Konačno da neko razumije anadolijsko zlo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vijadukt je napisao/la:Ja bih ugledao sunce
kad bih ugledao nju
ja bih imao ljepotu
da je pored mene tu
ja sam znao da cu
svoju ljubav pokloniti njoj
mojoj lijepoj zemlji Njemackoj
Pa kako joj to moderacija ne moze rijesiti? Jaranica je s @donijem, a i njemu bi godilo da se vrati. Vidis da mu vise niko nece da replicira na ove pjesme.Besic je napisao/la:Zaboravila šifru od acca![]()
rip
Možda joj je ugasio acc , negdje je puklokobe24 je napisao/la:Pa kako joj to moderacija ne moze rijesiti? Jaranica je s @donijem, a i njemu bi godilo da se vrati. Vidis da mu vise niko nece da replicira na ove pjesme.Besic je napisao/la:Zaboravila šifru od acca![]()
rip
Banovao sam je.kobe24 je napisao/la:Pa kako joj to moderacija ne moze rijesiti? Jaranica je s @donijem, a i njemu bi godilo da se vrati. Vidis da mu vise niko nece da replicira na ove pjesme.Besic je napisao/la:Zaboravila šifru od acca![]()
rip
Imam ja acc viska, halal bilo. Svakako moze promijeniti sifru.Besic je napisao/la:Zaboravila šifru od acca![]()
rip
Do 30Medikament je napisao/la:Jel neko mijenjo konektor na laptopu i koliko kosta otprilike?
ti zaboravio staru rajuDANTES je napisao/la: Do 30
Ma obaveze neke. Šta ima dipling?Vijadukt je napisao/la:ti zaboravio staru rajuDANTES je napisao/la: Do 30
Đe mi je jaran?Aerials je napisao/la:Bye.
a evo dipla se pomalo.DANTES je napisao/la: Ma obaveze neke. Šta ima dipling?
Ina li neko iz Sarajeva da potvrdi ovu informaciju? Ipak je kod Dantesa sve jeftinije tamoDANTES je napisao/la:Do 30Medikament je napisao/la:Jel neko mijenjo konektor na laptopu i koliko kosta otprilike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.