dobri. Ovdje Ronaldo ne bi mogao biti dobarhase73 je napisao/la:Gledam ovu tabelu nakon 4 kola i, onako na prvu, rekao bi covjek nije to lose... drugo mjesto, moguce cak i prvo nakon narednog kola, a meni muka u stomaku.
Odavno nista odvratnije nisam gledao od nase igre u protekle dvije utakmice. Ono juce je vrhunac. Tacno me sramota da se jedna Krupa mora pobjediti uz pomoc sumnjivog penala i autogola. Dulja opet najlosiji na terenu. Nijednog igraca ne mogu izdvojiti po dobrom. Mucno je gledati kako se muce sa osnovnim elementima fudbala a mi ovde ocekujemo neke takticke postavke. Jebote, pa njihova sedmica izmislila fudbal za sve nase 'galaktikose'.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337, Pena, plisek, Rajvosa4ever, Rule_hz i 70 gostiju.